Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Foot Fetish Κοινότητα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ποδολαγνεία' που ξεκίνησε από το μέλος FeetKing, στις 21 Αυγούστου 2021.

  1. FeetKing

    FeetKing New Member

    Για τον ίδιο λόγο που ένας straight πρέπει να αποδεχθεί τα άτομα της LGBTQ. Γιατί δεν τον ενοχλεί. Ειδικά με την ποδολαγνεία, υπάρχει και ο όρος ποδοφοβικός, καθώς όπως υπάρχουν και ποδολάγνοι έτσι υπάρχουν και άτομα που κυριολεκτικά σιχαίνονται τα πόδια και έχουν θέμα σε ότι τα αφορά. Υπάρχει κανονική φοβία! Σε αυτούς δεν μπορείς να πεις κάτι προφανώς. Αλλά στον Βανίλια κόσμο, που με χαρά μου διαπιστώνω ότι σιγά σιγά απαρτίζει όλο και μικρότερο πληθυσμό πρέπει να τους δώσεις την ενημέρωση ότι αν στον άλλον αρέσουν οι πατούσες σου δεν είναι περίεργος. Ότι είναι κάτι φυσιολογικό όπως μας αρέσουν βυζιά και κώλοι. Όπως και για το πρωκτικό υπάρχει μια μεγάλη αποδοχή πλέον. Απλά η ποδολαγνεία έχει μεγαλύτερη απήχηση και αφορά κάτι το οποίο το βλέπεις σχεδόν παντού στην καθημερινή σου ζωή.
     
  2. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Φαντάζομαι είναι τις ίδιας συνομοταξίας του..."αν ο γιός μου είναι gay θα τον πυροβολήσω".
    Η ποδολαγνοία δεν έχει στάτους...είναι φετίχ.
    Είναι κάτι που κάνεις,η σου κάνουν όπου σου φέρνει διέγερση σεξουαλική ικανοποίηση κτλ!
     
  3. FeetKing

    FeetKing New Member

    Ακριβώς της ίδιας.

    Έχετε απόλυτο δίκιο. Εγώ το γνωρίζω. Αλλά ο κόσμος πριν μπει σε BDSM καταστάσεις συνήθως δεν το γνωρίζει. Πιθανότατα και εγώ αν δεν είχα το συγκεκριμένο φετίχ να μη το γνώριζα και ας έχω άλλα που σχετίζονται με BDSM.
     
  4. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Φοβάστε γιατί ντρέπεστε; και γιατί να το μάθουν; δεν χρειάζεται να ξέρει κανείς τι κάνετε στο κρεβάτι σας και τι φετίχ έχετε.

    Επίσης θα βρείτε και άλλα ωραία σε ότι αφορά τους gay, trans, ολυμπιακούς, κουμουνιστες, αλλοδαπούς, όλες οι γυναίκες είναι πουτανες, όλοι οι άντρες είναι μαλακες.

    Καταλαβαίνω ότι μπορεί να σας ενοχλεί, αλλά θεωρώ πως το έχετε πάρει πολύ προσωπικά το θέμα

    .

    Εάν η ψυχολογία σας σε ότι αφορά τη σεξουαλικη σας ζωή εξαρτάται από τι διαβάζετε στα social media, μην τα διαβάζετε

    .

    Και γιατί να το θεωρεί αποδεκτό; και γιατί να το υποδεχθεί με ενθουσιασμό κιόλας; έχετε καταλάβει τι γράφετε; Προσπαθείτε έμμεσα να επιβάλετε το φετίχ σας στους υπόλοιπους και τους αφαιρείτε το δικαίωμα της άποψης και της προτίμησης ή μη στο συγκεκριμένο θέμα.

    Τι συμβουλές θέλετε ακριβώς να σας δώσουμε; δεν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος σε αυτά τα θέματα, συνήθως πάει μόνο του προς τα εκεί μέσα από τις συζητήσεις. Και η χυλόπιτα μέσα στο πρόγραμμα είναι

    Ας το προσβάλει, δεν μπορείτε να κάνετε κάτι πάνω σε αυτό το θέμα. Ξέρετε πόσες φορές με έχουνε πει ανωμαλαρα για τις προτιμήσεις μου;;;

    Προσωπικά και μόνο στην ιδέα ότι κάποιος θα αγγίξει τα πόδια μου, εκνευρίζομαι. Πόσο μάλλον να θέλει να τα πιπιλισει. Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι ούτε γι αυτό, είναι εργοστασιακό το πρόβλημα μου.
     
  5. FeetKing

    FeetKing New Member

    Το αντίθετο εννοώ, να υπάρχει ένα community να δίνει συμβουλές σε άτομα με αυτό το φετίχ. Δεν είπα να μου δώσετε εσείς, αλλά να μπορώ πχ εγώ να δώσω σε αυτούς.

    Για αυτό το λόγο υπάρχει η LGBTQ κοινότητα για την προστασία τους όπως και οι φεμινιστικές οργανώσεις.
    Επισκέπτομαι συχνά τα Social Media λόγω επαγγελματικών λόγων, οπότε δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Και δεν επηρεάζει μόνο τη δική μου, πιστεύω του γενικού πληθυσμού καθώς κακά τα ψέματα ο περισσότερος κόσμος είναι απλά όλη μέρα στο κινητό.
     
  6. FeetKing

    FeetKing New Member

    Φοβάμαι γιατί βλέπω την αντίδραση τους σε άλλα άτομα που έχουν ποδολαγνεία. Εγώ δεν έχω κάτι να ντραπώ.

    Να το θεωρεί αποδεκτό γιατί είναι κάτι γενικά αποδεκτό από ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας. Άλλο που υπάρχουν τα ταμπού. Όπως πχ πρέπει να είναι αποδεκτά τα ομοφυλόφιλα άτομα και τα τρανς άτομα. Και όχι δεν ήταν ποτέ ο σκοπός μου να επιβάλω το φετίχ μου. Αντίθετα αυτό που εννόησα είναι ότι μια κοπέλα που ακούει θετικά σχόλια συνεχώς για τη ποδολαγνεία, και όχι αρνητικά όπως γίνεται τώρα, όταν θα της τύχει μια τέτοια περίπτωση δεν θα πει "α ρε γαμώτο ο γκόμενος μου είναι ποδολάγνος" αλλά θα πει "α μάλιστα έχω ακούσει για αυτό και τώρα εσύ έχεις άντε να δούμε πως θα είναι"
     
  7. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Μα γιατί; Αποδέξου το!
    btw δεν ξέρεις τι χάνεις..
     
  8. FeetKing

    FeetKing New Member

    Πες τα, πες τα!
     
  9. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Μία φορά προσπάθησε κάποιος και έφαγε κλωτσιά. Ούτε για αστείο!!!
     
  10. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Χαχαχα..να τέτοια λέτε και τους
    αποπαίρνετε.
     
  11. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Τι συμβουλές ακριβώς να δώσετε; Όπως θα πω εγώ στον άλλο αφού με σαπακιασεις στο ξύλο θέλω να με κατουρησεις ολόκληρη ή κατουρα με και μετά σάπισε με στο ξύλο τέλος πάντων δεν θα τα χαλάσουμε εκεί, έτσι θα πει και ένας ποδολαγνος σε κάποια μου αρέσει να γλειφω πόδια.

    Μην μου συγκρίνετε τώρα τις φεμινιστικες οργανώσεις με την ποδολαγνεια  

    Και σας ξαναλέω, εγώ προσωπικά είμαι κάθετα αρνητική σε ότι αφορά το να συναψω σχέση με ποδολαγνο. Δεν πάνε να λένε όσα θετικά σχόλια γράφουν στα social, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει ποτέ.

    Πιστεύω πως ο υπόλοιπος γυναικείος πληθυσμός έχει προσωπική άποψη επί του θέματος. Εάν θέλει να το δοκιμάσει θα το κάνει, εδώ μέσα κάνουμε πολύ χειρότερα  

    ΥΓ. Εγώ έκανα το εμβόλιο για τον κορονοιο, ξέρετε τι άκουσα;;; όχι τίποτα άλλο ποιος ακούει τον @Koproskylo τώρα.
     
  12. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Έχουμε την καλημέρα πουτανακι, μην μου έρθει και κανείς ποδολαγνος τώρα, δεν θα το αντέξω