Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσοι τελικά από εμάς έχουν εμβολιαστεί

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος AlphaMaleMaster, στις 15 Ιουλίου 2021.

  1. Freja.in

    Freja.in Regular Member

    Εγώ ρώτησα τους γιατρούς μου. Είπαν να εμβολιαστώ και εμβολιάστηκα. Έτσι όπως κάνω για κάθε θέμα που αφορά την ιατρική.
    Επίσης παίρνω και τα φάρμακα που μου έχουν συνταγογραφηθεί ανά καιρούς. Είμαι απλός άνθρωπος, τι να κάνω.
     
  2. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

     
     
  3. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Εντάξει άποψη σου και σεβαστή (αν και στα σχολεία και παντού διδάσκεται πως ο Χερτζ την επιβεβαίωσε με πειράματα). Αυτοί εδώ με τα εμβόλια, επιβεβαιώθηκαν ως προς την αποτελεσματικότητα;
     
  4. thanasis

    thanasis Contributor

    Καλό σας διάβασμα.

    https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=covid+vaccine+efficacy
     
  5. tithon

    tithon Contributor

    τα εμβόλια αποτελεσματικά είναι, αλλά έχουμε ένα πρόβλημα στην επικοινωνία, και δεν το έχει πληροφορηθεί η κοβιδ.

    από φλεβάρη και μετά, που έχουμε ώριμους εμβολιασμούς, σε ηπα και ισραηλ, για παράδειγμα, είχαμε μιά προσωρινή κάμψη της καμπύλης, σε ολλανδία και γερμανία δεν είχαμε διαφοροποίηση, ενω σε ηβ η κάμψη της καμπύλης διατηρείται σταθερή ως σήμερα. στην ελλάδα είχαμε εκτόξευση της καμπύλης.

    δεν είναι τα εμβόλια ο κύριος παράγοντας, αλλά οπωσδήποτε μπορεί να είναι χρήσιμα, στον έναν ή τον άλλο βαθμό, σε ανθρώπους γιά τους οποίους η έκθεση στον ιό μπορεί να είναι πολύ νοσηρότερη και επικινδυνότερη.
    ως λιτανεία δεν έχουν αποτέλεσμα, δεν εξορκίζουν.
     
  6. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Όσον αφορά το πρώτο κομμάτι, είναι ξεκάθαρο. Οι ανεμβολιαστοι φταίνε! Ακόμα και στο Γιβραλτάρ, οι ανεμβολιαστοι φταίνε που δεν υπάρχουν για να πούμε ότι φταίνε.
    Στα σοβαρά τώρα. Από τη στιγμή που τα συγκεκριμένα εμβόλια απέτυχαν να είναι αποστειρωτικά, ουσιαστικά δεν έχουν και τόσο λόγο ύπαρξης. Όταν χάρη στην επιστήμη, έχουμε φτάσει να γνωρίζουμε σε ποσοστό περίπου 99%, ποιοι άνθρωποι κινδυνεύουν από τον ιό και έχουμε θεραπείες που αποδεδειγμένα λειτουργούν από 70% έως και 85% ,στο να μην καταλήξουν καν νοσοκομείο αυτοί οι άνθρωποι, πιο πολύ δευτερεύοντα ρόλο παίζουν στο δικό μου μυαλό. Δεν λέω φυσικά να μην υπάρχουν και να μην προσπαθούν να τα εξελίξουν ακόμη περισσότερο.
    Είναι φανερό (στα δικά μου μάτια τουλάχιστον) πως όταν ένα εμβόλιο γίνεται: "ελευθερία", "κάρτα προνομίων", "πιστοποιητικό ελεύθερης πρόσβασης" .. μόνο για επιστήμη δεν μιλάμε.
     
  7. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Κάποτε θρηνούσαμε θύματα από τέτανο. Δεν ήθελε πολύ. Τριανταφυλλιά κούρευε ο άλλος στον κήπο του και αν τρυπιόταν ανεμβολίαστος και υπήρχε εκεί το βακτήριο, σε τρεις ημέρες τον έχαναν, και ήταν δύσκολος τρόπος να πεθάνει κάποιος. Έκαναν, οι περισσότεροι, επαναληπτικό εμβόλιο για αυτό, μέχρι που τους είπαν και τους εξήγησαν οι γιατροί ότι υπάρχει φάρμακο και ότι ο τέτανος εξελίσσεται πολύ πιο αργά από το φάρμακο, τον προλαβαίνουν άνετα αν συμβεί και κανένας λόγος για εμβόλιο.

    Βρισκόμαστε σε αυτό το σημείο και τώρα; Οι θεραπείες για τον κορονοϊό είχαν βάθος χρόνου να μελετηθούν όπως ζητάτε για τα εμβόλια; Έχουν 100% αποτέλεσμα; Προλαβαίνουν;

    Όταν ένα ενδεχόμενο έχει μικρές πιθανότητες να συμβεί και ανεξέλεγκτη έκταση και βάθος επίπτωσης αν συμβεί, τότε πάντα η πολιτική για αυτό το ενδεχόμενο είναι υπέρ-κανονιστική ώστε να είναι όσο γίνεται πιο σίγουρο ότι θα προληφθεί. Δεν είναι επιστήμη, πολύ σωστά. Είναι διαχείριση, πολιτική διαχείριση, βάσει των άμεσων δεδομένων της επιστήμης.
     
  8. Dapom

    Dapom Contributor

    Απο αυτή τη φραση και μόνο αποδυκνειετε οτι δεν εχετε γνώση περι εμβολίων πέραν της φατσοβιβλιακής.


    Η πραγματικότητα που ζουμε, και για την οποία δεν χρειάζεται να έχετε ειδικές γνώσεις, είναι η εξής:

    1. Υπάρχει ένας ιος ο οποίος προκαλεί θάνατο σε όποιον νοσήσει σε ποσοστό Χ%
    2. κατασκευάζεται ενα εμβόλιο το οποίο μειώνει τη πιθανότητα θανάτου για όποιον νοσήσει κατά Υ%
    3. Οπότε η σύγκριση που έχουμε να κάνουμε είναι Χ% έναντι (Χ%-Υ%). (Θεωρώ οτι είναι προφανές πιο είναι το μικρότερο)
    4. Αν λοιπόν όπως δηλώνετε τα εμβόλια δεν έχουν λόγο ύπαρξης, να συμπεράνουμε οτι έχετε ανακαλύψει κάτι άλλο που το Χ% το κάνει 0% (οπότε παρακαλώ μοιραστείτε με ολους μας αυτης σας τη γνωση για να σωθούν κάποιοι) ή απαξιείτε για τη δική σας ζωή και όλων πάνω στη γη;

    Καλό θα ήταν για τη συγκεκριμένη δήλωση να παραπέμπατε και στην ανάλογη έρευνα (αμφιβάλλω αν θα βρείτε)...αλλιώς το συγκεκριμένο είναι λόγια καφενείου.


    Αυτό δεν μπορεί να είναι επιχείρημα για όσα λέτε στην αρχή του μηνύματος σας...ειναι σαν να λέτε οτι οταν τα μήλα ωριμάσουν και γίνουν κόκκινα, τότε δεν είναι πλέον μήλα αλλά ντομάτες.
     
  9. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    100% αποτελεσματικό φάρμακο, δεν νομίζω να υπάρχει για οποιαδήποτε ασθένεια. Οι θεραπείες στις οποίες αναφέρομαι και χρησιμοποιεί ο δυτικός κόσμος εδώ και περίπου 1 χρόνο, έχουν προηγουμένως ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ σε ανθρώπους και έχουν μελετηθεί τόσο σε ερευνητικό όσο και σε κλινικό επίπεδο. Μελετούνται τα ίδια περίπου χρόνια με την mRNA τεχνολογία και σε αντίθεση με τη τελευταία, έχουν παράξει ιατρικό/θεραπευτικό αποτέλεσμα. Όποιος άνθρωπος θέλει, μπορεί να διαβάσει ή και να ρωτήσει να μάθει.
    Φυσικά, αυτές οι θεραπείες, δεν είναι οι μόνες θεραπείες που έχουν χρησιμοποιηθεί κατά του COVID, αλλά είναι αυτές που έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα στους ανθρώπους που έχουν και τον μεγαλύτερο κίνδυνο από τη συγκεκριμένη νόσο. Το μόνο φάρμακο, που παρουσιάστηκε ως "η απόλυτη λύση και το μοναδικό όπλο που έχουμε" είναι τα 4 εμβόλια (τα οποία βέβαια ουσιαστικά έχουν καταλήξει να είναι μόνο 1, αυτό της Pfizer), ενώ ο ΠΟΥ ήδη έχει εγκρίνει 9 εμβόλια και η ΕΕ άλλες τόσες περίπου θεραπείες.
    Αυτό σας φαίνεται επιστημονικό ή προώθηση προϊόντος;
    Ξαναλέω, καλώς υπάρχουν και τα εμβόλια, καλώς κάνει όποιος άνθρωπος θέλει τα εμβόλια (εγώ θα ήθελα να μπορεί να διαλέγει ποιο εμβόλιο θα κάνει η και να μην κάνει καθόλου), εδώ όμως περισσότερο συζητάμε για επιστήμη και μεσαίωνα.
     
  10. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Μπορείτε πολύ εύκολα να ρωτήσετε τον ΕΟΔΥ ή τον γιατρό σας, ποιοι άνθρωποι θεωρούνται υψηλού κινδυνου εάν μολυνθούν από κορονοιο. Δεν θα κάθομαι εδώ να σας βάζω μελέτες για το πόσο ρόλο παίζουν η ηλικία, τα κιλά και τα υποκείμενα νοσήματα. Σας τα λέει ο ΕΟΔΥ καθημερινώς. Σας το έχουν βάλει και σε αυτό το νήμα (λίγες σελίδες πίσω). Όσον αφορά την αποτελεσματικότητα των μονοκλωνικων , σε αυτούς τους ανθρώπους, επίσης μπορείτε να την ψάξετε και θα την βρείτε πανευκολα. Έτοιμη, μασημένη τροφή δίνουμε στα νήπια. Δεν είστε νήπιο. Όπως πολύ εύκολα θα βρείτε και το που χάνουν την αποτελεσματικότητα τους τα συγκεκριμένα εμβόλια (σε ποιους ανθρώπους).
     
  11. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Αν και ο μόνος λόγος που διαβάζω αυτό το νήμα έχω καταλήξει ότι ανάγεται σε κάποια συνιστώσα του όποιου μαζοχισμού μου, χαμογέλασα πολύ όταν διάβασα το συγκεκριμένο απόσπασμα.
    Γιατί ήταν food for thought όχι πάνω στο θέμα των εμβολίων αλλά στις κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές προεκτάσεις αυτού που λέγεται (νομίζω μεταφέρω σωστά τον όρο): low probability high risk. Και - δική μου σκέψη- πώς το να μην αμελείς/παραβλέπεις αυτό το probability και ας είναι low, μπορεί να είναι μέτρο πολιτισμού μιας κοινωνίας/ηγεσίας κλπ
     
  12. Dapom

    Dapom Contributor

    οκ...παρολα αυτά το βασικό ερώτημα το αποφύγατε. Γιατί τα εμβόλια δεν εχουν λόγο ύπαρξης;