Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις και προβληματισμοί για τις BDSMικές συζητήσεις στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 14 Μαρτίου 2017.

  1. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    @eva_inChains Κρατήστε στα υπόψη ότι σε όλα τα είδη σαδομαζοχιστικές συσχέτισης δεν αρκεί να πράττει η σκλάβα το “σωστό” πρέπει επίσης να συμβαίνει αυτό για τους σωστούς, χωρίς εισαγωγικά, λόγους.

    Δηλαδή, σε μια συζήτηση εδώ δεν με νοιάζει τόσο τι κάνει μια σκλάβα όσο γιατί το κάνει.

    Για να είμαι ειλικρινής μόνο διαγώνια διάβασα τα ποστ της @de7 και τις απαντήσεις διόλου γιατί γνωρίζοντας καλά τι έλεγε, από εμπειρία, δεν με απασχόλησε ως άποψη και δεν είχα διάθεση να ενοχληθώ άλλωστε. Έχω την εντύπωση πάντως ότι ούτε πρόσωπα εθίγησαν ούτε βιώματα ταλαιπωρήθηκαν, πλην ίσως ενός σχολίου, αλλά σχολιάστηκαν ισχυρά απόψεις και συμπεριφορές και ότι τα μέλη που ενοχλήθηκαν χειρίστηκαν την ενόχλησή τους κομψά.

    Καλώς ή κακώς, όταν γελάνε κάποιοι με αυτά που λέω ή τον τρόπο που τα λέω, ρίχνω και μια μάτια στην πλευρά μου. Καλώς ή κακώς, σε οποιαδήποτε μάζωξη τα σύνολα είναι που ορίζουν το ευχάριστο, το σωστό κ.λπ.

    Κατά τα λοιπά, το περίφημο «μη προσωποπαγές» είναι νεολογισμός στα καθ’ ημάς, ασαφές ως σημαίνον και δεν έχει μαζέψει σημαινόμενα (ακόμα). Δεν είναι πάντως ειδοποιός διαφορά του M/s, όπως άλλωστε δεν λέει τίποτα αν η σκλάβα προσέρχεται στην θέση της σκλάβας επειδή δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Σημασία έχει τι κάνει και πως συμπεριφέρεται από την θέση της σκλάβας που της έχει παραχωρηθεί και βέβαια είναι δεδομένο ότι εφοσον παραμένει σκλάβα, σταδιακά, ισχύει ότι δεν έχει καμία δυνατότητα η ενδιαφέρον να κάνει αλλιώς και καμία εσωτερική πίεση για αυτό.
     
  2. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Αν σκεφτείς το κατεβατό που στόλισες, καλά το διαχειρίζομαι. Έγραψε το χεράκι σου, από κυράτσα με μικροπρέπεια έως σεμνή και ταπεινή και ψώνια και οκάδες και είχες έμπνευση.  Αλλά καταλαβαίνω.

    Αγάπη μόνο. Αληθεια.  
     
  3. elfcat

    elfcat . Contributor

    Αχαχαχα... Να σας πω, το communUs είναι

    α) πολιτικό σχόλιο,
    β) η ειδοποιός και διασκεδαστική σας τάση να γράφετε γι αυτά που δεν ξέρετε, ή
    γ) κάποια στραβοπληκτρολόγηση με το ένα χέρι επειδή το άλλο έξυνε επειδή γράφετε με εμπειρία στο θέμα;

    Πείτε μας όμως κι άλλα, υπολογίσατε το μέσο όρο των ποστ μου και βγήκε αρνητική η συνεισφορά ή πήρατε τη διάμεση τιμή;

    αχ, πότε θα στριμάρετε ένα βίντεο για Μαθηματικά, για Λατινικά ή ακόμη το πιο τέλειο "Μαθηματικά στα Λατινικά" ; Θα πέσουν τα γιουτιούμπια!!! Χαχαχα...

    όταν η ημιμάθεια συναντάει την κακεντρέχεια το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικά κωμικό, συνεχίστε, μη ντρέπεστε...
     
  4. Meido_

    Meido_ Ιδιοκτησία Του

    Αγαπητή gaby το γνωρίζω αυτό αλλα προσωπικά διόλου δεν με αφορα αν ενα άγνωστο σε μένα σ πράττει σωστά ή για ποιους λόγους. Έχει Αφέντη να διαχειριστεί την ιδιοκτησία του όπως νομίζει και να κοιτάξει στα πλευρά.

    Αυτό όμως που πραγματικά με ενδιαφέρει είναι το πως η κοινότητα αντιδρά, τάσσεται ή αντιτίθεται. Και το σχόλιο μου είχε ως αφορμή το παρακάτω σχόλιο της @rea.. με το οποίο συντάσσομαι απόλυτα.

    Με το "μη προσωποπαγες" ως ορολογία ήρθα πολυ πρόσφατα σε επαφή χωρίς να έχω επαρκή στοιχεία μεχρι στιγμής για να μελετήσω για αυτό.
    Αν κάποιος-α καταθέτει οτι βιώνει το οτι δεν θέλω να έχω διάθεση αμφισβήτησης ως προς αυτό, είτε το ξερω/κατανοώ/βιώνω εγώ η ίδια είτε οχι.
     
    Last edited: 4 Μαρτίου 2022
  5. elfcat

    elfcat . Contributor

    Είμαι σίγουρη ότι γι αυτούς πιο διασκεδαστικό είναι το ότι εσείς τους πληρώνετε. Αν το κάνουν τζάμπα, με κάποιον άλλον τρόπο διασκεδάζουν μαζί σας, και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι...
     
  6. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Μισό λεπτό, γιατί νομίζω έχετε χάσει την ουσία.
    Ξεκάθαρα, δεν κατακρίνω το σύνολο του κλάδου, έχω φίλους δικηγόρους άλλωστε, ακόμα και μέσα στο φόρουμ.
    Μιλάω σαφέστατα για την εμμονή τους στη δική τους οπτική, η οποία όπως πολύ σωστά αναφέρατε αλλάζει, σύμφωνα με το ποιος τους πληρώνει. Money makes the word goes round και τέτοια.
    Αυτή η εμμονή, σε πολλούς γίνεται δεύτερη φύση και την υιοθετούν στο σύνολο της συμπεριφοράς τους. Έχουν πάντα δίκιο!
    Ανάφερα χαρακτηριστικά την περίπτωση της μεταξύ τους διαφωνίας γιατί είναι σαφώς χειροπιαστό πως είναι αδύνατο να έχουν δίκιο και οι πέντε!

    Δεν είναι τυχαίο πως καταξιωμένοι άνθρωποι στο χώρο τους ,ελεύθεροι επαγγελματίες, γιατροί, οικονομολόγοι, κτλ, κατά πλειοψηφία είναι ευχάριστη παρέα αλλά το πρώτο πράγμα που περιμένεις από ένα δικηγόρο είναι μια εσάνς λεμονιού.

    Αν είχατε επαφές μαζί τους θα καταλαβαίνατε. Μη ζηλεύετε που έχω τη γνώση!
    Τέλος πάντων, όπως και να έχει, η έπαρση με διασκεδάζει. Τώρα, θα μου πείτε, μπορώ να την έχω και δωρεάν, είτε στο Facebook, είτε στο Twitter, είτε ακόμα και εδώ, θα μπορούσα να πω. Καλό είναι να πληρώνουμε όμως για τη διασκέδαση μας, έτσι δεν είναι;
    Μου κάνει εντύπωση πάντως που πήρατε αυτή τη θέση. Θα τολμήσω να υποθέσω πως δεν είχατε ποτέ επαφές μαζί τους. Τυχερή!
     
  7. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Συγγνώμη,αλλά πως προέκυψε ότι το αφήγημα αφορά βίωμα κακοποιημένης γυναίκας,από την στιγμή που η ίδια δεν αναφέρεται πουθενά σε κάτι τέτοιο;

    Η διαφωνία της ήταν στο πόσο μπορεί η ίδια να είναι λειτουργική μη ανήκοντας, βασισμένη στο βίωμα της.
     
    Last edited: 4 Μαρτίου 2022
  8. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Σε άλλο βίωμα αναφέρεται
     
  9. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    α. Μπορείτε να δείτε στις πρώτες σελίδες του νήματος αυτού τα συμπεράσματα που έχουμε καταλήξει στο φόρουμ για αυτό το θέμα, αμφισβητούνται απόψεις πρωτίστως και αυτό είναι δικαίωμα, είναι ελευθερία άποψης και ελευθερία διαλόγου. Κρίνονται επίσης συμπεριφορές, αλλά το να κρίνονται βιώματα πάντα θεωρείται κακή ιδέα, άλλωστε υπάρχει ο διεθνής αφορισμός "my vice is o.k. yours is not". Φυσικά λοιπόν η αμφισβήτηση είναι μέρος της επικοινωνίας εδώ. Άλλωστε συμβαίνει σε όλους ανεξαιρέτως, το γνωστό ψάρι κατάμουτρα του μικρού γαλατικού χωριού δεν έχει σεβαστεί ποτέ κανέναν.

    β. Πάντα είχαμε ελάχιστες σκλάβες που μιλούσαν στην κοινότητα. Από τις λίγες που υπάρχουν οι περισσότερες δεν μιλούν, αυτό ίσχυε από την μέρα 1 του φόρουμ. Διακρίνονται, πάντως, κάποια αναγνωρίσιμα στερεότυπα συμπεριφοράς σκλάβας στο φόρουμ, ένα από αυτά είναι η χρήση του "αισθάνομαι" αντί για "νομίζω", "καταλαβαίνω", "σκέπτομαι", "θα έλεγα". Κάπου βρίσκεται η συζήτηση από την οποία είχε ξεκινήσει αυτό, στα βάθη των νημάτων του φόρουμ. Άλλο στερεότυπο είναι ότι η σκλάβα είναι απόλυτη με τους άλλους όπως και με τον εαυτό της και άλλα διάφορα, να μην πλατειάζω τώρα.

    γ. Σοβαρά, όταν μιλάει μια σκλάβα, επειδή είναι σκλάβα, πρέπει να κάνουν τσιμουδιά οι υπόλοιποι διότι τώρα μιλάει σκλάβα και να μην την αποθαρρύνουμε; Και έπεται ότι η άποψή της έχει γενική βαρύτητα άποψης σκλάβας, και όχι ενός προσώπου, μέλους του φόρουμ που συμμετέχει στις συζητήσεις με όποιον τρόπο επιλέγει η ίδια ή ο Αφέντης της;
     
  10. elfcat

    elfcat . Contributor

    Αλίμονο, σας καταλαβαίνω, κι εγώ έχω φίλους gay άλλωστε, ακόμη και συγγενείς στην ευρύτερη οικογένεια μου. Το λέω πάντα για να μη με πουν ομοφοβική.

    Ασαφέστατα μας τα λέτε, και δεν ανέφερα τίποτα τέτοιο, για εμμονές που αλλάζουν με το χρήμα. Είπα ότι διασκεδάζουν κι αυτοί μαζί σας όταν τους πληρώνετε. Στο παράδειγμα σας, όπου δεν γνωρίζουμε τί είπατε στον καθένα και με τί σαφήνεια, τους πληρώνετε πάντως όλους εσείς. Γιατί δεν τους κάνετε να ομονοήσουν; Μήπως δεν υπάρχει αρκετό χρήμα για να go round;

    Ε, να τώρα, μ' αυτά και μ' αυτά, πώς να μη σας καμαρώνουν οι φίλοι σας οι δικηγόροι που σας διαβάζουν εδώ μέσα; Οι συγκεκριμένοι βέβαια, μπορεί να αναδίδουν μια εσάνς πικραμύγδαλου ή κάποιο νερολί, δεν ξέρω.

    Τολμώ να πω ότι αυτή είναι ίσως η πρώτη στερεοτυπία που συνεισφέρετε στο φόρουμ. Ισως κι όχι, δεν θυμάμαι.

    Επίσης, από τις σπάνιες περιπτώσεις στο φόρουμ που ένα θεμιτό γούστο πάει να πλασαριστεί ως κοινής αποδοχής αντίληψη.

    Ευτυχώς που έχουν έρθει νέα μέλη στο φόρουμ και τελικά με τον καιρό μιλούν, φέρνοντας έναν αέρα φρεσκάδας κι ανανέωσης, παρά τις θρυλούμενες προσπάθειες "φίμωσης" απ' τους παλιούς...

    Υπονοείτε παράλληλα, ότι οι οικονομολόγοι από σύμπτωση οπτικής ομονοούν να κόβεται το ΕΚΑΣ και να δίνονται φοροαπαλλαγές στην μεγάλη περιουσία για να ανακάμψει το δημόσιο χρέος, και όχι από το χρήμα, ε; Και οι γιατροί; Κι αυτοί συνταγογραφούν οι περισσότεροι το ίδιο φάρμακο από κοινή οπτική, όχι από την χρηματική παρέμβαση του ίδιου ιατρικού επισκέπτη μάλλον. Τέλος, οι μηχανικοί κι οι αρχιτέκτονες πρέπει να είχαν όλοι την ίδια οπτική στα 60ς και 70ς, γι αυτό χτίστηκε η Αθήνα όπως χτίστηκε, μες στην πολυκατοικία, δεν μπορεί να έπαιξε ρόλο το χρήμα για να go round. Οπότε, συνήθως, είναι ευχάριστη παρέα.

    Αλλά τόση οξυδέρκεια που έχετε, γιατί την περιορίζετε μόνο σε ένα πεδίο; Κρίμα είναι, δεν τη βρίσκεις κάθε μέρα στο καφενείο...

    Θα δοθεί ελπίζω σε κάποιο νήμα η ευκαιρία να μας πείτε την εμπεριστατωμένη γνώμη σας και για τους ταξιτζήδες!

    Γιατί όχι; Ενίοτε και για τον εξυπνακισμό. Ισως (και) γι αυτόν σας χρεώνουν οι 5 δικηγόροι.
     
  11. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Είσαστε;

    Περίμενα κάτι πιο έξυπνο από εσάς. Δεν είσαστε σε φόρμα

    Ποτέ δεν είπα ότι ξέρετε

    Δε με παρακολουθείτε και θα σας μαλώσω

    Άντε καλέ, ποιος μίλησε για φίμωση;

    Δεν υπονοώ τίποτα. Ξεκάθαρα.

    Να αλλάξετε καφενείο

    Βεβαίως! Για όποιον... φτάνει να το ζητήσετε!

    Αχ, μιλούσαμε με τόση αγάπη μέχρι τώρα   Χρειαζόταν ένα τέτοιο φινάλε;  
     
    Last edited: 5 Μαρτίου 2022
  12. espimain

    espimain Contributor

    Κόλακα!