Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Foot Fetish Κοινότητα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ποδολαγνεία' που ξεκίνησε από το μέλος FeetKing, στις 21 Αυγούστου 2021.

  1. FeetKing

    FeetKing New Member

    Επίσης δεν μαρέσει γιατί το δοκίμασα μια φόρα και ήταν nothing special. Να το κάνει η ίδια στον εαυτό της είναι my best pleasure ever. Οπότε στο μέλλον μπορεί να μαρέσει και μένα. Δεν είμαι τόσο κάθετος ότι δεν όσο η @Θρυαλλίς  
     
  2. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Τι σας κρατάει από το να δημιουργήσετε εσείς μια τέτοια κοινότητα;
     
  3. FeetKing

    FeetKing New Member

    Ότι δεν θέλω να φαίνομαι και να φαίνεται σαν να προσπαθώ να ηγηθώ και να πάρω εγώ τα εύσημα γιατί δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Ούτε να είμαι εδώ και να μοιάζει σαν να "στρατολογώ" μέλη θα το θεωρούσα πολύ άσχημο. Θέλω απλά να βάλω την ιδέα και αν κάποια στιγμή συμβεί, θα είμαι χαρούμενος να συμμετάσχω όσο πιο ενεργά μπορώ. Για αυτό και το έγραψα σε αυτό το site που ίσως έχετε εσείς κάποια άλλη ιδέα για το πως θα μπορούσε να δημιουργηθεί μια τέτοια κοινότητα, γιατί εγώ δεν γνωρίζω και σε αντίστοιχα site εστιασμένα μόνο στην ποδολαγνεία θα ήταν τελείως σαν να προσπαθώ να βρω μέλη για μια κοινότητα που θα οριζόμουν από μόνος μου ο ηγέτης. Κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα, για αυτό έγραψα εδώ που υπάρχουν και αρκετά ουδέτερα άτομα, έξω από το φετίχ μου.
     
  4. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Κοπρολαγνεια έχετε δοκιμάσει;
     
  5. FeetKing

    FeetKing New Member

    Έχω αρκετά φετίχ να πω την αλήθεια αυτό δεν νομίζω να το δοκίμαζα ποτέ. Να το βλέπω μαρέσει, ότι περιλαμβάνει γυναίκα και γλύφει μαρέσει. Αλλά να το δω στην πράξη δεν νομίζω δεν με ελκύει καθόλου σαν ιδέα.
     
  6. tithon

    tithon Contributor

    αγνοείτε το φετιχ της γκρίνιας, που έχει κι αυτό κάποια σημαντική διάδοση, το φετιχ της θυματοποίησης, επίσης, και περισσότερο το φετιχ του όλοι με μένα ασχολούνται.

    σαφέστερο.
     
  7. bd.bd

    bd.bd Regular Member

    Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δεν μπαίνετε στον κόπο να δημιουργήσετε την δική σας κοινότητα το δικό σας φόρουμ να λέτε τα προβλήματα σας και να ενημερώνετε όσους ενδιαφέρονται (να απαγορεύσετε και την πώληση χρησιμοποιημένων εσωρούχων) . Πρέπει σώνει και καλά σε ένα φόρουμ που οι 8 στους 10 (και λίγα λέω) σας βλέπουν σχεδόν σαν βανίλια να σας καταλάβουν να σας συμπονέσουν και να σας κάνουν μια μεγάλη αγκαλιά;
     
  8. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Άρα δεν είστε ποδολαγνός!!
    Όντας η ίδια μπορώ να διακρίνω ποιός είναι και ποιός απλά θέλει να είναι " μοδάτος"!!
    Η Κομανέτσι είναι;!
    Τελικά σας αρέσει η όχι;
    Μας έχετε μπερδέψει ...
    Προσπαθείτε να διαδηλώσετε επανάσταση για κάτι που δεν είστε σίγουρος αν σας αρέσει;
    Και περιμένετε και πείσετε τον κόσμο να πιστέψει σε σας ..ενώ δεν είστε σίγουρος για τον εαυτό σας;!
     
  9. FeetKing

    FeetKing New Member

    Μπορούν απλά να το προσπεράσουν εφόσον δεν τους ενδιαφέρει. Σχολίασα στο thread που αναφέρεται η ποδολαγνεία και μίλησα μόνο για αυτήν. Δεν έγραψα σε ένα thread με bdsm περιεχόμενο για ποδολαγνείες και κοινότητες.

    Επίσης το οριακά σαν βανίλια οριακά με προσβάλει   η προσωπικότητα, το πως μιλάς και το πως αντιλαμβάνεσαι κάποιες καταστάσεις δεν έχει καμία σχέση με το πως φέρεσαι στο σεξ. Σε ένα φόρουμ πχ θα προσπαθήσω να μαι όσο πιο ευγενικός μπορώ και ακόμα και εδώ λιγότερο σεξουαλικός. Ε αν πάμε να μιλήσουμε σε ένα thread πιο bdsm οκ θα πούμε αυτά που ταιριάζουν στο forum.
     
  10. eeny-meeny-miny-moe

    eeny-meeny-miny-moe *don't blink*

    Πόσο μα πόσο αληθές αυτό.. στα όρια του εξαντλητικού.
     
  11. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Εάν ισχύει το πάνω, το κάτω δεν μπορεί να ισχύει

     
  12. FeetKing

    FeetKing New Member

    Μαρέσει να βλέπω γυναικείες πατούσες, όπως και να χαϊδεύω, τρίβω, παίζω, footjob κτλ. Το ότι δεν μου προσέφερε κάτι όταν έφτασα να τις γλείφω εγώ ο ίδιος δεν με κάνει μη ποδολάγνο. Και αυτό που είπα μετά και το αναίρεσα είναι ότι μπορεί να έτυχε και να μην μάρεσε στην τότε κατάσταση και αν το ξανακάνω να μαρέσει. Επίσης για να ξεκινήσεις μια "επανάσταση" δεν χρειάζεται να σαι ο μεγαλύτερος ποδολάγνος του κόσμου.