Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις και προβληματισμοί για τις BDSMικές συζητήσεις στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 14 Μαρτίου 2017.

  1. eeny-meeny-miny-moe

    eeny-meeny-miny-moe *don't blink*


    Πώς καταλήγεις στο συμπέρασμα πως αυτό που λέει κάποιος είναι τυρόπιτα κι όχι σουβλάκι? Πώς ξέρεις ότι δεν έχει ζυμωθεί και δουλέψει ο ίδιος?

    Επειδή κάποιος έχει άλλες απόψεις, που δε συμφωνούν με τις πολύ συγκεκριμένες απόψεις ορισμένων ηχηρών παρουσιών εδώ μεσα, δε σημαίνει ότι δεν ξέρει τι του γίνεται, ότι είναι νέος στο χώρο, ότι είναι άμπαλος.

    Κατηγορείς ότι κάποιοι κάνουν assumptions, ενώ θεσπίζεις την άποψή σου πάνω σε αυτά.
     
  2. espimain

    espimain Contributor


    Αυτά τα λες εσύ ο παλιός;
    Εσύ που για να υποστηρίξεις ένα απλό επιχείρημα, ελάσσονος σημασίας, πήρες ένα άρθρο από την εφημερίδα της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης (για όσους δεν καταλαβαίνουν είναι σαν την δική μας Εφημερίδα Κυβερνήσεως) και πρόσθεσες από κάτω την εμμονή σου, σαν να είναι μέρος της διάταξης, για να την παρουσιάσεις σαν έγκυρη;
     
  3. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Το πρόβλημα είναι πως και άλλοι ζυμώθηκαν και λένε αυτά που λένε. Αλλά δεν αρέσουν αυτά που λένε γιατί δεν ταιριάζουν με το μακρύ και το κοντό του "αλλου" καθενός. Ισως γιατί η δική τους εμπειρία και πορεία τους δίδαξε άλλα.
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    άλλο η τυρόπιτα, άλλο το σουβλάκι.
    το να τα μπερδεύεις είναι ένα ζήτημα. το να κλαίγεσαι που δεν τα μπερδεύουν κι άλλοι, είναι ξεχωριστό ζήτημα.
     
  5. Dumi777

    Dumi777 Regular Member

    Για εμενα, που δεν εχω και πολλα χρονια στο φορουμ το προβλημα ειναι θεμα ορισμου.. ..
    Οι οροι bdsm, master, slave κτλ ουσιαστικα βγηκαν για να συννενοειται ο κοσμος. Να συννενοουμαστε εμεις μεταξυ μας τι ειναι και τι του αρεσει του καθενος.

    Βεβαια, το τι αρεσει στον καθενα ξεχωριστα ειναι πολυ πιο συνθετο και δεν μπορει να περιγραφει απο μια λεξη.

    Και ετσι ξενιναει μια μεγαλη συζητηση, χωρις κανενα νοημα στην τελικη.
    Λ. Χ. Καποιος που αυτοπροσδιοριζεται ως master αλλα του αρεσει το στραπον, ποσο μαστερ ειναι?
    Δεν εχει νοημα. Σου αρεσει? Βρισκεις παρεα? Το κανεις και εισαι χαρουμενος.

    Αλλιως αναλωνομαστε σε συζητησεις.
     
  6. espimain

    espimain Contributor

    Όταν μέσα από την εμπειρία σου κατέληξες ότι σου αρέσει ο τραχανάς, (με όλα τα καλά του, παραδοσιακός, γευστικός, υγιεινός, θρεπτικός, εύκολος στο μαγείρεμα και πολλά άλλα σωστά) Δεν πας σε μια ιταλική σπαγγεταρία, να τους πεις ότι δεν κάνουν καλά που μαγειρεύουν μακαρόνια και πρέπει να αρχίσουν να μαγειρεύουν τραχανά.
    Ούτε κλαίγεσαι επειδή σου λένε "άσε μας καλέ μας άνθρωπε, μακαρόνια θέλουμε στο μακαρονάδικο".
     
  7. Grim_Fandango

    Grim_Fandango Symbiosis with Voltaire

    Όταν λες στο μακαρονάδικο οτι σου αρέσουν τα μακαρόνια αλλά δεν τα θες αλ ντέντε σώνει και καλά, και αυτοί επιμένουν οτι αυτός είναι ο μοναδικός σωστός τρόπος να φας μακαρόνια και όποιος δεν τα θέλει αλ ντέντε είναι άσχετος και του αξίζει να τρώει μόνο φακές και να φύγει από το μακαρονάδικο τους, τους λες και ψωνισμένους. Ειδικά όταν δεν ισχυρίστηκες ποτέ οτι κάνουν λάθος όσοι τους αρέσουν τα αλ ντέντε και πρέπει να αλλάξουν.

    Για να μην πω πως δεν είπαν ποτέ "καλέ μου άνθρωπε" αλλά διάφορα άλλα χαριτωμένα επίθετα.

    *Είπα να απαντήσω κι' εγώ με φαγητά μπας και κατανοήσεις, αλλά δεν διατηρώ πολλές ελπίδες.
     
  8. tithon

    tithon Contributor

    όταν λες στο μακαρονάδικο οτι "σου αρέσουν τα μακαρόνια" αλλά δεν εννοείς μακαρόνια, σου εξηγούν, αν θέλουν, οτι στο μακαρονάδικο έχουν μακαρόνια, ανεξάρτητα αν νομίζεις οτι "σου αρέσουν".
     
  9. Grim_Fandango

    Grim_Fandango Symbiosis with Voltaire

    Αξιοσημείωτο το γεγονός οτι έχεις σχηματίσει άποψη για το τι εννοώ και μάλιστα πως είναι και λάθος, από την στιγμή που δεν έχω αναφέρει ποτέ κανένα δικό μου ορισμό.

    Κεκτημένη ταχύτητα ε?
     
  10. tithon

    tithon Contributor

    εξ αυτού, μεταξύ άλλων, διαπιστώνεται η κλάψα.
     
  11. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    @Grim_Fandango οποιαδήποτε διαφωνία των μελών στον τρόπο που διαλέγεσαι εδώ - εσύ καλλιεργείς και ελέγχεις την στάση των μελών απέναντί σου - δεν είναι τίποτα μπροστά στην αντίσταση που συναντάς αν ζητήσεις "παραβρασμένα" μακαρόνια σε καλό μακαρονάδικο, καλύτερα πήγαινε αλλού ή θα υποστείς σιωπηλά τα al dente, έπεσες στην περίπτωση.

    Σημαίνει ότι δεν ξέρεις να επικοινωνείς τις απόψεις σου στο συγκεκριμένο περιβάλλον. Υπεύθυνος για το μήνυμα που μεταδίδουν τα λόγια σου είσαι μόνον εσύ.

    Χωρίς να πει κάποιος την άποψή του, να την θέσει σε συζήτηση, δεν μπορεί να πείσει για οτιδήποτε ούτε καν ότι δεν τον εκλαμβάνουν όπως αυτός θέλει. Ο αέρας κοπανιστός και μάλιστα συστηματικά νοείται ως τρολιά  
     
  12. espimain

    espimain Contributor

    Καμία σπαγγεταρία δεν θα σου προσφέρει μακαρόνια να κολλάνε στο πλακάκι. Στην κουζίνα της γιαγιάς σου μπορείς να τα βρεις λαπαδιασμένα όπως και τον τραχανά.

    Φυσικά και υπάρχει σε κατάλογο καλών εστιατορίων η φράση o chef ψήνει και σερβίρει το φιλέτο γάλακτος μέχρι medium. Αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι αν το θέλεις περισσότερο ψημένο, να πας αλλού ή να παραγγείλεις κάτι άλλο. Ο καλός μάγειρας σέβεται την καλής ποιότητας πρώτη ύλη.
    Πάντα βέβαια υπάρχει και το
    «Μη θέλοντος του ζωγράφου και επιμένοντος του Βλάχου, φόρεσε ο Χριστός τσαρούχια».
    Και φυσικά «με τον παρά μου γαμώ και την κυρά μου».
    Αν έχετε μάθει να ασκείτε ότι ονομάζετε BDSM, πληρώνοντας, προφανώς σας γίνονται τα γούστα. Μια άλλη συνηθισμένη περίπτωση είναι να βγάζετε γούστα με κάποια που θεωρεί BDSM το γκομενιλίκι και το κίνκι πηδηματάκι.
    Σε αυτό παρακαλούμε να μας διδάξετε, μεταλαμπαδεύοντας και στους υπόλοιπους την γνώση και την εμπειρία σας. Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά υποθέτω ότι θα το βρουν και άλλοι χαριτωμένο και γουστόζικο, το αφήγημα σας, όπως κι εγώ.