Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις και προβληματισμοί για τις BDSMικές συζητήσεις στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 14 Μαρτίου 2017.

  1. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Μα στ' αλήθεια, για ένα μήνα αγνοήσατε προσπάθειες διαλόγου και επεξηγήσεων σε θέματα όπου με έπαρση δείχνατε εμφανή άγνοια και παρερμηνείες, και ξαφνικά μας παρουσιάζεστε ως μοντέρνο Αριστοτέλη;

    Get a tunic.

    ΥΓ Πραγματικά δεν νομίζω πώς θέλετε να ασχοληθώ με τις ανάρτηση που αναφέρετε.
     
  2. Grim_Fandango

    Grim_Fandango Symbiosis with Voltaire

    Κατάλαβα. Μόνο για παιχνιδάκια με τα quotes.
     
  3. RAIN

    RAIN nefelibata

    @rea..
    Αν διαβασες το αρχικό ποστ, φαντάζομαι ειδες ότι δεν υπάρχει πουθενά ασέβεια σε κανέναν. Κατανοω την υπερβολική αντίδραση του @Master Electro-pain , για τη μη διατύπωση ολοκλήρου του νικνειμ του εκλιπόντα, λόγω της συναισθηματικής του φόρτισης και της μεγάλης φιλίας που τους συνέδεε. Η θλίψη και το πένθος μας κάνει άδικους. Μη γίνεσαι και εσύ άδικη. Δεν υπάρχει λόγος.

    Αναφορικά με τους τραμπουκισμους θέλεις δλδ να γίνει ονομαστικά ; Που είμαστε στο δημοτικό;
    Αν ένα πρόβλημα που υφίσταται στο φόρουμ τουλάχιστον όσα χρόνια είμαι εγώ δεν το έχεις αντιληφθεί, δεν υπάρχει και λόγος περαιτέρω συζήτησης.
     
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Η αναφορά του πλήρους ονόματος το οποίο έχει επιλέξει ο καθένας μας για το δικτυακό συνδυαλέγεσθαι είναι στοιχειώδες netiquette, ακόμα περισσότερο δε σε ένα BDSM Forum και ακόμα περισσότερο αν αυτό το όνομα είναι αυτό που είχε επιλέξει ο άνθρωπος που ήταν η ψυχή και το raison d'être αυτού του forum.

    Ως μέλος της διαχειριστικής ομάδας αναφέρω ότι για όποιον νιώθει ότι τραμπουκίζεται αυτός ή κάποιος άλλος υπάρχει το κουμπί "Report" και επιπλέον υπάρχει και το κουμπί "Ignore" χάρη στο οποίο ο καθένας είναι ελεύθερος να αγνοήσει όποιον επιλέξει.

    Disclaimer: Η παρακάτω τοποθέτηση είναι προσωπική μου ως μέλους αυτού του φόρουμ και όχι ως μέλους της ομάδας διαχείρισης.
    Όσον αφορά τους "τραμπουκισμούς" το μεγαλύτερο θύμα τραμπουκισμού είναι η ίδια η κεντρική ιδέα αυτού του φόρουμ το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι περισσότερο ελαστικό απ' όσο θα πρεπε.
     
    Last edited: 12 Οκτωβρίου 2021
  5. RAIN

    RAIN nefelibata

    Το νετικετ εγώ Αριοχ δεν το γνωρίζω. Ξέρω όμως ότι παντού υπάρχουν κανόνες συμπεριφοράς που καλό θα ήταν να ακολουθούνται από όλους.
    Αν η μη αναφορά ολοκλήρου του νικνειμ έστω και του συγκεκριμένου ανθρώπου αποδεικνυει το ποιόν και το χαρακτήρα του άλλου και αντιμετωπίζεται ως έλλειψη σεβασμού, σε ένα ποστ που συνολικά δεν έδειξε καμία ασέβεια σε κανενα και ιδιαίτερα στο πρόσωπο του, τότε τι να πω. Πάσο.

    Δεν ποσταρεις το νετικετ να το διαβάσουμε όλοι μπας και μάθουμε να αλληλεπιδρουμε με τους υπόλοιπους πιο κόσμια;

    Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ελαστικό ως προς την κεντρική ιδέα. Θα μπορούσες να μου το εξηγήσεις; Μήπως το μπάτε σκύλοι αλεστε που διάβασα πιο πάνω; Ότι όμως και να εννοείς, το φόρουμ είναι αυτό που το κάνουν τα ίδια τα μέλη του. Το φορουμ είναι δημόσιο και είμαστε όλοι εμείς.Αν θεωρείς ότι κάτι πάει λάθος ή θέλει αλλαγή , προβληματίσου για τους λόγους και πράξε αναλογως. Τώρα είσαι και στη σωστή θέση.


    Όχι Αριοχ. Η άσχημη συμπεριφορά δεν είναι ούτε για να γίνεται ριπορτ και ντιλιτ, ούτε για να αγνοειται.
    Είναι για να αντιμετωπίζεται. Δημόσια.
     
  6. elfcat

    elfcat . Contributor

    Φυσικά και αντιμετωπίζεται δημόσια. Και θα συνεχίσει να αντιμετωπίζεται μέχρι να το καταλάβουν αυτοί οι οποίοι συμπεριφέρονται άσχημα και ας κλαίγονται ότι είναι θύματα.
     
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Δεν πειράζει.
    Όχι, δεν έχει νόημα.
    Ποιο μέρος του disclaimer δεν ήταν κατανοητό;
    nuff said
     
  8. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Επειδή το παραπάνω το είπα εγώ σε αντίλογο του που οφείλεται το όποιο πρόβλημα, καλό θα ήταν να μη μπλέκεις τοποθετήσεις άλλων.
    Τόσο ο @Arioch αλλά και πολλοί άλλοι προσπαθούν χρόνια τώρα με ευγένεια αλλά και καυστικότητα να πουν τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια. Εγώ σα μέλος αυτής της κοινότητας κουράστηκα να μιλάω σε όποιον δεν θέλει να ακούσει και να επεξεργαστεί (οχι να συμφωνήσει) τα δεδομένα που του δείχνουν. Η ειρωνία μπορεί είτε να αρέσει είτε όχι αλλά δεν αποτελεί αγένεια.
     
  9. RAIN

    RAIN nefelibata

    Συμφωνώ απολύτως μαζί σου.
    Δημόσια αντιμετώπιση. Και ας κλαίγονται ότι τους λερώνουν το φόρουμ, και ας γκρινιάζουν με κάθε διαφορετική άποψη που εκφράζεται.
     
  10. RAIN

    RAIN nefelibata

    Μη κουράζεσαι να εξηγείς.
     
  11. RAIN

    RAIN nefelibata

    Η ειρωνεία δεν είναι αγένεια. Το να εύχεσαι τον ψοφο του άλλου είναι.
     
  12. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

    Ευχήθηκε κανείς το ψόφο κάποιου/ας?
    Ειλικρινά ρωτάω χωρίς τρολλ διάθεση