Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Η τιμή της μονάδας ήταν 60 λεπτά σύμφωνα με τη φωτογραφία.

    Μάλλον ισχύει η εξήγηση που έδωσε ο @KYRIOS-OLA αλλά αυτό χρειάζεται βόλτα στον Σκλαβενίτη για να επιβεβαιωθεί και δε νιώθω frisky σήμερα.

    Και δε μου αρέσει και η coca cola  
     
  2. espimain

    espimain Contributor

    Είναι ακριβώς το αντίθετο.
    Η τιμή μονάδας θεωρητικά, διαιρώντας την τιμή του πακέτου είναι 0,72€ (1€ είναι κανονικά) και το μαγαζί θέλει να το πουλάει 0,60€ κάνει κανένα κακό;
    Το θέμα είναι πιο σύνθετο και έχει σχέση με την ενιαία τιμή πώλησης από το εργοστάσιο. Οι εκπτώσεις γίνονται σε είδος για να κρατιέται η ενιαία τιμή πώλησης χονδρικής.
    Από εκεί και πέρα όποιος αγοράζει μεγαλύτερη ποσότητα μπορεί να έχει μεγαλύτερη έκπτωση σε είδος. Οπότε δεν υπάρχει κάτι αθέμιτο.
    Αυτήν την έκπτωση μπορεί να την κρατήσει ή να την μετακυλήσει στους πελάτες του.
    Αυτή είναι μια πρακτική που ακολουθείται χρόνια στο εμπόριο ποτών. Ο σκοπός είναι οι μεγάλες μαζικές ποσοτικά αγορές, ώστε να φορτώνονται οι αποθήκες και τα ράφια και να παίζει εκεί ο ανταγωνισμός.
    Στην περίπτωση που κουβεντιάζουμε δεν επιβάλει κανένας και κανέναν να πάρει πακέτο των 6 τεμαχίων. Μπορεί να πάρει όσα θέλει με χαμηλή τιμή.
    Πάρε 6 σε πακέτο και δώσε 3,6€ πάρε και 6 κουτάκια χωριστά και δώσε πάλι 3,6€ σε αδίκησε κανένας; Ίσα ίσα δεν έχεις να πετάξεις και πλαστικά στα σκουπίδια.
     
  3. You_only_live_once

    You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

    Να είμαι gay, να έχω πάει να πιω τον καφέ μου, να εντοπίζω ότι πίσω απ τη μπάρα υπάρχει παίδαρος για ατελείωτα γαμησια (με κάθε σεβασμό στον εργαζόμενο), να μου την πέφτει η μουναρα η σερβιτόρα (με κάθε σεβασμό στην εργαζόμενη), η οποία όταν συνειδητοποιεί ότι η μιλφαρα στο τραπέζι δίπλα μου, μου ρίχνει ματιές (η πελάτισσα έχει πάντα δίκιο), αγριεύει και έρχεται μου πιάνει την κουβέντα στην ψύχρα.

    Κι εμένα το μόνο που με νοιάζει είναι αν το αντισηπτικό στο τραπέζι έχει άρωμα λεμόνι.

    Τι να σκεφτώ εγώ μετά από όλο αυτό ;   
     
  4. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor


    Ότι έχεις πέραση  
     
  5. You_only_live_once

    You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

    Καλέ έχω χαμηλή αυτοπεποίθηση εγώ! Για ποιον με πέρασες ;  
     
  6. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Η μέση τιμή της συγκεκριμένης προσφοράς στα μεγάλα σούπερ μάρκετ κυμαίνεται από 3,00 έως 3,20 € και όχι 3,60 που έχει η εξάδα χωρίς την προσφορά. Η εταιρία διανομής προσπαθώντας να διασφαλίσει το συμφέρον του καταναλωτή και το δικό της φυσικά, επάνω στα προϊόντα στη θέση του barcode αναφέρει πως "το προϊόν αποτελεί μέρος προωθητικής πολυσυσκευασιας και δεν πωλείται ξεχωριστά". Κανονικά, μεμονωμένα τεμάχια τέτοιου είδους δεν μπορούν να περάσουν από τα ταμεία.
    Όμως.... πέρα από τα barcode που έχουν τα προϊόντα πάνω τους, μεγάλες αλυσίδες μάρκετ και όχι μόνο, δίνουν και ενδοεταιρικους κωδικούς σε όλα τους τα είδη οι οποίοι αποτελούνται συνήθως από εξαψηφιους ή εφταψηφιους κωδικούς. Εάν κάποιος σπάσει τη συσκευασία κατά λάθος και η ταμίας πληκτρολογησει τον συγκεκριμένο κωδικό, το προϊόν περνάει κανονικά, αλλά μετά το πέρας της απογραφής στην αποθήκη φαίνονται πλεονάσματα και ελλείμματα, problem

    Κερδισμένοι στην συγκεκριμένοι περίπτωση βγαίνουν μόνο όσοι έχουν περίπτερα και μίνι μάρκετ, οι οποίοι δεν δουλεύουν με barcode, αγοράζουν τέτοιου είδους πολυσυσκευασιες και τις σπάνε πουλώντας μεμονωμένα τεμαχια προσφορών.

    Τό μόνο που έχει γίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως ο υπάλληλος που γέμισε τα ράφια, δεν άλλαξε το καρτελάκι είτε γιατί δεν προλαβε, είτε γιατί ξέχασε, είτε γιατί βαριόταν.
     
  7. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default


    Σε ποιο μπαράκι πηγές;  
     
  8. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits


    Το δικιο του εργατη!
     
  9. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Καλε! Είμαι στο Βόλο!!!! Κι αν έχουν γίνει εδώ σκηνικά bdsm - Greek community. Κάτι μεγάλα λάθη, κάτι assasina de profundis και δεν το σκέφτηκα πιο πριν, να κανονίσω καμία grande συνάντηση!!!

    υ.γ. Ωραία τα τσιπουρα
     
  10. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

     
  11. Brt

    Brt #ολαπολυ

         τρία παιδιά βολιωτικα, τα ξέρουμε;
     
  12. espimain

    espimain Contributor

    Στο Βόλο, ειδικά στο Πήλιο έχουν γίνει πάρα πολλές πριβέ συναντήσεις.
    Όχι από Βολιώτες αλλά είναι τόπος συνάντησης.