Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ασυνήθιστα Φετίχ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Fetish' που ξεκίνησε από το μέλος James_Bondage, στις 2 Ιανουαρίου 2006.

  1. sleve25

    sleve25 New Member

    Απάντηση: Ασυνήθιστα Φετίχ...

    βασικα το δικομου το φετιχ ειναι ολο το γυνναικιο σομα δεν ειναι κατι συγγεκριμενο τρελενομε να γλυφο τις πατουσεσ τισ τα δακτιλα τις ενε ενα και να ανεβενω σιγα σιγα γλυφοντασ στο μουνι τις που θελω να το γλυφω μεχρι να κανει σπασμουσ και να μιν αντεχει αλλο
     
  2. 4you

    4you Regular Member

    Απάντηση: Ασυνήθιστα Φετίχ...

    ενα ομορφο κωλαρακι, ενα ζευραρι χειροπεδες, σεξυ γυναικεια ρουχαλακια και εσωρουχακια..
     
  3. dentman

    dentman Guest

    Απάντηση: Ασυνήθιστα Φετίχ...

    Δεν κατάλαβα.. Ποιό απ'αυτά που αναφέρεις είναι το ασυνήθιστο;;;
     
  4. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Re: Απάντηση: Ασυνήθιστα Φετίχ...

    ααα!! μην κρίνεις εξ ίδίων σου χω πειιιι......!!!  
     
  5. dentman

    dentman Guest

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Ασυνήθιστα Φετίχ...

       
     
  6. halandrian

    halandrian New Member

    ενα φετιχ που δυσκολα θα συγκινησει πολλους ειναι να βρισκεσαι πισω ακριβως απο τον ποπό μιας γυμνης αφεντρας και εκεινη να αεριζεται εντελως μεσα στα ρουθουνια σου.

    Νομιζω πωςι οταν η αφεντρα ειναι ομορφη και περιποιημενη τοτε το συγκεκριμενο φετιχ αποτελει must μυθικων διαστασεων.

    Τι ποιο ομορφο απο τις γυναικιες μυρωδιες του σωματος κατευθειαν στην μυτη σου;

    εε;;
     
  7. dentman

    dentman Guest

    Απάντηση: Re: Ασυνήθιστα Φετίχ...

    Ειδικά αν έχει φάει φασολάδα!!!   
     
  8. Guest05

    Guest05 Guest

    Να προσέχεις γιατί μπορεί να έχεις και τίποτε απρόοπτα. Είναι γνωστή η bdsmτζίδικη παροιμία «Είπαν στην μίστρες να κλάσει κι εκείνη ξεκωλώθηκε»...
     
  9. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Re: Απάντηση: Re: Ασυνήθιστα Φετίχ...

    Σωστοτατα! η φασολαδα δημιουργει την ποσοτητα των αεριων, και τα κλουβια αυγα την ποιοτητα. Εκη να δης και να μυρισης τα γιασεμια να ανθιζουνε!
    Παντως για το συγκεκριμενο φετιχ προτεινω να γινεται με ενα κουβα, με το κολο της Κυριας απο το στομιο του, και το προσωπο του δουλου απο το αλλη μερια, το τρυπιο πατο του κουβα. Αν ο κουβας ειναι πλαστικος, τοτε ο πατος του μπορη να αφαιρεθη με ενα μαχαιρι κουζινας. Με αυτη την τεχνικη δεν χανεται το μπουκε και το εσσανς του φετιχ... Επισης αν ο δουλος για καποιο τροπο εχη παθη ασφυξια η εχη πνιγη, και κανη διαλειμα ωστε οι αισθησεις να επανελθουν, η κολοτριπιδα της Κυριας μπορη να φυσα σε μια μεγαλη ναυλον σακουλα, ωστε το φετιχ να ετοιμο οταν ο δουλος συνελθη.

    Ευχαριστω.
     
  10. halandrian

    halandrian New Member

    Re: Απάντηση: Re: Ασυνήθιστα Φετίχ...

    Κοιταχτε μπορουν να υπαρξουν σαφως διαφοροι πειραματισμοι στο συγκεκριμενο φετιχ το οποιο οπως ειπα ειναι πολυ ιδιετερο και αυστηρως προσωπικο.

    Ηθελα απλα να τονισω οτι οταν ενας ανδρας εχει συμβιβαστει με την ιδεα οτι μπορει να βρισκετε πισω απο τα καλλιγραμα και αφρατα οπισθια της όμορφης κυριας του δεν νομιζω να του στερει την ηδονη η διαφορετικη οσμη απο τις κοινες που μπορει να εχει το αεριο της κυριας!!
    (Σημειωτεον οτι εχει διαφορετικη οσμη το αεριο μιας καλλιγραμης απο μια ποιο χαλαρη (ας το πουμε) κυρια, καθ'οτι και διαφορετικη επεξεργασια της τροφης γινεται στο στομαχι της χαλαρης απ'οτι στο στομαχι της καλλιγραμης)    

    Ξερει οτι με αυτο τον τροπο την ικανοποιει και προσπαθει παραλληλα να ικανοποιησει και τον εαυτο του.

    Να εισθε καλά.
     
  11. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Re: Απάντηση: Re: Ασυνήθιστα Φετίχ...

    Και αυτη η αποψι ειναι σωστοτατη.

    Ναι. Ειναι θεμα πως αντιλαμβανεται ο καθενας μας το φετιχ, και πως δρα, αρνητικα η θετικα στο πρησμα σκεψις του οταν αναγγελθη το συγκεκριμενο φετιχ, ειτε το ποσοστο κοινης δεκτικοτητας ειναι χαμηλο ειτε ψηλο, ακομα και αν η αναγγελια του φετιχ ειναι καλοπροερετη.

    Εδω θα διαφωνησω στο δεν τιθεται θεμα συμβιβασμου αλλα αρεσκειας. Επισης και στη στερησι ηδονης. Καποιος ηδονιζεται να κανη κειμα καποιον αλλον, ειτε περνοτας τον απο κειμαδομηχανη, ειτε με ενα απλο μπαλντα. Η διαφορα μεταξυ των ανεφερομενων φετιχ ειναι η κλιμακα κινδυνου που αυτη ομως δεν παυη να μεταφερη μικροβια απο ενα ατομο σε αλλο και να δημιουργη ενα κωλοοργανισμο αναμεσα μας, αθελα μας[/quote]

    Σε αυτο συμφωνω γιατι μου ετυχε και μενα 1 γιατι οταν τρωω καπνιστο σολομο αναδυεται μια ιδιαζουσα μορφη ευχαριστησις, 2 γιατι οταν ειχα σχεσι με καποια κοπελα που το επαγγελμα της ηταν χορευτρια - καλλιτεχνιδα και συναμα φωτομοντελο και πορνοσταρ, μια νυχτα που κοιμομαστε εφυγε λιγο αιμα απο την περιοδο της στα σεντονια. Εκτοτε δεν εχω πλυνη τα σεντονια ακομα μιας και το αρωμα της περιοδου της μπορη να ανταγωνιστη τα καλυτερα αρωματα της αγορας, εφοσον η κοπελα μου προσεχε το ειδος, το χρονο, τη τακτικη της διατροφης της

    Δικο της και δικο του θεμα  
     
  12. halandrian

    halandrian New Member

    Μαλιστα ειδατε τελικα που μπορει να γινει εμπεριστατωμενη αναλυση των πτυχων του φετιχ?
    Εσεις η ιδια το πραξατε και μου αρεσε αρκετα η καθε μια πτυχη των απαντησεων που δωσατε.

    Κρατω το τελευταιο σκελος της απαντησεως σας με την περιοδο της συντροφου σας και φανταζομαι οτι κατι αναλογο θα ηταν επιθυμητο να συνεβαινε και σε εμενα.
    Με διαφορετικη χροια της περιοδου μου εχει συμβει παλαιοτερα αλλα ποτε δεν αρκουμασθε σε κατι το οποιο μας αρεσει να συμβαινει κατ'επαναληψιν.

    Ευχαριστω.