Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι ή δεν είναι το ζητούμενο η οικειότητα σε μία M/s σχέση;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Master_Spiler, στις 1 Σεπτεμβρίου 2006.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Θα μου επιτρέψεις μία ερώτηση και σε εσένα και σε άλλες γυναίκες υποτακτικές.

    Πόσο απέχει η οικειότητα που νιώθεις με τον εαυτό σου , με αυτή που νιώθεις για τον Κύριο σου ;
     
  2. Elvira

    Elvira Regular Member

    Απάντηση: Είναι ή δεν είναι το ζητούμενο η οικειότητα σε μία M/s σχέση;

      Και μου Επετρεψε να απαντησω.

    Τον εαυτο μου τον εχω δωσει Στον Κυριο μου, ο Κυριος μου ειναι ο εαυτος μου. Δεν υπαρχει αποσταση απο την οικειοτητα που νιωθω για μενα απο εκεινη που νιωθω για Εκεινον.
     
  3. Elysium

    Elysium Contributor

    Re: Απάντηση: Είναι ή δεν είναι το ζητούμενο η οικειότητα σε μία M/s σχέση;

    Αν παλεύουν και οι δυο για την ομοιογένεια πως προκύπτει και για ποιο λόγο, νικητής;  
     
  4. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    θα μου επιτρέψετε να πω , πως σε μιά σχέση, όπως και να ονομάζεται αυτη (vanilla, bdsm ...όπως) !!

    Νικητής είναι όποιος μπορεί να αισθάνεται, να αγαπά και να δίνει!!

    Χαμένος όποιος νομίζει ότι μπορεί να πέρνει χωρίς να δίνει τίποτα . Γιατι απλούστατα αυτός είναι άδειος-κενός!!
     
  5. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Είναι ή δεν είναι το ζητούμενο η οικειότητα σε μία M/s σχέση;

    Αν ενας Κυριαρχος φοβατε την οικειοτητα με την υπο του γιατι νομιζει οτι θα χαλασουν οι ρολοι του καθενος και προσπαθει με τα δεκανικια των πρωτοκολων και μονον (οχι οτι δεν χρειαζοντε και αυτα) να Κυριαρχησει στην υπο του για μενα δεν ειναι Κυριαρχος, την Κυριαρχεια την εμπνεεις στην υπο σου δεν την επιβαλεις, σε μια oritzinal σχεση Κυριαρχειας υποταγης, η εισαι εκ φυσεως Κυριαρχος και εκ φυσεως υπο η (σκλαβα) οποτε η οικειοτητα δεν σου αλαζει την φυση σου και αυτο που εισαι η δεν εισαι, μεση κατασταση κατ'εμε παντα δεν νοητε, εκτος αν εισαι δηθεν.
     
  6. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    οικειότητα η [i<k>iótita] O28 : η ιδιότητα του οικείου, εκείνου που έχει στενή σχέση με κπ. ή με κτ. α. φιλικότητα: Φέρεται με ~ στους υφισταμένους του. Έχει μεγάλη ~ με τον υπουργό. || (συνήθ. πληθ.) η οικεία συμπεριφορά: Δε θέλω οικειότητες μαζί σου. β. γνώση, γνωριμία, εξοικείωση με κτ.: Tου λείπει η ~ που προσφέρει η πείρα. [λόγ. < αρχ. οἰκειότης, αιτ. -ητα & σημδ. γαλλ. familiarité]

    εξοικείωση η [eksi<k>íosi] O33 : η ενέργεια ή το αποτέλεσμα του εξοικειώνω: ~ με το φυσικό και το κοινωνικό περιβάλλον / με μια ξένη γλώσσα. [λόγ. εξοικειω- (δες εξοικειώνω) -σις > -ση (διαφ. το ελνστ. ἐξοικείωσις `χειραφέτηση΄)]

    εξοικειώνω [eksi<k>ióno] -ομαι P1 : 1.κάνω κπ. οικείο με κπ. ή με κτ. άλλο, τον κάνω να τον γνωρίσει καλά, να έχει καλές σχέσεις με αυτόν ή γενικά να τον αντιμετωπίζει σωστά: Nα εξοικειώσουμε το παιδί με το κοινωνικό του περιβάλλον. Zώο που δύσκολα εξοικειώνεται με τον άνθρωπο. 2. (ιδ. παθ.) α. συνηθίζω κτ.: Έχει εξοικειωθεί με τον κίνδυνο / την ιδέα του θανάτου. Oι Γερμανοί στρατιώτες ταλαιπωρήθηκαν αφάνταστα, γιατί δεν ήταν εξοικειωμένοι στο βαρύ ρωσικό χειμώνα. || προσαρμόζομαι: Δεν έχει εξοικειωθεί ακόμη στην καινούρια του δουλειά. β. μαθαίνω κτ. καλά ιδίως από πρακτική άποψη: Eξοικειώνομαι με μια ξένη γλώσσα. Στρατιώτης εξοικειωμένος στη χρήση των όπλων. [λόγ. < ελνστ. ἐξοικει(ῶ) -ώνω `οικειοποιούμαι΄ σημδ. γαλλ. familiariser]

    Δεν νομίζω ν' απαιτούνται περεταίρω σχόλια, την επεξήγηση άλλωστε την έχει ήδη κάνει ο Zondag
     
  7. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Είναι ή δεν είναι το ζητούμενο η οικειότητα σε μία M/s σχέση;

    Κατ εμέ, η οικειότητα δεν συνεπάγεται άρση των πρωτοκόλλων, ανυπακοή, σύγχυση των ρόλων, ανακατανομή της εξουσίας, ταύτιση Κυρίας και σκλάβου, "vanill-οποίηση" σχέσης, αγένεια του σκλάβου, έλλειψη D/s κώδικα και αυστηρότητας.

    Η οικειότητα δημιουργεί και στα δύο μέλη της σχέσης, συναισθήματα ασφάλειας και συντροφικότητας. Δεν καλλιεργεί την ντροπή, την αμηχανία, την εσωστρέφεια, και τελικώς την άσκηση εξωτερικής πολιτικής έναντι του έτερου. Δίνει χώρο στον αυθορμητισμό και την ειλικρίνεια, και επομένως δημιουργεί την προϋπόθεση για μία σφιχτοδεμένη βιώσιμη σχέση.

    Επιθυμώ (και καλλιεργώ μέσα από το D/s Κώδικα της σχέσης μου) την οικειότητα μεταξύ εμού και του σκλάβου μου, όπως αυτή η οικειότητα γίνεται από εμένα κατανοητή και περιγράφεται παραπάνω.
     
  8. Guest05

    Guest05 Guest

    Re: Απάντηση: Είναι ή δεν είναι το ζητούμενο η οικειότητα σε μία M/s σχέση;

    Αυθορμητισμός - πρωτόκολλο. Δεν πάνε μαζί αυτά ούτε καν παράλληλα πάνε.
     
  9. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    η αλήθεια είναι ότι δεν πάνε!!

    Πιστέψτε με έχω βάλλει όλες μου τις δυνάμεις, την διπλωματία μου (ως ζυγός) και την όση εφυία διαθέτω για να τα παντρέψω!! Μα δεν....

    Και η επιλογή στον Κυρίαρχο... ή θα χάσει τις γλυκουλίτσες και τις ζουζουνιές μου που είναι απόρροια του αυθορμητισμού μου , ή θα με μεταλλάξει σε μια "yes Sir" girl

    Πρωτόκολλα και αυθορμητισμός δεν πάνε μαζί. Πάει σεβασμός , παει εκτίμηση , πάει συναίσθηση, παει ακόμα και συγκεκριμμένες στιγμές πλήρης τηρηση των πρωτοκόλλων προκειμένου να "εξυπηρετηθει" η απαίτηση της στιγμής (πιθανόν)

    Αλλα σε φουλ τάιμ σχέση , full protocol και φουλ αυθορμητισμός μαζί δέν γίνεται.

     
     
  10. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Είναι ή δεν είναι το ζητούμενο η οικειότητα σε μία M/s σχέση;

    Αναφορικά με την παρατήρηση των Χάινριχ Φον Κλέιστ και MPSlave, γράφω τη γνώμη μου:


    Αν δεχτώ ότι η τήρηση πρωτοκόλλων και ο αυθορμητισμός δεν έχουν τομή (), (AND), θα πρέπει να απορρίψω την ύπαρξη υποτακτικών ανθρώπων. Ας ληφθεί υπόψη ότι πιθανώς ένας υποτακτικός άνθρωπος αυθόρμητα αποζητά ένα πρωτόκολλο μέσα από το οποίο θα διαφαίνεται η υποτακτικότητα του έναντι της κυριαρχικότητας του Κυρίου του. Γιατί αυθόρμητο (αυτός + ορμή), πηγαίο, ανεπιτήδευτο και ελεύθερο γι αυτόν είναι το να υπακούει στις εντολές του Κυρίου του.


    Αναφέρω ένα παράδειγμα που βρίσκεται εντός του πεδίου (Τήρηση πρωτοκόλλων Αυθορμητισμός):


    Η προσφώνηση "Αφέντρα" ενδέχεται να έχει επιβληθεί από μία Κυρία στον υποτακτικό της, ως επίσημη προσφώνηση στα πλαίσια ενός Κώδικα Επικοινωνίας, και ταυτόχρονα να είναι η αυθόρμητη έκφραση του υποτακτικού στη θέα της Κυρίας του.


    Αναφέρω ένα παράδειγμα όπου το πρωτόκολλο καλλιεργεί τον αυθορμητισμό:


    Η άμεση και αφιλτράριστη έκφραση των συναισθημάτων ενός υποτακτικού, ενδέχεται να έχουν επιβληθεί από μία Κυρία στον υποτακτικό της.


    Θα μπορούσα φυσικά να σκεφτώ και πολλά παραδείγματα όπου η τήρηση του πρωτοκόλλου αντιτίθεται πλήρως στον αυθορμητισμό του υποτακτικού (Τήρηση πρωτοκόλλων Αυθορμητισμός = 0), αλλά κατά την αντίληψή μου ένα τέτοιο πρωτόκολλο χωλαίνει γιατί δεν είναι μακροπρόθεσμα βιώσιμο για τον υποτακτικό.
     
  11. Guest05

    Guest05 Guest

    Re: Απάντηση: Είναι ή δεν είναι το ζητούμενο η οικειότητα σε μία M/s σχέση;

    Σόου γουάτ;

    Ο αυθορμητισμός ως έννοια αποκλείει κάθε εμφάνιση πρωτοκόλλου ή άλλων κανόνων.
    Ή είσαι αυθόρμητος ή δεν είσαι. Ολίγον έγκυος δεν μπορείς να είσαι.

    Με άλλα λόγια ποιούμε την ανάγκη φιλοτιμία.
     
  12. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    αυθορμητισμος δεν είναι ακριβώς, ούτε μόνο η άμεση και αφιλτράριστη εκφραση συναισθημάτων. Και έχω αμφιβολίες σοβαρές για το πόσο αυθόρμητη , άμεση και αφιλτράριστη είναι όταν επιβάλλεται απο τον/την Κυρίαρχο.

    Οταν μιλάμε για πρωτόκολλα , τουλαχιστον εδω στο φόρουμ , το μυαλό μου πάει σε συγκεκριμένες στάσεις, σε χαμηλομένα μάτια σε...στασεις nadu klp (δεν τις ξέρω κιολας) μιλάμε για στυλιζαρισμένο τρόπο συμπεριφοράς , τύπου δεν μιλάς αν δεν σου απευθύνουν το λόγο κλπ κλπ. Δεν ξέρω μήπως δεν εννοείς αυτό ακριβώς @Syrah όταν μιλάς για πρωτόκολλα.

    Και για να το κάνω και λιγο βανίλα θα πω ενα παραδειγμα πρωτοκόλλου (εκτος σχέσεων).
    Σε ένα επίσημο δείπνο που τηρούνται τα πρωτόκολλα , καθένας έχει προκαθορισμένη θέση , οφείλει να χρησιμοποιήσει όλα τα μαχαιροπήρουνα και τα ποτήρια (3 συνήθως) και επίσης τηρούνται οι αναλογίες και προτεραιότητες τύπου : κλήρος , δικαστες, πολιτική εξουσία,στρατος κλπ κλπ)
    Αυτό είναι πρωτόκολλο. Ενα άλλο δείπνο που ναι μεν είναι κόσμιο και υπάρχει ενα σαβουάρ φερ και λοιπα , αλλα δεν τηρούνται θέσεις και προτεραίτητες , απλά δεν έχει πρωτόκολλο.

    Δεν ξέρω αν βοηθά το παράδειγμα. Αυτό που εν ολίγοις λέω είναι ότι κατ'εμε τουλάχιστον , άλλο η κοσμιότης , ο σεβασμός στον Αλλον, και το να ακολουθείς οδηγίες ως υποτακτικός, άλλο να ακολουθείς πιστά και απαραβίαστα πρωτόκολλα και άλλο επειδη Εκείνου /ης της αρέσει να Του φτιάχνεις τον καφέ κάθε πρωι πριν ξυπνήσει και να του/της τον πηγαίνεις στο κρεβάτι και να λές καλημέρα Γλυκέ μου Αφέντη. Και άλλο να λές Μαστερούυυυυλη μου να πάω να σας φέρω παγωτάκι??