Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το δημόσιο εκφράζεσθαι του/της υ σε αναφορά με τον/την Κ - Split από Ενεργητικοί σκλάβοι

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 8 Οκτωβρίου 2021.

  1. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Άρα, συμφωνείτε στο ότι υπάρχουν εκφράσεις, το άκουσμα των οποίων θα δημιουργήσει την αίσθηση* ότι ο εκφερων αυτές δεν σέβεται την Κυρία του.
    Το ότι υπάρχουν διαβαθμισεις, υποκειμενικες φυσικά , φρονω πως δεν μεταβαλλει την ουσία του παραπάνω.

    * αίσθηση προσωπική και μόνον.
     
  2. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Σε κάθε περίπτωση πραγματικότητα για τον κάθε άτομο είναι η αντίληψή του...
    Δεν γιένεται να μας απασχολεί ο πάσα ένας με κοινό τόπο με τση υπόλοιποι μια ταμπελίτσα κι ένα κομματάκι νιονιό με το ζόρι...
    Παρεκτός κι αν αναζητείται μια επιβεβαίωση μεταξύ των άλλωνε, στο κλασικό μοτίβο "οι παλιοί κόντρα στου νέους κι όλοι μαζί κόντρα στους ξένους", όπου παλιοί στοιχειωδώς αντιλαμβανόμενα άτομα, όπου νέοι τα κάθε είδους δυσφορικά και δυσανεκτικά άτομα και όπου νέοι, τα μεταξύ "ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή" και του "είδα φως -στη τσόντα- και μπήκα -μπας και..."...
    Α, μα πχια...
     
  3. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Σαφώς και συμφωνώ... υποκειμενικού χαρακτήρα οι διαβαθμίσεις και τα όρια.
    Όπως και να έχει τα όρια τα ορίζει το Κ μέλος όπως την ανοχή, έτσι και τον δημόσιο λόγο του υ.

    Σε αυτό που διαφωνώ κάθετα είναι στην γενίκευση στο ότι ο "σωστός/πραγματικός υ" δεν εκφράζεται έτσι για την Κ του... διότι αγένεια.
    Η στο ότι τα "σωστα υ" δεν κάνουν διείσδυση με τον κανονικό τρόπο (όπου κανονικός τρόπος= διείσδυση= βανιλοσεξ κοινός γαμήση!)
    Και αν η Κ του επιτρέπει να το προσφωνήσει την κακή λέξη γαμησω προς τι η γενίκευση ή η αγένεια;

    Όπως και να έχει προσωπικά με αυτά τα "σωστά υ" και "πραγματικά υ" και την γενίκευση κάπως μου κάνουν.
    Αλλά και πάλι υποκειμενικό είναι.
     
  4. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Κάποιος έρχεται και μας λέει πως ένας φίλος του είπε ότι η Κ του τού ζήτησε να την γαμήσει. Δεν μου λέει τίποτα από άποψη γλωσσικού κώδικα, υπάρχουν πολύ πιο εμφανείς προτεραιότητες σε αυτήν την πρόταση, δεν μου φταίει ούτε το "ζήτησε" η Κ ούτε το "γαμήσει" την Κ. Πιο πολύ θα με απασχολούσε το "ένας φίλος μου είπε" αν ήθελα να ασχοληθώ.

    Αν η Κ θεωρεί ότι τον έχει ως γαμιστικό εργαλείο την ώρα του σεξ και αυτός πηγαίνει και ρωτάει καλυμμένα λέγοντας "την γάμησα" κλπ, υπάρχει μια ουσιαστική διαφορά οπτικής. Τυφλό σημείο για την Κ προκύπτει η συμπεριφορά του υ της, άλλα νομίζει αυτή και άλλα διαδίδει αυτός.

    Καμία προσβολή και υποβίβαση δεν μπορεί να κάνει στο Κ ένα υ που έχει δύο σετ συμπεριφορών ένα παρουσία της Κ του και ένα για όταν λείπει αυτή.

    Αν του έχει υποδειχτεί πώς να μιλάει και να συμπεριφέρεται δημοσίως αναφορικά με την Κ και αγνοήσει τις υποδείξεις είναι μάλλον σοβαρό το θέμα. Αν δεν του έχει υποδειχτεί, να γίνει πάραυτα  
     
  5. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Ουδεμία αντίρρηση στο να την γαμησει και να το ονομαζει γαμησι. Όπως και να λέει ψωλη, μουνι, κωλαρα ή ο,τι άλλο του επιτρέπει και επιθυμεί η Κυρία του. Μπροστά της ή δημόσια.

    Αυτό που προσπαθώ να σας πω είναι ότι εφόσον και για εσάς (και για εμένα) υπάρχουν εκφράσεις που θεωρείτε πως υποβιβαζουν την υπόσταση της Κ, πως μπορούμε να μην δεχόμαστε ότι για κάποιους άλλους υπάρχουν διαφορετικές εκφράσεις που δημιουργούν την αντίστοιχη αίσθηση?
    Εκτός και εάν δεν υφίσταται, για εμάς πάντα, έκφραση ικανή να θεωρηθεί ασεβης προς την Κ.

    Εξακολουθώ να αναφέρομαι σε αίσθηση και προσωπική αντιληψη, συμφωνώντας, μαζί σας, ως προς τις γενικευσεις. Αν και υποψιάζομαι ότι σχεδόν για τον καθένα από εμάς, υπάρχει ένα οριο πέραν του οποίου θα σκεφτούμε "Ωπα! Είναι Κυρία του και μιλάει, έτσι, γι αυτήν?".
     
  6. slave32

    slave32 Contributor

    Μα δεν αναφερομαι στο πως το υ κ το Κ σχετιζονται. Δεν με αφορα. Γραφω ξεκαθαρα οτι ειναι αγενεια, τουλαχιστον, το να λεει ενα υ για την Κ του μου ζητησε να την γαμησω.
     
  7. slave32

    slave32 Contributor

    θα μιλουσε ο υποτακτικος στον φιλο του για τον εαυτο του. Ας το ελεγε οπως ηθελε. Ειναι ισοτιμοι η Κυρια και ο υποτακτικος;
     
  8. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Καταννοώ τι λες. Εκείνο που δεν καταλαβαίνεις εσύ είναι ότι απο τη στιγμή που ο φίλος σου ανήκει -λογικά- εκφράζεται βάση των θέλω, των απαιτήσεων, των εντολών, και των παραχωρήσεων -εαν υπάρχουν - της Κ του. Οπερ σημαίνει δεν μπορείς να κρίνεις αν τη σέβεται η όχι από αυτό.

    Μεταξύ τους όχι. Και το πως ορίζεται και εκφράζεται αυτή η ανισότητα είναι και πάλι επιλογή του Κ μέλους και συναίνεσης του υ. Όπως και αν δείχνουν απέναντί σου, ή όπως και αν εσύ το εκλαμβάνεις αυτό.

    *Μη βλέπεις μόνο αυτά που έχεις εσύ μεσα στο μυαλό σου. Αν πραγματικά υποταχθείς μπορεί να ανατραπούν όλα.
     
  9. Grim_Fandango

    Grim_Fandango Symbiosis with Voltaire

    Εντωμεταξύ τελικά ο συγκεκριμένος υ, δεν είχε χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη λέξη  
     
  10. Enthralling kernel G

    Enthralling kernel G Regular Member

    Ακαδημαϊκό ζήτημα με διαφαινόμενες πολιτικές προεκτάσεις. Υποκειμενικά μιλώντας πάντα. Στο δια ταύτα, αναλόγως της κλίμακας και του σημείου εστίασης η απάντηση διαφοροποιείται. Μέχρις ότου αποσαφηνισθούν αυτά επαρκώς προτίθεμαι να αρκεστώ στις όποιες γενικεύσεις, λαμβάνοντας υπόψη και έχοντας επίγνωση του κινδύνου μεγάλης αστοχίας που ελλοχεύει στον ορίζοντα. Καθότι οι παράμετροι πολλές και οι αποκλίσεις δυνάμει τεράστιες.
     
  11. slave32

    slave32 Contributor

    *Εχεις την ταση να υποθετεις
    Αλλα κουβεντουλα να γινεται. Μονον αγαπη!
     
  12. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Βαση αυτων που διαβαζω μιλαω. Παντα αγαπη.