Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσοι τελικά από εμάς έχουν εμβολιαστεί

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος AlphaMaleMaster, στις 15 Ιουλίου 2021.

  1. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Οι εξοικειωμένοι και κατανοούντες τη διαδικασία γνωρίζουν ότι άδειες κυκλοφορίας υπό όρους, αναθεωρήσιμες ανά έτος, είναι σπανιότατη πρακτική, αν όχι μοναδική, πολύ επιφυλακτική. Σίγουρα όχι... κανονική, όπως θα ήταν καλή ώρα μια κανονική άδεια.  

    Βέβαια θα εξακολουθήσουν να συλλέγονται δεδομένα μετά την κανονική έγκριση, δηλαδή μετά το 2023-24, για πολλά χρόνια, όπως για όλα τα φάρμακα.

    Είναι σαφές ότι όποιος χρειάζεται με δημιουργικές ερμηνείες να εξορκίσει την μοναδικότητα μιας επιφυλακτικής ανά έτος και υπό όρους έγκρισης μπορεί να το κάνει, αρκεί να παριστάνει ότι... κατανοεί την διαδικασία.
       
     
  2. thanasis

    thanasis Contributor

     
     
  3. You_only_live_once

    You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

    Ειδες λοιπόν ότι δεν κουβεντιάζεις έντιμα;;; Άντε για νανάκια τώρα γιατί αύριο εχεις διαγώνισμα στη δισκογραφία του Πετράκου !
    Μάκια μάκια στα λαιμάκια!  
     
  4. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Ναι βρε, αλλά τελικά μια ερώτηση έκανα εγώ και δεν απάντησες. Είμαστε όλοι εν δυνάμει φορείς, όπως λένε όλοι οι επιστήμονες ή στους γιατρούς αλλάζει; Δηλαδή οι εμβολιασμενοι γιατροί (και υγειονομικοί) δεν είναι εν δυνάμει φορείς.
     
  5. You_only_live_once

    You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

    Θύμισε μου πότε απάντησες στα ερωτήματα μου εσυ για να σου απαντήσω εγώ ;  
     
  6. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    3 σελίδες τώρα αυτό κάνω. Εσύ θα μου απαντήσεις στη μία και μόνη ερώτηση που σου έκανα; Δεν πιστεύω δα πως και είναι τόσο δύσκολη ερώτηση.
     
  7. You_only_live_once

    You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

      Έλα χρυσό μου τώρα. Ένα σωρό ερωτήσεις σου έκανα, δεν έβγαλες τσιμουδιά και κανεις και ερωτήσεις από πάνω και περιμένεις κι απαντήσεις.

    Όταν απαντήσεις σαν καλό παιδάκι τότε θα σου απαντήσω κι εγώ.

    Τα φιλάκια μου στην εκ Παρισίων ορμώμενη φλογερή πένα.
     
  8. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Συμφωνώ μόνο που εδώ δεν έχουμε έναν πόλεμο (όσο κι αν θέλουν να μας το περάσουν). Δεν έχουμε μια συλλογική προσπάθεια προς ένα στόχο που συναποφασισαμε. Άλλοι αποφάσισαν και εμείς πρέπει να υπακουμε τυφλά. Τόσο τυφλά, που να φοράμε μάσκα στο δάσος μόνοι μας, μην κολλήσουμε τον ιό και μη φάμε πρόστιμο. Πέρα από αυτό, έχουμε μια ιατρική επιλογή. Ο ένας αποφάσισε να κάνει αυτό , ο άλλος το άλλο. Ποιος έχει δίκιο, ακόμη δεν το ξέρουμε (εάν το γνωρίζαμε θα ήταν όλα αλλιώς). Δεν μπορώ να πάρω εγώ εσάς στο λαιμό μου επιβάλλοντας σας κάτι , ούτε εσείς εμένα, εφόσον κανένας από τους 2 δεν γνωρίζει το τελικό αποτέλεσμα της απόφασης μας. Μόνο να σεβαστούμε ο ένας τον άλλον μπορούμε και να βρίσκουμε κοινά αποδεκτές λύσεις , ώστε στο τέλος της ημέρας, ιδανικά, να μην πληγωθεί κανένας από τους 2. Συνεχώς τα τελευταία 2 χρόνια , ως κράτος και ως πολίτες, ακολουθούμε κάποιες πολιτικές διαχείρισης μιας υγειονομικής κρίσης , που έχει άθλια αποτελέσματα. Συνεχώς κάτι μας φταίει, κάποιος μας φταίει, εμείς τα κάνουμε όλα τέλεια αλλά υπάρχουν υπονομευτές! Συνεχώς κατρακυλαμε σε όλο και πιο φασιστικές νοοτροπίες και αποφάσεις. Φτάσαμε σε σημείο να τιμωρουμε ανθρώπους 90 ετών, να μην έχει να φάει ή να ζεσταθεί ή να πάρει τα φάρμακα του , επειδή δεν κάνει το εμβόλιο, επειδή δεν υπακούει δηλαδή. Άλλες χώρες της Ευρώπης, οι Σκανδιναβικές κυρίως, έχουν ακολουθήσει μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση. Οι δολοφόνοι Σουηδοί να θυμίσω. Σχεδόν 0 μέρες λοκνταουν, σεβασμός στους πολίτες τους και τα συνταγματικά τους δικαιώματα. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε. Και αυτών και τα δικά μας. Αυτοί ακολούθησαν την γραμμή που φώναζαν και Έλληνες επιστήμονες (και εδώ και του εξωτερικού). Αιρετικοί, ψεκασμενοι, δολοφόνοι, τσαρλατάνοι, αντιεμβολιαστες και άλλα όμορφα επίθετα. Εμείς, "πες και εσύ Σωτήρη.. που έδωσες την έρευνα για τις ΜΕΘ; - Δεν απαντώ σε μη επιστημονικές ερωτήσεις".
     
  9. lotus

    lotus Silence

    Όλοι είναι εν δυνάμει φορείς, και όλοι νοσούν ή όχι ασχέτου εμβολίου είτε βαριά, είτε ελαφρά.
    Υπάρχει μια μοναδικότητα στο πως αντιδρά ο κάθε οργανισμός και όχι δεν έχει να κάνει μόνο με τα υποκείμενα νοσήματα.
    Επίσης όχι δεν έχω γι αυτό να παραθέσω επίσημα στοιχεία (αυτά τα παραθέτει ευπίστως κ ευπέπτως ο Ευαγγελλάτος μετά της συζύγου του που έχουν πληρωθεί γι αυτό)
    Παρένθεση: ούτε σημασία έχει αν είχαν δώσει χρήμα για ΜΕΘ αφού δεν επανδρώσαν με επιδημιολόγους-μεγάλο ποσοστό έφυγε λόγω άγνοιας χειρισμού.
    Κλείνει η παρένθεση.
    Έχω όμως 3 χρόνια προσωπική επαφή κ εμπειρία με νοσούντες (εμβολιασμένους κ μη), με ερευνητές γιατρούς (που τις μελέτες τους τις παρουσιάζουν στο εξωτερικό γιατί στην Ελλάδα ότι κ να πεις θα βρεθεί τρόπος να σιωπήσεις)
    Έχω μαρτυρίες γιατρών κ νοσηλευτών που είναι εν ενεργεία και συγνώμη αλλά τα επίσημα στατιστικά τρομολαγνείας των δημοσιογράφων δε λαμβάνονται υπόψη ειδικά όταν ακούς γεμάτες οι ΜΕΘ (δημιουργία εντυπώσεων γιατί άραγε?) και μιλάω με άνθρωπο από μέσα κ ρωτάω αντέχετε? Και η απάντηση είναι μην ακούς τι λένε άδεια είναι η δική μας ΜΕΘ
    Όχι δεν είναι οι περισσότεροι θάνατοι σε ποσοστό ανεμβολίαστων όταν εισάγεσαι για διαβητικό πόδι π.χ. κ σε πετάνε στη μονάδα covid πριν σου κάνουν καν τεστ (για να μη μιλήσω για αυτή την αχρηστίλα) επειδή είσαι ηλικιωμένος και ξέρουν ότι δε θα βγεις κ μπορούν ανετάκι να τσεπώσουν την προμήθεια για καταχώρηση covid.
    Ή όταν εμβολιασμένος μπαίνεις για έλεγχο κ το εξιτήριο γράφει ανεμβολίαστος ή τρακάρεις με έμφραγμα ώρες μετά τον εμβολιασμό αλλά δεν είναι παρενέργεια.
    Όχι δεν είναι στοιχεία από ιντερνετ αυτά αλλά προσωπικές μαρτυρίες.
    Και τα ποσοστά είναι 50-50 σχεδόν αλλά σίγουρα ο σανός που ταίζεται φρεσκότατος.
    Α! Και για να μαστε και στατιστικά σωστοί ευτυχώς δεν είχα την ατυχία να έχω στοχευμένα targets group γιατί τότε ίσως κ να μιλάγαμε για πανδημία με τον ιατρικό όρο
    Τώρα μιλάμε για πανδημία ψυχεδελική με κλειδωμένο στόχο υπαρκτό κ πραγματοποιήσιμο.
    Τα εμβόλια είναι ένα μέσο, ο ιός ένα άλλο
    Η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.
    Καράβι δεν έχω βρει ακόμα
     
  10. rea..

    rea.. Contributor

    Δεν είσαι σε θέση να στείλεις για "νανάκια" κανέναν ενήλικο συνομιλητή σου. Δεσμεύτηκες μόνος σου σε καλόπιστη συζήτηση και αθέτησες επειδή δεν μπορείς να διαχειριστείς την διαφωνία.

    Και να θέλει κάποιος να υπολογίσει, να προβληματιστεί με τις όποιες θέσεις σου, εσύ ο ίδιος εμποδίζεις δείχνοντας όλη αυτή την κακοπροαίρετη διάθεση απέναντι στους συνομιλητές σου. Αυτοακυρώνεσαι όχι μόνο ως θέση αλλά και ως ικανότητα λόγου με αυτήν την συμπεριφορά.
     
  11. You_only_live_once

    You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

    Ειδες όμως πως τον έστειλα για νανακια και εκεινοσ πήγε τρέχοντας ;

    Τι να του κάνω εγώ που δεσμεύτηκε να κάνει έντιμη συζήτηση και μετά το γύρισε ;

    Όσον αφορά τα άλλα, το ξέρω ότι λιωνεις για εμένα όσο κι αν προσπαθείς να το κρύψεις.
     
  12. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    @thanasis καλημέρα. Μια ερώτηση. Γιατί ζητήσατε να σας δείξουν εάν υπάρχει έγγραφο το οποίο καταδεικνύει την υπό όρους έγκριση στην Ευρώπη;
    Απλά για να εξακριβώσετε την αξιοπιστία του συνομιλητή σας και εάν θα σας το παραθέσει ή και για άλλο λόγο;
    Μην εκλειφθει ως κάτι κακό το παραπάνω, θεμιτό και ώριμο το βρίσκω προσωπικά.