Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις και προβληματισμοί για τις BDSMικές συζητήσεις στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 14 Μαρτίου 2017.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Αυτός που κατηγορεί έχει και το βάρος της απόδειξης όχι οι υπόλοιποι.
     
  2. eeny-meeny-miny-moe

    eeny-meeny-miny-moe *don't blink*

    Μπορεί.
    Μπορεί να βιάστηκα και με πολλά πράγματα, γενικότερα.
     
    Last edited: 26 Σεπτεμβρίου 2021
  3. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    @Arioch
    αντιλαμβάνομαι πως ως διαφορετικοί άνθρωποι ερμηνεύουμε ένα κείμενο διαφορετικά, ειδικά όταν η γραφή είναι αόριστη... αν ήταν η πρώτη φορά που παρατηρούσα ειρωνεία, το πιο πιθανό είναι να μην το ανέφερα... αλλά δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά... είναι σύνηθες το σπορ εδώ μέσα από συγκεκριμένα άτομα
     
  4. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Υπεκφυγες. Εγραψα αυτα που ηθελα να γραψω και εφοσον το εκανα ειμαι, οπως ειπα, οκ. Δεν περιμενω κανεναν να εχει το θαρρος, οπως ειπα ξανα, να παρει την ευθυνη στην περιπτωση που εχω δικιο.
     
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Καμία υπεκφυγή, σου απάντησα *επακριβώς*.
    Και ταυτόχρονα δεν αναλαμβάνεις την ευθύνη στην περίπτωση που έχεις άδικο.
     
  6. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Συγγνωμη αν σου μιλησα αποτομα, σε πηρε η μπαλα, απλα παρατηρησα οτι σε αλλα νηματα δεν εχουμε την ιδια οπτικη και για αυτο οπως εγραψα δε γνωριζω αν και εδω εννοουμε τα ιδια πραγματα.
     
  7. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Καλή μου @Seras Victoria, αν μπει κάποιος σε τσιπουράδικο στην παραλία του Βόλου και ρωτήσει φωναχτά "σπιτικά γλυκά του κουταλιού έχετε εδώ πέρα;" τι πιστεύεις ότι θα ακούσει; Κατ' αναλογία, αυτό έκανε η κιούτ τζό.

    Το πάλαι ποτέ είχα μπει σε ένα BDSM Group του MSN, τόσο παλιά ήταν, ήμουν ολοκαίνουργια και είχα ρωτήσει πώς ήταν δυνατό να θεωρούν την "Γραμματέα" υγιή υποτακτική με τέτοιο ιστορικό αυτοτραυματισμών. Είχα ακούσει αυστηρές κουβέντες, αυστηρές διδαχές, ειρωνείες και διάφορα άλλα και όπου φύγει φύγει, όπως έκανε και η κιούτ τζό, άλλωστε. Κάθισα ήσυχα για λίγο, το έφερα από δω, το έφερα από κει, προσπάθησα να καταλάβω τι μου έλεγαν, βρήκα κάποιον να ρωτώ με ασφάλεια ότι δεν θα με αποπάρει, αυτή τη φορά από τα μέρη μας, ρωτούσα με μεγάλη προσοχή ή έτσι μου φαινόταν, είπα και ότι δεν θα με πείραζε διόλου να μου πει "στη γωνιά σου και τσιμουδιά" γιατί εμένα μου αρέσει το διάβασμα και αν είχα το βιβλίο μου μαζί μου, ευχαρίστως να καθίσω στη γωνιά μου και να μη βγάλω τσιμουδιά μέχρι να τελειώσω το βιβλίο, τα υπόλοιπα είναι ιστορία, παλιά και βαρετή. Αλλά αν μπεις σε BDSM ηλεκτρονική μάζωξη και τα πεις όπως η κιούτ τζο έχεις πρόβλημα, είναι δεδομένο αυτό στο χώρο.
     
  8. Grim_Fandango

    Grim_Fandango Symbiosis with Voltaire

    Το τσίπουραδικο δεν γράφει απ' έξω "community".
     
  9. sapfw

    sapfw out of order Contributor

     
     
  10. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Ωραιοτατα @gaby_m μου. Εγω εκφραζω την προσωπικη μου δυσαρεσκεια για τις ειρωνιες σε αυτες τις περιπτωσεις. Το τι ειθισται δεν το κανει απαραιτητα σωστο στα ματια ολων.
    Για εμενα και οι χαζες ερωτησεις αν προερχονται πραγματικα απο αναγκη για γνωση δεν ειναι αξιες ειρωνειας. Κι επειδη δεν γνωριζουμε τις προθεσεις της κοπελας και της καθε κοπελας απο ενα και μονο ποστ εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει το πως το χειριστηκαν ορισμενοι. Δεν επιβαλλω την γνωμη μου, ουτε λεω οτι ολοι πρεπει να εχουν την ιδια γνωμη, απλα την λεω.
     
  11. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Ούτε κι εμένα μου αρέσει. Ακόμα λιγότερο μου αρέσει ότι μερικές φορές, περισσότερο από τις μισές, έχει αποδειχτεί σωστό. Ένα bdsm φόρουμ δεν είναι το πιο πρόσφορο μέρος για να πηγαίνει κανείς να δηλώνει άσχετος, ότι "δεν γνωρίζει Χριστό" κλπ, στο κάτω κάτω επειδή το ήθελε ήρθε, δεν τον έφεραν, δεν τον ανάγκασε κανένας. Και υπάρχουν αρκετές πετυχημένες είσοδοι και πολλές ήσυχες και όχι λιγότερο αποτελεσματικές για τον λόγο αυτό. Βασική ιδιότητα είναι και να φροντίζει ο καινούργιος να βλέπει τι έχει γίνει πριν από αυτόν, πρόσβαση έχει στα νήματα και ανάλογα να κανονίζει τα βήματά ου.
     
  12. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    @Seras Victoria
    δεν είναι μόνο προσωπική σου δυσαρέσκεια είναι και δική μου και πολλών άλλων εδώ μέσα... το έχουμε αναφέρει πολλάκις στο παρελθόν και γίναμε γραφικές-οι... αυτό που με στεναχωρεί είναι πως η τοξικότητα τείνει να γίνει κανονικότητα που σιγά σιγά τη συνηθίζουμε και δεν αντιδρούμε... ήταν ένας από τους λόγους που ανέφερα πως κι εμένα μου φάνηκαν τα εν λόγω posts ειρωνικά