Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ένα ακόμη κακοποιητικό βίωμα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος esmarol, στις 28 Δεκεμβρίου 2021.

  1. rea..

    rea.. Contributor

    Οι ανούσιες κοντρίτσες του ποιος την έχει μεγαλύτερη .. την κατεύθυνση, δεν με αφορούν.
    Μια δομημένη θέση μπορεί να στέκεται μόνη της, δεν χρειάζεται να αλλιοώνει τις θέσεις των άλλων για να βρει πάτημα να σταθεί ούτε να ειρωνεύεται τους συνομιλητές για να τους φορτίσουν και να οδηγηθούν σε εντάσεις.
     
  2. rea..

    rea.. Contributor

    Για να μην παίζουμε την κολοκυθιά όντως, βρες μου την κατεύθυνση
     
  3. tithon

    tithon Contributor

    με φορτία και εντάσεις κανένας δεν κατάφερε να δει κατευθύνσεις, παραμέτρους, ούτε διατυπωμένες θέσεις.
    εξ αρχής.




    «μία είναι η κατεύθυνση». «δεν βλέπω» άλλες.  
     
  4. Yiyi

    Yiyi .

    Το δυστυχώς, αφορά την θέση σας, πως "μια φορά θύμα, πάντα θύμα, λόγω φύσεως χαρακτήρα".
    Και είναι πολύ χειρότερο απ το victim blaming που προσπαθεί να μαλώσει τις "απρόσεκτες κοπέλες". Διότι, εκεί δίνεται η δυνατότητα στην "απρόσεκτη" να μην επαναλάβει το ίδιο σφάλμα. Εσείς προφητεύετε με σιγουριά κιόλας(!), μια εκ φύσεως και συνεπώς αναπόδραστη επανάληψη της "συμπεριφοράς του θύματος".
     
  5. rea..

    rea.. Contributor

    Μου προσάπτετε ανυπαρκτα φορτία και εντάσεις όταν εσείς ο ίδιος καταφεύγετε σε ειρωνείες εριστικότητα και διαστρέβλωση του λόγου.
     
  6. aenaosss

    aenaosss Regular Member

    Μάλλον μιλάμε άλλη γλώσσα.
    Μια παροιμία λέει " βλέπεις το λύκο και ψάχνεις τις πατημασιές του".
    Έχω κι εγώ υπάρξει "θύμα" όχι κακοποίησης αλλά εκμετάλλευσης. Και επειδή δεν έγινε μια φορά , αργά βέβαια, κατάλαβα ότι έφταιγα κι εγώ γιατί δεν είχα βάλει απροσπέλαστες "κόκκινες" γραμμές. Όταν κάποιος βάλει το ένα του πόδι στο χώρο σου, λες,δεν πειράζει, βάζει και το άλλο και λες "δεν πειράζει" και αρχίζεις να φωνάζεις όταν σου πάρει το σπίτι, έχεις κι εσύ ευθύνη. Το "όχι" μας ΔΕΝ επιτρέπουμε σε κανέναν μα το μεταυρέψει σε"ναι" με την ανοχή μας.
    Φυσικά ΔΕΝ θεωρώ τον θύτη αθώο, απλά, στην κοινωνία που ζούμε τα δικά μας όρια ΕΜΕΙΣ τα βάζουμε και δεν περιμένουμε απ τους άλλους.
     
    Last edited: 9 Ιανουαρίου 2022
  7. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    Ίσως το πρώτο να ισχύει, πράγματι υπάρχουν γυναίκες που την πατάνε και την ξαναπατάνε και την ξαναπατάνε, ακολουθούν ένα μοτίβο που μας βάζει σε υποψίες για το αν πραγματικά τους αρέσει να είναι θύματα.

    Το ότι θα κατηγορήσουμε το θύμα είτε είναι άντρας είτε γυναίκα δεν αθωώνει τον θύτη, αν σε μαλώσει κάποιος δεν σημαίνει ότι παίρνει το μέρος του κακού, αντίθετα, το κάνει για να σε προστατεύσει. Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη λύση, δεν μπορείς να πατήσεις ένα κουμπί και ξαφνικά όλοι οι κακοπροαίρετοι άνθρωποι να γίνουν καλοπροαίρετοι, δεν δουλεύει έτσι το Σύμπαν, ούτε ο ίδιος σου ο εαυτός δεν δουλεύει έτσι.

    Τελειώνοντας, μια σχέση είναι όπως μια επένδυση, μόνο που αντί για χρήματα επενδύεις συναισθήματα και περιμένεις συναισθήματα, όπως και μια ριψοκίνδυνη μετοχή δεν σε οδήγησε κανένας να την αγοράσεις, έτσι και μια σχέση με τεράστια διαφορά ηλικίας (άρα ριψοκίνδυνη), δεν σε οδήγησε κανένας να την ξεκινήσεις, για αυτό και αν χάσεις τα λεφτά σου κανείς δεν θα πάρει το μέρος σου, ήταν δική σου επιλογή, το ίδιο συμβαίνει και σε μία σχέση..
     
  8. elfcat

    elfcat . Contributor

    Η θρησκοληψία σας δεν έχει πάτο. H επαναλαμβανόμενη θέση σας ότι στον κόσμο των ενηλίκων, κάποιος είναι σε θέση να μαλωνει κάποιος άλλον για τις αποφάσεις, συμπεριφορές και επιλογές του προδίδει ότι διακατέχεται από ιδέες μεγαλείου, ευγενικά νας σας το θέσω. Ίσως καν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει αλλά αυτός ο κάποιος που μαλώνει νουθετεί, είναι ολόκληρος μια red flag.
     
    Last edited: 10 Ιανουαρίου 2022
  9. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Δεν έχεις αφήσει μαλακια για μαλακια που να μην την έχεις γράψει.
    Αυτό το μοτίβο στο οποίο αναφέρεσαι τοσο επιφανειακά προφανώς έχει βαθειές ρίζες τις οποίες το επιφανειακό σου μυαλό δεν μπορεί να αντιληφθεί.
     
  10. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    Όταν γίνεσαι ενήλικος ξαφνικά γίνεσαι και παντογνώστης; Δεν κάνεις λάθη; Δεν χρειάζεσαι συμβουλές; Διαφωνώ όμως στο ενήλικος γιατί είναι ένα νούμερο, κάποιος μπορεί να είναι ενήλικος στο νούμερο αλλά ανήλικος στα μυαλά.

    Νευριάζεις γιατί ξέρεις μέσα σου ότι έχω δίκιο.
     
  11. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    Γιατί τι κακό είπα για τα Αμέα; Εγώ μίλησα για αυτούς που είναι απο επιλογή αμέα, δεν γίνεται να σε κακοποιούν και να το μαθαίνεις απο άλλους λές και αφορά άλλο πρόσωπο.
     
  12. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Μη το λέτε, εγώ εξακολουθώ να σας διαβάζω