Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

M/s οικογενεια

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος nikossub93, στις 21 Φεβρουαρίου 2022.

  1. nikossub93

    nikossub93 Contributor

    Με αφορμή το νήμα για την Γυναικεία Κυριαρχία και την πατριαρχία αναρωτήθηκα πως θα ήταν μια οικογένεια σε έναν φανταστικό ας πουμε κόσμο όπου οι γονεις ειχαν σχεση M/s 24/7 εν γνωση των παιδιων τα οποια και αυτα λεει υστερα απο μια ηλικια θα διαλεγαν ενα status. Κατι σαν το straight story δανταστειτε αλλα Μ/s. Μπορειτς να το φανταστειτε
     
  2. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Υπάρχουν και όχι μόνο σε ένα φανταστικό κόσμο. Τα παιδιά γιατί θα έπρεπε να "διάλεγαν" στάτους δεν κατάλαβα, για να ικανοποιήσουν την ματαιοδοξία μας;
     
  3. nikossub93

    nikossub93 Contributor

    Υπάρχουν αλλά όχι ανοιχτά δεν γνωρίζουν τα παιδιά φαντάζομαι να γνωρίζουν. Όσον αφορά τα παιδιά και την επιλογή status έτσι μια φανταστική συνθήκη . Αλλά η ουσία των όσων θέλω να πω είναι να φανταστούμε μια τετοια οικογενεια σε μια τετοια κοινωνια. Θα μπορουσε ποτε να υπαρξει και να λριτκυργησει?
     
  4. Just_Me

    Just_Me Contributor

    @Nickname με συγχωρείτε που απαντώ αλλά δεν μπορώ με αυτά που διαβάζω να μην το κάνω.
    @nikossub93 για ποίους λόγους να μην μπορεί λειτουργήσει;
    Όσο για την ύπαρξη δεν θα το σχολιάσω καν.
     
  5. nikossub93

    nikossub93 Contributor

    Δηλαδή πιστεύετε πως στην Ελλάδα το 2022 θα μπορούσε να υπάρξει μια οικογένεια με Μητέρα Αφέντρα και Πατέρα σκλάβο ή το αντίθετο εν γνώση των παιδιών ? Εγω νομίζω πως όχι η ελληνική κοινωνία είναι συντηρητική
     
  6. Just_Me

    Just_Me Contributor

    Όσο εντύπωση κι αν κάνει ναι το πιστεύω.
    Το γεγονός ότι δεν έχω πάει στο φεγγάρι δεν αναιρεί την ύπαρξη του. Επειδή πηγαίνουν λίγοι κι επειδή όποια πληροφορία έχω γι'αυτό είναι μέσα από τις εμπειρίες άλλων και πάλι δεν αναιρεί την ύπαρξη του.
    Τι κάνω λοιπόν;
    Ψάχνω για αυτό, ενημερώνομαι και κυρίως πιστεύω σε αυτό κι ελπίζω /εύχομαι /ονειρεύομαι ότι θα πατήσω κι εγώ κάποτε σε αυτό.
     
  7. nikossub93

    nikossub93 Contributor

    Μακάρι εύχομαι μια μέρα να γίνει πραγματικότητα . Εγω πάντως αν ημουν σκλάβος Της γυναίκας μου (μακάρι) δεν θα το έλεψα στα παιδιά μου από τον φόβο μήπως πληγωθούν
     
  8. nikossub93

    nikossub93 Contributor

    Η μηπως αισθανθουν ντροπή
     
  9. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Θαρρώ ότι εσύ αισθάνεσαι ντροπή.
     
  10. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    @nikossub93
    Όσο μπερδεύεις τις φαντασιώσεις σου με αυτό που καλείται ζωή και με αυτό που καλείται M/s, όσο δεν νιώθεις καλά με τις επιλογές σου, όσο νομίζεις ότι το πραγματικό πρόβλημα είναι ο συντηρητισμός της κοινωνίας, όσο φοβάσαι και ντρέπεσαι, και όσο τον τρόπο σχετίζεσθαι τον αντιμετωπίζεις και τον εκλαμβάνεις ως παραμύθι το πραγματικό ερώτημα δεν είναι τι θα έλεγες στα παιδιά σου αλλά αν θα έπρεπε να έχεις παιδιά. Και η απάντηση σε αυτό είναι κατηγορηματικά όχι.

    Οι άνθρωποι που σχετίζονται με οποιοδήποτε τρόπο και αποφασίζουν συμβίωση, γάμο ή ό' τι ζουνε τις ζωές τους -ή θα έπρεπε- εντελώς φυσιολογικά. Δεν αναρωτιούνται αν πρέπει να ανακοινώσουν στάτους στα παιδιά τους ούτε και έχουν και την υποχρέωση να το κάνουν. Να μεγαλώσουν αυτόνομους και ελεύθερους ανθρώπους με αγάπη έχουν την υποχρέωση.
     
  11. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Έχω κι εγώ την αίσθηση πως το δύσκολο είναι να λειτουργήσει μέσα σου.
    Την κοινωνία την αφορά λιγότερο.
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    το νήμα απ το οποίο φέρνετε τον προβληματισμό σας είναι γεμάτο φαντάσματα, φοβίες, εξορκισμούς, δαιμονοποιήσεις, προσωπικές δυσφορίες και μισαλλοδοξία.
    περιγράφει δηλαδή εκείνο το κομμάτι της «κοινωνίας» που αισθάνεστε οτι σας απειλεί ή σας υποβλέπει.

    στον πραγματικό κόσμο η «κοινωνία» και τα κομμάτια της, που είναι ποικίλα και διαφορετικά μεταξύ τυς, κι έχουν και δουλειές, ζουν με τον τρόπο που διαλέγουν, πάνω κάτω, χωρίς να πολυκρύβονται από παιδιά, ξαδέρφια, γονείς και πεθερικά. τα χαλαρά απογεύματα κουτσομπολεύει κιόλας για να ενημερώνεται και να διατηρεί δεσμούς. οι ιδεοληπτικοί το κάνουν όλη τη μέρα γιατί επιβεβαιώνουν τις εμμονές τους.
    έκαστος διαλέγει σε ποιόν θέλει να αρέσει.
    άνετα ζουν τα ζευγάρια κι οι οικογένειες το m/s ή το d/s τους, χωρίς να χρειάζονται φανταστικούς κόσμους και φαντάσματα και κατασκευασμένα ιδεολογήματα και δαίμονες.
    ένα μεγάλο μέρος των ανθρώπων τα πάει καλά με τον εαυτόν του.