Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις και προβληματισμοί για τις BDSMικές συζητήσεις στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 14 Μαρτίου 2017.

  1. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Το πλέον εμφανές είναι πως η νηματοθέτρια δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα με τις τοποθετήσεις. Εαν είχε θα είχε ζητήσει τα δέοντα από την διαχείριση.  
     
  2. elfcat

    elfcat . Contributor

    Η χρήση ναρκωτικών ουσιών ή/και παράλειψη χρήσης συνταγογραφημένων φαρμακευτικών ουσιών είναι εμφανές ότι δεν σας βοηθάει να συμμετέχετε στο διάλογο αλλά σας κάνει απείρως διασκεδαστικό.
     
  3. espimain

    espimain Contributor

    Έλα όμως!
     
     
  4. espimain

    espimain Contributor

    Αντίθετα με εσάς που φαίνεται να σας βοηθάει.
     
  5. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Λοιπόν, ας ρίξουμε μια ματιά σε μια οπτική του τι έγινε στο νήμα. Είναι η οπτική ΜΟΥ, δε ζητώ να την υιοθετήσει ο οποιοσδήποτε, ο καθένας έχει κάθε δικαίωμα να έχει τη δική του ,όπως κι εγώ τη δική μου.

    Ξεκινάμε μαθαίνοντας ότι οι πραγματικοί Κυρίαρχοι δεν έχουν ηθική, ή έστω επιβάλουν χωρίς ηθική (θα την έχουν και θα την κρύβουν).
    Και μεταξύ των άλλων μαθαίνουμε για τα Κυριαρχικά και υποτακτικά τσόφλια.
    Γιατί ως γνωστον, όποιος έχει αντίθετη άποψη είναι τουρίστας. Με σεβασμό πάντα.
    Και έρχεται το ποστ που αφορά το βίωμα. Τα σχόλια μόνο θετικά. Μεταξύ αυτών και τα εξης δύο.
    Και η απάντηση στα παραπάνω ήταν αυτό:
    Βέβαια, δεν είμαι από αυτούς που αρνούνται ότι υπάρχει κληρονομικό χαρισμα. Δεδομένου ότι τα δύο τελευταία ποστ τα μετέφερα αυτούσια, η αίσθηση για παρανόηση παραπέμπει ακριβώς σε αυτό.
    θα μπορούσε βέβαια, να ήταν ένα σχόλιο του τύπου, και ποιες είσαστε εσείς που λετε πως συντάσσεστε μαζί μου; Αλλά και πάλι, θα επιμείνω στο κληρονομικό χάρισμα.

    Το παρακάτω απόσπασμα του τύπου "εγώ παίζω πεντοβολα και εσείς με κουρκουμπίνια πλεμπαίες, και η αναφορά σε αφήγημα μια χαρά γίνεται πολιτικά ορθό με το absolutely fine. Όχι παίζουμε!
    Και εξήγηση και κόντρα εξήγηση και ξανά μανά, του αυτονόητου, βρε καλό μου, βρε χρυσό μου, πήραμε θέση σύμφωνα με τη δική μας οπτική, την κουρκουμπινάτη, δε μιλάμε για εσένα
    Και αφού τα αρμέξαμε ξανά (τρις) πάμε στο κ/υ και στο παρακάνω σχόλιο που λέει ότι αφορά σε τρόπο απόλυτα λειτουργικών ανθρώπων. Λες και εμείς έχουμε την άποψη πως δεν αφορά λειτουργικους ανθρώπους, και χωρίς να ορισουμε το πως εννοεί ο ποσταρίστας το λειτουργικός, δε διαβάζουμε τη γράφει αλλά εικάζουμε τι εννοεί.
    Α, όχι όλοι. Κάποιοι το παίρνουν και προσωπικά, λες και είδαν πουθενά το νικ τους γραμμένο
    Στη συνέχεια χωρίς να έχουμε καταλάβει το ποστ που έχουμε κάνει quote, ρίχνουμε στο τραπέζι και ολίγον πουριτανισμό, λες και το θέμα του νήματος είναι τι λέει η ποτάνα η κενωνία, και όχι πως εισπράτουμε εμείς το δε μπορώ να κάνω αλλιώς.
    Μετά τους ανηθικους και τα τσοφλια ,πιάσε και έναν πουριτανισμό.

    Και για μην ξεχνιόμαστε, ορίστε και ένας ορισμός ανωτερότητας.
    Και άλλη μια αν δεν το έχουμε εξαρχής, παρέα με τους Ρώσους τουρίστες, που είναι της μόδας.

    Να τα αρμέξουμε ξανά, είπα; Που να μην είχαν απαντήσει κιόλας!
    Και μην ξεχνάμε: Δεν είναι όλα για όλους, αλλες τρεις φορές να το δω διατυπωμένο με διάφορους τρόπους θα πιάσουμε τις 100
    Δεν είναι όλα για όλους λέμε, τι δεν καταλαβαίνεις; Σου εξηγει ευγενικά ότι ο καθένας έχει το δικό του "αφήγημα" και δε χρειάζεται να συμφωνούμε όλοι! 5 σελίδες πίσω απάντησαν, φτάνει!
    Βαλτα να τα αρμέξουμε ξανά, είπα;
    Και συνεχίζουμε, πάντα με ευγένεια, να υποδεικνύουμε τι πρέπει να κάνουν οι αδαείς.
    Και για να μη ξεχνάμε, με την παρακάτω γίνονται 99:
    Ακολουθεί μια σκέψη βασισμένη 100% στη λογική και πάλι, χωρίς προσωπική αναφορά
    Και πάλι κάποιος θα το πάρει προσωπικά και θα ζητήσει και εξηγήσεις!!! Πως κι ετσι;
    Α, εντάξει. Κακώς έγραφα. Όλα είναι θέμα ισχύος. Σε ένα δημόσιο διάλογο όμως η Ισχύς αφορά την ικανότητα να καταλάβουμε τη θέση μας σε αυτόν και όχι τη θέση μας σε μια συσχέτιση Κ/υ. Και αναφέρομαι στην ισχύ που μπορεί εν δυνάμει να έχει ο καθένας.
    Γιατί η Ισχύς του καλοπροαίρετου διαλόγου χωρίς διάθεση προσωπικής προβολής δεν είναι για όλους.

    Ο Κ.Δ. δεν είναι για όλους
    1, 80 είμαι. Να το αφήσω;
     
  6. elfcat

    elfcat . Contributor

    Τουλάχιστον αναγνωρίζετε ότι εγώ συνεισφέρω στο διάλογο, εσείς όχι. Είναι ένα πρώτο βήμα αλλά έχετε ακόμα δρόμο.
     
  7. rea..

    rea.. Contributor

    Να βρεθούμε κάποια στιγμή έξω από εδώ, με τα φτυάρια μας να κουτσομπολεψουμε με την ψυχή μας και να απολαύσουμε το πόσο κυράτσες μπορούμε να γίνουμε. Όχι εδώ όμως, ας κρατήσουμε όσο γίνεται, την μικροπρέπεια μακριά από την ουσία του βδσμ.

    Οι εντάσεις και οι αιχμηρές κριτικές δεν δημιουργήθηκαν μόνο από την θέση της @de7 αλλά και από το ύφος των τοποθετήσεων, που φάνηκαν σε κάποιους ψωνισμένο. Κατηγορίες περί αυτοπροβολής, λες και όλοι οι υπόλοιποι που συμμετέχουμε δεν αυτοπροβαλόμαστε με κάποιο τρόπο, αλλά τουλάχιστον εμείς χώνουμε και καμιά ενοχική ταπεινότητα για να μην προκαλέσουμε.
    Σεμνά και ταπεινά εκφράζουμε τις θέσεις μας, ποζάρουμε στις φωτό, δημοσιεύουμε βιώματα και τώρα τελευταία σεμνά και ταπεινά σπαμάρουμε μυθοπλασίες με την οκά. Με ιδιαίτερη προσοχή να μην φανούμε ψωνάρες και προκαλέσουμε αντιπάθειες.

    Είναι όμορφο να προβάλλεσαι, να μοιράζεσαι το ψώνιο σου με άλλα ψώνια, να νιώθεις υπέροχα και να το στηρίζεις. Το να εκφραζόμαστε απενεχοποιημένα από τις υποκριτικές μικροταπεινότητες, είναι μέρος της ελευθεριακής σκέψης και του ηδονισμού.

    Σαφώς και υπάρχει το δικαίωμα της διαφωνίας και της κριτικής, όμως όταν περνάει κάποιος στο προσωπικό, πέρα από την θέση, έχει ενοχληθεί. Και αυτός που ενοχλείται και αισθάνεται άβολα από το ψώνιο σου, την καύλα σου και την έκφρασή σου είναι αυτός που τελικά έχει και το πρόβλημα. Δεν θα μικρύνουμε τον κόσμο, αυτοί χρειάζονται να μεγαλώσουν το μυαλό τους.
     
    Last edited: 4 Μαρτίου 2022
  8. tithon

    tithon Contributor

    να δεχτούμε γιά ξέπλυμα;

    όπως και να το κάνουμε οι παραληρηματικοί μονόλογοι δεν επιδέχονται διάλογο, απ τον ορισμό τους. εξ ου και "δεν γίνεται ανεκτό" οτιδήποτε άλλο πλήν δοξολογιών και κολακείας. δεν είναι ζήτημα κατανόησης κειμένου επιπέδου δημοτικού. η κατανόηση κειμένου προσδιορίζει το επίπεδο, όχι ανάποδα.

    οι θιγμένοι, βιασμένοι, κακοποιημένοι, προσβεβλημένοι, πονεμένοι και λοιπές επαναστατικές δυνάμεις οφείλουν, έχουν χρέος να προστατέψουν το αυθεντικό δικαίωμά τους να είναι θύματα ώστε να παρεμβαίνουν στις σκέψεις, στις διατυπώσεις και στις ζωές των άλλων ατιμώρητα, γιατί τα θύματα δεν κρίνονται.
    θύματα είναι.

    ο καθένας με τα όπλα του και την ισχύ του. άλλοι με παραλήρημα, άλλοι με κρίση. όλοι διαβάζονται,

    το φορουμ έχει κάνει τις διευθετήσεις του στα νήματα, και οι "θεσμοί" τις δικές τους.
     
  9. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Όλα σούπα κι η μπάλα στην εξέδρα.

    @Nickname κάπου εκεί στην εκατοστή φορά που δεν είναι όλα για όλους, γελούσα μόνη μου.
     
  10. espimain

    espimain Contributor

    Υπό την επήρεια ή μη, των ουσιών που εισαγάγατε στον διάλογο, μόνο αρνητικά συνεισφέρετε.
    Εξάλλου ή επαναλαμβανόμενη αναφορά στην εξ επαγγέλματος αυθεντία σας σε κάθε θέμα, έχει καταντήσει κάτι σαν Vagana Flea Communus.
    Έχετε την αμέριστη κατανόηση μου αλλά δεν μπορώ να σας συμπαρασταθώ στο πρόβλημα σας.
     
  11. Meido_

    Meido_ Ιδιοκτησία Του

    Σκόρπιες σκέψεις με αφορμή την καταθεση της @de7 και οτι ακολούθησε.

    Πολλές φορές έχω διαβάσει απο υ αναφερόμενα σε σ και σε ολο αυτό το lifestyle, "εγω δεν είμαι ζόμπι, δεν κάνω M/s έχω και μια ζωη κλπ κλπ"
    Επισης πολλές φορές έχω διαβάσει απο Μ και σ οτι το M/s δεν είναι D/s σε ανεβασμένο επίπεδο αλλά οτι πρόκειται για άλλη κατάσταση, ουσιαστικά είναι άλλο το mindset που απαιτείται για να συσχετίζεται κάποιος κατά αυτόν τον τρόπο.

    Ναι δεν είναι όλα για όλους και τελικά αποδεικνύεται οτι δεν το αναφερουμε αρκετά συχνά -εφόσον διαβάζουμε δηλώσεις του τύπου "εχω και μια ζωη για αυτό δεν κανω Μ/s" λες και το κριτηριο στο αν θα εμπλακεί κάποιος σε M/s είναι το ποσο busy είναι!

    Καλό είναι να σεβομαστε όσα μπορούμε να κατανοήσουμε αλλά αυτό είναι το εύκολο.

    υ.γ για την ιστορία δεν είδα την @de7 να επιτίθεται σε κανέναν παρά μόνο να μην δέχεται την οικειοποίηση του βιώματος της, από κάποιον που δεν ασχολείται με την μη προσωποπαγή κυριαρχία.
    Αν κάποιος διαφωνεί με το παραπάνω παρακαλώ να παραθέσει τα ανάλογα quotes.
     
  12. rea..

    rea.. Contributor

    Δεν έχεις δώσει ούτε δείγμα ψύχραιμης θέσης σήμερα.