Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα δεχόσασταν σαν υ να σας επιβληθεί από το Κ σας να κάνετε το εμβόλιο;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Nikos_34_Thess, στις 24 Αυγούστου 2021.

  1. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    20 σελίδες για ένα ερώτημα που εκ προοιμίου δεν υπάρχει σωστή απάντηση... για την ακρίβεια, υπάρχουν τόσες απαντήσεις όσες είναι και οι σχέσεις... γιατί κάθε σχέση είναι μοναδική και έχει τη δική της δυναμική...

    20 σελίδες διυλίζεται ο κώνωπας... what a waste...


    ΥΓ. βάλτε ένα αντικουνουπικό επιτέλους
     
  2. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Σε όλα τα νήματα αυτό γίνεται, προτείνεις να μην γράψουμε; προσωπικά προτιμώ τέτοια νήματα από αλλά και άλλα. Δεν το καταλαβαίνω το σχόλιο σου, αλήθεια.
     
  3. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    δεν προτείνω κάτι... έγραψα ό,τι παρατήρησα
     
  4. SirG

    SirG New Member

    Πάντως το ερώτημα δεν θεωρώ ότι τέθηκε σωστά. Η σωστή ερώτηση είναι αν θα μένατε με έναν Κ ο οποίος σας επέβαλε να κάνετε το εμβόλιο.

    Στα ιατρικά θέματα πιστεύω ο μόνος που μπορεί να 'επιβαλει' είναι ο γιατρός.
     
  5. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

  6. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Πάντα ήμουν υπέρ αυτής της άποψης
     
  7. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Με την σημείωση ότι το "BDSM" είναι μια αυθαίρετη, τεχνητή, πουριτανική ομαδοποίηση, όπως έγραψα και αλλού, βεβαίως πολλοί ανήκουν - πίστη δεν χρειάζεται - στον κόσμο αυτό.
    Απεχθάνομαι τις γενικεύσεις και τις ισοπεδώσεις χωρίς αποδείξεις, ως βολικά αποπροσανατολιστικές. Από περιέργεια, μπορείτε να δώσετε κάποια ακριβή παραδείγματα, ώστε να καταλάβω τι ίσως εννοείτε;

    Μου φαίνεται δε πολύ ενδιαφέρον για τον τρόπο που προσλαμβάνετε το ζήτημα το αμυντικά που αναφέρετε, με το οποίο δεν συμφωνώ ως προς το πρόσημο, αλλά που συνδέεται με τα λόγια μου: όπου προκύπτει πρόθεση επίκρισης, προκύπτει και διένεξη. Μπορώ να παραθέσω παραδείγματα, αν χρειαστείτε.

    Πολλάκις και επίμονα, γιατί όχι; Όσο συνεχίζει η προσπάθεια αποπροσανατολισμού και απαξίωσης (όπως η δική σας, καλή ώρα), και όσο κάποιος έχει όρεξη να ασχοληθεί.
    Αυτό ακριβώς εννοούσα μιλώντας για θεωρητικές και ιδεολογικές αφετηρίες (εν αναμονή αντίθετων παραδειγμάτων, βεβαίως  ), οι οποίες αναπόφευκτα διαστρεβλώνουν την ανάγνωση. Αλήθεια, σας ξέφυγαν οι ανταλλαγές απόψεων λίγο παραπάνω, όπου εκδηλώνεται ακριβώς το αντίθετο από αυτό που ισχυρίζεστε;
     
    Last edited: 2 Σεπτεμβρίου 2021
  8. Grim_Fandango

    Grim_Fandango Symbiosis with Voltaire

    Αν αντί για απαξίωση και ισοπέδωση και αποπροσανατολισμό και επίκριση, βλέπατε προσπάθεια για διάλογο, ίσως να μπορούσαμε να κάνουμε μια εποικοδομητική συζήτηση.

    Λυπάμαι που μετά από 2 χρόνια εδώ μέσα, βλέπω την ίδια αντιμετώπιση από τους ίδιους ανθρώπους: Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα.

    Δεν πρόκειται καν να προσπαθήσω να σας μεταπείσω· κάτι τέτοιο είναι μάταιο. Ούτε πρόκειται να μπω στο παιχνίδι που προτείνετε. Άλλωστε όσα γράφω, δεν το γράφω για εσάς. Όποιος θέλει τα αφουγκράζεται. Όποιος δεν θέλει να χάσει την βολή του, τα αγνοεί.

    Εγώ πιστεύω πως πρέπει να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς, κάποιο άλλοι πιστεύουν πως έχουν φτάσει το ζενίθ και το μόνο που βλέπουν είναι προσπάθειες υπονόμευσης. Ο καθένας με τον πόνο του.
     
  9. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Βολικό να μην τη δείτε, αλλά duh?
    Άσκοπη η λύπη. Κάντε διάλογο καλύτερα.
    Δεν είναι παιχνίδι. Λέγεται τεκμηρίωση θέσης, γνώμης, άποψης, με επιχειρήματα. Διαφορετικά, μένουμε στα φούμαρα. Που βέβαια έχουν την χρησιμότητά τους και το κοινό τους  
    Ποιά βολή ακριβώς;
    Δεν διαβάζετε στ' αλήθεια, ε;  

    ΥΓ Από περιέργεια. Μα δεν είχατε πει
     
  10. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    To 1% είναι που κάνει τους ενδιαφέροντες διαλόγους  
    Κι εγώ ευχαριστώ   Σε φιλώ πολύ  
     
  11. analslut44

    analslut44 Male Bi Slave

    Εξαρτάται απο την σχέση, τους κανόνες και το συμβόλαιο(αν υπάρχει). Αν είμαι σε 24/7 φάση με την Κ να έχει πλήρη έλεγχο του σώματος μου, το αναγκαστικό εμβόλιο είναι το λιγότερο
     
  12. Cyberpunk_S

    Cyberpunk_S New Member

    Πώς δεν το είχα προσέξει το θρεντ αυτό με 21 σελίδες; Έπος