Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα δεχόσασταν σαν υ να σας επιβληθεί από το Κ σας να κάνετε το εμβόλιο;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Nikos_34_Thess, στις 24 Αυγούστου 2021.

  1. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Και τούμπαλιν
     
  2. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Δεν είχα παρατηρήσει ότι είχα αφήσει αυτήν την εκκρεμότητα, απολάμβανα τις τελευταίες ημέρες διακοπών φαίνεται! Τώρα που μαζευτήκαμε όμως...
    Μετρήστε μόνο τις καταστάσεις όπου, καθημερινά και ανεπίγνωστα, παραδίδουμε τον έλεγχο της ζωής μας σε τρίτους. Σε ΜΜΜ κάθε πότε μπαίνετε;

    Μετά, μπορεί πολλοί άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και υ, να μη θεωρούν τόσο σημαντική υπόθεση το εμβόλιο και να μην θεωρούν ότι διακύβευμα είναι η ζωή τους. Να μην το φτάνουν ως εκεί.

    Δεν θέλω τίποτα από αυτά που μου αποδίδετε. Είπα ότι μου φαίνεται φυσικό να αποφασίζει ο Κ για το εμβόλιο του υ του - και μάλιστα θεωρώ ότι ο Κ με αυτόν τον τρόπο τιμά το υ και του λέει ότι το νοιάζεται, με αποτέλεσμα και το υ να εστιάζει καλύτερα ως προς την αποδοχή της θέσης του. Είπα ακόμα ότι μου φαίνεται εξαιρετικά πιθανό ότι όποια και να είναι η απόφαση θα είναι προφανής και για τους δύο εξαρχής εκτός αν είναι πολύ πρόσφατη η σχέση τους και δεν γνωρίζουν ακόμα σχεδόν διόλου ο ένας τον άλλο.

    Αυτό επειδή, κατά τη γνώμη μου, και το εμβόλιο είναι θέμα πολιτισμικό και το bdsm που κάνουμε είναι θέμα πολιτισμικό. Cultural που λένε και στα χωριά μας. Για αυτό είχα πει και ξαναπεί ότι δύσκολα γίνονται ζευγάρι πρόσωπα με τέτοιας μορφής αντίθεση.
     
  3. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Είναι αρκετά παράδοξο απο τη στιγμή που παρατηρείτε πως ένας αριθμός μελών βλέπει το bdsm μονόπλευρα, ίσως κοντόφθαλμα, καθαρά μόνο μέσα από την οπτική της ασυμμετρίας, την ίδια στιγμή να ονομάζονται θύματα όσοι δεν ασπάζονται τη δική σας.

    Όχι. Τη δένουμε και τη στέλνουμε στο σούπερ μάρκετ δεμένη
     
    Last edited: 25 Σεπτεμβρίου 2021
  4. skia

    skia Contributor

    Το ότι εσείς δηλώνετε top κι έχετε αυτή την άποψη δε σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να αποκαλείτε θύμα κάποιον που έχει διαφορετικές ανάγκες από τις δικές σας.
     
    Last edited: 25 Σεπτεμβρίου 2021
  5. espimain

    espimain Contributor

    Κάτι θα ξέρετε.
     
  6. analslut44

    analslut44 Male Bi Slave

    Το πως βιώνει ο καθένας το BDSM είναι προσωπική υπόθεση. Αν κάποιος νομίζει ότι είναι εκτός τον οριον του ότι υπό τις κατάλληλες συνθήκες θα άφηνα την Κ να μου μου επιβάλει το εμβόλιο, η να κάμει οποιαδήποτε άλλη αλλαγή θέλει στο σώμα μου, το καταλαβαίνω.

    Το να το κρίνει και να το χαρακτηρίζει άρρωστο όμως, είναι το λιγότερο λυπητερό, καθώς το να είσαι στο χώρο του BDSM δεν εχει να κάνει με το ποσό κινκη είσαι, αλλά ποσό ανοιχτόμυαλος και ανεκτικός είσαι στις διαστροφές των άλλον που ξεπερνούν τα δικά σου όρια.

    Κάποιος που βάζει όρια στα βίτσια των άλλων και τους θεωρεί αρρώστους, δεν είναι πολύ καλύτερος από τους vanilla που θεωρούν το BDSM ψυχική αρρώστια.

    Ο δογματισμός δεν έχει θέση στο BDSM
     
    Last edited: 25 Σεπτεμβρίου 2021
  7. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Θα την αφήνατε να σας επιβάλλει το εμβόλιο αν θεωρούσατε τις συνθήκες κατάλληλες.
    Δεν περιγράφω άλλο....
     
    Last edited: 26 Σεπτεμβρίου 2021
  8. analslut44

    analslut44 Male Bi Slave

    Είσαι πολύ γρήγορος στο να κάνεις κριτική. Σε παρακαλώ δες την προηγούμενη απάντηση μου και χαλάρωσε λιγο.

    > Εξαρτάται απο την σχέση, τους κανόνες και το συμβόλαιο(αν υπάρχει). Αν είμαι σε 24/7 φάση με την Κ να έχει πλήρη έλεγχο του σώματος μου, το αναγκαστικό εμβόλιο είναι το λιγότερο

    Καταλληλες συνθήκες σημαίνει οτι δεν θα άφηνα την κάποιον/κάποια Κ να μου επιβαλλει το εμβόλιο μετα απο ενα δυο σεσσιονς.

    Πραγματίκα λυπάμαι για εσενα που νιώθεις την ανάγκη να πάρεις ενα κομάτι απάντησης και να το επιτεθείς προσπαθοντας να αποδείξεις τι?
     
  9. Cyberpunk_S

    Cyberpunk_S New Member

    Δηλαδή αν κάποιος θέλει να κάνει το εμβόλιο και δεν θέλει ο/η Κ δεν θα το κάνει γιατί αυτό είναι το συμβόλαιο ή η συμφωνία; Αυτό δεν είναι bdsm, αρχίζει και γίνεται ποινικό αδίκημα. Νόμιζα ότι ήταν τρολιά το θρεντ, αλλά τελικά δεν είναι, χαχα
     
  10. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Χαίρομαι να μιλάω στον ενικό. Πράγματι, κάνω κριτική πιο γρήγορα κι από τη σκιά μου

    Χαλαρός είμαι, ευχαριστώ. Το ίδιο επιθυμώ και δι υμάς

    Σωστά. Μόνο που εγώ τόνισα την αντίθεση μεταξύ του "αφήνω" και του να "επιβάλλει". Φαντάζομαι πως καταλαβαίνεις ότι αυτά δε μπορούν να συνυπάρχουν, έτσι δεν ειναι;

    Ενώ μετά από 4 σεσσιονς, ξέρω γω ,θα έχει αποκτήσει ιατρικές γνώσεις γιατί στο μεταξύ θα της επιβαλλεις να μελετήσει???
    Το έχεις πιάσει λάθος από την αρχή.

    Χαίρομαι που προκαλώ συναισθήματα. Αν ήθελα να επιτεθω θα έγραφα "αυτό το δίνω κωλο αλλά όχι μπράτσο, τι φάση;" . Δεν θέλω όμως.
     
    Last edited: 26 Σεπτεμβρίου 2021
  11. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Η όλη λογική είναι η παράδοση του υ στο Κ. Παράδοση με τη λογική ότι το υ μέρος θα κρίνει αν θα εκτελέσει την απόφαση του Κ μέρους, δεν υπάρχει.
    Εφόσον βέβαια, μιλάμε για σχέση Κυριαρχίας. Σε περίπτωση που δεν σου κάνει αποχωρείς.

    Τρολια δεν είναι, αλλά, έχω μια υποψία πως η συχνή αναφορά του εμβολιασμού σε μια bdsm σελίδα γίνεται με την ελπίδα το bdsm να λειτουργήσει ως σωσίβια λέμβος για αυτόν που φοβάται να πάρει την απόφαση μόνος του.
    Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν φωτογραφίζω κανέναν συγκεκριμένα.
     
  12. Cyberpunk_S

    Cyberpunk_S New Member

    Απλώς μου φάνηκε υπερβολικό. Κατά τ' άλλα, καμία σχέση, δεν παρεξηγώ, συζήτηση γίνεται