Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσοι τελικά από εμάς έχουν εμβολιαστεί

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος AlphaMaleMaster, στις 15 Ιουλίου 2021.

  1. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Όχι όλοι! Όσοι προλάβουν ενα κρεβάτι ΜΕΘ ή όσοι προλάβουν ακόμη ανοιχτό νοσοκομείο, γιατί τα κλείσαμε που δεν είχαν αρκετή κίνηση και διώξαμε τους γιατρούς. Γιατί δεν ξέρω αν το μάθατε, δεν μπορούμε να έχουμε πολυτελές σύστημα υγείας, και άχρηστες ΜΕΘ, που είναι ...στα χέρια του θεού.

    Της δημόσιας υγείας της αλλάξαμε τα φώτα χρόνια τώρα! Δεν είναι τωρινό, ούτε πρωτοφανές γεγονός η έλλειψη ΜΕΘ. Ως υποκατάστατο μοιράζουμε αβέρτα θαυματουργά εμβόλια και "υπεύθυνη στάση πολιτών".

    Ξύλο και πρόστιμο στους βρωμερούς ανεμβολίαστους, στα πάρκα και στις πλατείες, που επιβαρύνουν την "δημόσια υγεία". Άσε που αρρωσταίνουν κιόλας! γιατί είναι χοντροί και καπνίζουν.

    Χρήσιμο το όποιο εμβόλιο, αν χρησιμοποιείται ως εμβόλιο. Όταν χρησιμοποιείται ως θυμιατό για εξορκισμούς, είναι άλλο επιστημονικό σκεύασμα.
     
  2. You_only_live_once

    You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

    Εσυ έχεις εμβολιαστεί ;
     
  3. tithon

    tithon Contributor


    μιά μεγαλύτερη δυσκολία είναι να ξεχωρίσεις τι σου φταίει, ανάμεσα σε εβραίους, τούρκους, γερμανούς, ανεμβολίαστους, κεφάλαια, ποικίλες θρησκοληψίες, με πρόσχημα ή χωρίς.

    σε αυτήν την διαδικασία διαφαίνεται καθαρότερα είτε η προσπάθεια παρατήρησης, ταξινόμησης και αναζήτησης διαδοχών και συσχετισμών, η μεθοδολογία που λέγαμε, είτε η ανάγκη προσφυγής σε πεποίθηση, και η εμπιστοσύνη στους δικούς μας ιερείς, ενάντια στην πίστη στους ετερόδοξους ιερείς που δεν κατέχουν την φωτισμένη αλήθεια εξ επαγγέλματος, η οποία όλως τυχαίως είναι βολική του αφηγήματος της πίστης μας.

    απαραίτητο συστατικό της δεύτερης μεθοδολογίας, της μεταεπιστημονικής και ταυτόχρομα προεπιστημονικής, είναι η σκόπιμη σύγχυση και το λογικό άλμα, η υπέρβαση με άλλα λόγια.
    υπέρβατική αντίληψη που μας επιτρέπει περίπλοκους αλλά μονοδιάστατους συλλογισμούς του τύπου «αφού ο εξειδικευμένος λοιμωξιολόγος ισχυρίζεται οτι στα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν κολλάει ο ιός, κι αυτό μου ακούγεται βολικό, τότε θα κερδίσουμε την ελευθερία μας με εμβόλιο».

    η αδυναμία διάκρισης έκαστου φαινομένου σε επι μέρους συνιστώσες και η ποσοτικοποίησή τους και μέτρησή τους ξεχωριστά, οδηγεί σε ισχυρισμούς που συγχέουν, κωμικά, την τεχνική προσέγγιση από εξειδικευμένους της δομής του εμβολίου, της χρήσης του και της αποτελεσματικότητας ως φαρμακευτικό σκεύασμα, της χρήσης του στα πλαίσια της επιστήμης της προπαγάνδας, και της αξιοποίησής του ως θρησκευτικό αντικείμενο γιά την δαιμονοποίηση των απίστων.

    διακρίνονται εύκολα οι διάφορες μεθοδολογίες. η ανάγκη του ποπκορν να δικαιολογήσει οποιαδήποτε επιλογή του κομματικού αρχηγού με τα πλεον αβάσιμα και γιά πρωτοετείς ημερήσια «επιχειρήματα». η ανάγκη του πιστού να δικαιολογήσει τους ομόθρησκους έναντι των ετερόδοξων. η ανάγκη του φοβικού να δικαιολογήσει την εγγενή φοβία του και να την διαχύσει σε όλους αδιάκριτα. η ανάγκη του μονομερούς εμμονικού να καταγγείλει τους ιδεολογικούς δαίμονές του.

    να σημειωθεί απαραίτητα πως παρ οτι οι τενεκέδες κάνουν πολύ θόρυβο, δεν αποτελούν παρά ένα κλάσμα των μετάλλων γύρω μας. το ίδιο ισχύει και γιά τις μεθοδολογίες.
     
  4. Iagos

    Iagos Contributor

    Ας διασκεδάσουμε λοιπόν...



    Εντωμεταξύ όσο εμείς διασκεδάζουμε οι γιατροί τα εχουν φτύσει.

    Χαρακτηριστική η ανάρτηση της Εντατικολόγου Κυρίας Χριστίνας Κυδώνα η οποία γράφει σε ανάρτηση της:

    "Ψάχνοντας τις λέξεις.

    Πως να περιγράψεις αυτό που αισθάνεσαι όταν βγαίνεις απ΄ το νοσοκομείο μετά από 26 ώρες εφημερίας...όταν πέρασες μία επίπονη μέρα και μια δραματική νύχτα, όπου έπρεπε να ανακοινώσεις το θάνατο δύο διασωληνωμένων εκτός Εντατικής μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα, που σηκώνεις το τηλέφωνο και λες με σιγανή φωνή "πρέπει να σας ενημερώσω..." κι ακούς σιωπή και μετά φωνές και κλάματα και μετά "τι έγινε γιατρέ? μια χαρά ήταν ο άνθρωπος", πως να απαντήσεις σ΄αυτό το "μια χαρά ήταν ο άνθρωπος" όταν σου τον έχουν φέρει με 60% κορεσμό οξυγόνου. Κι έχει πάει 4.00το πρωί και σου φέρνουν έναν 60χρονο που δεν κρατάει κορεσμό ούτε στη bipap και τρέχετε 2 γιατροί και δυο τραυματιοφορείς να διασχίσετε μια πτέρυγα και τρεις ορόφους για να τον παραδώσετε στην αναισθησιολόγο με 47% κορεσμό. Πως να μιλήσεις για την ταχυκαρδία και το αίσθημα πνιγμονής που σ΄έπιασε μέσα στο ασανσέρ όταν προσπαθούσες να συγκρατήσεις τον ασθενή που πέταγε τη μάσκα, λογω της συγχυτικοδιεγερτικής κατάστασης που βρισκόταν από την υποξαιμία. Kαι για την χαρά σου που η αναισθησιολόγος τον διασωλήνωσε με την πρώτη προσπάθεια και δεν χρειάστηκε να ανατάξετε ανακοπή. Και την ανακούφιση που ένιωσες γιατί έτυχε να χεις βάρδια με ένα πολύ καλό team ειδικευομένων και νοσηλευτών, γνωρίζοντας πολύ καλά οτι δεν είναι πάντα έτσι, γιατί οι άνθρωποι δεν έχουν όλοι τις ίδιες ικανότητες, γνώσεις, αντοχές και ψυχραιμία. Γιατί έτσι είναι οι άνθρωποι, μπορεί να σπάσουν μπροστά σε τόσο θάνατο και να είναι την κρίσιμη στιγμή αναποτελεσματικοί. Κι όταν κατεβαίνεις πάλι, μαθαίνεις οτι μπλόκαραν τα ΤΕΠ γιατί πάλευαν να σώσουν έναν 40άρη, αλλά δεν τα κατάφεραν παρόλο που τον διασωλήνωσαν επί τόπου και τώρα τα φορεία στοιβάζονται και καθυστερούν οι εισαγωγές. Κι εκεί που ξαναρίχνεις μια ματιά στους θαλάμους να δεις αν κάποιος πέταξε τη μάσκα του μέσα τον ύπνο του και κινδυνεύσει, συναντάς τον συνάδελφο της διπλανής πτέρυγας, που παλεύει ένα περιστατικό με οξύ έμφραγμα, βαριά πνευμονία covid και διαβητική κετοξέωση με pH 6.9, τρία θανατηφόρα συμβάντα σε έναν άρρωστο κι ο γιατρός έχει στην ευθύνη του άλλους 40. Και τον ρωτάς αν θέλει καμιά βοήθεια, νιώθεις όμως ταυτόχρονα μια ένοχη ανακούφιση που δεν έτυχε σε σένα αυτό και μετά ντρέπεσαι γιατί ο συνάδελφος έχει να διαχειριστεί και ένα διασωληνωμένο μέσα στο θάλαμο (χωρίς να γνωρίζει τίποτα από αναπνευστήρες), γιατί εσύ με το προηγούμενο περιστατικό κατέλαβες την τελευταία θέση στις χειρουργικές αίθουσες κι απο δω και πέρα οι υπόλοιποι θα κρατιούνται σε κοινούς θαλάμους.

    Περπατάς για το σπίτι και σκέφτεσαι οτι κάποιοι έχουν μιλήσει για την ψυχική και σωματική εξουθένωση των υγειονομικών. Εξουθένωση. Με καλύπτει αυτή η λέξη? μου φαίνεται λίγο πλατιά, έχει πολλά φωνήεντα και μου δίνει την αίσθηση της άπλας, ενώ εμείς στριμωχνόμαστε. Θα θελα να βρω μια λέξη με πολλά σύμφωνα, άσε που το "εξουθένωση" μου φέρνει στο νου πολλά μαξιλάρια... Δεν ξέρω. Πάω για ύπνο καλύτερα."


    704 διασωληνωμένοι εχθές, 80 νεκροί την ημέρα, 80% εξ αυτών ανεμβολίαστοι, και κάποιοι χωρίς αιδώ εργαλειοποιούν τους πάντες.

    Άνθρωποι που δεν τους είδαμε τόσα χρόνια πουθενά, σε κανένα αγώνα, ξαφνικά μας αναρτούν πολιτικά και φιλοσοφικά κείμενα για να μορφωθούμε και να ξεβλαχέψουμε...

    Σε τι διαφέρουν από αυτούς;


    Σε τίποτα.

    Απλά ψεκάζουν με άλλο στυλ...

    Κουλτουριάρικο...

    Έπρεπε να έχουν γίνει πολλά.

    Ενίσχυση του ΕΣΥ, επίταξη Ιδιωτικών κλινικών, ενίσχυση της πρωτοβάθμιας υγείας, ενημέρωση πόρτα-πόρτα για τον εμβολιασμό, δωρεάν τεστ για ΟΛΟΥΣ, δίκτυο δωρεάν προεμβολιαστικού ελέγχου...

    Δεν έγινε τίποτα.

    Τι έγινε;

    Με καταστολή, πρόστιμα, φανφάρες και φιέστες... πολεμάμε την πανδημία.

    Ολικό lockdown τώρα, υπερφορολόγηση των πλούσιων για να στηριχθούν οι ασθενέστεροι, επίταξη χωρίς καμία αποζημίωση στο ιδιωτικό σύστημα υγείας, υποχρεωτικός εμβολιασμός.

    Το σύστημα καταρρέει.

    Iagos
     
    Last edited: 3 Δεκεμβρίου 2021
  5. Meido_

    Meido_ Ιδιοκτησία Του

    Κάνεις τεράστια λογικά άλματα.
    Η κατάσταση του συστήματος υγείας στην Ελλάδα είναι ενα πράγμα και το κατά πόσο είναι "θαυματουργό" ή θαυματουργό το εμβόλιο το γνωρίζουμε, βραχυπρόθεσμα τουλάχιστον με βεβαιότητα.
    Άλλο πράγμα είναι η χρήση του εμβολίου και άλλο το πως εργαλειοποιείται στα χέρια της εκάστοτε κυβέρνησης.

    Όπως στους άπλυτους "αναρχικούς".
    Όπως στον Γρηγορόπουλο -που τι γύρευε εκεί μικρό παιδί.
    Ακόμα και τον καημένο τον Ινδαρέ τον πήρε ξώφαλτσα, που από οτι γνωρίζω δεξιοφέρνει ο άνθρωπος. -παρεμπιπτόντως έτσι πάνε αυτά, δεν υπάρχουν εγγυήσεις στο ποιανού την πόρτα θα χτυπήσουν.
    Διαχωρισμός και βία. Η ιστορία είναι παλιά όσο και η ανθρωπότητα.
    Είμαι ξεκάθαρα κατά της βίας -τι ειρωνεία- και προς το παρόν είμαστε απλά στο πρόστιμο οπότε hold your horses.

    Ο καθένας μέσα του ζύγισε τα υπέρ και τα κατά, σκέφτηκε τον εαυτό του, τους αγαπημένους του και την κοινωνία ως σύνολο -θέλω να ελπίζω- και πήρε μια απόφαση, ένα ρίσκο αν θες. Και θα φανεί.


    @All
    Μέχρι να πεθάνουμε από τον κόβιντ ή από τα εμβόλια ή από την όποια αποκάλυψη μπορεί να προκύψει που ωφελεί να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας ΚΑΙ για αυτό; Θεωρώ οτι οι αποφάσεις έχουν παρθεί και δύσκολα κάποιος θα αλλάξει στρατόπεδο με αυτόν τον τρόπο.
     
  6. greekfetishlover1980

    greekfetishlover1980 Regular Member

    Ο ιός δεν καταλαβαίνει από κρεβάτια, από νοσοκομεία, από γιατρούς. Όσα κρεβάτια κι αν έχεις, μπορεί να σου τα γεμίσει, όσους γιατρούς κι αν έχεις μπορεί να τους κουράσει. Μόνο από εμβόλιο καταλαβαίνει. Το να πάρουμε κι άλλους γιατρούς κι άλλα κρεβάτια, δίνει ψεύτο άλλοθι σε όσους διαφωνούν, να συνεχίσουν να διαφωνούν. Καμμία χώρα δεν έχει άπειρους γιατρούς κι άπειρα κρεβάτια. Η ατομική ευθύνη υπάρχει και χρειάζεται. Δεν την νιώθουν όλοι, αλλά για κάθε έναν που δεν την νιώθει, κάποιοι την νιώθουν διπλά! Στο τέλος θα έχουν κυρώσεις όσοι διαφωνούν. Είναι σαν την ζώνη ασφαλείας η το κράνος. Γιατί να υπάρχει πρόστιμο αφού είναι δικαίωμα του καθενός να ορίζει την τύχη του όπως νομίζει; Υπάρχει γιατί κατά βάθος ο άνθρωπος είναι μαλάκας. Οι περισσότεροι αγνοούν τους κινδύνους και η πολιτεία (η κάθε πολιτεία) έχει υποχρέωση να προσπαθει να σε προστατέψει όσο μπορεί, με ότι μέσα έχει, ακόμη και με ψέμματα, όπως λέμε στα μικρά παιδιά.
     
  7. mpaxari

    mpaxari Regular Member


    Mε ανώτατους στρατιωτικούς σε πολιτική θέση, αυτό που ήδη ξεκίνησε.... Με τις καλύτερες των προθέσεων πάντα, όπως πάντα….


    Διαβάζω συχνά για το «υπέρτατο αγαθό της ζωής», για το «ιερό δικαίωμα στη ζωή». Άραγε αυτό δεν ισχύει και όσους θα χάσουν τη ζωή τους ή θα καλεστούν να ζήσουν με μόνιμες βλάβες από τον εμβολιασμό?
    Μήπως επειδή το ποσοστό αυτό είναι μικρό αυτόματα μηδενίζεται?
    Μήπως η ζωή των μη εμβολιασμένων σταμάτησε να έχει αξία ή τείνει να έχει μειωμένη ?

    Η σύμβαση του συμβουλίου της Ευρώπης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τη βιοϊατρική (Οβιέδο). Τα δεδικασμένα της Νυρεμβέργης. Όλα για τα "δύσκολα" υπάρχουν, για τις κρίσεις και τις «κρίσεις». Όταν όλα είναι ήρεμα δεν τα χρειάζεται η ανθρωπότητα. Στα δύσκολα χρειάζονται για να διασφαλιστούν πανανθρώπινες αξίες.

    Πριν ούτε ένα χρόνο το συμβούλιο της Ευρώπης διαμήνυσε μέσω ψηφίσματος ότι ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός και κανείς δεν πρέπει να πιέζεται με κανένα τρόπο εάν δεν το επιθυμεί. Προσπαθούσε επίσης να διασφαλίσει ότι κανείς δεν θα υφίσταται διακρίσεις λόγω μη εμβολιασμού.

    Κάπου στη αρχή της εβδομάδας ο ΠΟΥ μίλησε για δυσανάλογα και ωμά μέτρα από τις κυβερνήσεις όσο αφορά τη διαχείριση της πανδημίας. Ακολούθησε ένα υπόμνημα της κυρίας Κυριακίδου προς τα κράτη μέλη για αύξηση των εμβολιασμών και κατόπιν η κυρία Ούρσουλα μίλησε για υποχρεωτικό εμβολιασμό στη Ευρώπη.
    Κάπου εκεί ξεχάστηκε πάλι ο ΠΟΥ από νωρίς είχε προειδοποιήσει ότι όσο δεν προχωράει ο εμβολιασμός ανά το πλανήτη ολόκληρο τόσο η πανδημία θα μαίνεται με μεταλλάξεις κάθε τόσο.

    Η πατέντα ποτέ δεν ελευθερώθηκε έτσι ώστε να εξασφαλιστεί εμβολιασμός για όλο τον κόσμο. Οι προεκλογικές δηλώσεις του πλανητάρχη για τη πατέντα σκόρπισαν στον αέρα. Τα συμβόλαια που επανειλημμένα ζητήθηκαν από την κυρία Κυριακιδου ακόμα να δουν το φως. Και έτσι μείναμε εστιασμενοι στην "Ευρωπαϊκή οικογένεια". Μάλλον όταν αφορά μεγάλα συμφέροντα η κρίση στην υγεία μικραίνει. Αντιστρόφως ανάλογα ποσά μοιάζουν να είναι.

    Η ΕΕ συνεχίζει να εξασφαλίζει δόσεις εμβολίων για τους πολίτες της άνω των 5 ετών, να ασκεί όλο και περισσότερες πιέσεις, να προχωρεί σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και κάπου στη Μποτσουάνα το φτερούγισμα της πεταλούδας ανέβασε τους στρατιωτικούς στην πολιτική εξουσία.
     
  8. tithon

    tithon Contributor

    αν διαλέξουμε τα κατάλλλα πρόσωπα γιά μιά επιτροπή, σίγουρα έχουμε πιθανότητες να συνεννοηθούν μαζί του.
     
  9. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Δεν εμβολιάζεται κάποιος ενώ μπορεί, δωρεάν και απόλυτα προσβάσιμα και μετά πιάνει την ΜΕΘ καρκινοπαθών που αγωνίζονται με κάθε τρόπο για λίγη ακόμα ζωή! Η ποινή των 100 € είναι συμβολική και δεν αντιστοιχεί στην βλάβη που προξενεί αυτός ο κάποιος στην κοινωνία. Ας πούμε ότι είναι μία ευγενική υπενθύμιση και τίποτα άλλο.
     
  10. greekfetishlover1980

    greekfetishlover1980 Regular Member

    Η ζωή είναι πολύ μικρή και ωραία για να την περνάς φοβούμενος ότι κάτι μπορεί να σε σκοτώσει. Θέλει τόλμη. Θέλει επίσης μυαλό και σύνεση αλλά προπαντώς θέλει τόλμη. Πολλά πράγματα μπορούν να μας σκοτώσουν καθημερινά. Απλά τα προσπερνάμε.
     
  11. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Οπότε, για το παρακάτω:
    Και το Νταχάου συμβολικό ήτο, και σίγουρα δεν αντιστοιχούσε στην βλάβη που (υποτίθεται) προξένησαν στην γερμανική οικονομία. Κοτζάμ λαό (υποτίθεται) κατέστρεψαν... Διακυβέρνηση οικονομικής κρίσης είχαν και μπόρεσαν -ως όφειλαν- να το αντιληφθούν και να το διακρίνουν από το φασισμό!

    Μία από τις μεγαλύτερες νίκες του φασισμού είναι το να πείσει πως δεν είναι τέτοιος..!
     
  12. Iagos

    Iagos Contributor

    Το "Πανοπτικόν College" έχετε τελειώσει και εσείς;

    Εάν είχαμε μέσα σε ενάμιση χρόνο 18000 χιλιάδες νεκρούς από αυτοκινητιστικά ατυχήματα και κάποιος σας έλεγε πως πρέπει να παρθούν αυστηρά μέτρα, επειδή η ζωή είναι μια και άλλη δεν έχει, εσείς θα του λέγατε "Ναι, αλλά για τους θανάτους από τερηδόνα δεν λέτε τίποτα;"

    Μου θυμίζετε κάποιους άλλους που σε κάθε ευκαιρία θα πουν "Ναι, αλλά για την...δεν λέτε τίποτα"

    Στις τελίτσες συμπληρώστε ότι σας αρέσει.