Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσοι τελικά από εμάς έχουν εμβολιαστεί

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος AlphaMaleMaster, στις 15 Ιουλίου 2021.

  1. Dracon

    Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

    Ο λάκκος με τις κρεατόβεργες.
     
  2. Iagos

    Iagos Contributor

    Οι άνθρωποι αντιστέκονται στο σύστημα αγαπητέ...

    Πελαααααατεεες μου

     
  3. Dracon

    Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

    Είναι εντυπωσιακό να βλέπεις την ανοησία να αλωνίζει, ακόμα κι όταν οι συνθήκες φτάνουν σε επίπεδο αυτοσυντήρησης. Δε σκάι ιζ δε λίμιτ!
     
  4. Iagos

    Iagos Contributor

    Οι άνθρωποι έχουν IQ που ξεχειλίζει...

     
  5. Cyberpunk_S

    Cyberpunk_S New Member

    Ο καθένας έχει τη γνώμη του, δεν επιζητώ να συμφωνήσει κάποιος μαζί μου.

    Θα στο πω λίγο ωμά όμως και ας παρεξηγηθώ, είναι συνωμοσιολογικά όλα όσα γράφεις στο παραπάνω ποστ, ασχέτως αν προσπαθείς να διαφοροποιηθείς από απόψεις του στυλ «εμβόλιο = 5g». Τι πάει να πει φερόμενοι ως ειδικοί; Επιστήμονες είναι, αυτό τους κάνει ειδικούς, όχι φερόμενους ως τέτοιους. Ζούμε σε εποχή που η γνώση υπάρχει για όλους και δεν είναι πλέον προνόμιο λίγων, παρ' όλα αυτά μια μερίδα, ευτυχώς μικρή, συνεχίζει χωρίς επιχειρήματα να αμφιβάλει δήθεν για τα εμβόλια, τους ιούς και δεν ξέρω τι άλλο ακόμη. Και μετά έρχεται η σύνδεση με την κυβέρνηση και συνεχίζει η συνωμοσιολογία. Τέλος πάντων, κουράσαμε, κούρασε και αυτό το θρεντ. Προφανώς δεν βγαίνει άκρη.
     
  6. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    "Λοιπόν, τα έχουμε αναλύσει και κακώς συνεχίζεται η συζήτηση. Η κυβέρνηση ξέρει, γιατί έχει ένα επιστημονικό επιτελείο που όμοιο του δεν υπάρχει στον κόσμο όλο, για αυτο και τα πάμε καλά, ασχέτως αν ο ανεύθυνος λαός δεν αναγνωρίζει το μεγαλείο του επιτελείου και της κυβέρνησης.
    Από την αρχή έπρεπε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες τους και να τους αφήσουμε να κάνουν τον προγραμματισμό που χάρη σε αυτόν ζούμε σήμερα!!

    Έχουμε και λέμε:

    1) Έπρεπε να μην φοράμε μάσκα γιατί με αυτήν κολλάει, αλλά τελικά να φοράμε γιατί με αυτήν δεν κολλάει, αλλά επειδή κολλάει πρέπει να βάλουμε δύο για να μην κολλάει, αλλά τελικά δεν κολλάει με μια, γιατί αν μας πουν να βάλουμε δύο θα τους κυνηγάμε με τις γκλίτσες.

    2) Τα παιδιά δεν κολλάνε αλλά τελικά κολλάνε, αλλά δεν κολλάνε τους ενήλικες που μπορεί και να κολλάνε από αυτά, για αυτο και δε χρειάζεται να κλείσουν τα σχολεία, που τελικά έκλεισαν, αλλά μετά άνοιξαν, γιατί δεν υπάρχει πρόβλημα με τα παιδιά, όπως μας είχαν πει, για αυτο και τελικά ξαναέκλεισαν

    3) Έπρεπε να κλείσουμε για να μπορούμε να ανοίξουμε τα Χριστούγεννα, που τελικά δεν ανοίξαμε για να ανοίξουμε τον Ιανουάριο, που τελικά ξανακλείσαμε, ακόμα και αυτά που δεν έχουν ανοίξει, έτσι ώστε να μπορούμε να ανοίξουμε

    4) Η αγορά έπρεπε να είναι κλειστή, αλλά τελικά έπρεπε να ανοίξει, γιατί ως γνωστόν το "Δε μας φτάνουν τα λεφτά, οπότε ανοίξτε" ειναι μάθημα του πρώτου έτους της ειδικότητας της λοιμωξιολογίας, στην οποία μαθαίνεις ότι οι αγορές πρέπει να γίνονται μόνο με κάρτα, γιατί ως γνωστόν έτσι δεν κολλάει, αλλά κολλάει, για αυτο και τα μαγαζιά ήταν κλειστά, που σήμερα είναι ανοιχτά αλλά θα κλείσουν ξανά, να τα κάνει η μάνα.

    5) Μόνο ένα άτομο στα ταξί γιατί κολλάει, ακόμα και όταν δεν είναι οι περιοχές στο κόκκινο, αλλά αυτό μόνο του 2020, γιατί το 2021 δεν κολλάει ακόμα και αν μπουν δύο και μάλιστα ακόμα και στις μπορντοροδοκόκκινες περιοχές, στις οποίες δεν κολλάει ακόμα και αν μπουν 100 άτομα σε ένα λεωφορείο φτάνει αν πάνε σε κηδεία να κατέβουν μόνο οι 9 ,γιατί με 10 κολλάει και έτσι οι 91 μπορουν να παρακολουθούν την τελετή μέσα από το λεωφορείο για να αποδείξουν ότι είναι υπεύθυνοι πολίτες.

    Εσείς, ένα πράγμα να θυμάστε, με την υγεία δεν παίζουμε, αφήστε την επιστήμη και την κυβέρνηση, ξέρουν τη δουλειά τους"

    Η επιστήμη οφείλει να είναι ανεξάρτητη. Δεν πρέπει να δέχεται υποδείξεις από τον οποιονδήποτε πολιτικό και ακόμα περισσότερο δεν πρέπει να παίρνει θέση ανάλογα με το τι βολεύει την εκάστοτε κυβέρνηση.
    Η εκάστοτε κυβέρνηση από την άλλη, οφείλει να συστήσει μια επιτροπή ειδικών, οι οποίοι, έστω κατά την υποκειμενική της άποψη, θα είναι οι καλύτερη εφικτή.
    Όταν δεν συμβαίνουν τα παραπάνω δε μιλάμε για ειδικούς αλλά για φερόμενους ως ειδικούς
     
  7. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    @Cyberpunk_S ,ναι έχει κουράσει το θέμα.
    Και όλες αυτές οι ανούσιες συζητήσεις ξεκινάνε από την προσπάθεια εκάστου να βρει την δικαιολογία που θα πει στον καθρέφτη του.
    Έχω κάνει το εμβόλιο προ υποχρεωτικότητας, όπως και του πνευμονιόκοκου, παρόλο που δε θα με χαρακτήριζα ηλικιωμένο, στην αρχή της πανδημίας, ως ένα ελάχιστο μέτρο πρόληψης.
    Ομως είμαι κάθετα αντίθετος στην υποχρεωτικότητα και στο ρατσιστικό διαχωρισμό βάσει μιας ιατρικής πράξης.
    Αν δεχτώ ότι εμείς είμαστε οι σοβαροί και οι άλλοι οι ασόβαροι, τότε έχουμε διπλή ευθύνη γιατί τις θεωρίες συνωμοσίας τις έχουμε προκαλέσει εμείς οι "και καλά" σοβαροί.
     
  8. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Η ιστορία έχει αποδείξει ότι η ανταρσία και η επανάσταση πληρώνονται με οποιοδήποτε τίμημα.
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    φερόμενοι ως ειδικοί είναι εκείνοι που τοποθετούνται με προσχηματική επίκληση εξειδίκευσης, σε τομείς πέραν της εξειδίκευσής τους, και εντελώς ανεξάρτητα απ την εξειδίκευσή τους, επηρεασμένοι, πιεζόμενοι, είτε υπηρετώντας σκοπιμότητες ή «ιδέες» άλλες από την ουδέτερη διαπίστωση γεγονότων στην εξειδίκευσή τους και μόνον.

    κι αυτό το γεγονός ακυρώνει τοις πράγμασι τον ιερατικό χαρακτήρα του «ειδικού». η ευστοχία της γνώμης κρίνεται ανεξάρτητα της επικαλούμενης εξειδίκευσης.
     
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  11. Error

    Error ΜατόσηδύναμηπεςμουπουνατηνβρωναμπωστηναγκαλιάΣουυ

    Δεν εχω εμβολιαστει και δεν προκειται να το κανω.
     
  12. Dumi777

    Dumi777 Regular Member

    Η πλακα ειναι πως ειναι οι ιδιοι που μας ειχανε ζαλισει τα @@ οτι δεν εχουν λεφτα να αγορασουν μασκα...