Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις και προβληματισμοί για τις BDSMικές συζητήσεις στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 14 Μαρτίου 2017.

  1. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Μόνο κλάψα και πεισματάκια εν τέλει, ε; Που πήγε ο διάλογος; Zήτησα αλλού προσωπικά τεκμηρίωση μιας στρεβλής θέσης σας για ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ("ταυτίζοντας το BDSM με το D/s"), κοτέψατε να παραθέσετε παραδείγματα που τόσο μεγαλόπνοα είχατε ο ίδιος προτείνει να δώσετε, δεν μπορείτε να διαβάσετε ορθά ούτε να εντοπίσετε το θέμα της κουβέντας, τσουβαλιάζετε τα πάντα.
    Χρήσιμα όσα λέτε πάντως. Είναι η πειστικότερη απόδειξη μονομέρειας, γενίκευσης και άρνησης κατανόησης.    
     
  2. Grim_Fandango

    Grim_Fandango Symbiosis with Voltaire

    Έτσι πολυτάλαντος ήμουν από μικρός.
     
  3. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Ένα ουσιαστικό ερώτημα που συνδέεται άμεσα με αυτόν τον προβληματισμό είναι το εξής:
    Πρόκειται για λίγα άτομα που ανακυκλώνονται και ανακυκλώνουν εγγραφές ή πρόκειται για ένα μοτίβο που αντανακλά μια ευρύτερη κοινωνικο-αντιληπτικη τάση?
     
  4. Gangrel

    Gangrel Καλύτερα να καώ πάρα να σβήσω

    Αν θυμάμαι καλά στους όρους χρήσης είχα διαβάσει ότι ο καθένας δικαιούται ένα account και ότι όταν πιαστεί με δύο ή παραπάνω παίρνει πόδι
    Αυτο φαντάζομαι συνεπάγεται ότι με κάποιο τρόπο υπάρχει ένας έλεγχος πάνω σ αυτό
    Αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο η είδη προβληματική κατάσταση του open doors γίνεται ακόμα χειρότερη
     
  5. espimain

    espimain Contributor

    Πρέπει να συμβαίνουν και τα δύο. Πολύ συχνά αλληλεπικαλύπτονται και αλληλοενισχύονται.
    Ενίοτε υπάρχουν και άτομα με πολλές συνδρομές. Ανοίγουν μια φορά κάθε τόσο έναν λογαριασμό και τον κρατάνε για καμιά ειδική περίπτωση.
    Γράφεται κάτι και εμφανίζεται ένας να είναι μέλος 5 ή και περισσότερα χρόνια και γράφει μια προκλητική ατάκα μια φορά τον χρόνο ή ένα υποστηρικτικό ποστ σε κάποιο συγκεκριμένο λογαριασμό.
    Πρόσφατα εμφανίστηκε ένας λογαριασμός πιο παλιός από τις πέτρες, που γράφει κάθε Δεκέμβριο ένα δύο μηνύματα, παρών ξαφνικά, να υποβάλει τις ενστάσεις του και να χαθεί και πάλι.
     
  6. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Όταν είχε εισαχθεί η επιλογή της συνδρομής με προνόμια, στην τότε συζήτηση που είχε προκυψει, αν δεν κάνω λάθος ήταν ο @AuroraBorealis που είχε πει πως όταν δεν υφίσταται κάποιο προϊόν που να κοστολογείται τότε το προϊόν είσαι εσύ.

    Κακα τα ψέματα, χρειάζεται το φόρουμ να υφίστανται αντιπαραθέσεις για να αυξάνεται η επισκεψιμότητα και ενδεχομένως η παραμονή σε αυτό. Δε βλέπω με ποιο ρεαλιστικό τροπο θα εκλείψει το φαινόμενο του "γιούργια στο ψητό-μανουρα-μετα δρόμο"...
     
  7. Gangrel

    Gangrel Καλύτερα να καώ πάρα να σβήσω

    Ούτε εγώ δυστυχώς
    Ο μόνος τρόπος που ίσως μπορώ να σκεφτώ τώρα, στα πρόχειρα είναι το να σε προτείνει ένα μέλος του φόρουμ που σε γνωρίζει και με πολύ μεγαλύτερη συνδρομή όπως λειτουργούν δλδ τα bdsm club στο εξωτερικό
    Αλλά νομίζω οτι αυτό συνεπάγεται νέο φόρουμ από την αρχή
     
    Last edited: 3 Σεπτεμβρίου 2021
  8. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    το BDSM είναι σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες... όταν ξεπεράσουμε το κόμπλεξ του ελιτισμού (ναι, είναι ελιτίστικο "σπορ", πώς να το κάνουμε; ) και κλείσουμε τις πόρτες, τότε ίσως δούμε φως στο τούνελ... μέχρι τότε -αν ποτέ- θα υφίσταται αυτή η κατάσταση

    ΥΓ. δεν ξεχνώ τη new generation... και μεις κάποτε νέοι είμασταν και μπήκαμε στο χώρο με σοβαρότητα και υπευθυνότητα... δεν μπήκαμε επειδή απλώς είδαμε φως
     
  9. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Αυτός

    Η «δοξασμένη μεγαλοπρεπή» ήταν και γαμώ.
     
  10. tithon

    tithon Contributor

    το φορούμ έχει επαρκή δυναμική για να διαχειρίζεται τους οποίους διάττοντες και τα οποία ψώνια κάθε απόχρωσης. όταν χρειαστεί αστυνομικά μέτρα για να προστατευτεί, δεν θα υπάρχει ως φόρουμ. οι διάττοντες πάντα θα διαμαρτύρονται για μπουλινγκ, επίσης.
     
  11. Libertine SD

    Libertine SD Contributor

    Είναι ήδη εξαντλητικό, πράγματα που εχουν γραφεί και συζητηθεί διεξοδικά εδώ μέσα τα τελευταία 15 χρόνια να πρέπει να ξαναγραφονται κάθε φορά που 2,3 ή 5 νεόδμητα βδσμοπουλα αρχίσουν τις απορίες. Μολονότι, τα γραπτά υπάρχουν, αλλά δεν μπαίνουν καν στον κόπο να τα διαβάσουν, καλοπιστα πολλά μέλη μπαίνουν στον κόπο και τη δαπάνη χρόνου να εξηγούν/ερμηνεύουν/συζητούν εκ νέου τα χιλιοειπωμενα.
    Οταν ομως δε μιλάμε για αδαείς μεν, αλλά σε καθε περίπτωση καλοπιστους κι με τρόπους συζητητές, αλλά για τρολς, ψώνια, μπαχαλακιδες του πληκτρολογίου και λοιπούς εν τω τσάμικο και την αγένεια εντρυφούντες, που μόνο πλήττουν την θεματολογία και τη ροή του φόρουμ, τότε η άμεση αντιμετώπιση τους πρέπει ν' αποτελεί έργο της διαχείρισης και όχι των υπολοίπων μελών.
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor