Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα δεχόσασταν σαν υ να σας επιβληθεί από το Κ σας να κάνετε το εμβόλιο;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Nikos_34_Thess, στις 24 Αυγούστου 2021.

  1. RAIN

    RAIN nefelibata

    Πιστεύω είτε γιατί βρίσκονται στην διαδικασία που ψάχνουν τον εαυτό τους,τις επιθυμίες κι ανάγκες τους, είτε γιατί έχουν αποφασίσει η υποτακτικοτητα τους να αφορά συγκεκριμένους τομείς της ζωής τους κι η επιβολή στο σύνολό να μην τους αφορά.
     
  2. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

      
     
  3. You_only_live_once

    You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

    Θεωρώ το ερώτημα σου καλόπιστα διατυπωμένο και επομένως καλόπιστα θα απαντήσω, ως κάποιος που έχει εκφραστει υπέρ αυτού που δηλώνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.

    Το αγαθό της ζωης και φυσικά και της υγείας, από τη φύση τους, είναι αγαθα τα οποία ο ανθρώπινος πολιτισμός έχει αναγάγει ως τα αξιακά σπουδαιότερα. Λόγω της σπουδαιότητας τους αυτής, η διαφύλαξη και διαχείριση τους αφορούν μόνο τον φορέα τους.

    Δυο εξαιρεσεις αυτού του κανόνα αποτελούν η καθοδήγηση (και δεν είναι πάντα δεσμευτικού χαρακτήρα) που μπορεί να λάβει κάποιος από το θεράποντα ιατρό του ή όταν ο ιατρός (και το ιατρικό προσωπικό) καλείται να λάβει απόφαση επι της υγείας κάποιου (εφαρμόζοντας πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα) χωρίς την έγκριση του, όταν αυτός δεν έχει την απαιτούμενη διανοητική λειτουργία ώστε να παράσχει την αναγκαία συναίνεση (πχ ο ασθενής μεταφέρεται στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του ύστερα από τραυματισμο από πυροβολισμό και ο ιατρός αποφασίζει την άμεση διεξαγωγή χειρουργικής επέμβασης για την αφαίρεση της σφαίρας και τη διακοπή της αιμορραγίας). Η δεύτερη εξαίρεση είναι όταν είτε εκ του νόμου, είτε εκ των πραγμάτων ο φορέας δεν είναι διανοητικά ή σωματικά ή ηλικιακά σε θέση να προστατεύσει τη ζωή και την υγεία του και το κάνει κάποιος άλλος γι αυτόν ( πχ γονείς με βρέφος, ή ενήλικο τέκνο με υπερήλικο γονέα).

    Ο υποτακτικός φορέας των αγαθών μπορεί και είναι απολύτως δόκιμο να εμπιστευτεί τον τρόπο ζωής του σε έναν κυρίαρχο αλλά όχι τη ζωή αυτή καθαυτή, διότι είναι το πολυτιμότερο όλων, το υπέρτερο όλων και είναι το μοναδικό που είναι αναντικατάστατο. Κατόπιν τούτου ο υποτακτικός δεν αρνείται να παραχωρήσει τον έλεγχο και την εξουσία διαχείρισης της ζωής ή της υγείας, καθότι από τη φύση τους αυτά τα αγαθά δεν υπόκεινται σε περιορισμό και ουδείς δικαιούται ουτε φυσει ούτε θέσει να έχει λόγο επ αυτών (σαφώς με τις εξαιρέσεις που ανέφερα οι οποίες έχουν κι αυτές προϋποθέσεις) . Για να μπορεί να είναι κάποιος υποτακτικός ή κυριαρχικος σημαίνει ότι είναι ανθρώπων ζων. Για να μπορέσει να υπηρετήσει ένας/μια υ τον/την κ πρέπει να ζει. Το πως συνδέεται το εμβόλιο με το αγαθό της ζωής το απαντούν τα εκατομμύρια νεκρών ανεμβολίαστων.

    Τι είναι λοιπόν αυτό που του στερεί τη δυνατότητα να θεωρεί τον εαυτό του υποτακτικό, να φέρεται και να ζει ως υποτακτικός; Από που προκύπτει ότι ο υποτακτικός αρνείται την επιβολή του κυρίαρχου;

    By the way έχω εμβολιαστεί και προτρέπω όλους όσους γνωρίζω να κάνουν το ίδιο.
     
  4. Libertine SD

    Libertine SD Contributor

    Θέση είναι όταν υποτακτικός = υποταγμένος σε κάποιον και εντός συσχέτισης. Σε αυτή την περίπτωση αναφέρεται ως υποτακτικός του/της τάδε.
    Το κατά βδσμ σύνηθες "υποτακτικός" μπορεί να περιγράφει την διάθεση εθελοδουλειας κάποιου, την εκ φαντασιακού ορμώμενη επιθυμία προς υποταγή , μέχρι και την υστερική απαίτηση του " υποταξτε με"!
    Είναι προφανές, πως ο καθυποταγμένος, με τον wanna be υποταγμενο, απέχουν κάποια έτη φωτός τόσο ως προς τα εμπειρικά δεδομένα τους, όσο και ως προς την αντίληψη της υποταγής ως βιωματικής κατάστασης...

    Εσχάτως βέβαια ανακαλύφθηκε, ότι ο υποτακτικός είναι ένας αθεράπευτος αισθηματιας που βιώνει πολύ έντονα το συναίσθημα της υποταγής, σε αντίθεση με τους άκαρδους, χωρίς συναισθήματα κι ευαισθησίες κυρίαρχους, που δεν μπορούν να βιώσουν αυτό το συναίσθημα!!
     
    Last edited: 31 Αυγούστου 2021
  5. espimain

    espimain Contributor

         
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

     
  7. rea..

    rea.. Contributor

    Στην διαδικασία της αναζήτησης, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε σε μια συνθήκη ως έχει. Προσπαθούμε να κατανοήσουμε το πλαίσιο, τους κανόνες, δομές που υπάρχουν σε όσο μεγαλύτερη έκταση γίνεται. Το ζητούμενο είναι να βιώσουμε σε αυτό που υπάρχει. Οι άνθρωποι που αναζητούν, ξέρουν ότι δεν ξέρουν, αυτό από μόνο του σε βάζει σε μια κατάσταση να μπορείς να δεχτείς το άγνωστο και το διαφορετικό και σε αυτό να δοκιμαστείς.
    Αντίθετα, συνήθως αυτοί που δεν θέλουν να δοκιμαστούν, αυτοί που δεν αναζητούν πραγματικά, είναι εκείνοι που προσπαθούν να τροποποιήσουν αυτό που υπάρχει, να το αλλοιώσουν προς το βόλεμά τους, την ηθική τους ή ότι άλλo.
    Όταν γνωρίζεις τι είσαι και είσαι καλά με αυτό, γνωρίζεις τι δεν σε αφορά. Δεν προσπαθείς να επαναπροσδιορίσεις το D/s έτσι ώστε να σε αφορά. Αυτό που σε αφορά, που σου ταιριάζει, ό,τι και αν είναι, είναι καλύτερο από το D/s.
    Όταν προσπαθώ να επιβάλω ως D/s κάτι που δεν είναι, τότε έχω μαύρα μεσάνυχτα για την σημασία της έννοιας υ και δεν με ενδιαφέρει να καταλάβω τι σημαίνει υποτακτικότητα. Υπάρχει μια μορφή άρνησης της πραγματικότητας πίσω από αυτήν την σύγχυση.

    Πέρα από το προσωπικό "ψυχόδραμα" του καθενός (που σαφώς δεν μας αφορά), αυτή η πεισμωμένη παρανόηση, μπορεί να γίνει από ταλαιπωρία μέχρι επικίνδυνη σε αυτόν τον χώρο.
     
  8. iolanda

    iolanda Contributor

    Συμφωνώ με όσα γράφετε με εξαίρεση κάποιες περιπτώσεις που βρίσκονται στο στάδιο της αποδοχής εαυτού, όπου εκεί οι αντιδράσεις ποικίλουν από παρατήρηση από απόσταση έως.... ανάλογα τον χαρακτήρα του καθενός και τις πρότερες εμπειρίες του.
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    δεν αρνείται "την επιβολή του κυρίαρχου". την δική του ιδιότητα αρνείται, με εκλογίκευση δοκισίσοφων εκθέσεων λυκείου, που βρίθουν λογικών αλμάτων και αντιφάσεων.
     
  10. rea..

    rea.. Contributor

    Σεβαστή η θέση σας αλλά αν θέλετε την γνώμη μου, η εποχή αυτή πάσχει από ε-αυτιστική υπερπροσπάθεια γενικώς.  
     
  11. You_only_live_once

    You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

      Ήταν χαλασμένα τα σαλιγκάρια τελικά. Καλά ρε πουλάκι μου κι εσυ δεν τα μυρισες ; Έπεσες με τα μούτρα κατευθείαν;

    PS φιλακια ρουφηχτά στην κυρία ορθογραφία που σου χει πατήσει like. Ξέρει αυτή  
     
  12. brasco

    brasco New Member

    για μενα το παιχνιδι κ/υ αρχιζει και τελειωνει στο σεξ.εαν φτασεις σε σημειο να υπακους εκτος αυτου εισαι θυμα και χεις προβλημα,ποσο μαλλον για θεματα υγειας

    σιγα μην κανει ο/η υ και εμβολιο για το καλαζααρ προκειμενου να ικανοποιησει τον/την Κ . καπου ωπα δλδ.