Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Foot Fetish Κοινότητα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ποδολαγνεία' που ξεκίνησε από το μέλος FeetKing, στις 21 Αυγούστου 2021.

  1. bd.bd

    bd.bd Regular Member

    Εγώ αυτό που σχολίασα είναι η γκρίνια για να το πω ευγενικά που διέκρινα για το "πόσο αδικημένοι είμαστε εμείς οι ποδολάγνοι" όταν σε ταινίες, τηλεοράσεις και social media το αντιμετωπίζουν σαν κάτι φυσιολογικό. Αυτό που περιγράφετε εγώ δεν το έχω συναντήσει.
     
  2. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Πρώτον,εγώ είμαι από αυτές που θέλουν να τους τα γλύφουν τα πόδια,να τα μυρίσουν..να τα πλένουν με το στόμα τους....να τα χρησιμοποιούν για διείσδυση σε οποιαδήποτε τρύπα!
    Δεύτερον... ποίο σελφ;
    Για να φτάσω το πόδι μου στο στόμα μου ..θα πρέπει να μην έχω φάει για μια εβδομάδα...που και πάλι αμφιβάλλω αν θα φτάσει ποτέ!
     
  3. FeetKing

    FeetKing New Member

    Αυτή η γκρίνια από κάπου πηγάζει όμως. Δεν ξύπνησα μια μέρα και είπα, ας κάνω ένα ποστ εκεί να το παίξω αδικημένος, Εγώ το χω συναντήσει παντού και σε ταινίες, τηλεόραση και σε εκθετικό βαθμό τώρα τελευταία στα social media.
     
  4. bd.bd

    bd.bd Regular Member

    Σας το είπαν παραπάνω, επίσης ευγενικά, από πού πηγάζει η γκρίνια σας.
     
  5. FeetKing

    FeetKing New Member

    Εγώ είμαι dominant ποδολάγνος. Θέλω να βάζω την άλλη να το κάνει στον εαυτό της. Η σε άλλη κοπέλα πχ σε περίπτωση που κάνουμε τρίο. Όπως και να μου κάνει footjob, και να είναι παθητική τελείως εκείνη τη στιγμή. Όταν συνδυάζεται με κανά κολάρο και να το παίζει γατούλα και να γλείφεται παντού, ακόμα καλύτερα.

    Υπάρχουν ειδικά κολπάκια. Αλλά ντάξει έχει να κάνει και με ευλυγισία γενικά οπότε δεν ξέρω τι συμβουλή να δώσω. Αν σαρέσει να το κάνεις και εσύ σε άλλες κοπέλες και να το κάνουν και σε σένα μπορώ να πω μόνο ότι χάνεις!
     
  6. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Δεν σε παίζω άλλο ...με κούρασες!!
     
  7. eeny-meeny-miny-moe

    eeny-meeny-miny-moe *don't blink*

    Κοίτα είναι δύσκολο να εκφράσεις εύκολα την άποψή σου σε ένα φόρουμ. Πέφτουν όλοι επάνω σου και ο καθένας κουοτάρει ό,τι να ναι και καταλήγει η άποψή σου να είναι κατακρεουργημένη και πολλές φορές να την τραβάνε σε μονοπάτια που ουδεμία σχέση έχουν με όσα λες.

    Πολλοί εδώ μέσα ξεχνάνε και ξεχνάμε τι σημαίνει να είσαι 21 και να ψάχνεσαι και να προβληματίζεσαι, κι ας μην τα ξέρεις καλά, κι ας μην τα εκφράζεις καλά. Λες κι όλοι μας ξαφνικά μεγαλώσαμε και γίναμε γκουρού της bdsmικής γνώσης. Μην τρελαθούμε κιόλας, με όλες τις σαχλές κι επικίνδυνες απόψεις που διαβάζω κατά καιρούς εδω μέσα.

    Αλλά, ανάθεμα κι αν ήρθε η στιγμή, που κάποιος άνθρωπος, ειδικότερα νέος, που μπαίνει εδώ για να μιλήσει για κάποια πράγματα που δεν είναι εύκολο να επικοινωνήσει με δικούς του ανθρώπους (ειδικά σε αυτή την ηλικία), εγώ να τον κραξω κιόλας. Ναι φετίχ, ναι δεν το έχω συναντήσει να βάλλεται τόσο πολύ όσο λες, αλλά σε πιστεύω. Σε βλέπω, σε ακούω και σε πιστεύω.

    Και το μόνο που μπορω να σου πω είναι πως οι άνθρωποι, πάσης ηλικίας, αρέσκονται στο να κατακρίνουν και να μειώνουν ό,τι δεν τους εκφράζει κι ό,τι δεν καταλαβαίνουν. Δεν κάνεις τίποτα 'μεμπτό', απλά απόλαυσέ το και θα έρθει η ώρα που πραγματικά δε θα σε νοιάζει η γνώμη των άλλων.
     
  8. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Εγω αυτα που ειχα να πω τα ειπα. Απο κει και έπειτα ότι νομίζετε.
     
  9. FeetKing

    FeetKing New Member

    Νομίζω το θέσατε όσο πιο σωστά γινόταν και σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας! Όντως αυτή τη στιγμή είμαι 21 και συναναστρέφομαι με παιδιά της ηλικίας μου. Για αυτό και έχω αυτά τα ερεθίσματα και αυτές τις απόψεις. Μπορεί ο καθένας όμως να διαφωνήσει ελεύθερα δεν με πειράζει καθόλου. Εμένα προσωπικά μάρεσε η συζήτηση που έγινε εδώ με όλα τα μέλη. Είναι εύλογο να ανταλλάζουμε απόψεις και εγώ σχηματίζω απόψεις για αυτά που βιώνω εγώ και έτσι όπως τα βλέπω να συμβαίνουν μπροστά μου. Όμως μέσα από τη συζήτηση μας και τις διάφορες οπτικές, ακόμα και να εκφραστούν με προσβλητικό η άσχημο τρόπο, παίρνω πράγματα και πιστεύω όλες οι μεριές.
     
  10. eeny-meeny-miny-moe

    eeny-meeny-miny-moe *don't blink*

    Γλυκούλης! Απλά, δεν ήθελα να νιώθεις ότι λαμβάνεις μια ατελείωτη επίθεση. Είναι πολύ υγιές όπως το επεξεργάζεσαι.
     
  11. FeetKing

    FeetKing New Member

    Το καταλαβαίνω και σας ευχαριστώ που το κάνατε αυτό. Μπορεί να βρισκόμαστε σε bdsm site και στο σεξ να κάνουμε ότι κάνουμε, αλλά όπως ανέφερα και πιο πριν, νομίζω το σημαντικότερο χάρισμα στον λόγο ενός ανθρώπου είναι η ευγένεια και προσπαθώ όσο μπορώ να το έχω.
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    η γκρίνια θέλει κανάκεμα. παραμυθία.