Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παίζω, μαθαίνω και παθαίνω. Σχετικά με το ... CBT και τα αποτελέσματα του.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος thomaspolygono, στις 17 Ιουνίου 2007.

  1. thomaspolygono

    thomaspolygono Regular Member

    Οι εμπειρίες μου σχετικά με το Μαγικό κόσμο του BDSM είναι φτωχές. Μου αρέσει πάρα πολύ το cbt. Συγκεκριμένα στους όρχεις τα κλασικά μανταλάκια, ξύλινα ή πλαστικά, και διάφορα κλιπς, ιδιαίτερα αυτά που έχουν αλυσίδα για να τραβιούνται όποτε αυτό θεωρηθεί απαραίτητο. Μετά λοιπόν από την απομάκρυνση τους , αχ αυτός ο πόνος = ευχαρίστηση, δημιουργούνται διάφορα αιματώματα. Τα οποία όμως από μόνα τους δεν απομακρύνονται. Δεν τα απορροφά ο οργανισμός. Προσπάθησα να τα απομακρύνω μόνος μου αλλά ο πόνος ήταν αρκετά δυσάρεστος. Το δέρμα στο σημείο των όρχεων είναι πόλύ ευαίσθητο. Σε άλλα σημεία του σώματος ο οργανισμός τα απορροφάει έστω και μέτά από πολύ καιρό. Σε αυτό το σημείο όμως δεν φεύγουν καθόλου. Ξέρεται κάποιον τρόπο με τον οποίο μπορώ να τα απομακρύνω? Βασικά για τα διάφορα σημάδια εφήμερα ή μη λέω ότι είναι ευχάριστες, κάποιες φορές, αναμνήσεις. Επίσης αν επαναληφθεί το ίδιο "παιχνίδι" στο ίδιο σημείο, κάποιες φορές αυτά τα αιματώματα σπάνε με αποτέλεσμα απλά να χυθεί λίγο αίμα. Η όλη κατάσταση απλά γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα .

    Καλά να είστε πάντα με υγεία.
     
  2. female

    female Contributor



    Αιμάτωμα = μικρή ή μεγάλη βλάβη. Κάποιες είναι μη αναστρέψιμες. Ιδίως σε ευαίσθητες περιοχές. Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις, αν επιμένεις, θα είναι βέβαιες. Αν σ' αρέσει να ρισκάρεις το γεννετικό σου σύστημα μάλλον σοβαρά, καλύτερα να συμβουλευτείς σχετικά έναν ανοιχτόμυαλο ουρολόγο για συμβουλές.

     
  3. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Πιστέ καλέ μου Θωμά, να προσέχεις. Καλή η απόλαυση, καλή και η συμβουλή της female. Αν υπάρχει κάποιος που έχει πείρα στο συγκεκριμένο θα ήθελα να αναφέρει κάτι. Αν μη τι άλλο, είσαι και όμορφος πανάθεμα σε και όχι μόνο εσωτερικά. Να μη μας πάθεις και τίποτα  
     
  4. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Θα σε συμβούλευα να δώσεις βάση σε αυτά που είπαν η female και ο Ηλίας φίλε.
    Τα αιματώματα λογικά έρχονται και παρέρχονται.Αιμάτωμα όμως το οποίο επιμένει σημαίνει αδυναμία επούλωσης από πλευράς οργανισμού με ότι επακόλουθο μπορεί να έχει κάτι τέτοιο σε όρους κυκλοφορικού συστήματος.Και δεν είναι να παίζει κανείς με αυτά.

    Μια άλλη παράμετρος επίσης είναι το κατά πόσο δίνεις την δυνατότητα στον οργανισμό σου να τα απορροφήσει πριν επιδωθείς σε αντίστοιχες καταστάσεις.Καταννοώ ότι μπορεί να είναι χρονοβόρα διαδικασία κι ως εκ τούτου εκνευριστική αλλά όπως λένε κάλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε.

    Συμφωνώ με τη female.Πήγαινε να στα κοιτάξουν αντι να παλεύεις μόνος σου.
     
  5. thomaspolygono

    thomaspolygono Regular Member

    Σας ευχαριστώ όλους σας για τις συμβουλές σας. Πολλές φορές, λόγω της δουλείας μου, από αδεξιότητα χτυπάω τα χέρια μου. Δημιουργείτε εκείνη τη στιγμή κάποιο αιμάτωμα το οποίο αν δεν το "απομακρύνω" μόνος μου τότε φεύγει με τον καιρό. Σε εκείνη την περιόχη όμως δεν περίμενα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Κάποια στιγμή, όπως σωστά λέτε, πρέπει να επισκευτώ έναν γιατρό. Παλιότερα έχω κάνει, όταν είχα βρεθεί με κάποιους φίλους, και εισαγωγη στην ουρήθρα με μπατονέτα που είχε βουτηχτεί σε λευκό οινόπνευνμα, και άλλη φορά σε ζωμό λίγο καυτερό. Φανταστικό. Από πριν μου είχαν πει ότι μετά τη χρήση θα έτζουζε λίγο η ουρήθρα κατά την ούρηση. Διήρκησε περρίπου πέντε μέρες.

    Δε σκέφτηκα σχεδόν ποτέ female ότι ρισκάρω το γεννητικό μου σύστημα. Λέω κάποιες φορές ότι έιναι ένα παιχνίδι, αλλά δε σκέφτομαι τις συνέπειες. Ας πούμε ότι μια συνήθεια, ένα πάθος, μια απόλαυση είναι το κάπνισμα. Όχι δική μου. Κάτι από αυτά όμως για μένα είναι το cbt.
    Σας ευχαριστώ και πάλι τα λέμε.  
     
  6. Syrah

    Syrah Contributor

    Καλησπέρα Θωμά. Η σημαντική λεπτομέρεια μεταξύ μίας σωστής και μίας λανθασμένης σύνθλιψης της επιδερμίδας είναι η σύνθλιψη ή μη και των κοντινών φλεβών (αντίστοιχα).

    Τα μοναδικά σωστά σημεία για την τοποθέτηση clips, klammers, μανδαλακίων ή άλλων παρόμοιων εξαρτημάτων, στην ανδρική πρωκτογεννητική χώρα είναι τα εξής:

    • Όσχεο (ο σάκος που φέρει τους όρχεις)
    • Πόσθη (το εξωτερικό περίβλημα του πέους
    • Ακροποσθία (το τμήμα της πόσθης που καλύπτει τη βάλανο)

    Ομοίως θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή έτσι ώστε στο κομμάτι της επιδερμίδας που πιάνουμε, να μην συμπεριλάβουμε κάποια φλέβα. Ο ευκολότερος τρόπος για να το επιτύχεις αυτό, είναι να διαχωρίσεις την επιδερμίδα από τη σάρκα. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει το σώμα σου να βρίσκεται σε τέτοια στάση που να επιτρέπει τη συσσώρευση μεγαλύτερου εμβαδού επιδερμίδας στα επίμαχα σημεία. Εν προκειμένω το καλύτερο θα ήταν να είσαι καθιστός σχηματίζοντας αμβλεία γωνία. Στη συνέχεια θα πρέπει να επιτύχεις μυική χαλάρωση σε αυτή τη στάση. Με σύντομες μαλάξεις θα αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι με τα δάκτυλά σου πού υπάρχουν φλέβες και που όχι, και αφότου βρεις το σωστό σημείο θα το τραβήξεις κάθετα προς την επιφάνεια του δέρματος. Αν το εμβαδό της επιδερμίδας δεν είναι ικανοποιητικό, προσπάθησε με ήρεμες κινήσεις να τραβήξεις περισσότερη επιδερμίδα στο συγκεκριμένο σημείο. Η επιδερμίδα σε εκείνα τα σημεία είναι λεπτή και διαχωρίζεται εύκολα από τη σάρκα. Όταν θα την έχεις ανάμεσα στα δάκτυλά σου θα είναι ξεκάθαρο το κατά πόσο έπιασες από παραδρομή και κάποια φλέβα ή όχι. Έπειτα θα εφαρμόσεις το εξάρτημα.

    Για ό,τι αφορά στο ερώτημά σου, η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι καταρχήν η διάγνωση πως πρόκειται για αιμάτωμα θα πρέπει να γίνει από ιατρό. Ως εκ τούτου, δεν έχει νόημα να δέχεσαι συμβουλές αντιμετώπισης ενός συμπτώματος που δεν αναγνωρίζεις. Ομοίως συμβουλεύω και για κάθε σημάδι που μετά τη δεύτερη ημέρα δεν φαίνεται να υποχωρεί. Ειδικότητες ιατρών που μπορούν να σε εξυπηρετήσουν είναι: ουρολόγος, παθολόγος, δερματολόγος.
     
  7. slave4F

    slave4F New Member

    πολύ επικίνδυνο αυτό μάλλον..

     
  8. thomaspolygono

    thomaspolygono Regular Member

    Σε ευχαριστώ πολύ Syrah για την απάντηση και την επιστημονική προσέγγιση σου πάνω στο θέμα. Χρήσιμότατες οι συμβουλές σου.
     
  9. scandal32

    scandal32 New Member

    Αλήθεια, τι είδους προβλήματα μπορούν να δημιουργηθούν από το cbt;
    Στειρότητα; Προσωρινά ή μόνιμα προβλήματα στην εκσπερμάτιση κτλ;
     
  10. savra

    savra Guest

    Τερατογέννηση?  
     
  11. thomaspolygono

    thomaspolygono Regular Member

    Απάντηση: Re: Παίζω, μαθαίνω και παθαίνω. Σχετικά με το ... CBT και τα αποτελέσματα τ

    Αν προσέχεις σε ό,τι κάνεις τίποτα κακό δε θα συμβεί. Να ερευνάς από πριν τι θέλεις να κάνεις ή τι θέλουν να κάνουν οι άλλοι σε εσένα, μιας και δηλώνεις slave. Σε ό,τι απορία έχεις σχετικά με την οποιαδήποτε τεχνική θα σου πρότεινα να ρωτάς τα παλιότερα και εμπειρότερα μέλη του forum ή να ανατρέχεις σε σχετικά με τις απορίες σου νήματα. Καλές εμπειρίες.