Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις και προβληματισμοί για τις BDSMικές συζητήσεις στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 14 Μαρτίου 2017.

  1. skia

    skia Contributor

    Χρησιμοποίησα τη λέξη τραμπουκισμός κάπου και δε το θυμάμαι;;;;; Εάν θέλετε ξαναδιαβάστε το αρχικό μου post. Εάν πάλι δε θέλετε, μη το κάνετε και σας βεβαιώνω ότι δε θα χαλάσουμε τις καρδιές μας. Έκανα μια πολύ απλή ερώτηση που δεν είχε τη συγκεκριμένη λέξη μέσα.
    Είστε αναρμόδια να κρίνετε εάν παίρνω τη ευθύνη του λόγου μου ειδικά όταν δε ξέρετε πώς λειτουργώ , όταν χρειαστεί να το κάνω απευθύνομαι εκεί που χρειάζεται.
    Εκτός αυτού, κάθε μέλος του forum εάν έχει κάποια αμφισβήτηση ως προς το τρόπο που λειτουργουν κάποια πράγματα έχει και το δικαίωμα να το αναφέρει. Όπως λοιπόν εσείς έχετε την άποψή σας και θεωρείτε ότι πρέπει να γίνει σεβαστή άλλο τόσο απαιτώ να γίνει σεβαστή κι η δική μου.
     
  2. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Αφήνω αυτό εδώ     
     
  3. rea..

    rea.. Contributor

    Υπήρχε η θέση ότι τα μέλη τραμπουκίζονται απο το φόρουμ και αποχωρούν και εσείς επιβεβαιώσατε. Δεν φροντίσατε να διαχωρήσετε την θέση σας από την θέση περί τραμπουκισμού, κανείς δεν το έκανε, ξαφνικά όλη η κουβέντα γύρισε στην αγένεια και αυτό είναι τελείως διαφορετικό από το ζητούμενο.
     
  4. espimain

    espimain Contributor

    Κάποιους κύκλους φαίνεται τους έχουν χαϊδέψει πολύ στο παρελθόν.
     
  5. Captain_Morgan

    Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

    Ο καθένας που εκφράζει την άποψη του, διαχωρίζει, ή και όχι, την θέση του έτσι κι αλλιώς με τον λόγο και τις πράξεις του. Δεν χρειάζονται υποσημειώσεις . Και όπως έχει πολλάκις ειπωθεί " Ο Καθένας είναι υπεύθνος γι αυτά που λέει, όχι γι αυτά που αντιλαμβάνετε ο άλλος" ...
    Τώρα αν κάποιος θεωρεί ότι έχει υποστεί μπούλινγκ, τραμπουκισμό, αγένεια, εκφοβισμό ή οτιδήποτε άλλο, απ την στιγμή που αυτό έχει νοιώσει...γι αυτόν έτσι είναι.
     
  6. skia

    skia Contributor

    ""Αναρωτήθηκε κανείς γιατί πλέον γράφουν συγκεκριμένα άτομα μόνο; Γιατί δεν υπάρχει η διάθεση να συμμετέχουν περισσότερο τα μέλη;
    Τροφή για σκέψη ότι κάτι γίνεται λάθος μήπως;"

    Σε ένα forum ενηλίκων δε θεωρώ ότι είναι απαραίτητοι οι υπότιτλοι. Εάν ήθελα να χρησιμοποιήσω τη λέξη τραμπουκισμός θα το είχα κάνει εξ αρχής. Δε συνηθίζω να κάνω το φερέφωνο άλλων. Εάν πάλι, δημιουργήθηκε η απορία, μπορούσα να ερωτηθώ απευθείας.
    Όπως και να έχει, έχω την άποψη ότι υπάρχει αγένεια κι ειρωνεία από κάποιους απέναντι σε άτομα που δεν έχουν την ίδια άποψη με εκείνους. Κι η ίδια έχει τύχει να αντιμετωπιστώ σε συγκεκριμένο θέμα που αφορά προσωπικά δεδομένα και που δεν θα ήθελα να επεκταθώ σχετικά αυτή τη στιγμή με τρόπο που διόλου δε με βοήθησε . Θεωρώ ότι η αγένεια δεν είναι δείγμα ευφυίας. Είναι απλά δείγμα κακού χαρακτήρα. Η αδιαφορία είναι η λύση συνήθως αλλά κάποιες φορές η κακοτροπία βγάζει μάτι και πρέπει να μπαίνει ένα στοπ.
     
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Απορία: Πώς τραμπουκίζει κανείς γραπτά;
     
  8. Dapom

    Dapom Contributor

    Α πάγενε μωρή

    Κάπως έτσι νομίζω
     
  9. rea..

    rea.. Contributor

    Για λόγους σαφήνειας είναι καλό να διευκρινίζονται κάποια πράγματα όταν εμπλέκουμε άλλα θέματα σε μια συζήτηση. Δεν φταίνε πάντα και μόνο οι άλλοι.
     
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Χαχαχαχα
     
  11. rea..

    rea.. Contributor

    Καλή συνέχεια.
     
  12. skia

    skia Contributor

    Καλή μου rea, πολλά χρόνια είμαι εδώ μέσα και πότε δε με αφορούσε να μπω στη διαδικασία ξεμαλλιάσματος ούτε όμως να συνεχίζω διάλογο με άτομα που θεωρούν μονίμως ότι μόνο αυτοί έχουν δίκιο κι ακούνε μόνο τη φωνή τους ,από κάποιο σημείο και μετά. Οπότε ας λήξουμε τη συνδιάλεξή μας εδώ. Εάν θέλετε να συνεχίσουμε με προσωπικά μήνυμα δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά δημοσίως το να το τραβάμε από τα αυτιά είναι εξαιρετικά βαρετό κι έχω δουλειά. Καλή συνέχεια εύχομαι.