Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ένα ακόμη κακοποιητικό βίωμα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος esmarol, στις 28 Δεκεμβρίου 2021.

  1. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    Όταν δεν καταλαβαίνεις την κακοποίηση είσαι ηλίθιος ή σου αρέσει, αν κάποιος πάρει ένα καρφί και σε τσιμπάει, θα το καταλάβεις αργότερα ότι σε ενοχλεί;
     
  2. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Τι να σας πω, θα σας γελάσω.
    Εσάς πόσο καιρό θα σας πάρει να καταλάβετε ότι έχετε εξισώσει την αναπηρία με την ηλιθιότητα;
     
  3. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    Υπάρχουν και αυτοί που είναι απο επιλογή αμέα, κακοποίηση με χρονοκαθυστέρηση πρώτη φορά ακούω.
     
  4. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Καποιος που του «αρεσουν» καποιες συμπεριφορες, τις αντιλαμβανεται πριν καν του επιβληθουν. Τις αναζητα κιολας. Οι «αμεα»....που κολλανε? Ενας ανθρωπος πχ με νευροπαθεια κατω ακρων που χρειαζεται καροτσακι η που του λειπει το χερι......?? Νομιζω οτι με εντελως ασχημο τροπο , εννοεις ατομα με χαμηλο πνευματικο δεικτη. Η σκεψη σου ειναι προσβλητικη προς καθε ατομο που δεν του σταθηκε τυχερη η ζωη

    »σχεδον ολες ο γυναικες»....ασχολιαστο!

    .....επιμενει να ειναι μη ικανο προς σχολιασμο.

    ποιος να ξερει με ποσες γυναικες εχεις σχετιστει ολες να ξερεις τι επαθαν σχεδον ολες, τι σχεσεις κανουν σχεδον ολες και μαλιστα γραφουν και σεντονια στο φβ. Ποσες? 5? 6?


    Εν παση περιπτωσει, μονο και μονο για να αντιληφθεις ποσο προσβλητικος γινεσαι, θα μπορουσα καλλιστα να αντιστρεψω τη συλλογιστικη σου λεγοντας πχ «σχεδον ολοι οι αντρες κακοποιουν τις γυναικες, οι αντρες κακοποιουν τις γυναικες στις σχεσεις μεχρι τα 25 και μετα ωριμαζουν, οι αντρες πανε μετα και κοκκορευονται για τις κακοποιησεις τους, οι αντρες κανουν αλλα παρομοια τερατωδη πραγματα ξερω γω, σαν κι αυτα που εχεις μεσα στο μυαλο σου για τις σχεδον ολες γυναικες. Μεσα στους αντρες εισαι και εσυ.....
     
  5. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Μέτρα καλύτερα τα λόγια σου
     
  6. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    Δεν προσβάλλω κανέναν γιατί δεν μιλάω προσωπικά για κανέναν, τώρα αν σε έχουν διορίσει οι γυναίκες αρχηγό τους και εκφράζεις όλες τις γυναίκες με την άποψή σου, άλλο αυτό, αλλά απ όσο ξέρω δεν είσαι πρόεδρος ή κάτι τέτοιο οπότε κλάιν.

    Αυτό που γράφεις μεταξύ σοβαρού και αστείου το πιστεύεις, γενικά ο φεμιναζισμός κατηγορεί όλους τους άντρες συλλογικά (βλέπε σχόλια Wisdomme και Dark_Explorer που έχουν και τα λαικ σου).

    ΔΕΝ μετράω τα λόγια μου, γιατί δεν βρίσκω κάτι κακό στο να πείς την άποψή σου, κάποιοι θα συμφωνήσουν κάποιοι θα διαφωνήσουν, είτε το κάνεις ευγενικά είτε το κάνεις άγαρμπα, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.


    Δεν πιστεύω στην τύχη, εξάλλου η ευτυχία δεν ταυτίζεται με την σωματική ακεραιότητα. Υπάρχουν άνθρωποι ακέραιοι που θέλουν την λύπησή σου και άνθρωποι παράλυτοι που δεν την θέλουν.
     
    Last edited by a moderator: 8 Ιανουαρίου 2022
  7. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Μπορεις να γινεις πιο σαφης? Τι πανα πει κλαιν? Εχεις να μου προτεινεις κατι? Θες να σε βγαλω για ποτο? Σαν προεδρος θα σε βγαλω! Θα σ’ αρεσει!

    Εκανα αντιδιαστολη στον μισογυνισμο που βγαζεις στη φορα με «ολες τις γυναικες». Και βλεπω χτυπησα φλεβα! Ε, λοιπον....δικιο εχω
     
  8. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Πόσο χρονών είπαμε ότι είσαι;
     
  9. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Θα ζητησω συγγνωμη απο την νηματοθετρια πυ αφησα και παρασυρθηκα. Ειναι καλο παντως να αναδεικνυονται συμπεριφορες που ειτε κρυβουν μυχιο μισογυνισμο (ειτε φεμιναζισμο....) και μεσω της συζητησης και αναδειξης τους, θα ειναι λιγο πιο ευκολο να γινουν αναγνωρισιμες απο τα ανυποψιαστα ατομα. Συχνα, πρεπει να παθεις για να μαθεις, λεει ο θυμοσοφος. Ωστοσο εξισου συχνα δε χρειαζεται να καεις στη φωτια για να μην ξαναβαλεις το χερι.
     
  10. skia

    skia Contributor

    Θα σας πρότεινα να σβήσετε τη λέξη ΑΜΕΑ ή να δώσετε μια επεξήγηση των λόγων σας γιατί είστε εξαιρετικά προσβλητικός, εκτίθεστε κι εκτός από μισογύνης μπορεί να θεωρηθείτε και ρατσιστής. Σε αυτό το χώρο υπάρχουν αξιόλογα άτομα τα οποία είναι ΑΜΕΑ και καλό θα είναι να λείπουν τέτοιο είδους σχόλια από τον οποιοδήποτε έστω και μεταφορικά. Ευχαριστώ.
     
  11. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Συν όλα τα άλλα θεωρώ ανεντιμότητα όταν κατηγορείς ανθρώπους για κάτι να μην ταγκαρεις,ώστε να το δούν και να έχουν την ευκαιρία να ανταποκριθούν.
     
  12. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    Ναι, ξέρεις απόψε δεν θα κοιμηθώ αν και η Κυρά Ευτέρπη στο Post 4241412 με πεί ρατσιστή και μισογύνη, τέσπα, εσύ είσαι η ρατσίστρια εδώ, το τελευταίο πράγμα που θέλει ένας άνθρωπος αμέα είναι να τον λυπούνται και να τον βλέπουν σαν εξωγήινο...και εσύ κάνεις ακριβώς αυτό.