Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσοι τελικά από εμάς έχουν εμβολιαστεί

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος AlphaMaleMaster, στις 15 Ιουλίου 2021.

  1. tithon

    tithon Contributor

    πάντα ήταν ωραίο να χώνεις τη μύτη σου.
    ανάλογα την κοιλότητα, βέβαια.
     
  2. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Πως σε λενε, που μενεις, τι δουλεια κανεις, καπνιζεις, εχεις αυτοκινητο, εχεις εξοχικο, που θα πας διακπες, εχεις αδελφια, εχεις παντρευτει.....εκατονταδες παραβιασεις προσωπικων δεδομενων καθε μερα. Απορω πως δεν ειμαστε ολοι στη στενη
     
  3. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Χρήσιμο πράμα η μύτη!
    Οι ασφαλίτες "μυρίζονταν" τους αναρχοκομμουνιστοσυμμορίτας.
    Οι άλλοι, οι γνωστοί, "μυρίζονταν" τους Εβραίους.
    Για όλους έχει...
     
  4. elfcat

    elfcat . Contributor

    Παραβιάζεται κατάφωρα. Εδώ συζητάμε απόψεις. Το φύλο, το χρώμα του δέρματος, το ιατρικό ιστορικό των μελών είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΗ. Η δήθεν "αθώα' ερώτηση "Εσείς εμβολιαστήκατεε;" υποκρύπτει πρόθεση στιγματισμού του απέναντι μας όπως αν κάποιος υπερασπιζόταν τα δκαιώματα των μαύρων, θα τον ρωτούσαμε 'Εσείς είστε μαύρος;" Και αν κάποιος υπερασπιζόταν τα δικαιώματα των λοάτκι θα τον ρωτούσαμε "Εσείς είστε ομοφυλόφιλος και μας τα λέτε αυτά;" ΕΪμαι σίγουρη ότι οι περισσότεροι θα απαντούσαμε 'Και εσένα τί σε κόφτει αν έιναι μαύρος ή ομοφιλόφιλος'. Το ίδιο ισχύει για τον εμβολιασμένο ή τον ανεμβολίαστο. Αυτή είναι η αρχή του εκφασισμού. Όταν η έκφραση άποψης μεταφέρετε στο πρόσωπο που την εκφέρει, και μαιστα κουτοπόνηρα. Προσωπικά μου είναι απεχθές, όχι απλά άκομψο, απλώς προσπάθησα να το γράψω "μαλακά" να μην λιποθυμίσει κανείς εδώ μέσα.
     
  5. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Είδατε τι κάνουν τα "μαλακά" όπλα, απέναντι σε αδίστακτες νοοτροπίες?
     
  6. elfcat

    elfcat . Contributor

    Εμ τα βλέπω, δεν τα βλέπω;
     
  7. gustonpra

    gustonpra New Member

    Κοίτα, είμαι πεπεισμένος ότι η Γη είναι ορθογώνιο παραλληλεπίπεδο και οι Ανουνάκι θα μας επιτεθούν. Φυσικά μπορείς να το αμφισβητήσεις, αλλά εγώ θα σε ρωτάω μετά. Πως αποδεικνύεται το οτιδήποτε;

    https://www.thetoc.gr/ygeia/article...ata-tis-makroxronias-epiptosis-tou-koronoiou/
    Με μια γρήγορη αναζήτηση πάντως βρήκα ένα "Γιατρό" που τα λέει...

    Φυσικά όμως έχεις κάθε δικαίωμα να αμφισβητήσεις τα πάντα.
     
  8. gustonpra

    gustonpra New Member

    Είμαι 3ου Επιπέδου Ενεργειακός θεραπευτής. Reiki Master (USHUI). Πίστεψέ με, όλες οι "σκληροπυρηνικές ασθένειες" δεν αντιμετωπίζονται με εναλλακτικές θεραπείες. Και στο λέω εγώ που ασκώ το Reiki σαν μέθοδο αυτοθεραπείας και αλλοθεραπείας. Στην καθημερινότητα που ζούμε είναι δύσκολο να έχουν αποτέλεσμα αυτές οι μέθοδοι. Φυσικά εάν επιλέξεις μια μοναστική ζωή, απομακρυνθείς από την πόλη και ζεις εναρμονισμένος με την φύση, τότε πολλά μπορείς να καταφέρεις. Όμως στην ζούγκλα των πόλεων, ο "θόρυβος" είναι μεγάλης έντασης και διαπεραστικός. Σου εύχομαι πάντως, να έχεις πάντοτε ηρεμία και γαλήνη στην ζωή σου.
     
  9. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Έχετε δίκιο σε γενικά πλαίσια όμως. Όχι τόσο πίσω, σε μια άλλη εποχή, όποιος μιλούσε για την περιθωριοποίηση των ατόμων με HIV θεωρείτο ή με HIV ο ίδιος/α ή "παλιαδερφαρα" κλπ. Καταλαβαίνετε λοιπόν για ποιους λόγους υπάρχει το ιατρικό απόρρητο. Εκτός εάν θελετε να σας ερωτώ δημόσια εάν έχετε κάποιο ΣΜΝ , πόσο σίγουρη είστε και πότε κάνατε τεστ για να είστε τόσο σίγουρη. Οποιαδήποτε μη απάντηση σας μπορεί να εκλαμβάνεται από τον καθένα ως απάντηση. Το προηγούμενο αφορά και εσάς @espimain.
    Ζούμε μια περίοδο που έχει επικρατήσει πλήρως ο παραλογισμός, με επιστημονικό άλλοθι. Οι ανεμβολιαστοι θεωρούνται μολυσμένοι για τους μεν , οι δε φοβούνται ότι οι εμβολιασμένοι γεννούν τον ιό. Προσωπικά, θεωρώ πως οτιδήποτε μας βάζει σε "κουτάκια", που αποτέλεσμα έχει να μην ακούμε καν τι μας λέει ο αλλος, δεν χρησιμεύει πουθενά.
     
  10. You_only_live_once

    You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

    Οκ χρησιμοποιείς κάποια επιχειρήματα Θέλεις να συζητήσουμε καλόπιστα επ αυτού;
     
  11. espimain

    espimain Contributor

    Όταν για να πας σε καφέ ή σε εστιατόριο, όχι απλά δηλώνεις αν έχεις εμβολιαστεί αλλά δείχνεις και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή κάνεις τεστ, δεν είναι καθόλου προσωπικό δεδομένο ούτε άκομψο να σε ρωτήσουν σε ένα νήμα, με αυτό το θέμα, και πεις αν έκανες εμβόλιο.
    Όλα τα άλλα είναι να ’χαμε να λέγαμε.
     
  12. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Αν δεν θες, δεν πας και δεν φανερώνεις τίποτα!
    Δεν έρχονται, σπίτι σου, να σε ρωτήσουν και εάν δεν απαντήσεις να το εκλάβουν ως κατάφαση.

    Όπου του φτάνει, καθενός...