Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα δεχόσασταν σαν υ να σας επιβληθεί από το Κ σας να κάνετε το εμβόλιο;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Nikos_34_Thess, στις 24 Αυγούστου 2021.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Ακριβώς εκεί είναι το πρόβλημα. Γιατί λέγεται μία, λέγεται δύο, λέγεται τρεις... στη χιλιοστή και δεκατρείς θα σε πάρουν στη μπαταρέλα.

    Μια χαρά ανεκτικό είναι το forum, για να μπεις σε άλλα φόρουμ ειδικού ενδιαφέροντος και να αρχίσεις να λες για άσχετα, έχεις φάει μόνιμο αποκλεισμό πριν προλάβεις να πεις μπιραλάχ.
     
  2. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Το εάν o Κ που θα με αναλάμβανε θα αποφάσιζε εάν θα έκανα το εμβόλιο ή όχι εξαρτάται από τον τύπο της σχέσης που θα είχαμε, σύμφωνα πάντα αυτό που παρέθεσε ο @MasterJp πριν κάποια χρόνια σε δημόσια συζήτηση μας, το οποίο με είχε βοηθήσει πάρα πολύ να βάλω κάποια πράγματα σε σειρά μέσα στο κεφάλι μου. Όποιος δεν τα ασπάζεται με γεια του με χαρά του.

    Το BDSM δεν περιλαμβάνει μόνο ένα τύπο σχέσεων, ούτε "καλύπτει" μόνο ένα τύπο, ως προς την έκφραση της σεξουαλικότητας τους, ανθρώπων.

    Θα συναντήσετε, αν δεν έχει ήδη συμβεί ένα αρκετά μεγάλο αριθμό τύπων / τίτλων που όλοι συνυπάρχουν στο χώρο και τρείς βασικούς τύπους σχέσεων :

    as Equals -> two switches : μπορεί να ισχύσει ότι περιγράφω για D/s παρακάτω, αλλά οι ρόλοι εναλλάσσονται. Την μια κάνει κουμάντο ο ένας την άλλη ο άλλος. Το πως κανονίζουν, αν κανονίζουν να συμπέσουν οι διαθέσεις τους για το ποίος θα είναι από πάνω και ποιος απο κάτω παραμένει μυστήριο για μένα αλλά και δεν με αφορά. Δεν υπάρχει παράδοση ελέγχου. Τα παιδία παίζει και αυτό δεν είναι καθόλου μα καθόλου κακό. Κακό είναι η στέρηση απόλαυσης. Σπάνια χωρίς SM.

    D/s -> Dominant / submissive : Παραδοση ελέγχχου σε διαφορους βαθμούς, διάρκεια, θέματα. Βλ. παρακάτω.
    M /s -> Master / slave ή (σπάνια) O/p -> Owner / property. Δεν συναντάται συχνά. Το υ αποτελεί ιδιοκτησία του Κ. Τελεία. Παντού, πάντα και στα πάντα.
    S / m -> Sadist / masochist : Σχετικά σπάνιος τύπος σχέσης. Περιστρέφεται γύρω από τον πόνο, είτε σωματικό είτε ψυχικό. Σκληρό SM. Παράδοση ελέγχου αν υπάρχει είναι σε επίπεδο συνεδριών. Συνήθως γιατί το S μέλος δεν ενδιαφέρεται για περισσότερο.

    και μερικούς "υποτύπους" του D /s όπως Daddy (or Mommy) / girl (boy) , Male-led Vanilla, Female-led Vanila, που τα δύο τελευταία μοιάζουν με τα ζευγάρια παλαιοτέρων εποχών, του '50 και πιο πριν. Καθόλου SM.

    Σε σχέση με το επίπεδο παράδοσης του ελέγχου και / ή την χρονική διάρκεια στο D/s θα συναντήσετε:

    Scene-based D/s ή αλλιώς T/b -> Top / bottom : η παράδοση του ελέγχου υφίσταται μόνο κατά την διάρκεια SМ συνεδριών των υπόλοιπο χρόνο μπορείτε να βανιλίζετε ασυστόλως, οι ρόλοι σας όμως στη διάρκεια των συνεδριών δεν αλλάζουν.
    Temporary or short-term D/s connection : παράδοση ελέγχου περιορισμένου χρόνου για προσυμφωνημένη περίοδο, π.χ την επόμενη βδομάδα ή απλώς το επόμενο σ/κ ή τον επόμενο μήνα ή μέρα παρα μέρα, με SM χωρίς ή ... ή ... ή ....Οι ρόλοι όμως, ποιός Κ και ποιος υ, μένουν πάντα ίδιοι. Εκτός περιόδου μπορείτε να βανιλίζετε ασυστόλως αν έτσι σας αρέσει, συνήθως όμως πάντα υποβόσκει ένας "αέρας" D/s.
    Occasional regular D/s connection : Παράδοση του ελέγχου σποραδικά αλλά προσυμφωνημένα. Συναντάται κυρίως όταν οι συμμετέχοντες δεν ζούν μαζί αλλά συναντόνται σποραδικά για να ζήσουν D/s για μια συνήθως προσυμφωνημένη περίοδο. Με SM ή χωρίς. Μοιάζει αισθητά με την προηγούμενη. Αν συναντηθούν εκτός περιόδου συνήθως πίνουν καφέ μαζί ή αν έχουν διάθεση ξεκινούν νέα περίοδο. Οι ρόλοι όμως, ποιος Κ και ποιος υ, μένουν πάντα ίδιοι.
    Regular but not ongoing D/s connection : Τακτική αλλά όχι συνεχής παράδοση ελέγχου. Όποτε έρχονται σε επαφή είναι D/s. Όπου επαφή, φυσική, τηλεφωνική, skype, chat, email, you name it. Εκτός επαφής καθένας κοιτάζει την ζωή του. Οι ρόλοι όμως, ποιός Κ και ποιος υ, μένουν πάντα ίδιοι.
    Limited ongoing D/s dynamic : Συνεχής παράδοση ελέγχου με περιορισμούς. Το Κ ελέγχει ορισμένους τομείς της ζωής του υ. Συνεχώς. Με SM ή χωρίς.
    24/7 power dynamic : Συνεχής παράδοση ελέγχου με πολύ λίγους περιορισμούς που συνήθως αφορούν τρίτους, όπως συγγενείς, δουλειά κλπ.

    Λεπτομέρειες εδώ https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/switch-αμφιταλάντευση-μεταβατικό-στάδιο-η-απλά-ισορροπία.46664/page-4#post-478484

    @brasco μια χαρά Top είσαστε, όπως και δηλώνετε εξάλλου, Bdsm κάνετε, αλλά......

    Από αυτό το σημείο και κάτω γίνεστε προσβλητικός και χάνετε το παιχνίδι
     
  3. Grim_Fandango

    Grim_Fandango Symbiosis with Voltaire

    Μάλλον μιλάμε για άλλο φόρουμ τελικά.

    Η μπαταρέλα που λες (εγώ το λέω bullying) αρχίζει με το καλημέρα. Ούτε στις δεκατρείς και σίγουρα ούτε κατά διάνοια στις χίλιες. Και είναι αμείλικτη. Χωρίς καμία ανοχή προς ανθρώπους που μπαίνουν για να μάθουν τι είναι αυτό το πράγμα, που έχουν αγωνίες για την σεξουαλικότητα τους και ψάχνονται, που σε μια τελική δεν ξέρουν ακριβώς τι είναι D/s και K και υ και όλα τα αρκτικόλεξα και προσπαθούν να καταλάβουν. Και που όταν (αναπόφευκτα) κάνουν το λάθος να εκφράσουν μια διαφορετική άποψη, γίνεται του gang bang και του circle jerk το πανηγύρι (έχω και loouer).

    Δηλαδή όποιος δεν έχει διαφωτιστεί πλήρως, πριν τολμήσει να γράψει 2 κουβέντες εδώ μέσα, είναι άξιος χλευασμού μέχρι εκδιώξεως? Και δεν μιλάω για φαινόμενα τύπου βαλκανικής θεάς. Μιλάω για άτομα που δεν προσέβαλαν κανέναν και εισπράξανε ξεκάθαρο bullying.

    Μη μου πεις που τα είδα αυτά. Μπορώ να παραθέτω αναρτήσεις μέχρι αύριο. Μόλις πριν λίγο ας πούμε, κάποιος έγραψε οτι μαζευτήκαμε πολλοί και τους χαλάμε το πατιρντί.

    ΥΓ: Για να προλάβω, δεν ισχυρίστηκα ποτέ οτι γνωρίζω καλύτερα από άλλους. Για την ακρίβεια δεν ξέρω χριστό.
     
    Last edited: 1 Σεπτεμβρίου 2021
  4. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    @Grim_Fandango "ανέχεια" σημαίνει "φτώχεια", μάλλον θέλετε να πείτε "ανοχή".
    Και συμπλήρωσε μετά ότι δεν είστε υποχρεωμένος να το αποδεχτείτε, μήπως όμως σας εξυπηρετεί ως άλλοθι;

    Άρα δεν ξέρετε γιατί μιλάμε και αυτό έχει σημασία γιατί μπορεί αν ξέρατε να είχατε διαφορετική τοποθέτηση. Μια αντίληψη των πραγμάτων, η δική σας ας πούμε, μπορεί να μην καλύπτει όλα τα πράγματα και αν δεν ξέρετε γιατί μιλάμε τότε δεν ξέρετε εσείς αλλά ούτε και εμείς γιατί πρέπει να λάβουμε υπόψη την πρότασή σας να βάλουμε τον πήχυ στις συντεταγμένες που σας αρέσουν. "Να φοβάσαι τον άνθρωπο του ενός βιβλίου" είπε ο Ακινάτης και μάλλον σας ταιριάζει γιατί βλέπετε το θέμα από μια μόνον πλευρά, την δική σας.
     
  5. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Έχετε φαντασιώσεις και εμμονές. Να το κοιτάξετε.
     
  6. Grim_Fandango

    Grim_Fandango Symbiosis with Voltaire

    Ευχαριστώ, το διόρθωσα. Κεκτημένη ταχύτης.

    Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να αποδεχτεί τίποτα. Πχ, αν θα δεχτείτε την κριτική που σας κάνουν ή όχι. Άλλοθι ώς προς τι? Κατηγορούμαι για κάτι και δεν το ξέρω?

    Δεν χρειάζεται να ξέρω όλα τα αρκτικόλεξα του BDSM για να καταλάβω μια τοξική συμπεριφορά. Επίσης δεν έκανα καμία πρόταση. Επίσης επίσης μην συγχέεις την μετριοφροσύνη με την ασχετοσύνη. Αναμενόμενο βέβαια σε ένα χώρο που όλοι δηλώνουν παντογνώστες.

    Το οτι δεν βλέπεις την ειρωνία σε αυτό που έγραψες, είναι διασκεδαστικό και απογοητευτικό ταυτόχρονα.
     
  7. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Ναι, ήταν καλόπιστα διατυπωμένο. Και ειλικρινές. Γιατί ειλικρινά δεν καταλαβαίνω...
    Διαφεύγει συχνά σε συζητήσεις ότι ο φορέας τα παραδίδει σε άλλο πρόσωπο, για λόγους που έχουν αναλυθεί πολλές φορές. Αυτή είναι η βασική διαφορά του Κ/υ από άλλα είδη σχέσης. Για αυτό δεν είναι αναγκαία καλύτερη μια τέτοια σχέση, απλά είναι άλλο είδος. Ωστόσο, για να οριστεί μια σχέση ως Κ/υ, υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις.
    Νομίζω η παραπάνω απάντηση μου απαντά και σε αυτό, με μια μικρή προσθήκη. Ότι βεβαίως λόγω θέσης δικαιούται. Όπως και ο έτερος, θέσει δικαιούται να πει "ζητώ αποδέσμευση". Όσο δεν το λέει όμως, ισχύουν οι θέσεις.

    Ακριβώς επειδή ισχύει αυτό, δεν καταλαβαίνω πώς και γιατί κάποιος θεωρεί ότι ο Κυρίαρχος θα πάρει μια απόφαση με στόχο να βάλει σε κίνδυνο την ζωή και επιβίωση του υ του.
    Παραμένει, εν συντομία διατυπωμένο ως "cogito ergo sum", ότι κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να σκέπτεται και να κρίνει με βάση τα πιστεύω, την διάνοια και το αξιακό του σύστημα. Και πως η μια και απόλυτη αλήθεια μας βάζει σε επικίνδυνες ατραπούς.
    Και πάλι, όπως έχει ειπωθεί πολλές φορές, δεν κάνουν όλοι για όλους άρα αν τα πιστεύω, η διάνοια και το αξιακό σύστημα κάποιου δεν μας κάνουν, δεν μπλέκουμε μαζί του.
    Το Κ/υ όμως έχει κάποιους όρους και αν ισχύουν αυτοί μια σχέση ορίζεται ως Κ/υ.
     
  8. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    @Grim_Fandango όταν μας λέτε για τοξικές συμπεριφορές που εντοπίζετε και μέρος τους δεν είστε, όπως υποδηλώνετε, όταν υπογραμμίζετε ότι πρόκειται για μετριοφροσύνη και όχι ασχετοσύνη να δηλώνετε "δεν ξέρω χριστό" (δηλαδή είναι ένα κοινό ψέμα; ) μας δίνετε μια άλλη πληροφορία, ότι κινείστε βάσει στρατηγικής. Έστω. Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος. Γιατί πρέπει να περιλαμβάνει εμάς όμως η στρατηγική σας;
     
  9. Grim_Fandango

    Grim_Fandango Symbiosis with Voltaire

    Στρατηγική έχει το σκάκι και το σαρβάιβορ.

    Εσύ γιατί υποδηλώνεις πως είσαι μέρος της τοξικής συμπεριφοράς και περιλαμβάνεσαι, ενώ δεν έχω καταδείξει κανέναν προσωπικά?
    Μπορούμε να διακρίνουμε την διαφορά μεταξύ "δεν είμαι ειδικός στα θέματα BDSM" και "αυτό που κάνουν κάποιοι είναι bullying" και να μην βγάζουμε άτοπα συμπεράσματα? (Μας είπαν και ψεύτες)

    Και τέλος, όποιος εκφράζεται δημόσια, θέτει τον εαυτό του και όσα λέει προς κριτική. Last time I checked τουλάχιστον.
     
  10. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Mε αφορμή "όλα τα ωραία" που γράφονται βάσει των αντιλήψεων του καθενού άτομου (και για τα "παλιά παιδιά" και για τα νεούδια κάθε ηλικίας), που:
    • γενικά λένε ή γενικώς διαμαρτύρονται για ό,τι τση φαίνονται "κάπως"
    • ή γενικά "σκούζουν και ολοφύρονται"
    • ή "βλέπουν σημεία και τέρατα"
    • ή πολεμάνε ανεμόμυλους (γκρούπες, κλίκες, συμπεριφορές, πολεμικές, χουατέβα)...

    Αυτό που λέγεται bdsm (μπιντιεσέμ, βουδουσουμού κλπ) αποτελεί μια "ομπρέλα" που χωράει πολλά πράματα.
    Τα πράματα αυτά, όπως όλα τα πράματα στον κόσμ' αυτό, πολύ-πολύ χοντρικά, χαρακτηρίζονται από δυο άλλα πράματα: την ένταση και την έκταση.
    Ο κάθε άνθρωπας λοιπόν, από κάπου πιάνει βήμα και μπαίνει στον "χορό", ανάλογα με τα "μέσα" του, όποια κι αν είναι αυτά.

    Άλλο άτομο επειδή τ' αρέσει να οδηγάει και άλλο επειδή τ' αρέσει να οδηγείται από τ΄άτομα που τ'ς αρέσει να οδηγάνε κι άλλο που τ' αρέζουν και τα δυο, ανάλογα με τη φάση του, αδιάφορον.

    Μεταφορικά μιλώντας από δω και κάτω...
    Πατίνι οδηγάει, κανά τουτού οδηγάει, βάρκα, αερόπλανο ή το πάει ποδαράτο, αδιάφορον.
    Με πατίνι τ' αρέζουν οι βόλτες, με τουτού, βάρκα, αερόπλανο ή ποδαράτο, επίσης αδιάφορον.

    Με τον καιρό μπορεί να γίνει πολύ γκαγκάν και, φερειπείν, ο "πατίνης" να μάθει ποδήλατο και ματσουκλέτα κι όλες τις ματσουκλέτες και πολύ καλά μάλιστα, μπορεί και όχι, ένταση ας το πούμε αυτό...
    Άλλος "πατίνης" με το που μάθει τη ματσουκλέτα, καταπιάνεται με τα τουτού ή/και με τση βάρκες και τ' αερόπλανα, ως εκεί που φτάνει τεσπά, αυτό ας το πούμε έκταση.

    Το βασικό είναι πως το κάθε άτομο "συγκεντρώνει" (ένταση) και "απλώνει" (έκταση) για να μποράει να οδηγάει σε πιο πολλά μέρη, να πααίνει πιο μακριά και ποι "βαθειά" με τ΄ άτομα που εκτιμά κι εκτιμιέται, πάλι πολύ-πολύ χοντρικά, για το που οδηγάει αφενός και από την άλλη οδηγάει και καλά και σε πολλούς τόπους. όσο νογάει και μπορεί.
    Κι αυτό το κάνει το κάθε άτομο γιατί θέλει και μπορεί να το "έχει" δεν το κάνει για να πηγαίνει βόλτες, δεν είναι δηλαδή το θέμα ποσοτικό, είναι θέμα προσωπικής δυναμικής και δυναμικού.
    Κι αυτό το κάνει σαφές με δυο κουβέντες για να υπάρχουν καλές 'ξήγες, δεν είναι για χόρταση, αυτό που έτσι κι αλλιώς οι άλλοι αγνοούν, δεν "την λέει"...
    Δηλαδή, το αν κάποιο άτομο πορπατάει σαν τον Φόρεστ Γκαμπ ή τροχαλάει σαν τον Φειδιππίδη, μποράει να οδηγάει καραμοτοσυκλετάρες, φόρμουλες, 'περωκεάνεια και τζαμποτζέτ και το κέρατο του χωριού του, θέμα του και πάρτη του και δεν πολυασχολείται με το τι ασχολούνται τα άλλα παιδγιά...
    Αν την "λέει" ξεπιτούτου, τότε μάπα το καρπούζι και φούμαρο ο "δρόμος"...

    Ομοίως ένας "ποδαράτος" της γειτονιάς ή ο ίδιος ο Φόρεστοφειδιππίδης αυτοπροσώπως, καταλαβαίνει πως στην ...Αστραλία δεν θα πάει, μάλλον γιατί δεν τον μέλλει -δεν είν' κακό- μια χαρά, όπως κάθεται στο κάθε άτομο.
    Δεν έχει ιδέα για την ...Αστραλία ούτε άποψη, πόσο μάλλον γνώμη, γιατί ποτέ δεν θα μπορέσει να εκτιμήσει αν αυτά π' ακούει και βλέπει για την ...Αστραλία είναι έτσι ή κάπως έτσι.
    Αν έχει "κατακτήσει" κάτι για την πάρτη του -πα να πεί πως έχει κατακτήσει το εμβαδόν που διάλεξε, τότε οι "αναλογίες" που θα κάνει είναι επί του θέματος και δεν ασχολείται, καλός οδηγός ή καλός οδηγούμενος αφού...
    Αν δεν.., τότε πάλι μάπα το καρπούζι

    Σε κάθε περίπτωση υστερίες, γκρίνιες, "δεν με παίζουν", "τι λένε τα μαλακιασμένα", δυσφορίες, "ίσα ρε γκάου", "ψηλωμένα φρύδια" και καθέδρας, είναι ενοχλητικά και φυσικά δεν βγάζουν ζουμί, παρεκτός κι αν ζουμί εννοείται ο κοινωνικός αυτοματισμός, τ' οπαδιλίκι, το "κάτσε καλά", το "ύφος χιλίων καρδιναλίων", το "μαγκιά κλανιά και κώλο φινιστρίνι", το αν "ήμανε πορδυπουργός θα τσ' έλεγα εγώ", ακόμα και επιφανειακά να τα δούμε σημαίνουν τουλάχιστον "τρόπους κακούς".
    Και οι "κακοί τρόποι" όποιον ρουχαλάκι κι αν τα ντύνουμε, από ακτιβιστιλίκι έως πολιτικοκορεκτίλα και από δικαιωματιλίκι έως καθωπρεπισμό, ξεβράκωτο "βασιλιά" δείχνουνε καταντίπ.
    Πιο κομψά και πιο ξώφαλτσα δεν λέγεται, λιγότερο δεν είναι "σικ"...

    Και κουλ...
     
  11. Just_Me

    Just_Me Contributor

    Αλήθεια τώρα;  
     
  12. Grim_Fandango

    Grim_Fandango Symbiosis with Voltaire

    Μα τη μπαναγία.

    Α και παρακαλώ όταν αναφέρεστε σε δικά μου γραπτά να μην κάνετε επιλεκτικά quote.