Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ένα ακόμη κακοποιητικό βίωμα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος esmarol, στις 28 Δεκεμβρίου 2021.

  1. mister zero

    mister zero New Member

    Διαβαζωντας τα σχολια ξανα και ξανα νομιζω πως λιγο ξεφυγαμε απο την ουσια.Μηπως δεν ειναι ετσι μηπως εγιναν αλλιως μηπως λειπουν στοιχεια μηπως δεν ειναι βδσμ αυτο μηπως δεν ειναι καταλληλος ο χωρος του φορουμ?Ολα τα αναλυσαμε εκτος απο το πως η esmarol καταφερε (αν) να ξεπερασει αυτη την εμπειρια αν καταφερε καλυτερη και πιο δυνατη να συνεχισει τον τροπο ζωης της τι σημαδια μπορει να σου αφησει κατι τετοιο...Και το φορουμ (το καθε σχετικο φορουμ) αυτο το ρολο μπορει να παιξει.Να δειξει πως υπαρχουν ανθρωποι που μπορεις να εμπιστευτεις που μπορεις να ανοιχθεις ελευθερα χωρις να ζητησουν τα ρεστα στοιχειων αποτυπωματων ονοματων και λοιπων δικαστικων συνδρομων.
     
  2. esmarol

    esmarol Regular Member

    Όχι, δεν έχει γίνει καμία ιδιωτική συζήτηση, αλλά αν μου επιτρέπετε δε θα ήθελα να πω τους λόγους, για τους οποίους δεν προχώρησα σε μία τέτοια συζήτηση (εξάλλου δε νομίζω πώς αφορούν και το θέμα μας αυτοί οι λόγοι)
     
  3. tithon

    tithon Contributor

    πώς μπορεί ένας άνθρωπος που κατηγορείται ότι κακοποίησε εν απουσία τρίτων, να έχει στοιχεία;

    πώς καλείται να απαντήσει και σε τι;
    κατηγορείται ή δεν κατηγορείται;

    έχουν αποφασίσει ορισμένοι αναγνώστες ή δεν έχουν;
     
  4. MrEntropy

    MrEntropy Regular Member

  5. rea..

    rea.. Contributor

    Φυσικά και επιτρέπεται και είναι απολύτως σεβαστο.
     
  6. bumblebee

    bumblebee Contributor

    @de7 αντιμετωπίζω το φόρουμ με ανοικτό μυαλό και πολύ χιούμορ πολλά χρόνια τώρα. Επίσης αντιλαμβάνομαι ότι το άθλημα είναι ατομικό και όχι κοινωνικό, τι είναι κοινότητα και τι δεν είναι. Θα μπορούσα να γράψω μια "δική μου" (   ) απάντηση για τα επιχειρήματα σου, ωστόσο το συγκεκριμένο θέμα των δημοσίων καταγγελιών, εκτιμώ ότι κάνει κακό στο άθλημα που αγαπώ και εξασκώ χρόνια, για αυτό και θα είμαι ευθύς στο το πιστεύω. Σεβόμενος τον άνθρωπο/ανθρώπους που πιθανόν ανήκεις, σχετίζεσαι κτλ, αρνούμαι να σου απαντήσω ή να συζητήσω μαζί σου, αφού επέλεξες αυτό το ύφος επικοινωνίας. Λυπάμαι για αυτό.

    @thanasis. Δεν είμαι δικηγόρος. Είμαι μηχανικός. Από τους καλύτερους. Αν είχα ακούσει στην καριέρα μου, τις μονοδιάστατες απόλυτες μη αποδεδειγμένες διαγνώσεις, πολλών άλλων μηχανικών (πολλών του Πολυτεχνείου) θα είχα πατώσει και όχι εδώ που είμαι. Δυστυχώς ή ευτυχώς μερικά πράγματα είναι 1 και 1 κάνουν 2. Εάν αυτά συνέβησαν και πρέπει να προφυλαχθούν οι ενδιαφερόμενοι ή δεν συνέβησαν και πάλι πρέπει να προφυλαχθούν οι ενδιαφερόμενοι, εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Γνωρίζω τα περισσότερα μέλη του φόρουμ από κοντά, έχω εικόνα για την αξιοπιστία τους, στην προκειμένη περίπτωση δεν έχω καμία εικόνα.

    Ενδεχομένως να μιλάς έχοντας εικόνα. Εγώ οχι. Και στην ουσία αυτό έγραψα, δεν έχω εικόνα, δεν υπάρχει η άλλη άποψη, δεν υπάρχει μάρτυρας ή άλλο στοιχείο και εξ αυτών, δεν μπορώ να σχηματίσω άποψη. Ανέβηκε μια ιστορία, για την οποία έχω αμφιβολίες, εκτιμώ ότι αμαυρώνει το πλαίσιο που κινούμαι χωρίς επαρκή για μένα στοιχεία, και προσωπικά .......... θα απομακρυνθώ και από τους 2.

    @esmarol. Δεν έχει τύχει να σε γνωρίσω ή δεν σε θυμάμαι. Δεν έχω εικόνα για σένα, ούτε για το πρόσωπο που αναφέρεσαι. Αντιλαμβάνεσαι το επιχείρημα μου, ότι για το τρίτο πρόσωπο, που δεν έχει εικόνα, δημιουργούνται αμφιβολίες, ελλείψει αποδεικτικών στοιχείων ; Επίσης ευθέως να σε ενημερώσω. Στα νιάτα μου κινούμουν πολύ. Μπορώ να σου απαριθμήσω τουλάχιστον 4 γυναίκες ΘΥΤΕΣ που εγώ έμπλεξα και άλλες 4 που γνωρίζω προσωπικά, που μετέρχονταν πρακτικές εκβιαστικού public play. Και βέβαια δεν αφήνω και άντρες έξω, το ίδιο και αυτοί.

    Συνοψίζοντας για να μη κουράζω. Στα δικά μου μάτια, μια δημόσια καταγγελία, δεν εξυπηρετεί το σκοπό της, όταν περιγράφεται από τους παθόντες ή θύτες.
    Αυτή είναι μια άποψη που θα την ξανακούσεις, την κατέθεσα στο φόρουμ να υπάρχει μιας και δεν υπήρχε μέχρι εκείνη τη στιγμή.
    Αυτή είναι η οπτική μου.

    * Σε περίπτωση που έχεις δίκιο, εύχομαι να δικαιωθείς.
     
  7. rea..

    rea.. Contributor

    Ρωτάτε ένα άτομο που δηλώνει θύμα κακοποίησης, πως μπορεί προστατεύσει τον εαυτό του ο θύτης της. Προσπαθείτε χειριστικά να μετατρέψετε το νήμα σε αρένα.
    Αν δεν κατονομάσετε τους "ορισμένους" δεν βλέπω το νόημα της ερώτησης, το μόνο που βλέπω είναι μομφή.
    Ελπίζω πραγματικά να μην "τσιμπήσουν" τα μέλη στις αδικαιολόγητα εριστικές προκλήσεις σας.
     
  8. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Το νήμα αυτό περιγράφει με λεπτομέρειες μία κακοποιητική συμπεριφορά.

    Η ουσία όλη είναι πως η εν λόγω συμπεριφορά δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας το «συναρπαστικό και πολλά υποσχόμενο πέπλο μυστηρίου που καλύπτει το» BDSM πλαίσιο,
    για το οποίο υπάρχουν πάντα οι «κατάλληλοι ειδήμονες» να εξηγήσουν, και κορυφώθηκε με μη συναινετικές πράξεις.

    Ας πάμε τώρα στα προφανή (καθώς 1 και 1 κάνουν ακριβώς 2):

    Προφανώς και δεν υπάρχει κάποιο είδος δικαστηρίου που να ζητούνται στοιχεία και αποδείξεις, αλλά συζήτηση γύρω από μία συμπεριφορά η οποία δεν έχει να κάνει με το BDSM.
    Προφανώς και υπάρχει λόγος, αλλά δεν υπάρχει (τουλάχιστον μέχρι στιγμής) αντίλογος.

    Κατά την εκτίμησή μου, ο μόνος τρόπος για να μην υπάρχουν παρόμοιες συμπεριφορές, είναι αυτές να δημοσιοποιούνται, έτσι ώστε:
    Ο κάθε ένας «κατάλληλος ειδήμονας» να ξέρει ότι, εφόσον παρουσιάσει κακοποιητική συμπεριφορά, αυτή δεν θα καλυφθεί μέσα στο «συναρπαστικό και πολλά υποσχόμενο πέπλο μυστηρίου που καλύπτει το» BDSM πλαίσιο.

    @esmarol, είμαι πολύ ευτυχής που σε γνωρίζω, ώστε να είμαι 100% βέβαιος ότι το αρχικό νήμα είναι πέρα για πέρα αλήθεια.
     
  9. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Α, ωραία... Επειδή το θύμα δεν είναι σε θέση να πει "μισό λεπτό, να ξεκινήσω καταγραφή της κακοποίησης μου" ή έστω να φωνάξει ένα μάρτυρα βρε αδελφέ ότι κακοποιείται και ούτε φυσικά ο θύτης είναι τόσο αούγκανος να κρατήσει αποδείξεις, ας κρατήσουμε το στόμα μας κλειστό γιατί είναι ο λόγος του ενός απέναντι στο λόγο του άλλου...

    Σοβαρά τώρα;
     
  10. MrEntropy

    MrEntropy Regular Member

    Ακριβώς για αυτό το λόγο και με αυτό το σκεπτικό, προσωπικά, είμαι υπέρ της ελευθερίας έκφρασης
    με σκοπό την διάχυσης της πληροφορίας.
    Τάσομαι υπερ του στατιστικού σφάλματος τύπου Β παρά του Α!! Και όταν κι αν φτάσουμε σε ένα επιθυμητό
    επίπεδο το επαξιολογούμε!!

    Το ανέφερε παραπάνω, αλλά το "κουτσομπολιό" δουλεύει εκεί όπου τα άλλα αποτυγχάνουν!! Με αντίτιμό, σίγουρα, αλλά κατά πολύ μικρότερο!!
     
  11. Alma Oscura

    Alma Oscura Όπταις άμμε

    @esmarol Πάντοτε θα υπάρχουν εκείνοι που θα ονομάζουν τα βιώματα ενός ανθρώπου ισχυρισμούς επειδή δεν έχει ακουστεί η πλευρά του θύτη, λες και εμποδίζει κανένας μας τον οποιαδήποτε να βγει να μιλήσει.

    Το σημαντικό είναι πως έχεις αυτους που πρέπει να έχεις στο πλευρό σου.

    edit: Διόρθωσα την προηγούμενως λανθασμένη τοποθέτηση μου που αποκάλεσα τον θύτη ως "άλλο εμπλεκόμενο μέλος" κατανοώντας, διαβάζοντας απαντήσεις άλλων μελών, πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτό υπερ του.
     
    Last edited: 30 Δεκεμβρίου 2021
  12. slave32

    slave32 Contributor


    Πώς θα απομακρυνθείς από τους δύο, αφού ισχυρίζεσαι ότι δεν γνωρίζεις τον δεύτερο
    Το ρωτώ μιας και είσαι από τους καλούς μηχανικούς όπως αυτοαποκαλείσαι

    κάτι κάνω λάθος στο κουτ
     
    Last edited by a moderator: 29 Δεκεμβρίου 2021