Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    οτι ειχαμε να πουμε πανω στο θεμα το ειπαμε.

    Δεν θελουμε φωτογραφίες (ή γενικά media) με γεννητικα οργανα σε κοινη θεα και προσβασιμες σε επισκέπτες.

    η κοινη λογικη απο μονη της αρκει για να καταλαβει κανεις το γιατί πηραμε αυτην την αποφαση και οποιος εχει ακομα απορία ας διαβασει το προηγούμενα μου ποστς.
     
    Last edited: 18 Σεπτεμβρίου 2021
  2. elfcat

    elfcat . Contributor

    Και αν δεν το προσέξατε, "εφυγε' ο Master JP,...
     
  3. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Μα ποια κοινή λογική Κωνσταντίνε μου...

    Προσωπικά δεν έχω θέμα με την απαγόρευση, παρόλα που από την μία την θεωρώ ξεκάθαρο σεξισμό εάν απαγορευτούν μόνο οι ψωλές και από την άλλη κατάφωρη αδικία εαν την πληρώσουν τα όσα λίγα μουνιά θα είχαν την ευκαιρία να εμφανιστούν σε άβαταρ εάν η απαγόρευση είναι καθολική.

    Αλλά ειλικρινά, το μόνο πρόβλημα με εκείνον (τον μέσο εκείνον) που θα βάλει την ψωλή του στο άβαταρ είναι ότι θα έχει την ψωλή του στο άβαταρ ?

    Ένα φόρουμ είναι εξ ορισμού ένα μέρος συζητήσεων και ίσως κάποια στιγμή θα πρέπει να αποφασίσεις εάν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι εκείνοι που θα συνεισφέρουν με τον τρόπο τους στις συζητήσεις και στην κοινότητα γενικά ή εκείνοι που θα έρθουν ψάχνοντας να βρουν συγκεκριμένα πράγματα αδιαφορώντας στην καλύτερη ή κάνοντας ζημία στην χειρότερη σε κάθε λόγο ύπαρξης αυτού του τόπου.

    Αρχίζει να γίνεται ιδιαίτερα αισθητή η απουσία του advisor αισθάνομαι..
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    ναι
     
  5. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Τα γεννητικά όργανα στα άβαταρ απαγορεύτηκαν, αν για σένα γεννητικά όργανα = ψωλές @AuroraBorealis, είναι άλλο θέμα  
     
  6. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

     
     
  7. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    οποιος έχει τέτοιο αβαταρ (ψωλη η μουνι) και έχει απορια ας μας ρωτησει στο support forum. ( ειπαμε γεννητικά οργανα σε κοινη θεα, η συντριπτική πλειοψηφία ειναι αντρικα).

    όποιος δεν εχει τετοιο αβαταρ δεν χρειάζεται να τον απασχολεί το θεμα.

    απ την στιγμη που ειναι χωρος συζητήσεων δεν βλεπω για ποιο λογο καποιος που δεν συζητάει ή που μολις κανει εγγραφή το πρωτο πραγμα κανει είναι να μας σερβίρει τα γεννητικά του οργανα σε κοινη θεα, τα οποία τα βλεπουν ολοι οι επισκέπτες.

    ουτε ειναι υποχρεωμενος καποιος που απλα θελει να διαβαζει συζητησεις, να βλεπει τετοιες φωτος ενώ δεν το εχει επιλεξει.

    υπάρχει ειδικος χωρος για φωτογραφίες τέτοιου τυπου και για όποιον ενδιαφέρεται.

    και @elfcat , μας ενοχλησε ιδιαίτερα που στο νημα για τον MasterJp υπηρχαν τετοια αβαταρς (τα οποία και διαγραψαμε)

    στην ουσία μας έδωσε και το ερέθισμα να το ξανασκεφτούμε το ζητημα .
     
    Last edited: 19 Σεπτεμβρίου 2021
  8. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Αυτό που μου λες είναι ποιο πρόβλημα χειρίζεται το προσωπικό του φόρουμ @AuroraBorealis, που δεν είναι το ίδιο  

    @Iagos, επειδή είχα για άβαταρ τον πίνακα αυτό του Κουρμπέ για ένα διάστημα, μπορώ να σας πω τι λεγόταν, τα σχόλια γίνονταν για τις τρίχες!
     
  9. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Οι κανονισμοί υπάρχουν για να εξυπηρετούν κάποιον σκοπό. Αν ο σκοπός αυτός εξυπηρετείται ειλικρινά δε νομίζω ότι πέφτει λόγος σε κανέναν το γιατί υπάρχουν αφού ο φέρων τον κανονισμό είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμά του. Το να κατανοηθεί ο σκοπός κάποιου κανονισμού είναι κατανοητό αλλά ταυτόχρονα θα έπρεπε να είναι κατανοητό και σεβαστό και δεδομένο ότι κανείς δεν έχει την υποχρέωση να δώσει εξηγήσεις για τις αποφάσεις που αφορούν το σπίτι του. Δικό του είναι όπως θέλει θα το φτιάξει.
    Η κριτική από την άλλη όσο υγιές προνόμιο κι αν είναι όπως και ο όποιος αντίλογος δεν έχει καμία βαρύτητα όταν είναι μονόπλευρη. Όπερ σημαίνει ότι ΄΄ανοιχτό΄΄ δεν είναι μόνο το μυαλό που ασκεί κριτική και βλέπει μόνο όσα θέλει ή μπορεί.
    Προσωπικά μου είναι αδιάφορες οι πούτσες, ή τα μουνιά που προβάλονται τόσο σε αβαταρ όσο και σε νήματα φωτογραφιών όταν το μόνο που έχει να δείξει ο φέρων αυτών είναι αυτά και μόνο και εμφανής ανάγκη του να βρει να γαμήσει. Δε με αφορά αν υπάρχουν ή όχι και δεν επηρεάζει στο ελάχιστο την δική μου παρουσία η ύπαρξη ή η μη ύπαρξη τους.
    Αυτό που μου κάνει αρνητική εντύπωση όμως είναι η ανάγκη για φωνές που προκαλούν απλά θόρυβο όποια κι αν είναι η θέση τους. Δεν έγινε τίποτα αν υπάρχουν τα γεννητικά όργανα στα αβαταρ και δεν έγινε επίσης τίποτα αν δεν υπάρχουν. Τόσο απλά.

    @Konstantinos Θα ήθελα μόνο να σου επιστήσω την προσοχή και να σε παρακαλέσω ταυτόχρονα εσύ και η όποια ομάδα σου κατά καιρούς, να μένετε πιστοί στον σκοπό που εξυπηρετεί ένα BDSM forum ώστε κατά το δυνατόν να παραμείνει τέτοιο.
     
    Last edited: 18 Σεπτεμβρίου 2021
  10. tithon

    tithon Contributor

    είσαι άστοχος διότι καμιά γυναίκα ως τώρα δεν έβαλε στο αβαταρ την ψωλή της.
     
  11. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Δεν με απασχολεί το θέμα της αισθητικής του άβαταρ Κωνσταντίνε μου. Αυτό που λέω είναι ότι ίσως θα έπρεπε να σε απασχολήσει κάπως το θέμα της παρουσίας συγκεκριμένων μελών με πολύ συγκεκριμένο σκοπό και αυτής της συγκεκριμένης αισθητικής στο άβαταρ.

    Ίσως θα πρέπει να βάλεις μια προειδοποίηση η οποία να κρύβει το περιεχόμενο ενώ ταυτόχρονα θα αναφέρει τι είδους είναι αυτό μέχρι ο επισκέπτης να δηλώσει ενήλικος και συναίνεση να εκτεθεί σε αυτό.

    Ο περιορισμός έκφρασης σε ένα χώρο που τρόπον τινά βασίζεται στην ελεύθερη έκφραση δεν είναι ίσως το καλύτερο μέσο.

    Αυτή είναι η γνώμη μου, δεν θα επεκταθώ περαιτέρω.


    Ω! μα αγαπητέ Τιθών, από εσάς ειδικά περίμενα λίγη περισσότερη ευαισθησία και υπευθυνότητα απέναντι σε εκείνες τις λίγες που πλέον δεν θα μπορέσουν να ψωλίσουν το άβαταρ τους.
     
  12. eeny-meeny-miny-moe

    eeny-meeny-miny-moe *don't blink*

    Τεράστια κουβέντα.