Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Master πεφτουλας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Master_mind_Ath, στις 20 Οκτωβρίου 2021.

  1. Master_mind_Ath

    Master_mind_Ath Mind the gap.

    Είναι πολλά τα ερωτηματικά που έχω και θα προσπαθήσω να τα συγκεντρώσω σε αυτό το νήμα σχετικά το μάστερ και το πεφτουλας.

    1) Καταρχήν τι είναι πεφτουλας; Αν και έχω ακούσει πολλές φορές αυτή τη λέξη, να χρησιμοποιούν άντρες και γυναίκες και μάλιστα σε χώρους που έχουν πάει για να κάνουν γνωριμίες θα ήθελε μια καλύτερη εξήγηση από το κλασικό κάποιος η κάποια που την πέφτει συνέχεια.

    2) Ο Χ άνθρωπος ψάχνει να βρεί ένα παρτενέρ αλλά δεν τα καταφέρνει, ή λόγο εμφάνισης ή λόγο λάθος τρόπου. Να σταματήσει να προσπαθεί για να μην χαρακτηριστεί πεφτουλας η να συνεχίσει;

    3) Έχω ακούσει αρκετές φορές από γυναίκες ότι οι άντρες έχουν γίνει πλέων μαλθακοί και δεν μας την πέφτουν πλέων. Μήπως φοβούνται μην χαρακτηριστούν πεφτουλες;

    4) Ποτέ ένας Μάστερ θεωρείται πεφτουλας;

    5) Μια γυναίκα για κάθε φαντασίωση της υπάρχει και μια ευγενική ορολογία στα θέλω της. Εχοντας φαντασίωση να πάει με πολλούς άντρες είναι gang bang και δεν θα την παρεξηγήσει κανένας αν την πέσει σε πολλούς για να το καταφέρει, υπάρχει κάποια αντίστοιχη και υποτιμητική λέξη για την γυναίκα (πεφτουλα);

    6) Εάν υποθέσουμε ότι αυτός που την πέφτει συνέχεια είναι πεφτουλας και εφόσων, υπάρχουν αρκετοί ( λέω πάντα για τους χαρακτηρισμούς από άλλους προς άλλους που έχω διαβάσει εδώ μέσα, όχι για δική μου χρήση της λέξης ) γιατί δεν έχουμε και ένα στάτους πεφτουλας; Μπορεί λέω τώρα, με το φτωχό μου το μυαλό κάποιος η κάποια να είναι συνειδητοποιημένος με την υπόσταση του και να θέλει να το βάλει.

    7) Η σεξουαλική ανάγκη για πολλαπλές επαφές και πολυγαμία, δηλαδή ο ντούρος ο άντρας που μπορεί αδιάκοπα να γαμαει και για αυτό την πέφτει σε πολλές, (φαντάζομαι δεν ξέρω) γιατί η κοινωνία τον μειώνει με αυτό τον τρόπο και τον ονομάζει πεφτουλα; Είναι καλύτερος ο μαζεμένος που πηδάει μια φορά την βδομάδα η αυτους που δεν πηδάει καθόλου;

    8) Μήπως η στάση του πεφτουλα δηλώνει μια πολυγαμία και η μονογαμία δεν μπορεί να το δεχτεί και τον τιμωρεί;

    9) Έχω δει μάστερ σε άλλο site να έχει 8 σκλάβες. Αυτός πως τις απέκτησε; Με την τεχνική του πεφτουλα;

    Προφανώς είναι μια λέξη που δεν συμπαθώ αλλά σε καμία περίπτωση δεν προσπαθώ να κατευθύνω το νήμα αν και έτσι μπορεί να φαίνεται. Προσπαθώ μόνο να διατυπώσω κάποια ερωτηματικά που έχω μέσα μου αλλά και να ανοίξω ενα διάλογο ανάμεσα στα μέλη του site.

    Τα ερωτήματα είναι διαφορετικά αν και είναι γύρο από το ίδιο θέμα οπότε μπορείτε να απαντάτε μεμονωμένα, συνολικά η με όποιο τρόπο θέλετε.

    Δεν θα ασχοληθώ και δεν θα απαντήσω, σε τρολ και σε άτομα που μου απευθύνονται επιθετικά για να με μειώσουν. Για εμένα αυτοί χαρακτηρίζονται πεφτουλες γιατί δεν την πέφτουν μόνο σε εμένα αλλά το κάνουν γενικά.
     
  2. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor



    .. η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο νήμα, καλό θα ήταν να πάει στην ενότητα "Σεξ και σχέσεις" , δεν ταιριάζει καθόλου , όμως.  
     
  3. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Συνήθως η λέξη πεφτουλας αναφέρεται σε άντρες της κατηγορίας "έχω να γαμησω 14 μήνες αγάπη μουυυυ" που κυνηγάνε ότι αναπνέει και φοράει φούστα
     
  4. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Αφού απάντησε ο @p0ltergeist στο ένα, συνεχίζω εγώ στο δύο.
    Να αλλάξει τρόπο!!!
     
  5. Anel

    Anel Regular Member

    Για μένα πεφτουλας θεωρείται αυτός που με το καλησπέρα ενός νέου μέλους τρέχει να στείλει μνμ τι ζητάει, αν θέλει να μιλήσουν κλπ. Προσπαθεί να ρίξει γκόμενα με τίτλο τον κυρίαρχο. Θα μπορούσαν κάποιοι να διαβάσουν συνομιλίες να δουν τι είναι ο άλλος μέσα από το φόρουμ κ αν κάπου δουν ενδιαφέρον να στείλουν μνμ. Όταν το κάνουν σε όλες με τον ίδιο τρόπο θεωρείται,ξαναλέω δική μου άποψη, πεφτουλας κ λιγουρης
     
  6. You_only_live_once

    You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

    Για το ερώτημα 1. Νομίζω ότι πεφτουλας είναι αυτός που την πέφτει μονιμα όπου σταθεί και όπου βρεθεί, κατά τρόπο, όχι μόνο επίμονο αλλά ενοχλητικό. Επίσης έχω την εντύπωση ότι πεφτουλας χαρακτηρίζεται εκείνος που συνεχίζει να την πέφτει σε άτομα από τα οποία ήδη έχει εισπράξει απόρριψη κατά το παρελθόν.

    Για το ερώτημα 7 , δεν έχω καμία αμφιβολία ότι κάποιος μπορεί να έχει χαρακτηριστεί έτσι, εκτός των άλλων φυσικά, είτε από τη ζήλια άλλων που δεν είχαν αντίστοιχες επιτυχίες όσο και αν προσπάθησαν (όσα δε φτάνει η αλεπού...που λέμε) είτε από πικραμένες/πικραμένους που δεν έχουν εισπράξει πέσιμο από τον πεφτουλα, όσο κι αν το ήθελαν.

    Για το ερώτημα 2. Σε τέτοιες περιπτώσεις νομίζω ότι το «πρέπει» είναι αδόκιμος όρος. Η τουλάχιστον δε μου αρέσει να τη χρησιμοποιώ εγώ. Εξού και πιστεύω ότι είναι καλύτερο να λειτουργεί κανείς με βάση το ένστικτο του και να κάνει αυτό που πιστεύει ότι θα τον ωφελήσει. Είτε να συνεχίσει ακάθεκτος, είτε να κάνει ένα διάλειμμα και να το δει αλλιώς.

    Για το ερώτημα 3, βεβαίως και συντρέχει αυτή η συνθήκη. Δεν είμαι βέβαιος όμως αν είναι η μοναδική αιτία αυτής της εξέλιξης.

    Για το ερώτημα 5, νομίζω ότι υπάρχουν οι όροι «σπερματοζητιανα», «παρτουζιάρα» etc.

    Για τα ερωτήματα 4, 6, 8,9 δεν έχω να σχολιάσω κάτι.
     
  7. Peter_45

    Peter_45 New Member

    Η αλήθεια είναι ότι κάθε ζώσα γυνή, μπορεί να βοηθήσει άνδρα που είναι λειτουργικός να εκτονωθεί . Θρησκείες, μόδες, ιδεολογίες , κοινωνίες βέβαια, ίσως την καθιστούν ακατάλληλη .
     
  8. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Για να μη μείνει αναπάντητο ένα τόσο Μαστερικό ερώτημα θα δώσω τα φώτα μου. Δωρεάν (σε αντίθεση με τον @bumblebee ). Master πέφτουλας είναι αυτός που νομίζει ότι το καυλί του τον κάνει και κυρίαρχο. Α συγγνώμη, Master. Αυτός ντε που βρίσκεται εξουσιαζόμενος από την πούτσα του και της λέει "μάλιστα Κυρία".
     
    Last edited: 20 Οκτωβρίου 2021
  9. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Τον Σάκη Ρουβά? Τους Σκωτσέζους?
     
  10. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Ευτυχώς που δε φορώ φούστα   
     
  11. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Της πούτσας; 
     
  12. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Αμέ! Μην πουν κιόλας ότι κάνουμε διακρίσεις