Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιο είναι το καλό του υ και τι ρόλο παίζει η συμβατότητα στο D/s;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος kinvara, στις 24 Αυγούστου 2021.

  1. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

    Υπενθύμιση λοιπόν,, thanks for stating the obvious. μα τι IQ!! 
     
  2. tithon

    tithon Contributor

    βάσιμο.

    λέγεται αυτοϋπονόμευση, και πιθανόν είναι ιδιαίτερο ταλέντο.
     
  3. espimain

    espimain Contributor

    Ευτυχώς !!
     
  4. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Μαζέψου και σοβαρέψου
     
  5. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

    μάθε πρωτίστως ελληνικά, διάβασε καλύτερα και βαθύτερα μερικά νήματα ή διάβασε γενικώς (καλό θα σου κάνει) και περιπάτει
    άντε καλό μου
     
  6. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Δε λέω....
    Η θέση σας είναι άκρως γοητευτική ως προς τα νέα ψαράκια του χώρου. Να κι ένας άνθρωπος που μιλάει πιο φυσιολογικά θα πούνε. Όχι κακούργος.
    Και μετά κλάμα....και γκρίνια, κλάμα και γκρίνια.

    *ο Κυριαρχος είναι αυτός που είναι επειδή μπορεί. Κι εφόσον μπορεί -γιατί αυτή είναι η φύση του- και ασφαλεια θα νιώθει το υ και εμπιστοσύνη θα του έχει κσι μάλιστα τυφλή. Μα πάνω από ολα θα νιώθει υποταγή. Και πιο πάνω κατισχυμένο.
     
  7. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Το καλό μου θα το κρίνω εγώ. Εσύ τουμπεκί και τον αέρα σου εκεί που ξέρεις. Όχι σε μένα
     
  8. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Στην αρχή ήταν η ...θάλασσα και τα λουλούδια..!
    Πα να πει ότι συμβατότητα υπάρχει όταν, κατά την αντίληψή του, ένα άτομο δρα/λειτουργεί επειδή συμβαδίζει, συμπορεύεται, συντάσσεται, υιοθετεί μια έννοια, κατάσταση ή ζητούμενο και ως προς το περιεχόμενο και ως προς τις διαδικασίες, κατά το δυνατόν, που υπαγορεύει/συνιστά το περιεχόμενό τους (δηλ της έννοιας, της κατάστασης ή του ζητούμενου). Αν δυο (ή περισσότερα άτομα) μοιράζονται την ίδια αντίληψη (προς έννοια, κατάσταση ή ζητούμενο, όχι μεταξύ τους), τότε τα άτομα χαρακτηρίζονται από συμβατότητα ως πρός την αντίληψή τους.
    Παρατήρηση 1. Η ανθρώπινη διαφορετικότητα δεν αποτελεί ανασταλτικό/αποτρεπτικό παράγοντα για να υφίσταται συμβατότητα μεταξύ δυο ή περισσοτέρων ατόμων.
    Παρατήρηση 2. Δεν είναι υποχρεωτικό τα άτομα αυτά να μπορούν να σχετιστούν με τον όποιο τρόπο ή επί παντός.


    Εξαιρούνται οι συμβατικές ανθρώπινες σχέσεις στην κλίμακα η οποία αρχίζει από την αδιαφορία (πρακτικώς μηδενικές συνέπειες στο όποιο πεδίο σχετίζεσθαι) έως την διακοπή της ζωής ενός εκ των δυο μελών κυριολεκτικώς ή μεταφορικώς, με άπειρες ενδιάμεσες θέσεις/καταστάσεις στην κλίμακα αυτή.
    Πλην της τελευταίας θέσης (διακοπή ζωής κυριολεκτικώς ή μεταφορικώς) οι συμβατικές σχέσεις μπορεί να συνειδητά ή όχι αποδεκτές μεταξύ των μελών τους, υπό διάφορες προϋποθέσεις, ακόμα και ευχάριστες.

    Παράκληση να μην θορυβούν.
     
  9. Alice in wonderland

    Alice in wonderland sui generis Contributor

    Κανείς δεν οφείλει τπτ σε κανέναν. Εμείς οι ίδιοι οφείλουμε στον εαυτό μας.
    Καθώς λοιπόν οφείλουμε να φροντίζουμε και να αγαπάμε τον εαυτό μας, οφείλουμε να φροντίσουμε και για την ευημερία του.
     
  10. Elgreko

    Elgreko Unregular member

    Βρε snoopy, δεν λέω κάτι διαφορετικό. Την ασφάλεια που λες θα την νιώσει όπως και την εμπιστοσύνη και την υποταγή επειδή ο Κ θα τα κερδίσει αυτά θά τα έμπνευσει στο υποτακτικο. Αυτό εννοώ ότι θα πρέπει να μπορεί να το κάνει.
     
    Last edited: 25 Αυγούστου 2021
  11. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Πού να σου εξηγώ;
     
  12. Libertine SD

    Libertine SD Contributor

    Η ειρωνεία αποτελεί τον μοναδικό δόκιμο τρόπο αντιπαράθεσης με την πρόδηλη αγνωσία ή/και ανοησία αγαπητή μου.
    Το κείμενο που έχει παραθέσει μεταφρασμένο ο αγαπητός Master JP, και στο οποίο με παραπέμπετε, το έχω διαβάσει από την ημέρα της ανάρτησης του. Οι ενστάσεις μου επ' αυτού είχαν καλυφθεί εκ των σχολίων του Σιχαμεροτατου, οι οποίες για λόγους, που δεν είναι της παρούσης, έχουν σβηστεί.
    Το κείμενο βρίθει ηθικολογίας και κατευνασμού, προφανώς διότι αυτός που το συνέταξε είχε ηθικούς, μεταφυσικούς ή άλλους ενδοιασμούς αλλά ήθελε και να γαμησει...
    Αναφέρεται δε σε μια αισχρά εξωραϊσμενη συσχέτιση M/s, γεμάτη κατευνασμούς και διασφαλίσεις για το ανδραποδο, προσπαθώντας να πείσει πως υπάρχει για τον κυρίαρχο βάρος και υποχρέωση στην ιδιοκτησία δούλου. Αν ο υποτιθέμενος κυρίαρχος και ιδιοκτήτης ταλανίζεται από ηθικοκανονιστικους και μεταφυσικούς ιδεασμους μπορεί να κουβαλά ως αχθος το δουλικό του. Αν πάλι όχι, το κείμενο είναι κενό περιεχομένου. Βλέπετε αγαπητή μου, επέκεινα της υποδούλωσης ουδείς ορίζει την τύχη του υπόδουλου πέραν του Κ του, και ουδείς δύναται να υποχρεώσει με σαθρά ηθικά τερτιπια τον Κ να ακολουθήσει τις βολικές για το δουλικό νόρμες συμπεριφοράς, εξασφάλισης, ευζωιας κλπ. Οι εν λογω νορμες διαθέτουν κάποια σημασία όταν συντάσσεται σύμβαση εθελοδουλειας που συνομολογούν τα μέρη για να παίξουν τους ρόλους τους, δεν έχουν ωστόσο την παραμικρή αξία όταν η υποταγή αποτελεί αμιγώς προϊόν κατισχυσης.
    Φιλικά σας συμβουλεύω να συγκρατησετε τις δηλώσεις σας και να διαβάσετε το φόρουμ μέχρι να διαμορφώσετε πιο ολοκληρωμένη και σφαιρική άποψη.
     
    Last edited: 26 Αυγούστου 2021