Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το να σε υποτάσσουν...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος stgathens, στις 12 Οκτωβρίου 2021.

  1. stgathens

    stgathens New Member

    Καλησπέρα σε όλους. Χαζοπαρακολουθώ εδώ και χρόνια την κοινότητά σας προκειμένου να μου λυθούν κατά καιρούς διάφορες απορίες ή άλλοτε για να πάρω καμία ιδέα, πλην όμως δεν είχα κάτι να συνεισφέρω στη συζήτηση και για το λόγο αυτό δεν συμμετείχα.
    Θα ήθελα σήμερα να σας καταθέσω τη δική μου (θα έλεγα πρώτη) εμπειρία bdsm, η οποία για πολλούς δεν θα είναι κάτι το σοκαριστικό, αλλά για άμαθο κόσμο όπως εγώ, μπορώ να πω ότι θα το θυμάμαι για πάντα.

    Είμαι λίγο πριν τα 40 μου και έναν χρόνο πριν μπήκα σε σχέση με μία κοπέλα σε κοντινή ηλικία με μένα, τίποτε το παράξενο, τίποτε το ασυνήθιστο. Η σχέση πήγε καλά και το σεξ μας ακόμη καλύτερα οπότε βρεθήκαμε να συγκατοικούμε γρήγορα. Ως προς το σεξουαλικό κομμάτι, αμφότεροι άνθρωποι με ικανοποιητικές εμπειρίες από το παρελθόν μας, η ένταση, η επικοινωνία, η ορμή, η δύναμη και το πάθος μας, γρήγορα σόκαραν και τους 2 μας, παρά το γεγονός ότι κατά το παρελθόν και οι 2 είχαμε κάνει πολύ και καλό σεξ. Αλλά τέτοιο πράγμα, εγώ τουλάχιστον, ποτέ. Δεν υπάρχει λόγος να μπω σε λεπτομέρειες και ιδίως για το πόσους οργασμούς έχουμε κάθε φορά που κάνουμε σεξ, κυρίως γιατί δύσκολα κάτι τέτοιο γίνεται πιστευτό. Πάντως η σύντροφος είναι πολυοργασμική κάτι που (λέει ότι) δεν ίσχυε κατά το παρελθόν της.

    Τέλος πάντων, μέσα στην όλη σεξουαλική ευφορία, δεν άργησε να έλθει και η φάση που το μυαλό ξεκίνησε να πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα από τα συνηθισμένα, επομένως δειλά-δειλά προκειμένου να μη φρικάρει ο ένας τον άλλο κιόλας, ξεκινήσαμε να παραθέτουμε σκέψεις για φαντασιώσεις μας. Από πλευράς μου αυτό που πάντα είχα στο μυαλό μου ήταν η περίπτωση του τρίο με έναν άλλον άντρα, προκειμένου να παρασχεθεί στη σύντροφό μου η μέγιστη δυνατή ικανοποίηση, ενώ από πλευράς της είχα παρατηρήσει μία αναφορά προτίμησης σε gay βίντεο στα τσοντάδικα αυτού του κόσμου, στην οποία για να είμαι ειλικρινής, δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία αρχικά. Δεν ξέρω αν την πολυπίστεψα κιόλας.
    Κάποια στιγμή και στη φάση προ συγκατοίκησης, μιας και μας χώριζε απόσταση εκείνον τον καιρό, της πήρα έναν δονητή, παρουσιάζοντάς το ως "κάτι για να απασχολείσαι τις μέρες που λείπω". Δεν κατάλαβα να ασχολείται ιδιαίτερα μαζί του, μέχρι που κάποια μέρα κατά τη διάρκεια του στοματικού μου ζήτησε να την εμπιστευτώ, δέχτηκα να το κάνω και κατέληξε να μου κάνει ταυτόχρονα στοματικό και πρωκτικό σεξ με τη βοήθεια του δονητή. Είδα τον Χριστό φαντάρο που λένε, μιας και ως τότε δεν είχα ζήσει κάτι ανάλογο, δηλαδή έναν οργασμό από αυτούς που δεν ξέρεις από που σου έρχονται.

    Με τον καιρό, η σύντροφος άρχισε με πολύ μεγάλο δισταγμό και πολύ μεγάλη προσοχή να αναφέρει το strapon ως κάτι που θα μπορούσαμε να δούμε... Εγώ από πλευράς μου το είχα στο μυαλό μου ως κάτι too gay... και σε κάθε περίπτωση ποτέ δεν είχα νιώσει έλξη βλέποντας κάτι τέτοιο σε σχετικά βίντεο. Με τον καιρό όμως, κατάλαβα ότι η σύντροφός μου είχε πολύ μεγάλη επιθυμία να κάνει κάτι τέτοιο μιας και για τους δικούς της λόγους αυτό αποτελούσε μία από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις της. Άρχισα κι εγώ να το καταλαβαίνω, οπότε προσπάθησα να της δώσω χώρο να το θέσει ανοιχτά ως επιθυμία, πράγμα που έγινε. Σαν πρακτική, το αντιμετώπιζα εξαιρετικά επιφυλακτικά, όμως σε μια γυναίκα σαν τη συγκεκριμένη, είναι ελάχιστα που θα μπορούσα να της αρνηθώ.

    Εχθές, χωρίς να υπάρξει σχετική προεργασία και καθώς μπήκαμε στη διαδικασία να ανταλλάξουμε κάποια παθιασμένα φιλιά στον καναπέ, ούσα πλέον απελευθερωμένη ως προς το να εκφραστεί, είπε ότι θα ήθελε να είχαμε στο σπίτι ένα strapon. Σήκω της είπα να το πάρουμε, να το ζήσεις. Μετά από λίγη ώρα ήμασταν πίσω στο σπίτι με το νέο μας απόκτημα και όπως φαντάζεται κανείς πολύ γρήγορα πέσαμε στο κρεβάτι προκειμένου να ικανοποιηθεί η από χρόνια επιθυμία της συντρόφου μου. Ήμουν εξαιρετικά φτιαγμένος, όχι με την προοπτική του να πηδηχτώ, αλλά με τη σκέψη ότι εκείνη ετοιμάζεται να ζήσει κάτι που ήθελε από καιρό, αλλά ποτέ δεν ζήτησε από κανέναν. Βέβαια ήμουν και αγχωμένος.

    Όταν ήρθε η στιγμή να μπει μέσα μου, τα πάντα άλλαξαν. Το βλέμμα της, οι ανάσες της, ο ιδρώτας στο κορμί της, όλα έδειχναν έναν άνθρωπο που εκείνη τη στιγμή ήταν σε άλλη διάσταση. Όμως κι εγώ δεν θα μπορούσα να μείνω ανεπηρέαστος από όλα αυτά. Όσο κυριαρχούσε επάνω μου, όσο έδινε με δύναμη και με το ύφος της να είναι επιθετικό, ελάμβανα αγάπη που στο κρεβάτι δεν έχω λάβει ποτέ, ούτε από την ίδια. Ήταν σαν να με ευχαριστούσε που την άφηνα να μου το κάνει κατά κάποιο τρόπο. Μπορεί οι bdsm πρακτικές να είναι στο μυαλό της μάζας μια μορφή επιθετικής σεξουαλικής επαφής, όμως μέσω αυτής της έντασης, του αισθήματος της υποταγής και κυρίως από την όλη αίσθηση εμπιστοσύνης μεταξύ 2 ανθρώπων που εκείνη τη στιγμή είναι σε μια ερωτική έκσταση, κάθε φορά που έμπαινε μέσα μου, ένιωθα να την ερωτεύομαι ακόμα περισσότερο. Όσο σουρεαλιστικό κι αν φαίνεται αυτό το συμπέρασμα, στην πραγματικότητα έκατσα και με πήδηξε η σύντροφός μου, όμως εκείνη την ώρα έπαιρνα αγνή αγάπη από εκείνη.

    Ως ένας άνθρωπος που μόλις βίωσε την πρώτη του bdsm εμπειρία, θα έλεγα σε όσους διαβάζουν ότι με τον κατάλληλο άνθρωπο να κοιτάξουν να μην απορρίψουν χωρίς δεύτερη συζήτηση πράγματα που θα τους ζητηθούν. Υπάρχουν φορές που δε φανταζόμαστε τι συναισθηματικοί δρόμοι ανοίγονται μπροστά μας.

    Ευχαριστώ για το χρόνο και τον χώρο σας.
     
  2. Harry Demos

    Harry Demos Υγεία, επικοινωνία, επανάληψη.

    @stgathens -Επειδή μοιάζεις για καινούργιος σου λέω ότι δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα, Στείλε μου εσύ (Όταν kαταφέρεις).
     
    Last edited: 14 Οκτωβρίου 2021
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    @stgathens

    Δύο προβλήματα:
    1. Στο status σας δηλώνετε master ενώ στο παραπάνω κείμενο γράφετε ότι νιώσατε η κοπέλα να κυριαρχεί πάνω σας.
    2. Το γεγονός του στραποναρίσματος από μόνο του δεν αρκεί για να χαρακτηρίσει την όλη εμπειρία ούτε καν ως T/b play, κάτι κατ' ελάχιστον απαραίτητο ώστε να μπορεί η εμπειρία να χαρακτηριστεί ως "BDSM". ΔΕΝ είναι απαραίτητα Top όποιος τον βάζει και δεν είναι απαραίτητα Bottom όποιος τον παίρνει. Μπορεί να είναι "πιπεράτο" ως ερωτικό παιχνίδι αλλά παραμένει "vanillosex".
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    την βιώσατε ως υποτακτική εμπειρία επειδή σας πήδηξε; ή ως κυριαρχική εμπειρία επειδή την βάλατε να σας πηδήξει;
     
  5. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    @Arioch είστε εκτός του νέου κλίματος, στο bdsm.
    Αν πιστεύει πως είναι Master, τότε είναι!

    Αν πιστεύει πως κάνει BDSM, τότε κάνει!

    Ποιός είστε εσείς, να κρίνετε και να κάνετε bullying???
     
  6. Error

    Error ΜατόσηδύναμηπεςμουπουνατηνβρωναμπωστηναγκαλιάΣουυ

    Τωρα για ποιο λογο το στατους ειναι μαστερ;!; Δεν ειναι να εμπιστευεσαι τιποτα και κανεναν..

    Ενταξει ναι κανενα θεμα. Ο καθενας κανει οτι θελει. Αλλα μην λεμε μλκς!

    Εμενα απο τον τροπο γραφης πιο πολυ μου κανει να σε φτιαχνει να τον φας αλλα εχεις κολλημα να το παραδεχτεις κ το ριχνεις στη συντροφο.. τελεια και πολυ καλα κανεις! Αλλα μην μας το παιζεις βαρυ αρσενικο στρειτ μαστερ!

    Και γω θελω ν μου τον χωνει και να παιρνω αγνη αγαπη απο αυτον αλλα το παραδεχομαι! Δεν το παιζω αφεντικο.. να ξερουμε τι ειμαστε....

    Ενταξει ειμαι αποτομη το καταλαβαινω..σορρυ.. αλλα οπως η κοινοτητα αποδεχεται τους γκει, μπαι, τρανς κλπ να αποδεχτει και τους συντηρικους! Γεια σας, παρουσα.
     
  7. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Αχμ, εσύ ξέρεις τι είσαι;  
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Γιατί να μη το "παίζει" κ αυτός, ποιός τον εμποδίζει; Μη βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα. :- )

    Τι εννοείς;
     
  9. Error

    Error ΜατόσηδύναμηπεςμουπουνατηνβρωναμπωστηναγκαλιάΣουυ

    Δεν ξερω;!
     
  10. Error

    Error ΜατόσηδύναμηπεςμουπουνατηνβρωναμπωστηναγκαλιάΣουυ

    Ξερεις τι; Συνεχεια απανταω προσωπικα. Οκ! Οτι δηλωνεις εισαι! Εγω παντως δηλωνω και νεραιδα απο οτι βλεπεις 

    Τι εννοεις τι εννοω;! Να κανουμε ερωτα, να εχουμε συναισθηματα, οχι να νιωθουμε μονο σεξουαλικη ευφορια.
     
  11. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Απο που προκυπτει οτι δεν ειναι straight?
     
  12. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Γιατί δεν είχε ιδέα από ορολογία κι έγραψε κάτι στην τύχη. Δεν είναι η πρώτη φορά.
    Α, να, γεια σου!!!!!
    Μη βγάζεις εύκολα συμπεράσματα, κυρίως όταν κατηγορείς άλλους ότι βγάζουν εύκολα συμπεράσματα
    Ο συντηρητισμός δεν είναι ούτε στάτους ούτε οριεντέισον. Και πάντα προηγείται της προόδου, δεν είναι προορισμός