Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις και προβληματισμοί για τις BDSMικές συζητήσεις στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 14 Μαρτίου 2017.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Το οποίο είναι έναυσμα για ζήτηση όταν η ερώτηση είναι "Εσείς πώς αντιμετπωπίζετε κάτι ανάλογο" ή "είμαι ο μόνος που το έχω αυτή τη φαντασίωση;"

    Το παρακάτω είναι τελείως διαφορετικού τύπου ερώτηση που αν χρήζει οπωσδήποτε απάντησης, όπως εγώ το βλέπω τουλάχιστον, θα πρέπει ο ερωτών να στραφεί είτε προς τον εαυτό του είτε προς κάποιον πιο ειδικό, όχι σε αγνώστους.
     
  2. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    1. Το ότι αναφέρονται ως συναφή τα παραδείγματα κατανάλωσης πατσά και της αγωνίας ενός bdsmer που δεν ξέρει από που να πρωτοπιαστεί για κάτι που κατακλύζει και -σε μεγάλο βαθμό- χαρακτηρίζει την ύπαρξή του, δείχνει πόσο διαφορετικά βλέπουμε το θέμα (ίσως και το bdsm γενικότερα).

    2. Το ότι παραλληλίζεται το forum με το πατσατζίδικο, του οποίου στόχος είναι να πουλάει και να συνεχίσει να πουλάει το προϊόν του, δείχνει πόσο διαφορετικά βλέπουμε το forum.

    3. Το ότι αυτός που θα θελήσει να βοηθήσει αναφέρεται ως "κάποιος στο δρόμο" (παρεμπιπτόντως και ο ειδικός ή "ειδικός", ουδεμία ιδέα δεν έχουν για εσάς και το παρελθόν σας), δείχνει πόσο διαφορετικά βλέπουμε τα άτομα του forum.
    Εσείς έχετε στο μυαλό σας έναν άσχετο, αδαή του δρόμου, εγώ έχω στο μυαλό μου άτομα με την νοοτροπία και συμπεριφορά του @MasterJp.

    Τέλος (χωρίς αριθμό ), η διαφορά στην, εν γένει, οπτική μας μπορεί να εντοπιστεί στην αποδοχή και αντιμετώπιση (ή μη) της συγκεκριμένης πλατφόρμας ως παιδικής χαράς και τίποτα παραπάνω. Πολλοί έχουν αποφασίσει και αποδεχτεί πως μόνο ως τέτοια μπορεί να υπάρχει. Ωξύμωρο, βέβαια, όταν όσοι το έχουν μόνο για πλακίτσα, αναρωτιούνται για το που χάθηκαν τα σοβαρά νήματα. Ανήκω σε αυτούς που γνωρίζουν εκ πείρας πόσο έχει βοηθήσει αυτό το forum, καθώς και την αξία και προσφορά αρκετών από τα μέλη του. Διαβάζοντας το παρακάτω -από μία παλιότερη απάντησή σας σε εμένα- είναι προφανές πως έχετε αποδεχτεί την παιδική χαρά και, ναι, υπ' αυτό το πρίσμα, οι τοποθετήσεις σας μια χαρά λογική έχουν.

    τα bold... δικά σας!
     
  3. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Αγνός κόσμος, παραμυθένια πλασμένος. Και μονοκεροι.

    Για την @Helen96 , την ενάρετη κόρη με τις φαντασιώσεις που αποτέλεσε, το έναυσμα για να αποκαλύψουμε ποσο βοηθητικό είναι το φόρουμ ειδικά σε ενάρετες κόρες με θελκτικό στήθος, προσωπικά μου κάνει άντρας με ωραίες φαντασιώσεις, αλλά οκ, δέχομαι ότι μπορεί να κάνω λάθος.

    Το πηλίκιο ήταν καραμπαμ.
     
  4. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Θα ήταν ενδιαφέρον ποια άλλα σημεία σε κάνουν να πιστεύεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Πετάγομαι να τα εντοπίσω και επιστρέφω
     
  5. espimain

    espimain Contributor

    Σαν λέμε
    Σου αρέσει να κατουράς τα βρακιά σου;
    Είσαι αγοράκι που σου αρέσει να φοράς ζαρτιέρες στον καθρέφτη;
    Έχεις απορία αν ο αληθινός πούτσος είναι καλύτερος από το στραπόν;
    Θέλεις να δείχνεις τα παπάρια σου;
    Άκουσες οτι εδώ γαμάνε τζάμπα;
    Έλα εδώ να σου φύγει κάθε αγωνία ένα πράμα.
    Σαν να παρεκτρέπετε κάπως τους κύριους σκοπούς.
    Όλα αυτά BDSM;
     
    Last edited: 19 Ιανουαρίου 2022
  6. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Καλώς εισάγετε τον διαχωρισμό με το "αν" που αναφέρετε (και υπογράμμισα), καθώς μπορεί το ζητούμενο να μην είναι η κατάληξη σε κάποιο συμπέρασμα. Σε αυτήν την περίπτωση, πολλοί μπορεί να είναι οι λόγοι για τους οποίους κάποιος ζητά αντιδράσεις/απαντήσεις σε ένα ερώτημα που θέτει, όπου προφανώς, για δικούς του λόγους, ενδιαφέρεται γι αυτές, σε αντίθεση με το δικό σας αφοριστικό
    Στην περίπτωση δε που ισχύει το "αν", η απάντηση, είτε μέσω μοναχικής αναζήτησης είτε μέσω ειδικών είτε μέσω βοήθειας/κατεύθυνσης από άτομα με γνώση, εμπειρία και βίωμα στο συγκεριμένο θέμα, πάλι θα δοθεί από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο και μόνο. Κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό!
    Δεν μπορώ να δεχθώ, όμως, πως μόνο η τρίτη επιλογή είναι αδιάφορη και ατελέσφορη, καθώς η εμπειρία μου μου έχει αποδείξει το ακριβώς αντίθετο...

    Ούτε μπορώ να δεχθώ πως μία κατάθεση εμπειρίας, όπως η παρακάτω, για την αιτιολόγηση παρόμοιων συμπεριφορών, είναι άνευ ουσίας και χρησιμότητας:
     
  7. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Σίγουρα, περισσότερο BDSM από μερικές χιλιάδες ποστ για συνταγές και ένα εμμονικά δογματικό και αρτηριοσκληρωτικά επαναλαμβανόμενο "Ο Κ δεν είναι γκόμενος"!
     
  8. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Οι περιπτώσεις, οι όποιες περιπτώσεις, θετικές αρνητικές, αληθινές ή ψεύτικες και παράλογες, δεν μπορούν και δεν πρέπει να επηρεάζουν θέματα ουσίας!

    Όντως, παίζει...
     
  9. espimain

    espimain Contributor

    Αν εσείς πιστεύτε ότι ο Κυρίαρχος είναι γκόμενος, είναι δικό σας το προβληματάκι.
    Αν πάλι θεωρείτε ότι είστε σε θέση να συμπαραστέκεστε σαν ειδικός, σε άτομα που χρειάζονται ειδική επιστημονική φροντίδα, μάλλον θα πρέπει να το κοιτάξετε λιγάκι.
     
  10. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Αν αυτό καταλάβατε, επιβεβαιώνετε τους επιθετικούς προσδιορισμούς που συνόδευαν την φράση...

    Η θέση σας πως όποιος αναρωτιέται για μία επιθυμία του είτε αυτή είναι σχετιζόμενη με Κυριαρχία-υποταγή είτε με κάποιο φετίχ, χρειάζεται ειδική επιστημονική φροντίδα, πέρα από άκρως προσβλητική για το σύνολο του φόρουμ είναι και επικίνδυνη!!!
     
  11. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Το πηλίκιο παλιότερα το φορούσαν μαθητές. Σε συνδυασμό με τα όσα παρέθεσε περί οικογενείας δε μου κάνει εντύπωση η αναφορά σε αυτό. Τώρα από εκεί και πέρα άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου αλλά αν τη διώξουμε ποτέ δε θα μάθουμε.  

    p.s εγώ σκέφτηκα παλιό κυνηγημένο πρόβατο.  
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Δεν γνωρίζω ποιο είναι το ζητούμενο που έχει κάποιος άγνωστος που γράφει μια ερώτηση που αφορά τα δικά του κίνητρα ζητώντας από τους υπόλοιπους -εξίσου προς εκείνον αγνώστους- να τα ερμηνεύσουν και προτιμώ να μην κάνω assumptions. Επίσης στη δική μου οπτική του κόσμου υπάρχουν αφοριστικές θέσεις/δηλώσεις όχι ερωτήσεις. Δεν διατύπωσα θέση, ρώτησα μία φορά ευθέως την ίδια την OP και μία πλαγίως, η τελευταία δε είναι αυτή την οποία κάνατε quote.

    Ο καθένας έχει τις δικές του εμπειρίες, mileage and direction vary. Εγώ όπως είπα προτιμώ να μην κάνω assumptions και μέχρι να καταλάβω τι είναι ο απέναντί μου δεν βλέπω νόημα για οποιοδήποτε διάλογο αφορά τα κίνητρά του αν δεν απαντηθεί το "γιατί ρωτάς εμάς;"