Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ένα ακόμη κακοποιητικό βίωμα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος esmarol, στις 28 Δεκεμβρίου 2021.

  1. esmarol

    esmarol Regular Member

    Με αφορμή την ανάρτηση μιας κοπέλας για την κακοποιητική συμπεριφορά κάποιου Ά. με τον οποίον συσχετιζόταν, θα ήθελα να δημοσιοποιήσω κι εγώ τη δική μου εμπειρία, γνωρίζοντας πλέον με σιγουριά ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.


    Πριν ξεκινήσω, να προσθέσω ότι καθώς μιλούσα με την κοπέλα, συνειδητοποίησα ότι ο Ά. συνεχίζει ακόμα και σήμερα να συναναστρέφεται με νέα και άπειρα άτομα και να κρύβει τη δόλια και χειριστική του συμπεριφορά μέσα σε μια κλίκα ανθρώπων που τον περιτριγυρίζουν και τον θαυμάζουν (για κάποιο ανεξήγητο λόγο).


    Εγώ και ο Ά. ήμασταν φίλοι. Γνωριστήκαμε πριν περίπου 7 χρόνια στο φόρουμ. Συναντηθήκαμε και ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα. Για ένα χρονικό διάστημα πολύ συστηματική παρέα. Να τονίσω σε αυτό το σημείο ότι ουδέποτε είχε γίνει κάτι ερωτικό μεταξύ μας. Συζητούσαμε για τις προτιμήσεις μας, τα θέλω μας και καθώς ήμουν σχετικά νέα στο χώρο απολάμβανα αυτές τις συζητήσεις, μ’ έναν έμπειρο άνθρωπο που μου έδειχνε έναν καινούργιο κόσμο.


    Στην αρχή η χειριστική του συμπεριφορά περιοριζόταν στο να με κάνει να τον λυπάμαι, να του πληρώνω κανέναν καφέ και κανένα ποτό, να μου κατηγορεί τους φίλους μου και να με πιέζει να συναντιόμαστε τακτικά. Η ευχέρεια του λόγου του, οι γνωριμίες του με ανθρώπους που είχαν τα ίδια ενδιαφέροντα με εμένα και η απελευθέρωση που ένιωθα να συζητώ για πράγματα που δεν μπορούσα να συζητήσω με κανέναν από το περιβάλλον μου εκείνη την περίοδο, με έκαναν να παραβλέπω αυτές τις συμπεριφορές.


    Σε μία κοινωνική εκδήλωση (εκτός χώρου) που έτυχε να μας έχουν καλέσει και τους δύο, όπου εγώ παρευρισκόμουν με τη μητέρα μου και με γνωστούς της, ενώ του είχα πει να είναι διακριτικός και να μην με χαιρετήσει, εκείνος μόλις μπήκα έτρεξε να δείξει πόσο καλά με γνωρίζει προσωπικά, μπροστά σε όλους. Η αμηχανία που ένιωσα δεν ήταν ακόμα ικανή να με κάνει να αντιληφθώ ότι ήταν ένας άνθρωπος που δεν σέβεται στο ελάχιστο τα όρια.


    Γενικά έβλεπα πως δε σέβεται κανέναν. Παρεμβαίνει στις ζωές των άλλων, ανεβάζει προσωπικές φωτογραφίες χωρίς να έχει ρωτήσει τους εικονιζόμενους (με δικές μου το έχει κάνει) και περιέγραφε με καμάρι ένα συμβάν στο οποίο είχε χαστουκίσει εκτός πλαισίου BDSM μια κοπέλα που διαφωνούσε μαζί του.


    28/02/2015


    Έχει καλέσει κόσμο στο σπίτι του. Έχω αρχίσει να νιώθω πιεσμένη και φορτισμένη από εκείνον. Πάω κι εγώ. Στον κόσμο που έχει καλέσει, έχει αφήσει να εννοηθεί πως έχουμε κάτι ερωτικό. Δεν θα είχα πρόβλημα αν είχαμε κάτι να το πω, αλλά δεν είχαμε.


    Έρχεται στο σπίτι του ένας φίλος του. Εγώ ενθουσιάζομαι με τον φίλο του και εν τάχει ξεκινάει μια ερωτική σχέση με τον άνθρωπο αυτόν. Ο Ά. προσπαθεί να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σταματήσει αυτή η σχέση. Μιλάει άσχημα για το φίλο του – πράγμα σύνηθες για τον Ά. να κατηγορεί τους πάντες. Και φυσικά αντίστοιχα λέει ψέματα στο φίλο του ότι είμαστε σε σχέση εδώ και καιρό. Δε θα περιγράψω εδώ το πώς με έκανε να νιώσω μέσα από τις προσπάθειές του αυτές. Θα αρκεστώ να περιγράψω το πιο βίαιο περιστατικό από μεριάς του, με την ελπίδα ότι θα το δει και ο ίδιος και οι άνθρωποι που τον εμπιστεύονται, καθώς και οι νέες κοπέλες που θα μπουν με ενθουσιασμό στο χώρο και θα πέσουν πάνω του.


    Πάω σπίτι του Ά. να του ανακοινώσω ότι εγώ και ο φίλος του αποφασίσαμε να είμαστε μαζί. Στην αρχή επιστρατεύει συναισθηματικά μέσα, λέγοντάς μου, μάλλον φωνάζοντάς μου, ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου και γιατί του το κάνω αυτό (ότι τον παρατάω την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του).


    Όταν βλέπει πως, παρότι με στεναχωρεί και τα λεγόμενά του με κάνουν να νιώθω ενοχές, δεν κάμπτομαι και δεν αλλάζω την απόφασή μου, το κλίμα αλλάζει. Κλειδώνει την πόρτα του διαμερίσματός του και επειδή στο μυαλό του πιστεύει ότι εγώ διάλεξα το φίλο του επειδή είναι «πιο Dom» απ’ ότι εκείνος, αποφάσισε ΜΗ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΑ να μου δείξει πόσο «Dom» είναι και ο ίδιος και να μου επιβληθεί.


    Κλείδωσε την πόρτα και με τράβηξε από τα μαλλιά στο καναπέ. Εγώ προσπαθούσα διαλλακτικά να του πω πως δεν θέλω να συμμετάσχω σε κάποιο παιχνίδι, αλλά μέσα από τις ενοχές που μου είχε δημιουργήσει ένιωθα πως δεν έχω χώρο να βάλω όρια με πιο αποφασιστικό τρόπο. Εκείνος προσπαθούσε να με κάνει να παίξουμε BDSMικά με το ζόρι. Αυτό το σκηνικό κράτησε αρκετή ώρα. Ταυτόχρονα κατηγορούσε ατελείωτα το άλλο πρόσωπο, κινδυνολογούσε για την έκβαση της σχέσης μου με τον φίλο του και δεν με άφηνε να φύγω ενώ του έλεγα ότι θέλω να φύγω. Προσπάθησε να με φιλήσει και να προχωρήσουμε σεξουαλικά.


    Αφού αντιστεκόμουν, όταν του είπα πως θέλω να πάω στην τουαλέτα, με έπιασε βίαια και με έβαλε στην τουαλέτα, μου κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο (ενώ του έλεγα όχι όλη την ώρα) για να κατουρήσω μπροστά του.


    Δεν θυμάμαι τι έγινε στην συνέχεια, αλλά μετά από κάποια ώρα και πολλά παρακάλια, με άφησε να φύγω, ξεκλειδώνοντας τελικά την πόρτα του σπιτιού του.


    Μου πήρε πολύ καιρό μέχρι να καταλάβω τις πραγματικές διαστάσεις του συμβάντος. Για καιρό έλεγε σε όλους ότι ήμουν μαζί του και ότι τον παράτησα για τον φίλο του. Όταν μετά από καιρό ένας κοινός μας φίλος βρήκε στο προφίλ του κάποιες δικές μου φωτογραφίες που είχε τραβήξει ο Ά. σε μια ερωτικού τύπου φωτογράφιση με μια άλλη κοπέλα, τον πήρα τηλέφωνο και του ζήτησα να τις κατεβάσει. Εκείνος όμως απλά τις έκανε friends only. Δεν γνωρίζω αν ακόμα υπάρχουν στο προφίλ του. Δυστυχώς, παρά το γεγονός του ότι είχα πάρει αποστάσεις από καιρό από εκείνον, εκείνος συνέχιζε να λειτουργεί παραβιαστικά απέναντί μου.


    Ελπίζω το δικό μου μοίρασμα να φανεί βοηθητικό σε όλα τα άτομα που θα το διαβάσουν. Εγώ πλέον δε φοβάμαι και δεν τον φοβάμαι. Είμαι εδώ με το όνομά μου, με τη φωτογραφία με τα προσωπικά μου στοιχεία να τον αντιμετωπίσω:
    https://ipanic.eu/ο-συναισθηματικός...bg93edggoMJLLygEZc-056Uk-cjjFvXUrFYJ82KDkcRsE
     
    Last edited by a moderator: 28 Δεκεμβρίου 2021
  2. lexy

    lexy .ti.va.

    Μπράβο!
    Γενναία!
     
  3. lexy

    lexy .ti.va.

    @all

    Χρησιμοποίησα το νήμα με σκοπό να ανοίξω μια συζήτηση για όσα δε μιλάμε και συνομωτικά συγκαλύπτουμε. Όλοι όσοι γνωρίζαμε.

    Η @esmarol δε φοβαται πια. -
     
    Last edited: 28 Δεκεμβρίου 2021
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Αυτό που περιγράφει η @esmarol δεν είναι BDSM. BDSM σημαίνει δυνατότητα επιλογής στο να γίνεις Αντωνάκης και δεν έχει καμία σχέση με τα τελευταία posts αυτού του νήματος.

    Addendum

    Τα μηνύματα από #2 ως #8 γράφηκαν σε άλλο νήμα και μεταφέρθηκαν εδώ εκ των υστέρων και έπρεπε να ξεκαθαριστεί ότι αυτό που διηγείται η OP δεν είναι BDSM και δεν σχετίζεται με τη ροή που είχε το προηγούμενο νήμα.
     
    Last edited: 29 Δεκεμβρίου 2021
  5. esmarol

    esmarol Regular Member

    Γράψατε ότι αυτό που περιγράφει η esmarol δεν είναι κακοποίηση? ( βλέπω βέβαια ότι το τροποποιήσατε.)
    Πως θα χαρακτηρίζατε λοιπόν το βίωμά μου αν όχι κακοποίηση?
     
  6. lexy

    lexy .ti.va.


    ....μια ικανη αφορμή για να σβηστεί από το "BDSM εμπειρίες"...

    Τον Αντωνάκη δεν τον ξέρω.
     
  7. esmarol

    esmarol Regular Member

    Έχετε δίκιο σ αυτό. Καθώς λείπω πολλά χρόνια από το community, δεν ήμουν σίγουρη για το θέμα στο οποίο έπρεπε να το εντάξω.
     
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor


    Όχι, δεν έγραψα αυτό που ισχυρίζεστε. Το αρχικό κείμενο, πριν το edit, ήταν το παρακάτω:

    Παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω.
     
  9. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Λεβεντοκόριτσο, δεν τίθεται ζήτημα ως προς το κακοποιητικό βίωμά σου στο οποίο παραβιάζεται η συναίνεση.

    Θα συνιστούσα, όμως, προσοχή στους καλοθελητές που θα σε προσεγγίσουν και στην προσπάθεια εργαλειοποίησής σου.
     
  10. thanasis

    thanasis Contributor

    @esmarol

    Δεν μπορώ καν να φανταστώ πόση γενναιότητα, θάρρος και μεγαλείο ψυχής προϋποθέτει το να μοιραστείς κάτι τέτοιο.

    Όσα ευχαριστώ και να σου πω, θα είναι λίγα.
     
  11. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Σε έναν μη αγγελικά πλασμένο κόσμο, οι άγγελοι βρίσκουν πάντα τρόπο να πετάξουν, έστω και με σπασμένα φτερά...

    @esmarol υποκλίνομαι στο μεγαλείο σου
     
  12. rea..

    rea.. Contributor

    Το νήμα αυτό είναι χρήσιμο και δικαιούται να στέκεται στις βδσμ εμπειρίες. @Arioch ακόμα και αν δεν είναι βδσμ, σχετίζεται με άτομα του χώρου και είναι καλό να βρίσκεται δημόσια και να ενημερώνει τα νεοεισερχόμενα μέλη ότι υπάρχει και αυτή η μεριά του κόσμου του βδσμ, όπως υπάρχει και παντού εξάλλου. Να μην περιορίζεται πια μόνο σε πριβέ ψιθύρους και κουτσομπολιά αλλά να πάρει την σημασία και την βαρύτητα που αρμόζει σε αυτές τις καταστάσεις.
    Ως προφύλαξη και όχι ως κινδυνολογία ή εκδικητικότητά.

    @esmarol μπράβο για την δύναμη σου και ευχαριστούμε για την κατάθεση της ψυχής σου.