Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιό θεωρείτε το πιο δυνατό ερωτικό σημείο ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Vakhos, στις 7 Ιανουαρίου 2012.

  1. Mardana

    Mardana Regular Member

    Η έκφραση του προσώπου!
     
  2. ArtLover

    ArtLover Eleotris Margaritacea

    Αυτό του τοίχου    
    ...

    Αντε καλά θα σοβαρευτώ!!

    Το σάλιο Του στον τοίχο λοιπόν    
     
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Τον βάζεις τιμωρία για να αναλογιστεί τα σφάλματά Του;
     
  4. ArtLover

    ArtLover Eleotris Margaritacea

    Είναι θαυματουργή μέθοδος.. Κάποιος φίλος το λέει όχι εγώ   
     
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Αν δεν γίνει δουλειά με τον τοίχο, να ξέρεις υπάρχουν και τα βραχάκια. Εδώ και χιλιάδες χρόνια έτσι μαλακώνουν τα χταπόδια.
     
  6. ArtLover

    ArtLover Eleotris Margaritacea

    This is some next level s$#t, I don't know about it seems  
     
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Η Ρώμη δε χτίστηκε σε μια μέρα. Σγα-σγα μη σου λακίσει.
     
  8. vautrin

    vautrin Contributor

    Απόσπασμα από το βιβλίο μου:

    Το στόμα της Αφροδίτης: Άγιο Δισκοπότηρο και σπερματοδοχείο, σπηλιά θαλασσινή, όστρακο που μισανοίγει για ν’ αφήσει να λάμψει το μαργαριτάρι των δοντιών της. Το πρώτο πράγμα που προσέχω στην εμφάνιση μιας γυναίκας δεν είναι ούτε το στήθος, ούτε ο κώλος, ούτε το ανάστημα, ούτε το χρώμα των μαλλιών ή των ματιών της, όχι, το πρώτο πράγμα που παρατηρώ επάνω της είναι το στόμα της. Ένα στόμα μου φαινόταν πάντα ως η χρυσή τομή ανάμεσα στον αισθησιασμό, τον ερωτισμό και την πνευματικότητα, μεταξύ του ζωώδους και του εκπολιτισμένου. Αισθησιασμός επειδή με το στόμα ανταλλάσσουμε το φιλί, την πιο πανανθρώπινη έκφραση αγάπης, ερωτισμός επειδή με το στόμα λείχουμε το αγαπημένο σώμα του άλλου, ζωικότητα επειδή από το στόμα καταναλώνουμε την τροφή που μας κρατάει ζωντανούς, αλλά και πνευματικότητα επειδή από το στόμα πάλι εκπορεύεται ο Λόγος που μας εξανθρωπίζει και μας διαφοροποιεί από τα άλαλα ζώα. Στόματα φίλησα πολλά στον μισό αιώνα της ζωής μου, και άκουσα μύρια να μιλούν και ν’ αγορεύουν, σαν της Αφροδίτης όμως κανένα. Κανένα πιο φιλόξενο για το πέος μου, κανένα πιο αχόρταγο και διψασμένο για τις εκκρίσεις μου, κανένα πιο ανταποδοτικό για τα φιλιά μου, κανένα πιο ευπροσήγορο για τα ώτα μου μα και για την ψυχή μου… Ψέματα άκουσα πολλά από τα χείλη της, Splendide Mendax, κακία ουδεμία, τα λόγια της θυμός ποτέ δεν τάραξε, ούτε και οργή καμία και πάντοτε ηχούσαν παρηγορητικά σαν βάλσαμο στην κάθε στεναχώρια, εμψυχωτικά στην κάθε αναποδιά, εγκωμιαστικά και στην παραμικρή επιτυχία. Και τώρα που τη σκέφτομαι το στόμα της νοσταλγώ πιότερο από κάθε τι της άλλο, την πορφύρα των χειλιών του, την χιονάτη λευκότητα της οδοντοστοιχίας του, τη φραουλένια γεύση των φιλιών του, την αίσθηση της ηδονής που μου χάριζε σαν καταβρόχθιζε το πέος μου, τη διέγερση που μου προκαλούσε όταν μου αφηγούνταν με την παιδιάστικη φωνούλα του περιστατικά του έκλυτου βίου της, την αίσθηση της γαλήνης που μου δώριζε κάθε που μου μιλούσε για τη μουσική της…
     
  9. ArtLover

    ArtLover Eleotris Margaritacea

    Hmm... Right