Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις και προβληματισμοί για τις BDSMικές συζητήσεις στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 14 Μαρτίου 2017.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  2. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Αν θέλετε να είμαστε up to date σε bdsm γνώση, να βγάλουμε ένα syllabus. Σημειώσεις. Sos. Μια ύλη βρε αδερφέ.

    αν και τα πραγματικά ωραία θέματα, αυτά με τα ξεκατινιάσματα ανάμεσα σε σκλάβες και Μαστερς έχουν χαθεί. Πουφ! Καπνός έγιναν. Αχ αχ
     
  3. espimain

    espimain Contributor

    Η μικρή Ελένη
    κάθεται και κλαίει
    γιατί δεν την παίζουν
    οι φιλενάδες της.
    Σήκω απάνω
    κλείσε τα ματάκια σου
    για δες τον ήλιο
    κι αποχαιρέτισε!
     
  4. Grim_Fandango

    Grim_Fandango Symbiosis with Voltaire

    Τώρα εξηγείται και το "Να Λόλα ένα μήλο".

    Στην επόμενη τάξη θα μάθετε πιο ενδιαφέρονται πραγματάκια.

    Καλή πρόοδο εύχομαι.
     
  5. espimain

    espimain Contributor

    Φυσικά και έχετε δίκιο, είναι έτσι όπως τα καταλαβαίνετε και τα λέτε.

    Καλή πρόοδο επίσης


     
     
  6. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Για εμενα το προβλημα με το φορουμ ειναι πλεον οτι εχει περιοριστει πολυ στη λουπα που προαναφερθηκε και απο αλλους. Μπαινουν καινουργιοι, θελουν να μαθουν η πιστευουν οτι τα ξερουν αλλα τα εχουν μπερδεμενα και ερχονται οι παλιοι και επαναλαμβανουν τα ιδια και τα ιδια. Παραδειγματα: συμφωνια η συνεννοηση, ειναι δωρο η υποταγη, επιτρεπεται να κανει ο Κ το ταδε ακραιο (λες και οι Κ ειναι τερατα), τι ειναι το D/s και ποσο μοιαζει με το M/s, ορια η οροι κτλ κτλ... Τα ιδια και τα ιδια. Και οσο χανεται χρονος να εξηγουνται ολα αυτα δεν μπορουμε να προχωρησουμε στο παρακατω. Ενα παρακατω που παιρνει ως δεδομενα τα θεμελιωδη και μιλαει για αλλους προβληματισμους, πιο βιωματικους. Γιατι ειναι αλλο να μπω πχ και να πω οτι ξερω ρε παιδια οτι θα επρεπε να λειτουργω ετσι η αλλιως αλλα δεν τα καταφερνω για τους ταδε λογους, τι με συμβουλευετε οσοι το βιωσατε απο την μερια μου? και αλλο να μπω και να λεω οτι εφοσον εγω ετσι νιωθω αρα ετσι θα επρεπε να ειναι και τελος.

    Δεν κατηγορω απο την αλλη και πολυ τους καινουργιους με ολα αυτα, ειδικα αυτους που πραγματικα θελουν να μαθουν αλλα κακα τα ψεματα, αν δεν σου τα εξηγησει ατομο που εκτιμας δυσκολα θα εμπιστευτεις και θα πιστεψεις 5-10 αγνωστους που σου λενε ο,τι σου λενε ακομα κι αν ειναι ολοσωστο, δυσκολα θα το δεις.

    Υ.Γ. ειναι κι αλλα τα προβληματα αλλα ας μην προσβαλλω σημερα κανεναν.
     
  7. Grim_Fandango

    Grim_Fandango Symbiosis with Voltaire

    Ένα μεγάλο like από εμένα (ότι και αν σημαίνει αυτό) για την σοβαρή τοποθέτηση.

    Αυτό είναι πρόβλημα με όλα τα φόρουμ ανά τον κόσμο και από πάντα. Οι νέοι είναι άσχετοι και οι παλιοί βαριούνται. Λες και οι παλιοί γεννήθηκαν παντογνώστες. Λες και δεν ήταν κάποτε άσχετοι και οι ίδιοι. Λες και δεν τους εξήγησε κάποιος κάποτε που πάνε τα 4. Κατανοώ την κόπωση, την έχω ζήσει και εγώ (αλλού). Δεν δικαιολογεί όμως καμία έπαρση, χλευασμό και προσβολή. Άμα βαριέσαι, μην ασχολείσαι.

    Φυσικά και μπορούμε. Όποιος θεωρεί χάσιμο χρόνου το να εξηγεί, δεν το κάνει. Βρίσκει όσους θέλουν να συζητήσουν τους άλλους προβληματισμούς, και συζητάνε ότι τους αρέσει. Δεν υπάρχει κάποια αναγκαιότητα για κάθε έμπειρο μέλος να ασχολείται με το κάθε λάθος που διατύπωσε ο νέος και να τον γιουχάρει μέχρι να φύγει. Όποιος το κάνει, αρέσκεται σε αυτό και έχει άλλους λόγους που δεν θα αναπτύξω εδώ. Πιστέψτε με, θα βρεθούν και αυτοί που έχουν την διάθεση να βοηθήσουν τον πιο νέο να προσανατολιστεί. Αρκεί να μην τους έχουμε διώξει και αυτούς πρώτα.

    Φυσικά υπάρχουν άτομα που θέλουν να μάθουν. Όπως υπάρχουν και τρόλς, ξεροκέφαλοι και πάνω από όλα όσοι θα ρωτάνε μέχρι να πάρουν την απάντηση που τους αρέσει χωρίς να ακούν.

    Από την απέναντι μεριά πολλές φορές δεν αρκεί μόνο το τι λες αλλά και το πως το λες.
     
  8. tithon

    tithon Contributor

    βγάζετε γούστα, και τι να σας λένε και πώς να το λένε.  

    και δίνετε και οδηγίες.  


    το φορουμ έχει μεγάλη εμπειρία από παρόμοιες παραστάσεις.
     
  9. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Για εμένα το πρόβλημα με το forum είναι πως πάσχει από το φαινόμενο του χάσματος των γενεών. Πριν 10-15 χρόνια όσοι έμπαιναν είχαν όρεξη και την έψαχναν. Συζητούσαν έλεγαν την άποψή τους και δέχονταν αυτή των άλλων. Ζυμώνονταν. Έχτιζαν την δική τους άποψη. Το δικό τους BDSM.
    Τωρα που το έχτισαν, έρχονται "καινούργιοι" και αντί να συναντήσουν μια ομάδα ανθρώπων που συζητάει και ψάχνει, συναντούν ένα "τοίχος" αυτόκλητων "ειδημόνων", που έχοντας κάνει τον κύκλο τους, έχουν κατασταλάξει στην δική τους έκδοση του BDSM, και δεν έχουν τίποτε πλέον να συζητήσουν.
    Ενα τοίχος που αντί να μεταφέρει στους "νέους" την εμπειρία του, ΠΩΣ έφτασε εκεί που έφτασε, και να τους βοηθήσει/αφήσει να βρουν τον δικό τους δρόμο, σχεδόν δογματικά, προσπαθεί να τους πείσει για το ορθό των αποφάσεων που πήρε κάποτε.
    Οι νέοι δεν θέλουν να τους πει κανείς πως θα την βρουν. Αυτό που θέλουν είναι να μάθουν τι πρέπει να αποφεύγουν και τι άλλο δεν έχουν φανταστεί.
    Κάτι που και εμείς θέλαμε όταν ήμασταν νέοι στον χώρο.
     
  10. Just_Me

    Just_Me Contributor

    Μαζεμένες γενικεύσεις και λογικά άλματα.
     
  11. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Ακριβως επειδή ζυμωθηκαν και το δούλεψαν κάποιοι λένε αυτά που λένε. Αλλά δεν αρέσουν αυτά που λένε γιατί δεν ταιριάζουν με το μακρύ και το κοντό του καθενός. Κανείς δεν λέει μην ζεις αυτό που θέλεις να ζήσεις, αυτό που λένε είναι μην ονομάζεις την τυρόπιτα, σουβλάκι.
     
  12. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Λιτό και to the point.