Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσοι τελικά από εμάς έχουν εμβολιαστεί

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος AlphaMaleMaster, στις 15 Ιουλίου 2021.

  1. elfcat

    elfcat . Contributor


    Μπερδεύεστε. Το "Δεν σου πέφτει λόγος" δεν είναι μη-απάντηση. Είναι προσπάθεια επαναφοράς του συνομιλητή μας στην τάξη του διαλόγου όπως αυτή προκύπτει στον σύγχρονο πολιτισμό μας. Εσείς δεν ρωτήσατε αν είναι αντιεμβολιαστής, ερώτηση η οποία θα είχε νόημα σε μια ανταλλαγή απόψεων για το θέμα αλλά ρωτήσατε, όχι μόνο εσείς. σε μια συζήτηση για την άμβλωση έαν κάποια που παρουσιάζει τις απόψεις της, έχει κάνει έκτρωση ή όχι, για να δείτε αν στηρίζει τις απόψεις της. Εκεί θα της λέγατε να βάλει τα λεφτά στο στόμα της για να δικαιούται να ομιλεί; Η ερώτηση αν κάποιος είναι ρατσιστής έχει να κάνει με την άποψη ενώ η ερώτηση αν είσαι μαύρος έχει να κάνει με το πρόσωπο. Γι' αυτό είναι ρατσιστική. Είστε φάουλ.

    Σε αυτό το νήμα έχουμε 74 σελίδες, με φανατικούς εμβολιολάτρες να ξιφουλκούν διαρκώς και μετά μανίας προς ανεμόμυλους χωρίς να έχει υπάρξει ούτε ένας εμβολιομάχος απέναντί τους.

    Έχει παρατηρηθεί πολλές φορές στην ιστορία άνθρωποι να αρνούνται να πάρουν φάρμακα. Αλλά πρώτη φορά νομίζω, παρουσιάζονται άνθρωποι να είναι τόσο περήφανοι και να αντλούν αξία από το ότι πήραν ένα φάρμακο που τους δώσανε!!!
    Κωμικοτραγικό.
     
  2. You_only_live_once

    You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

    Πωπωπω Εν τω μεταξύ τόσο αξιόπιστη και φλογερή πένα σαν της εκ Παρισίων ορμωμένης δεν έχω ματασυναντήσει. Τι δημοσιογραφάρα είναι αυτή.... πως τους ξεμπροστιάζει όλους, φαρμακοβιομήχανους, κυβερνήσεις, εμβολιασμενους, γιατρους, παπλωματοποιους, καφετζούδες. Μη στηθεί παγκόσμια συνωμοσία, αμέσως να την διαλύσει
     
  3. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Ένας καλός λόγος είναι πως η ερώτηση αφορά το πρόσωπο που ερωτάται. Εφόσον το πρόσωπο αυτό απαντήσει οικειοθελώς, ο ερωτών δε φέρει καμία ποινική ευθύνη.
    Η ποινική ευθύνη ξεκινά αν η πληροφορία που δόθηκε είναι πράγματι προσωπικό δεδομένο, η οποία και δόθηκε για συγκεκριμένο λόγο* και το πρόσωπο στο οποίο γνωστοποιηθηκε δεν φρόντισε αυτή η πληροφορία να μην διαρρεύσει.

    *συγκεκριμένος λόγος π.χ. μπορεί να είναι η διεκπεραίωση μιας εργασίας που καθιστά απαραίτητη τη γνωστοποίηση προσωπικών δεδομένων, ολικώς ή μερικώς, σε αυτόν που θα εκτελέσει την εργασία.
    Η μεταφορά των δεδομένων σε τρίτο άτομο, πέρα από την εκτέλεση της εργασίας, καθιστά παραβίαση, χωρίς σε καμία περίπτωση να υπάρχει η υποχρέωση προηγουμένως να έχει συμφωνηθεί ρητά.
     
  4. mpaxari

    mpaxari Regular Member

    Με αυτά και με εκείνα θυμήθηκα το πείραμα της συφιλης στην Αμερική....βέβαια ο Κλίντον ζήτησε συγνώμη αργότερα....
     
  5. You_only_live_once

    You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

    Λες στο μέλλον να ζητήσει συγγνώμη και ο Σι;
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Δεν μπερδεύομαι καθόλου, κάνετε λάθος.

    Εσείς μπορεί να το βλέπετε ως "προσπάθεια επαναφοράς του συνομιλητή μας στην τάξη του διαλόγου όπως αυτή προκύπτει στον σύγχρονο πολιτισμό μας" εγώ το βλέπω ως "Τώρα μιλάμε για τις αδερφές των άλλων".

    Καλή συνέχεια.
     
  7. thanasis

    thanasis Contributor

    Παρακαλώ, πάρτε τον χρόνο σας. Αν και μου φαίνεται περίεργο μια τόσο σημαντική πληροφορία να μην είναι αναρτημένη παντού, προσβάσιμη στους πάντες.

    Κατανοώ την ανάγκη να βρεθούν συνδέσεις παντού με μυστήρια κίνητρα. Δεν θεωρώ το φβ την πιο αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης, αλλά προσπάθησα να διασταυρώσω όσα ενδιαφέροντα μοιραστήκατε. Είναι μια λίγο ανακριβής ανάρτηση, μιας και η Sanofi εχει εγκαταλείψει την απόπειρα παρασκευής εμβολίου για την covid από τον Σεπτέμβρη του 2021. Το εμβόλιο άλλης εταιρείας (Novavax) εγκρίθηκε πρόσφατα.
     
  8. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Πάντα καλοπιστα (προσπαθώ να) συζητώ.
     
  9. You_only_live_once

    You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

    Άντε να το δεχτώ. παρόλα αυτά δε μου απάντησες, θέλεις να συζητήσουμε καλόπιστα επι όσων ανέφερες σ εκείνο το post ?
     
  10. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    @thanasis έχετε απόλυτο δίκιο. Η δημοσιογράφος τα έχει μπερδέψει και δεν το έψαξα και προσωπικά , πριν το αναφέρετε. Σας ευχαριστώ πολύ για τη διόρθωση.
     
  11. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Φυσικά   δεν χρειάζεται άδεια. Δεν θυμάμαι ποιο ακριβώς είναι το ποστ αλλά ευχαρίστως να συζητήσω τα πάντα.
     
  12. mpaxari

    mpaxari Regular Member

    Τα εμβόλια είναι ένα θέμα, η υποχρεωτικοτητα άλλο. Η στέρηση ελευθεριών και η παραχώρηση προνομίων κυρίως προβληματίζει.

    Αρκετές φορές επιστήμονες δοκίμασαν να βουτήξουν στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ.