Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. lexy

    lexy .ti.va.

    Έχω την άδειά σου, δηλαδή;

    (Τους ρωτάω πάντα τους Μάστερς, να ξέρεις)
     
  2. Patissiotis18

    Patissiotis18 GREEK GOD

    Την εχεις.
     
  3. greekfetishlover1980

    greekfetishlover1980 Regular Member

    Δηλαδή; Αν κατάλαβα καλά, θες να πεις ότι τα δυο φύλα έχουν μικρές διαφορές μεταξύ τους. Σωστά; Εγώ καταλαβαίνω ότι ο φυλετικός διμορφισμός του ανθρώπινου είδους είναι πιο κοντά στους γορίλες / χιμπατζήδες / Μπαμπουίνους (μεγάλη) παρά στους καπουτσίνους / μαλακες / λεμούριους (μικρή).

    Έχουμε μεγάλες διάφορες σε ύψος, βαρος, μυική μάζα, οστεοδομή, γενικά σε εμφάνιση. Οι άντρες δεν μοιάζουν με τος γυναικες.

    Κατά τα άλλα θέλω καμμία 10αρια ώρες να αναπτύξω την σκέψη μου σε ικανοποιητικό επίπεδο ώστε να μην παρεξηγηθώ. Δεν μπορώ να απαντήσω απλά με ένα ναι η με ένα όχι.
     
    Last edited: 8 Δεκεμβρίου 2021
  4. Patissiotis18

    Patissiotis18 GREEK GOD

    Εγω που εφαγα 6 ποντους σε ποσο καιρο θα φυγουν να κανω φολοου
     
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Δεν το λέω εγώ, για την ακρίβεια κι εγώ μέχρι πρότεινος είχα την εντύπωση ότι ο φυλετικός διμορφισμός στο homo sapiens ήταν αρκετά σημαντικός. Δεν ισχυρίστηκα πουθενά ότι είναι ανύπαρκτος, απλά ότι είναι σε μικρότερο βαθμό από συγγενικά και όχι μόνο είδη. Το ότι είναι αμφιλογέμενο θέμα πάλι δεν το λέω εγώ, οποιαδήποτε αναζήτηση σε σχέση με το "sexual dimorphism in homo sapiens" αναφέρει ότι είναι "controversial" το οποίο σημαίνει ότι επιστημονικά τουλάχιστον η μπίλια δεν έχει κάτσει στο αν όντως είναι εξελικτικό πλεονέκτημα ή κάτι που το κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας και απλά διατηρήθηκε επειδή ακόμα και αν δεν ήταν πλέον χρήσιμο δε δημιουργούσε και εμπόδιο.

    πχ
    https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1002/9781118584538.ieba0443
     
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Όταν θα σταματήσεις να κάνεις off topic.   
     
  7. greekfetishlover1980

    greekfetishlover1980 Regular Member

    Ναι. Μην παρεξηγείς. Για την ευκολία τις συζήτησης, δεν εννοώ ότι το λες εσυ, κι ότι λέω εγώ, δεν το λέω εγώ. Το συγκεκριμένο άρθρο το διαβάζω ως “low level of sexual dimorphism compared to other animals” . Χαίρω πολύ. Δεν λέει ότι δεν είναι πολύ σημαντικό. Απλά ότι είμαι πιο μικρό από άλλα ζωα. Αλλά ποια ζωα; Δεν διευκρινίζει εδώ. Τα λιοντάρια; Τους ελέφαντες; τις φώκιες; Υπάρχουν πολλά ζωα με μεγαλύτερη φυλετική διμορφία απο τον άνθρωπο αλλά δεν μπορείς να συγκρίνεις τον άνθρωπο με αράχνη ούτε με ιππόκαμπο (τυχαίο το παράδειγμα). Ούτε με λιοντάρια ούτε με άλογα. Τον άνθρωπο θα τον συγκρίνεις με άλλα πρωτεύοντα κι εκεί έχουμε μεγάλη διαφορά με πολλά είδη.
     
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Η ουσία είναι η εξής: Στα θηλαστικά -και σε αντίθεση πχ με έντομα- τα αρσενικά είναι είναι πιο μεγαλόσωμα. Η μέση διαφορά στους ανθρώπους μεταξύ ανδρών και γυναικών αν και όχι ανύπαρκτη είναι μικρότερη από αυτή των συγγενών και όχι μόνο ειδών, τουλάχιστον σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει στο δίκτυο. Το controversial δεν βρίσκεται μόνο στο άρθρο στο οποίο έστειλα, σχεδόν όλες οι πηγές που αναφέρουν το "sexual dimorphism in homo sapiens" περιλαμβάνουν και αυτή τη λέξη.

    Τώρα αν το θέμα είναι controversial γιατί δεν έχει καταλήξει η μπίλια ή είναι controversial γιατί γεννάει άλλα ζητήματα σε καιρούς πολυτικοκορεκτίλας είναι κάτι που ομολογώ ότι δε γνωρίζω, όπως έγραψα κι εγώ μέχρι πρότεινος είχα την πεποίθηση ότι ο φυλετικός διμορφισμός στο homo sapiens ήταν αρκετά σημαντικός και για να υπάρχει θα πρέπει να εξυπηρετούσε κάποιο εξελικτικό πλεονέκτημα.
     
  9. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Aπό εδώ:
    "[...] Καντίνσκι προσπαθώντας να συνδυάσει τους ήχους με τα χρώματα, κάτι που μάλλον απέτυχε. Όμως έδωσε μια μεγάλη ιδέα. Η ζωγραφική είχε πλέον το προνόμιο να συμπεριφέρεται χωρίς να είναι υποχρεωμένη να εξηγεί.

    Να γράψετε εκατό φορές: ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΑΠΟ WIKIPEDIA ΟΥΤΕ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΜΑΣ.
     
  10. greekfetishlover1980

    greekfetishlover1980 Regular Member

    Ήταν και είναι πολύ σημαντικός. Αν δεις αυτό,

    https://youtube.com/playlist?list=PLD7E21BF91F3F9683

    Lecture 1+2 μπορεί να σε διαφωτίσει περισσότερο. Κατά τα λεγόμενα του Θεούλη, ο φυλετικός διμορφισμος παίζει ρόλο και στην συμπεριφορά. Επιλογή συντρόφου, πόσα παιδιά θα κάνει ανα γεννά, αν είναι πιθανόν να κερατώσει το σύντροφο, κτλ κτλ. Άρα πολύ σημαντικός θα πω εγώ.
     
  11. Patissiotis18

    Patissiotis18 GREEK GOD

    Ναι αλλα εδω ειπαμε για την τεχνη δεν μας ενοιαζε η ζωγραφικη
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    @greekfetishlover1980 Μετέφερα τη συζήτηση για το φυλετικό διμορφισμό του homo sapiens εδώ καθώς -αν και τη θεωρώ εξαιρετικά ενδιαφέρουσα- είναι off topic στο νήμα που πραγματεύεται την προσποίηση οργασμού