Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συναίνεση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Iagos, στις 5 Μαρτίου 2022.

  1. elfcat

    elfcat . Contributor

    Εσείς αναζητάτε ή όποιος άλλος.
    Εδώ και πολύ σ υ γ κ ε κ ρ ι μ έ ν α ένα μέλος η @kinvara κατήγγειλε δ η μ ο σ ί ω ς ότι α σ κ ε ί τ α ι αστυνόμευση, δηλάδή κάποιος δεν αναζητεί απλά τρόπους, αλλά έχει περάσει στις πράξεις, αστυνομεύει. Τα ερωτήμτά μου παραμένουν.
     
  2. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Aρχικά ειπώθηκε αυτό :
    Eπειδή συμφώνησα απάντησα με (τα bold και υπογραμμισμένα προσέξτε)
    Εν συνεχεία με ρωτάτε το:
    και ενώ σας απαντώ παρόλο που ήμουν ήδη ξεκάθαρη (βλέπε bold - υπογραμισμένα) :
    στη συνέχεια μου ζητάτε να απαντήσω στον παρακάτω παραλογισμό με μια δόση καβαλημένου καλαμιού ειρωνείας και προσπάθειας κατευθυνόμενου διαλόγου ώστε να αντλείσετε αυτό που θέλετε χωρίς καν να έχει ειπωθεί αυτό που νομίζετε. Εγώ διαβάζω παρακάτω από εσάς ότι μου προσάπτετε πράγματα που ποτέ δεν ειπωθηκαν επειδή τα εικάζετε και έτσι μεταφράζετε εσείς τα λόγια μου. Είναι και πιο πάνω μπορείτε να τα ξαναδείτε... δεν ανέφερα πουθενά πως μίλησα εξ ονόματος κανενός. Δεν ανέφερα καν πως κάποιος εδώ μέσα ασκεί αστυνόμευση. Αυτά αποτελούν δικές σας εικασίες. Λυπάμαι αλλά δεν θα βγάλετε από εμένα αυτό που επιθυμείτε επειδή είστε προκατειλημένη ούτε διατίθεμαι να απαντήσω σε τυμπανοκρουσίες.
    p.s σας ζόριζε να απευθύνετε τον λόγο στον @tithon και βρήκατε πιο πιασάρικη και εύκολη την δική μου τοποθέτηση;
     
  3. elfcat

    elfcat . Contributor

    Α, εντάξει τότε, "Mera Pulca" που θα λεγε κι ο Λατίνος της παρέας, ήταν και λίγο περίεργα τα ελληνικά σας, και δεν κατάλαβα ότι λέγατε για ένα μπάρμπα σας που είναι μπάτσος και κατά της αστυνόμευσης, αλλά καθημερινά την ασκεί. Νόμιζα ότι λέγατε κάτι σχετικό με το αν υπάρχει ή μπορεί να υπάρχει αστυνόμευση σε μία bdsm κοινότητα, όπως συζητάγαμε οι υπόλοιποι. Βάλτε κι εσείς ένα σημαδάκι, τώρα κάνω τέχνη ή φιλοσοφία, να μην σας παρεξηγούν. Είπα και γω, απλώς λασπολογεί χωρίς να έχει να πει τίποτα;

    Τα άλλα με τη μανία καταδίωξης και τα "Κορίτσια μας βιάζουνε" σας τα 'χει απαντήσει - σε όλους σας που τα μετέρχεστε- ο Αρκάς από χρόνια, δεν έχω να προσθέσω.

    Στον @tithon έγραψα, χωρίς κανένα ζόρι όπως είδατε, γι αυτό που έγραψε εκείνος, και σε σας γι αυτό που γράψατε εσείς (πριν την κωλοτούμπα). Δεν είπατε τα ίδια πράγματα. Η ειδοποιός διαφορά σας από τον @tithon, αυτός δεν λασπολογεί, καταθέτει τη δική του ερμηνεία για τον σκοπό του νήματος. Αν σας συμβαίνει, για δεύτερη φορά σε λίγες μέρες να πιστεύετε ότι λέτε τα ίδια πράγματα με άλλα μέλη, που λένε άλλα πράγματα, ίσως αξίζει να το κοιτάξετε λίγο πιο προσεκτικά.
     
  4. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

       
     
  5. rea..

    rea.. Contributor

    Τουλάχιστον αφού παραφράζεις τα ίδια σου τα λόγια, μην τα αντιγράφεις μήπως και σε πιστέψει κανένας ανόητος που δεν διάβασε το προηγούμενο κείμενο σου. Η αντιγραφή σου απλά επιβεβαιώνει ότι δεν κατάλαβες τι έγραψες για άλλη μια φορά, και για άλλη μια φορά θίγεσαι και βάλεσαι από την απαίτηση της ευθύνης του λόγου σου σε έναν δημόσιο διάλογο ενηλίκων.

    Τα ζόρια και τα δράματα που αναφέρεις συμβαίνουν σε άτομα με τα γνωστά σύνδρομα υδριματοποίησης που ζουν περισσότερο την οθόνη τους παρά την πραγματικότητα. Τα ριαλιτι φόρουμ αφορούν μόνο τις ριάλιτι συμμετοχές , οι υπόλοιποι απλά συζητάμε και διαφωνούμε ή συμφωνούμε σε έναν δημόσιο διάλογο ενηλίκων ( δις και υπογραμμισμένο για την εμπέδωση).
     
  6. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Ο ανόητος θα πρέπει πριν πάρει θέση να διαβάσει το αρχικό ποστ, στο οποίο ξεκάθαρα γίνεται αναφορά σε κοινότητα και όχι στο φόρουμ, καθώς επίσης και τα επόμενα ποστ στα οποία ο νηματοθέτης το αποσαφηνίζει.

    Καλό θα ήταν επίσης να διαβάσει και την πολλαπλή αναφορά στο φόρουμ, με ποστ που αφορούσε στο μεγαλύτερο ποσοστό το φόρουμ, από το μέλος που κατάλαβε ΤΟΣΟ καλά τι ειπώθηκε. Ο ανόητος...
     
  7. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Λεβέντισσα, έχε το νου σου να με ενημερώσεις άμα γενούμε κοινότητα, να προλάβω να βγω όξω.
     
  8. rea..

    rea.. Contributor

    Εφόσον μιλάμε για ανόητους, η υπερπροσπάθεια να μανουβράρετε το προφανές σε κάτι άλλο, στα δικά μου χαρτιά λέγετε ανοησία.
     
  9. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Αυτό ακριβώς σας είπα.
     
  10. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    @rea... και @elfcat καμία κωλοτούμπα, αυτό έλεγε εξαρχής η @kinvara που σας εξήγησε και αναλυτικά, οι υπόλοιποι το έβλεπαν. Να βλέπετε πλαίσιο νοηματικής αναφοράς και να βλέπετε χώρο και χρόνο όταν διαβάζετε κάτι. Tο πλαίσιο αναφοράς σας το υπέδειξε η @kinvara με ακρίβεια, ο χώρος είναι BDSM φόρουμ όχι κάποιο κρατητήριο ούτε πρόβες παράστασης κάποιας διασκευής του "1984" και οι μεγάλες μέρες των χαφιέδων είχαν περάσει πριν γεννηθούν πολλά από τα μέλη, συνεπώς το "μα έχουμε χαφιέδες ανάμεσά μας;" μάλλον αποπροσανατολίζει, ιδίως τον γράφοντα αν το πιστέψει κιόλας ότι στέκει ως θέση. Αν δεν μπορείτε να αντιλαμβάνεστε ένα κείμενο, καλό να το κοιτάζετε και εσείς από την πλευρά σας πριν αρχίσετε τις επιθέσεις, πάντα στα ίδια πρόσωπα. Πάντως, για μέλη σίγουρα για τις θέσεις τους, ανεβάζετε υπερβολικά την ένταση της συζήτησης και εμφανίζεστε να απορρίπτετε πρόσωπα και μάλιστα με ηθικό, κατά το δοκούν σας, έρεισμα και όχι να διαφωνείτε με απόψεις μελών όπως, κατά πάγια τακτική, ισχυρίζεστε.
     
  11. rea..

    rea.. Contributor

    Αυτό ακριβώς επιχειρήσατε να πράξετε.
     
  12. rea..

    rea.. Contributor

    Αυτές τις κατηγορίες θα μπορούσε ανετα να το πει κάποιος για εσάς αγαπητή, αιχμηρή και εμπαθή @gaby_m , ίσως περισσότερο από κάθε άλλο μέλος κατά την γνώμη μου.
    Δεν με αγγίζουν τα απωθυμένα σας και ούτε τα λογαριάζω για νηφάλιο λόγο από καιρό τώρα. Μιας και μπήκατε στην διαδικασία να αναφερθήτε σε εμένα, μου είναι και θα μου είναι δια παντώς αδιάφορη η κριτική σας.