Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Διάβασμα - Μελέτη

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Όνομα, στις 21 Μαρτίου 2022.

  1. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Δεν γνωρίζω για ποιο σκοπό γίνεται, αν είναι η βελτίωσή μου ή οτιδήποτε άλλο ή απλά μια καλή διάθεση την ώρα εκείνη. Ό,τι και να είναι, το αγαπώ όποτε συμβαίνει. Όταν ο Αφέντης ορίσει να διαβάσω ένα βιβλίο, να δω ένα έργο, να ακούσω μια μουσική, να μελετήσω ένα θέμα, εννοείται ότι το κάνω. Συμβαίνει να νιώθω πάρα πολύ καλά με αυτό. Έχω τη γνώμη ότι μια τέτοια εντολή συνιστά έκφραση Κυριαρχίας όταν είναι εντός πλαισίου Κυριαρχίας / υποταγής, από μόνο του όμως δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί ολοκληρωμένη Κυριαρχία ούτε αντίστοιχα η εκτέλεση του task από μόνη της θα ήταν απαραίτητα υποταγή.

    Όσον αφορά την επιβολή, ναι, βέβαια είναι επιβολή με τη διαφορά ότι απαιτεί να συγκεντρωθεί το υ σε αυτό που διαβάζει και να παραμείνει συγκεντρωμένο ό,τι και να (του) γίνεται την ώρα που διαβάζει, και η συγκέντρωση και η απορρόφηση σε ένα κείμενο, μια μουσική, ένα έργο δεν επιβάλλονται μονόπλευρα. Όπως, κατά Εμπειρίκο, "καμία σχισμή δεν διευρύνεται χωρίς τον πόθο της διευρύνσεως" έτσι κανένα πνεύμα δεν διευρύνεται χωρίς τον πόθο της υποταγής σε αυτόν που επέβαλε την διεύρυνση και χωρίς τον πόθο της διεύρυνσης της ίδιας. Άλλωστε γνωρίζουμε καλά όλοι πως υπάρχουν πολλά είδη διαβάσματος - το αναγκαστικό μάλιστα τα μαθαίνουμε εξ απαλών ονύχων.

    Δεν αποζητούν εξηγήσεις όλα τα υ. Τα τραύματα και οι παρεξηγήσεις δεν προκαλούνται από έλλειψη εξηγήσεων, μπορεί να οφείλονται σε κακή - κατά βάθος - σχέση και σε αφανέρωτους θυμούς εκατέρωθεν.
     
    Last edited: 22 Μαρτίου 2022
  2. Όνομα

    Όνομα Regular Member

    Ενδιαφέροντα τα όσα αναπτύξατε.
     
  3. mystique

    mystique Owned Premium Member Contributor

    Εξαίρετο.
     
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Μη σου τύχει...

     
     
  5. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Γιάντα να μην σου τύχει;