Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ένα ακόμη κακοποιητικό βίωμα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος esmarol, στις 28 Δεκεμβρίου 2021.

  1. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    Η κοπέλα που βιάστηκε δεν ήξερε τον βιαστή και δεν της δόθηκε η ευκαιρία να φύγει ή να μην πιεί το ποτέ το ποτό με τα ναρκωτικά γιατί δεν γνώριζε, αυτός που τον τράκαρε ο μεθυσμένος οδηγός τηρούσε όλα τα μέτρα οδικής κυκλοφορίας και επίσης δεν έφταιγε!

    Εδώ μιλάμε για μια σχέση χρόνων, δεν λέω ότι όποιος παθαίνει κάνει φταίει σώνει και καλά! Λέω ότι στην περίπτωσή της έφταιξε.

    Κοίταξε, οι γυναίκες συνήθως γοητεύονται απο προβληματικούς άντρες, λίγο στα κοινωνικά μέσα να μπείς και να διαβάσεις εμπειρίες θα το καταλάβεις αυτό, ο τύπος ήταν προβληματικός και έκανε κρά αυτό.

    Αυτό συμβαίνει γιατί έχουν έμφυτη μέσα τους την μητρότητα, την φροντίδα και την τρυφερότητα, θεωρούν ότι τα προβληματικά άτομα θα τα αλλάξουν αν τα έχουν κοντά τους, όμως αυτό εκτός αν έχεις πτυχίο ψυχολογίας, είναι σχεδόν αδύνατον...
     
  2. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Ακριβως, επειδη σε μια σχεση χρονων γνωριζεις και αλλα στοιχεια του χαρακτηρα ενος ανθρωπου, ειναι πολυ πιο δυσκολο να τον αντιμετωπισεις ως καποιον τυχαιο κινδυνο που συναντας στο δρομο. Συνηθως οι κακοποιητικες σχεσεις δε γινονται τυχαια στο δρομο οπου σε πλακωνει στο ξυλο ενας περαστικος. Συμβαινουν μεσα σε μια οποιαδηποτε σχεση οπου η διαδικασια κακοποιησης ειναι μακρα, υπουλη, μη αντιληπτη,, ηπια ωσπου φτανει ξαφνικα το «θυμα» να εχει υποστει ψυχολογικη διστρεβλωση χωρις να το εχει αντιληφθει απο την αρχη. Ενα χαρακτηριστικο ειναι η συνεχης και μονιμη ενοχοποιηση η οποια μπορει να ξεκινησει ως «παιχνιδακι». Η συζητηση λοιπον περιστρεφεται στο κατα ποσον μπορει καποιος/α να αναγνωρισει και να αρνηθει τετοιου ειδους παιχνιδακια

    Εδω.....τι να απαντησω! Ποιος να ξερει που το ακουσες αυτο και τα αναμασας. Ισως «αυτος/η που σε ταραξε, η καποιος γνωστος σου κακοποιητης, η καποιος χειριστικος ανθρωπος να σου «φυτεψε» στο μυαλο τετοιες αντιληψεις? Αγνωστο. Παντως πορρω απεχει απο την πραγματικοτητα

    Η «εμφυτη» τρυφεροτητα κλπ ξεκιναει συνηθως απο τη στιγμη που γινονται μητερες και στο εφεξης. Διοτι η μητροτητα «χρειαζεται» εναν κοσμο ηρεμο και τρυφερο ωστε να μεγαλωσει καλα το παιδι της/του. Και αυτο δεν ισχυει παντα και για ολους. Το «θα τον/την αλλαξω» πραγματι ειναι μια λανθασμενη αντιληψη η οποια ομως συνηθως ενσταλαζεται στο μυαλο και στην ψυχη ενος νεου ατομου συνηθως απο την παιδικη ηλικια. Δεν εχω δει ενηλικο να εχει αντιθετη αποψη και ξαφνικα να αλλαζει γνωμη πανω σε αυτο.
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Άσχετο:

    Οι γυναίκες που δεν έχουν γίνει ακόμα μανούλες δεν , καμία τρυφερότητα;   
     
  4. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Απαντω στο «συμβαίνει γιατί έχουν έμφυτη μέσα τους την μητρότητα, την φροντίδα και την τρυφερότητα» του συμφορουμιτη μου και οπως αντιλαμβανομαι οτι το θετει ο ιδιος και οχι γενικα για το θεμα «γυναικες και τρυφεροτητα».

    (θεωρω οτι οι περισσοτερες γυναικες εμαθαν απο μικρες να εχουν πολυ μεγαλυτερη επαφη με την τρυφεροτητα απο ο,τι τα αγορια και οι αντρες, για πολλους απο τους οποιους θεωρειται (απο τους ιδιους η απο τον περιγυρο τους) ως πιθανο «ελαττωμα» αλλα αυτο ειναι αλλη συζητηση αλλου νηματος)
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Οκ, ευχαριστώ για την απάντηση! :- )
     
  6. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Που να σε προλαβω, πιο γρηγορη και απο το εντιτ που εκανα σε χρονο ρεκορ  
     
  7. tithon

    tithon Contributor

    εύστοχα εντοπίζετε αυτοματισμούς και ταυτίσεις. λειτουργούν προς όλες τις κατευθύνσεις οι αυτοματισμοί κι οι ταυτίσεις. με πρόθεση ή χωρίς.
     
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Λέτε ότι φέρει την κυρίως ευθύνη που κακοποιήθηκε;

    Να καταλάβω ότι έχει τις ευθύνες που της αναλογούν στο ότι εμπιστεύτηκε λάθος άνθρωπο, να καταλάβω ότι έχει τις ευθύνες που της αναλογούν που άργησε να το καταλάβει, να καταλάβω ότι έχει τις ευθύνες που της αναλογούν αν το έκρυψε μέσα της κατηγορώντας τον εαυτό της -όπως καλή ώρα κάνετε εσείς- αλλά ότι φταίει που κάποιος έδρασε πάνω της χωρίς την άδειά της δεν το καταλαβαίνω και δεν το καταλαβαίνω γιατί στερείται νοήματος.

    Κατά τα άλλα με κάλυψε η @NewKatrin
     
    Last edited: 8 Ιανουαρίου 2022
  9. espimain

    espimain Contributor

    Έχουν έχουν έχουν !
     
  10. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    Αν δεν έχεις αντιληφθεί κακοποιητικές συμπεριφορές είτε έισαι αμέα είτε σου αρέσουν. Δεν γίνεται να σε ενοχλεί κάτι και να το συνεχίζεις.

    Έλα τώρα που δεν ισχύει αυτό, όλες σχεδόν οι γυναίκες είχαν σχέση με προβληματικό άτομο, και το συνειδητοποίησαν καπου αργότερα στην ζωή τους, που να το ακούσω; μόνες του το γράφουν στο facebook και στα social media, ακόμα και εδώ, δεν θα κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας τώρα.


    Εδώ δεν καταλαβαίνω τι θές να πείς. Τέτοιες προβληματικές σχέσεις δημιουργούν οι γυναίκες απο την εφηβεία μέχρι περίπου στα 25 όπου αλλάζει το μυαλό και γίνονται πιο ώριμες (και μετά γράφουν εκείνα τα μακρινάρια στο facebook για την ιστορία με τον πρώην).
     
    Last edited: 8 Ιανουαρίου 2022
  11. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    Πρίν την σωματική κακοποίηση προηγήθηκαν άλλες παρασπονδίες. Η σωματική κακοποίηση ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

    Το θεωρώ και λίγο υποκριτικό απο τις γυναίκες να μιλάνε για σωματική κακοποίηση όταν έχουν υποστεί ψυχολογική κακοποίηση και τις έχουν φλομώσει στα ψέμματα.

    Σε άλλο παλαιότερο θέμα, είχα γράψει ότι η χειρότερη κακοποίηση είναι η ψυχολογική και ένα σκαμπίλι είναι το λιγότερο κακό.
     
  12. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Βλέπω ότι η ακομψότητα επεκτείνεται.
    Μια χαρά!