Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συναίνεση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Iagos, στις 5 Μαρτίου 2022.

  1. tithon

    tithon Contributor

    το ζήτημα της φορουμικής ή κοινοτικής αστυνομίας και της μητερναλιστικής «προστασίας» κι αζήτητης «χειριστικότητας» των «νέων μελών» με ποιό σκεπτικό το εντάξατε στο βδσμ ντισκάσιον;
     
  2. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    To φόρουμ δεν έχει τον ρόλο του αστυνόμου σε περίπτωση που κάποιος κάνει εγγραφή ενώ είναι ανήλικος ούτε και αποτελεί δική του ευθύνη. Ο ανήλικος αποτελεί ευθύνη των γονιών του.

    Με νου και γνώση και κριτική σκέψη επίσης. Στο βαθμό που έχει κατακτήσει αναλόγως της ηλικίας του. Η ευθύνη βαραίνει τους γονείς όπως και να έχει. Δεν ξέρω αν ακούγεται σκληρό αλλά αυτά θεωρώ ως την καλύτερη θωράκιση των ανηλικων στο διάβα τους.
     
  3. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Αυτά που λέτε είναι τα αυτονόητα στα οποίά συμφωνώ και δεν αντιλέγω.
    Αυτό που ήθελα να επισημάνω μέσω δικής σας απάντησης "είμαστε ενήλικες"...πως δεν είμαστε σίγουροι ότι όντως είμαστε όλοι ενήλικες.

    Στα γενικά πλαίσια απάντησης στον lagos
    3. Τι κάνει έτσι ώστε νέα μέλη να νιώθουν ασφάλεια όταν εισέρχονται στην κοινότητα.
    Και η ερώτηση μου "ρητορική", τι μπορεί να κάνει μια "κοινότητα" όταν υπάρχουν φαινόμενα καταγγελίας του τύπου..

    "Τότε που μπήκα στο φόρουμ η οπουδήποτε αλλού,όντας 16χρ όπου είχα daddy issues και έψαχνα να βρω απαντήσεις στην σεξουαλικότητα μου,γνώρισα τον τάδε μεγαλύτερης ηλικίας όπου με εκμεταλλεύτηκε η με κακοποίησε,κτλ"

    Σε αυτή την περίπτωση φταίει η "κοινότητα" το φόρουμ,τα μέλη αυτής;!
     
    Last edited: 7 Μαρτίου 2022
  4. elfcat

    elfcat . Contributor

    Όσο πιο συντεταγμένη είναι μια ομάδα ή και νομικά αναγνωρισμένη , τόσο μεγαλύτερη η ευθύνη της. Σε μια επίσημη bdsm κοινότητα θα ήταν ευθύνη της η είσοδος στους κόλπους της ενός ανήλικου προσώπου. Κοινότητα, συλλογικότητα αυτό σημαίνει: ισχύς εν τη ενώσει και ευθύνη ανάλογη της.

    Αντίθετα σε ένα φόρουμ σαν το δικό μας, που δεν είναι τίποτε άλλο από ένα άρθροισμα, κατά δήλωση τους, ενηλίκων ανθρώπων - μονάδων, η ευθύνη είναι ατομική και ως εκεί. Κανείς δεν είναι υπεύθυνος για κανέναν, ο δε ιδιοκτήτης θέτει τους κανόνες λειτουργίας του. Και έτσι πρέπει να είναι. Αν με ρωτούσατε θα σας έλεγα διατηρείστε τις επιφυλάξεις σας, καλά κάνετε. Προσωπικά έχω εδώ και χρόνια εγκώσει με την κατήχηση περί ατομικής ευθύνης και πλέον μετά και από την πανδημία μου προκαλεί πλέον πνευματικό έμετο.

    Γενικότερα στα ρητορικά ερώτηματα του @Iagos τίποτε δεν μπορεί να απαντηθεί και να έχει οποιοδήποτε βάρος ,έαν δεν απαντηθεί πρώτα το εξής : πρέπει να οργανώνεται και να κανοναρχείται η σεξουαλική απόλαυση . Αν δεν απαντηθεί αυτό όλα τα άλλα είναι διαξιφισμοί εφηβικού επιπέδου.
     
    Last edited: 9 Μαρτίου 2022
  5. tithon

    tithon Contributor

    νομίζω, αίτημα του νήματος είναι η κανονάρχιση πλατύτερων συμπεριφορών από την σεξουαλική απόλαυση. αφορά σε γενικότερη αστυνόμευση.
     
  6. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η πεποίθηση του να είναι κανείς κατά της αστυνόμευσης ασκώντας την ο ίδιος.
     
  7. elfcat

    elfcat . Contributor

    Πώς σάς ασκήθηκε; Και από ποιόν;
     
  8. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Θα σας απαντούσα εαν είχατε κάπου διαβάσει πως μου ασκήθηκε προσωπικά. Ενδεχομένως να είχατε διαβάσει και από ποιον. Δεν μου ασκήθηκε, δεν μπορεί να μου ασκηθεί.
     
  9. elfcat

    elfcat . Contributor

    Διάβασα από εσάς ότι κάποιος εδώ μέσα ασκεί αστυνόμευση και θεώρησα λογικά ότι μιλάτε για τον εαυτό σας. Δεν μιλάτε για εσάς και χαίρομαι. Αφού μου διεκρινήσατε ότι δεν αφορά εσάς, εξ ονόματος ποιών μιλάτε, σε ποιόν ασκήθηκε αστυνόμευση μέσα σε αυτό το φόρουμ, με ποιόν τρόπο και από ποιόν; Ενδιαφέρει, όταν ένα μέλος, δημοσίως αναφέρει ότι κάποιος εδώ μέσα ασκεί αστυνόμευση . Ποιός, η διαχείριση, ένα μέλος και ποιό; Με ποιούς τρόπους, μας παρακολουθεί, μας λογοκρίνει, μας επιτηρεί. βάζει ρουφιάνους και χαφιέδες να χακάρουν τα inbox μας, δεν μας επιτρέπει να εκφραστούμε; Είναι σοβαρό, αυτό που λέτε.
     
    Last edited: 9 Μαρτίου 2022
  10. tithon

    tithon Contributor

    αυτούς τους τρόπους αναζητούμε στο νήμα.
     
  11. elfcat

    elfcat . Contributor

    Δεν ξέρω εσείς τί αναζητάτε, εγώ διαβάζω ότι το μέλος @kinvara , χωρίς η ίδια να αστυνομεύεται , όπως παραδέχεται , μιλάει εξ ονόματος κάποιων μελών ή ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε, αναφέροντας ότι κάποιος α σ κ ε ί αστυνόμευση. Αφού δ η μ ο σ ί ω ς αναφέρει ότι κάποιος αστυνομεύει μέσα στο φόρουμ αλλά όχι εκείνην όπως διευκρίνησε, ρωτάω με περισσό ενδιαφέρον ΠΟΙΟΣ αστυνομεύει,η διαχειριση, κάποιο μέλος και ποιο, ΠΟΙΟΥΣ αστυνομεύει, αφού όχι εκείνη, και ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. Είναι σοβαρό αυτό που γράφει.
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    απαγορεύεται να κρίνεται η διαχείριση.
    εδώ αναζητούμε τρόπους αστυνόμευσης.