Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Master πεφτουλας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Master_mind_Ath, στις 20 Οκτωβρίου 2021.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Πάντως για εμένα η επιμονή δεν είναι το κύριο χαρακτηριστικό του πέφτουλα, το πέσιμο αδιακρίτως είναι.
     
  2. tithon

    tithon Contributor

    προσπαθώ να καταλάβω στις τελευταίες 26 σελίδες, και καταλήγω στην διατύπωση σας, οτι πεφτουλας είναι ο πεφτουλας, χωρίς άλλη διευκρίνιση. σπειροειδώς.
    με την υποψία οτι ο αληθής ορισμός είναι οτι δεν μ αρέσει η ίδια ή το πέσιμό της.

    επιφυλάσσομαι γιατί νομίζω πως έχουμε σελίδες μπροστά μας.
     
  3. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Ο καθενας απο εμας, εχει βαλει εναν ορισμο του πεφτουλα, οπως τον νοιωθει ο ιδιος. Κι εγω επισης εγραψα ενα κειμενακι με το τι θεωρω πεφτουλα και την αντιστοιχη δραστηριοτητα. Προφανως, ο υποκειμενικος παραγων ειναι ο σημαντικοτρος. Καποιον που εγω θεωρω σαχλο ας πουμε, σε καποιαν αλλην μπορει να αρεσει. Προσπαθουμε να δωσουμε ενα γενικο ορισμο. Και....πεφτουλες κυριως ειναι αντρες. Δεν ξερω γιατι μιλατε συνεχως για το πεσιμο «της». Εχετε να προσθεσετε στη συζητηση για γυναικες πεφτουλες?
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    βέβαια σε γυναίκες πέφτουλες αναφέρομαι. μικρή εμπειρία έχω από πέσιμο ανδρών.
    πέφτουλας είναι ο πέφτουλας, είπαμε, που φέρεται πεφτούλικα, είπατε. ο ..άντρας πώς προέκυψε ξαφνικά;
     
     
  5. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Δινω δικιο
     
  6. Master_mind_Ath

    Master_mind_Ath Mind the gap.

    Η επανάληψη που αναφέρετε έχει να κάνει με το ίδιο πρόσωπο η με διαφορετικό;
    Αν για παράδειγμα κάποιος πάει σε ένα μπάρ και την πέσει σε δέκα διαφορετικές γυναίκες του γούστου του που δεν τις πιέζει, με το πρώτο όχι πάει στην επόμενη, προκειμένου να του κάτσει κάποια είναι πεφτουλας; Ανήκει στο παράδειγμα που αναφέρατε;
     
  7. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Να φροντίσει μόνο να μην είναι και οι 10 στην ίδια παρέα!
     
  8. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Ο πέφτουλας είναι αυτός που αβάσιμα ζητάει, συνεχώς και αδιαλείπτως, σεξουαλικές παραχωρήσεις ή την δέσμευση για σεξουαλικές παραχωρήσεις από τυχαία επιλεγμένα θήλεα, όποια βρει μπροστά του, ανεξαρτήτως εμφάνισης, συμπεριφοράς, διαθεσιμότητας και διαθέσεων των τελευταίων. Που όταν παίρνει αδιαφορία σε απάντηση ρωτάει "μα γιατί;" και επιμένει απτόητος.

    Οι τακτικές του πέφτουλα χαρακτηρίζονται από το τυχαίο και την έλλειψη βασικής επίγνωσης.

    Περιγραφικά, αυτός εδώ του παραδείγματος
    κατά πάσα πιθανότητα είναι πέφτουλας, είναι ο ορισμός του πέφτουλα, συγκεκριμένα. Αυτό δεν σημαίνει ότι εξάπαντος είναι πέφτουλας, αλλά αυτή την ανάλυση την αφήνω σε πλέον ειδικούς, ως παρατηρήτρια εμένα πέφτουλας θα μου φαινόταν αν τύχαινε να βρίσκομαι στο ίδιο μπαρ και να βλέπω την φάση. Αν και μπορεί και όχι. Το "προκειμένου να του κάτσει κάποια" είναι αποκύημα της φαντασίας του, καμία δεν θα "του κάτσει" αν νιώσει ότι την κυνηγάει randomly και όχι για τα μάτια της μόνο. [Αλλά αυτή είναι γνώμη μου και παρατήρησή μου και μπορεί να πέφτω έξω ή, ακόμα χειρότερα, να "κρίνω εξ ιδίων τα αλλότρια"]. Επίσης τι είδους γούστο είναι αυτό που σε "ένα μπαρ" βλέπει δέκα που τις θέλει τώρα δα και τις χτυπάει και τις δέκα;

    Να αλλάξει τρόπο και να δει τι μπορεί να κάνει για την εμφάνισή του. Αν είναι αδιόρθωτα κακή, να γίνει ο Κίσιντζερ, σίγουρα πιο δύσκολο ως διαδικασία και τεχνική ιδίως αν έχει σε όλα τα πράγματα λάθος τρόπο, διότι δεν είναι απαραίτητα διπολικός ο άνθρωπός μας, δηλαδή ο Master πέφτουλας, αλλά έχει εξασφαλίσει έτσι ότι τουλάχιστον μια γυναίκα θα βρεθεί που θα του κάτσει.

    Ο φόβος είναι ενδεικτικός ότι τουλάχιστον στοιχείο επίγνωσης υπάρχει στην συμπεριφορά, αυτός που "φοβάται μην χαρακτηριστεί πέφτουλας" μάλλον δεν είναι. Το πρόβλημα είναι η απουσία κινήτρου. Λάβετε υπόψη ότι το είδος "λιγούρης" δεν έχει πια λόγο ύπαρξης. Είχε, στην Ελλάδα, μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του '70, το πολύ. Συνεπώς δεν μας τελείωσαν οι άντρες, ούτε καν οι άντρες που επιδιώκουν να γαμήσουν ή οτιδήποτε άλλο, οι λιγούρηδες μας έχουν σωθεί, διότι δεν έχουν κοινωνικό λόγο ύπαρξης.

    Όταν εμπίπτει στον ορισμό της ερώτησης 1. Άλλη συζήτηση αν μπορεί ένας Master να έχει τις συμπεριφορές που τον βάζουν στον ορισμό της ερώτησης 1. Περιορίζομαι από το ρητό "Ο Master μπορεί να μην έχει δίκιο αλλά δεν έχει ποτέ άδικο." αν ισχύει αυτό δεν ξέρω αν μπορεί ταυτόχρονα να ισχύει και το περί πέφτουλα δεδομένου ότι η συγκομιδή του πέφτουλα σε αρνήσεις είναι υπερβολικά μεγάλη για να μην αξιολογηθεί ανάλογα.

    Είναι τελείως άλλο πράγμα η γυναίκα - πέφτουλας, δεν είναι συμμετρική η συμπεριφορά. Υπάρχει αλλά είναι άλλο πράγμα. Γενικά, αν θέλει κάτι σεξουαλικό ή ερωτικό από άλλους κάποιος, χρειάζεται να βρει και τον τρόπο να το κάνει. Αλλιώς του μένει η φαντασίωση. Το να ρωτήσει πενήντα για να βρει δύο δεν κάνει, συνήθως, την κατάλληλη συνθήκη για να ευχαριστηθεί κάποια gang bang, νομίζω, δεν γνωρίζω!

    Δεν είναι τόσο λεπτομερή τα στάτα. Και μπορεί ένας πέφτουλας να το θέλει, αλλά τότε μάλλον είναι κοινός πέφτουλας και όχι Master - πέφτουλας.

    Γιατί τον πήρε είδηση. Σημειώστε ότι ένα καλό σκοράρισμα αναιρεί τον χαρακτηρισμό "πέφτουλας". Η κοινωνία, η κοινότητα, το σύνολο τέλος πάντων γίνονται σκληρά στην αποτυχία, εφόσον μαθευτεί, στην επιτυχία λυγάνε.

    Χωρίς να αποκλείεται ο ηθικολογικός καταγγελτισμός, άλλωστε τον βιώσαμε ως κοινωνία πρόσφατα με την περίπτωση του τυπάκου από το ράδιο αρβύλα, η κοινωνία, κοροϊδεύοντας σκληρά τον πέφτουλα, ξορκίζει την αποτυχία, δεν καυτηριάζει την πολυγαμία, για αυτή τη δουλειά έχει άλλα εργαλεία.

    Υποθέτοντας ότι και οι οκτώ γνωρίζουν ότι είναι σκλάβες του εν λόγω, όχι δεν τις απέκτησε με την "τεχνική" του πέφτουλα, που δεν είναι τεχνική, υποτροπιάζουσα συμπεριφορά είναι. Για τον λόγο ότι αν η τεχνική είναι επιτυχής δεν νοείται ο τύπος για πέφτουλας.

    ΥΓ. Έχω διαφωνήσει με πολλούς στο φόρουμ για το θέμα αυτό: Για μένα, Master χωρίς αρχές και χωρίς σεβασμό για αυτό που κάνει δεν νοείται. Το τυχαίο και η έλλειψη επίγνωσης δείχνουν και έλλειψη αρχών και έλλειψη σεβασμού για αυτό που κάνει. Παράγουν σφάλματα. Ο Νόμος ορίζει συνέπειες για σφάλματα που χάνονται σε βάθος χρόνου.
     
  9. espimain

    espimain Contributor

    Άμα πάει σε μπαρ για να την πέσει και όπου κι αν πάει για να την πέσει, είναι πέφτουλας.
     
  10. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Αφήστε τον κοσμάκη να πέφτει (χαμηλά, πιο χαμηλά).  
     
  11. espimain

    espimain Contributor

         
     
  12. Master_mind_Ath

    Master_mind_Ath Mind the gap.

    Το έχω δει να συμβαίνει μπροστά στα μάτια μου στην Ιο από γνωστό μου άντρα μοντέλο πολύ όμορφο που τον πέτυχα στις διακοπές και βγήκαμε έξω βόλτα. Η κατάληξη είναι να είναι με δύο γυναίκες ανεβασμένος πάνω σε ένα μπαρ και να χαμουρευεται χορεύοντας και με τις δυο έχοντας φάει αρκετές χυλοπίτες νωρίτερα. Από κάτω οι άλλοι άντρες είχαν τρελαθεί με την πάρτη του και του ζητούσαν να συμμετάσχουν.
     
    Last edited: 31 Δεκεμβρίου 2021