Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ελένη

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος mds, στις 3 Ιουλίου 2007.

  1. PD

    PD Regular Member

    Χμμ... για να δουμε!

    Αυτό ίσως όχι τόσο (άντε πες ότι όλοι μας κοιτάμε και προσέχουμε μια γυναίκα όταν περάσει από δίπλα μας).


    Αυτό όμως;;; Διαφέρει σε τίποτα από αντροσυζήτηση (μπακούρια και όχι μόνο) σε bar/club οι οποίοι κοιτάνε σαν λιγούρια γύρω τους και το μόνο που θέλουν είναι να αποσπάσουν 10 νούμερα κάθε θηλυκού;


    Θα διορθώσω όμως το σχόλιο μου: Η Ελένη τελικά έχει πιάσει το νόημα και περνάει καλά με όποιον βρίσκεται δίπλα της αδιαφορόντας για τις συνέπειες που θα έχουν στους άλλους οι πράξεις της. Σε χρησιμοποίησε για να γαμηθεί καλά (όπως μας λες). Εσύ πάλι που έχεις σταθερό δεσμό.. που είναι οι αμυνές σου; Δεν νιώθεις ενοχές; Θα σου άρεσε να πάει ο δικός σου δεσμός ταξίδι στο εξωτερικό και να γαμηθεί με άλλον;

    Επίσης πως είσαι 100% σίγουρος ότι το παιδί δεν είναι δικό σου; Επειδή στο είπε; Και αν το έκανε για να τυλίξει τον πλούσιο όπως φαίνεται Πέτρο; (δεν νομίζω ακόμη και δικό σου να είναι ότι θα καθόταν με σένα, το έχει πιάσει το νόημα είπαμε, money και καλό γαμήσι)

    PD
     
  2. Guest05

    Guest05 Guest

    Τελικά αυτό δεν είναι ερωτική ιστορία. Τύφλα να χει ο Φώσκολος. Οι μαστερ μας δεν έχουν παρά να μιμηθούν τον Γιάγκο Δράκο που 'χει κι ένα κλας μιλάμε.
     
  3. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Ελένη

    Τι να σας πω... Εμενα μου αρεσε παρα πολυ. Την παρακολουθουσα απο την αρχη αμιλητος. Ποτε δε με ξενρωσε, οπως συμβαινει με αλλες που εχω διαβασει. Ηταν καταπληκτικη.

    Συγχαρητηρια και παλι mds!!!
     
  4. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: Ελένη

    Να σου πω τη μαύρη αλήθεια η ιστορία σου, mds, με διαβόλισε. Συνήθως προσπαθώ να αποφεύγω τα σχόλια σε προσωπικές ιστορίες, γιατί ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις πώς το βιώνει ο άλλος.
    Διαβάζοντας την λοιπόν μου φάνηκε πέρα ως πέρα φαντασίωση, αλλά αυτό τελικά μικρή σημασία έχει, αφού όπως και να 'χει, δηλώνεται ξεκάθαρα τι θέλει να πει ο ποιητής.
    Κύριος στόχος είναι να προβάλλεις τον εαυτό και τα χαρίσματά σου και να μας πεις πως έπεσες θύμα του πονηρού θηλυκού, κατεργάρας γυναίκας, που σε εκμεταλλεύτηκε προς τέρψην και ηδονή της.
    Θα συμφωνήσω με τη Mikra Psemata πως είναι παλιό το παραμύθι αυτό και ως φαίνεται εξακολουθεί να τριβελίζει το μυαλό κάποιων αντρών που περιπαθώς αναζητούν να πέσουν ''θύματα'' ερωτικά αδίστακτης γυναίκας που θα τους ξεζουμίσει για να ικανοποιήσει το ακόρεστο πάθος της.
    Πέρα απ' αυτό, το θετικό στο κείμενο σου είναι ο προβληματισμός που αναπτύχθηκε σχετικά με την αυτοκυριαρχία, που όπως φάνηκε δεν την έχεις καλλιεργήσει.
    Καλό όμως είναι να τη διαθέτει όποιος χρίζεται μάστορας, δε συμφωνείς;
     
  5. mds

    mds Regular Member

    Απάντηση: Ελένη

    Μάλιστααααα...
    Εδώ είμαστε!
    Πιάνω τον Χαίνριχ γιατί κάπου πρέπει να κάνω μια αρχή.
    Mikra_Psemata, δεν είχα σκοπό να απαντήσω σε προσωπικό επίπεδο αλλά να δώσω γενική απάντηση. Ομως με αυτά που γράφεις δεν μπορώ να το κάνω.
    Πάντως, οσοι διάβασετε την απάντησή μου θα ήθελα να ξέρετε ότι δεν έχω καμία πρόθεση να προσβάλλω κανέναν και καμία, όλες οιγ νώμες είναι σεβαστές αλλά έχω και το δικαίωμα του αντίλογου όταν δεν συμφωνώ.
    Η άποψή σου, όπως και δικές μου γενικότερα, καταλαβαίνω ότι θα είναι σχετική με τα βιώματά σου αλλά επέτρεψέ μου, άσχετη με τα δικά μου!
    Η Ελενίτσα έπραξε πολύ σωστά, αντί να κάνει την μυξοπαρθένα όπως το 99% των γυναικών σήμερα, επέλεξε να είναι σταράτη και αληθινή.
    Δεν θα την χαρακτήριζα ποτέ πουτάνα ως αναφορά την συμπεριφορά της σε εμένα. Αλλωστε η μεγαλύτερη πουτανιά είναι αλλού, είναι σε όλες αυτές που για να το παίξουν γκόμενες πρέπει πρώτα να πληρωθούν όπως έχει πει και ο Χάινριχ νομίζω, δηλαδή καφέδες, δωράκια, πρώτα τραπέζια, έξοδοι, αυτοκίνητα κλπ κλπ.
    Αυτή είναι η καλή πλευρά της πουτανιάς γιατί η κακή είναι αυτή που διαλύει οικογένειες για ένα καπρίτσιο. Αλλωστε το ρητό "το αιδίον σέρνει πλοίον" δεν είναι τυχαίο.
    Πουτανιά είναι να είσαι 30 χρονών παντρεμένη με 3 παιδιά, να τα πηγαίνεις στο σχολείο και από τις 9:00 το πρωί, (ναι 9:00 καλά διάβασες) μέχρι τις 2 το μεσημέρι να έχεις τον γκόμενο στο σπίτι και να σκυλοπηδιέσαι.
    Και να φτιάχνεις μακαρονάδα γιατί του αρέσει να την τρώει την ώρα που σε πηδάει.
    Και κολόπαιδο είναι αυτό που πηδάει αυτή την γυναίκα γιατί ξέρει ότι σιγά-σιγά την διαλύει αυτή και το σπίτι της. Και κατά τα άλλα είναι 2 οικογένειες ευτυχισμένες που μένουν στην ίδια πολυκατοικία ένα όροφο διαφορά.
    (Πραγματική ιστορία)
    Αλλη μια πραγματική ιστορία είναι να σκηνοθετείς τρακάρισμα με την γκόμενα και να «γνωρίζεστε όλως τυχαίως» από αυτό, για να μπορείτε να βλέπεστε και να πηδιόσαστε οικογενειακώς. (και αυτό πραγματική ιστορία)
    Αστο λοιπόν....
    Θα έπρεπε να καταλάβεις ότι σε εκείνη δεν ρίχνω ουσιαστικά κανένα φταίξιμο, ξαναείπα και θα ξαναπώ έτσι γούσταρε και καλά έκανε.
    Επίσης, σαν κλασικό σοβινιστικό γουρούνι που υπονοείς ότι είμαι, θα έπρεπε να πανηγυρίζω συνεχώς "γάμησα την όμορφη, έπεσε το κάστρο" κλπ κλπ θριαμβολογίες αλλά δεν πρόσεξες , ή δεν θέλησες να προσέξεις, ότι ακόμα και τώρα δεν το κάνω.
    Δυστυχώς δεν γεννήθηκα στην κατηγορία αυτή των ανδρών πανηγυριστών και κανένας ποτέ κολλητός μου δεν είχε την χαρά να μαθαίνει τις ερωτικές μου περιπτύξεις.
    Δεν άφηνα και δεν αφήνω καν να μου κάνουν οι ίδιοι τέτοιες κουβέντες, και μάλιστα πολλές φορές ακουγόνταν αυτό το "ε τον μαλάκα αυτός δεν γαμάει, δεν μιλάει".
    Αυτό ναι, θεωρώ ότι μέσα στην "ατιμία" μου με τιμά σαν άνθρωπο και είναι το μόνο για το οποίο συνειδητά περιαυτολογώ.
    Για την εικόνα μου δε, ανησύχησα τόσο όσο και η Ελένη.
    Συμφωνα με το γυναικείο μυαλό ανά τον πλανήτη, περισσότερες πιθανότητες είχα εγώ να κάνω ρόμπα την Ελένη (πχ ρε Μήτσοοοο, τι γαμήσι κάνει το Ελενάκι ρε),
    ή (άσε δικέ μου η γκόμενα δεν γαμιέται καλά) κλπ κλπ, από το να κάνει ρόμπα εμένα η Ελένη (κορίτσιαααα με τη μία μου την έπεσε ο μαλάκας).
    Αν ποτέ κάποιος «δικός» σου στο έχει κάνει θα αρχίσεις να ενδιαφέρεσαι για την δημόσια εικόνα σου και εσύ.
    Οσο αφορά την ομορφιά, χαχαχαχα εδώ τι να πω. Αλλίμονο αν έκατσα να γράψω όλο αυτό το κατεβατό για να δηλώσω στο πλήθος ότι είμαι όμορφος!
    Ξανά ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ με κεφαλαία. Συγγνώμη αλλά χέστηκα για το πως με βλέπει ο κόσμος.
    Κάποια γυναίκα μέσα σε αυτά τα εκατομμύρια γυναικών που κυκλοφορούν θα με δει σαν "κούκλο" όπως λες και ταυτόχρονα κάποια άλλη δίπλα της θα με δει σαν φρικιό.
    Η ομορφιά είναι κάτι τελείως το υποκειμενικό, μα τελείως υποκειμενικό και υπόκειται στο τι θεωρεί ο καθένας όμορφο.
    Και στην δουλειά η Ελενίτσα για κάποιους είναι μια κούκλα, για άλλους είναι μια σακαράκα.
    Και αυτά τα 3,5 χρόνια που είμαστε συνάδελφοι, ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό να την βάλω κάτω, να στο πω και έτσι.
    Μα μη με κατηγορήσεις αν την χαρακτήρισα όμορφη ή πειρασμό ή οτιδήποτε άλλο.
    Αυτό έλειπε όταν ο/η καθένας/καθεμία χαρακτηρίζει κάποιον/κάποια, να θέλει να τον/την βάλει κάτω.
    Είναι δηλαδή θεμιτό να λέμε «καλέ κοίτα μια χοντροκόλα. Ουστ μωρή πως είσαι έτσι» και να γελάμε, ή να λέμε «κοίτα ρε ένα μαλάκα πως είναι», αλλά είναι αθέμιτο να λέμε «κοίτα μια γυναικάρα ή έναν παιδαρά»
    Οχι βέβαια.
    Με αυτή λοιπόν την Ελένη, έκανα ότι έκανα γιατί το έφερε η στιγμή και για κανένα άλλο λόγο. Θες γιατί είχε υπερβεί την πρόκληση, θες γιατί μου την έδωσε, δεν θα δικαιολογήσω ούτε εμένα ούτε αυτήν. Ισως τον πραγματικό λόγο που έγινε αυτό να μη τον μάθω ποτέ από την πλευρά την δική της και αν ποτέ καταλάβω και εγώ ο ίδιος γιατί προxώρησα τότε θα είμαι ακόμα καλύτερα.
    Δεν είπα ότι δεν είχα ενοχές για ότι έγινε σε ότι αφορά τον άνθρωπό μου.
    Απεναντίας η αυτοκριτική μου ήταν και είναι πολύ αυστηρή.
    Ολοι έχουμε δικαίωμα στο λάθος. Και αν η δικιά μου πήγαινε έξω και έβγαζε τα μάτια της καλά θα έκανε για αυτήν, αρκεί να μην το μάθαινα εγώ, όπως δεν θα το μάθει και εκείνη για εμένα.
    Φαίνεται κυνικό αλλά έτσι είναι όμως η αλήθεια.
    Και σημειωτέον, το να πάει μια φορά και να «την κάνει», έχει τεράστια διαφορά από το να έχει παράλληλη σχέση και να μου φοράει το κέρατο "με το σύννεφο".
    Το ίδιο ισχύει και για εμένα βέβαια, δεν νομίζω ότι είναι το ίδιο να κάνω μια φορά ότι έκανα και να με κυνηγάει μέσα μου και μια ζωή, από το να έχω μια παράλληλη σχέση.
    Ευτυχώς ή δυστυχώς, και εγώ και η δικιά μου, όπως την λέω, δεν είμαστε άνθρωποι του παραλληλισμού. Αυτά τα καραγκιοζιλίκια είναι για άλλους και άλλες.
    Επίσης, θα μπορούσα κάλιστα να το γυρίσω σε μια ιστορία καθαρού BDSM για να ικανοποιήσω τα βίτσια μου, αλλά δεν νομίζω ότι ταίριαζε εκεί.
    Το λίγο, ελάχιστο που ας μου επιτραπεί να πω, το εφάρμοσα μέχρι ενός σημείου.
    Γιατί τουλάχιστον για εμένα ακόμα και η βουβή σκέψη και το βλέμα είναι ένα ισχυρό BDSM.
    Και έχω δηλώσει εξ αρχής «υποτάσσω και υποτάσσομαι» και δεν το αναλύω πάλι αυτό.

    Και εσύ αγαπητέ μου Χάινριχ βιάστηκες λίγο να πυροβολήσεις.
    «Γάμησες την γυναίκα του ανθρώπου, ντροπή, γελιοιγραφίες κλπ κλπ.
    Θα ήθελα να σου πω ότι αν η Ελενίτσα ήταν αδερφή, γκομενα, αρραβωνιαστικιά, σύζυγος, κολλητή, πρώην ή νυν σε οποιονδήποτε γνωστό μου, ανάλογα με την σχέση που είχα εγώ με αυτό τον γνωστό μου θα την είχα στείλει στο διάολο εξ αρχής.
    Οχι μόνο ένα χαστούκι αλλά δεν ξέρω και εγώ τι θα έκανα!
    Να είσαι σίγουρος ότι ο δικός μου κώδικας ηθικής (όπως κατάλαβα και ο δικός σου) δεν επιτρέπουν καμία σχέση με γυναίκα που σχετίστηκε με οποιονδήποτε θα είχα έστω και μια καλημέρα....με νεύμα έστω και ούτε με λόγια.
    Ούτε ξιπάζομαι, ούτε καυχιέμαι που πήδηξα την Ελένη. Δεν νομίζω να είδες κάτι τέτοιο εδώ μέσα.

    Astarty, χμμμμμ Astarty. Δοξα το Θεό δεν συνεχΥζω αλλά συνεχΙζω την ζωή μου μια χαρά.
    Μια με πας «έτσι» μια «αλλιώς».
    Τα love letters που λες έτυχε να τα διαβάσω μια φορά και δεν πρόλαβα να τα τελειώσω γιατί τα θεωρώ τουλάχιστον γελοία και ψεύτικα για να μην πω κάτι άλλο.
    Τουλάχιστον τα είδα για να έχω και μια γνώμη πάνω στην ηλιθιότητα των περιοδικών για να πουλήσουν, και στην βλακεία του κάθε πεινάλα και της κάθε πεινασμένης.
    Είναι κάτι σαν το πρώτο τεύχος ενός περιοδικού που έχει γράμματα αναγνωστών και τα τρώνε όλοι!

    PD ήξερα ότι η Ελένη παίρνει χάπια. Απλά δεν ήθελα να έχω αμφιβολία ότι θα συμβεί τίποτα «κακό». Επέτρεψέ μου να πω μόνο ότι γνωρίζω πως με εμένα δεν θα έχει κανένα παιδί. Ας μείνουμε εκεί σε παρακαλώ, ξέρω τι λέω.

    Γενικά τώρα,...όταν μπήκα να γράψω ότι έγραψα, ξέρω καλά ότι δεν μπήκα σε καμία εκκλησία και προσπάθησα όσο μπορώ να χρησιμοποιώ ήπιες εκφράσεις.
    Γιατί έτσι θέλω, χωρίς να υπάρχει άλλος λόγος.
    Οσο μπορώ είπα, γιατί μερικά έπρεπε να κατατεθούν αυτούσια.
    Πχ όπως προτιμώ να λέω και στην πραγματική μου ζωή «τα στήθη της» από «τις βυζάρες της», έτσι θέλω και να το εκφράζω.
    Καταλαβαίνετε τι εννοώ βέβαια, γιατί εδώ μέσα έχουμε δει....και τι δεν έχουμε δει.
    Είναι μεγάλη υποκρισία να χαρακτηρίζουμε το παρόν σαν πορνογράφημα, από την στιγμή που «εμείς» οι ίδιοι θεωρούμε αριστουργήματα τα έργα της fandasox και να κυνηγάμε να τα βρούμε και να έχουμε ένα σωρό συλλογές.
    Τι ποιητική σκηνή να έχεις μια super γκόμενα και να της περνάς με την βία ένα χαλκά στην μύτη και να την πλακώνεις στα τσιμπούκια με τα αίματα ε?
    Η να θυμηθώ μια «ωραία» σκηνή που ο ένας βουτάει την super γκόμενα στον κουβά με τα σκατά και ο άλλος από πισω απολαμβάνει τον τέλειο «πρωκτό»!
    Ααααα ναι, έχουμε και σκυλοπηδήματα, αποκεφαλισμούς, κομμένα πέη στο στόμα, φίδια στο αιδοίο, τρυπημένα στήθη, ξεντεριάσματα, εξαναγκασμούς γλυψίματος σε άπλυτα αιδοία και τι άλλο να θυμηθώ.
    Αλήθεια, τι σας πείραξε από την δικιά μου ιστορία? Επρεπε να υποκριθώ και να γράφω κάπως αλλιώς? Επιστημονικά ή τρυφερά?
    Κάποιος είπε ότι του θυμίζει κάτι απο ρομάντσα από βιπερ, ζάκουλα τέλος πάντων κάτι τέτοιο.
    Δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία σχέση με αυτό.
    Με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι απο την μια λέτε μπράβο τι ωραία ιστορία και απ’ την άλλη να κατηγορείτε! Πως τα καταφέρνετε βρε παιδιά?

    Tender_lilly και Eri
    Χαίρομαι που καταλάβατε πολύ καλά τι έγινε, όπως έγινε και χαίρομαι ακόμα περισσότερο που σας βλέπω ρεαλίστριες.

    Llazouli, έπεσες στην ίδια λούμπα με Mikra_Psemata. Δίνω την ίδια απάντηση που έδωσα και σε εκείνη.
    Γιατί νομίζετε ότι κάποτε εδώ μέσα φώναζα «Φτάνει πιά?»

    Τέλος, θα σας πω ότι η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή. Αυτό έλειπε να κάθομαι να σκέφτομαι ιστορίες, λες και άλλη δουλειά δεν έχω να κάνω!
    Και χάρηκα που την έζησα με ότι καλό ή κακό μου άφησε.

    Σας ευχαριστώ όλους και όλες για τα σχόλιά σας είτε θετικά, είτε αρνητικά.
    Παίρνω πολλά από αυτά και θέλω να πιστεύω ότι δίνω πολλά.
    Θα κλείσω με μια φράση όπως λέει μια ψυχή εδώ... «Ομορφα να κρίνετε και να σκέπτεστε!»
    Byeeeeeeee
     
     
  6. Guest05

    Guest05 Guest

    Re: Απάντηση: Ελένη

    Ξαναδιάβασέ το. Δεν είπα τη Λενιώ πουτάνα. Εσένα είπα πουτάνα. Ή τουλάχιστον με αυτόν τον τρόπο σου συμπεριφέρθηκε η Λενιώ.

    (Μου φαίνεται θα αρχίσω να γράφω με το «Λόλα να ένα μήλο»)

     
  7. Maley

    Maley Contributor

    ..μην πικρενεσαι mds..την εμπειρια σου εγραψες..ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλετω..
     
  8. mds

    mds Regular Member

    Απάντηση: Re: Ελένη

    Δεν πικραίνομαι.
    Απλά μερικοί εδώ μέσα δεν καταλαβαίνουν πότε πρέπει να μιλάμε σοβαρά και πότε να κάνουμε πλάκα.
    Οποιος δεν έχει να δείξει κάτι, δείχνει πολλή μαγκιά και εξυπνάδα.
    Ενα στυλ ξεπερασμένο τελείως που ταιριάζει άψογα με την άσπρη καλτσούλα τώρα το καλοκαίρι...
     
  9. mds

    mds Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Ελένη

    Να προσπαθήσεις να καταλάβεις ότι δεν σκέφτονται όλοι όπως εσύ, και ότι δεν είναι η δική σου σκέψηη μόνη σωστή σε αυτό τον κόσμο!
    Ο καθένας σκέφτεται ανάλογα με το τι έχει σαν δεδομένο εκείνη την στιγμή.
    Μάλλον δεν έχεις διαβάσει καλά ότι έχω πει και θέλεις να μένεις επιγραμματικά σε μερικές απομονωμένες φράσεις.
    Αυτό μου δείχνεις.
     
  10. Guest05

    Guest05 Guest

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ελένη

    Πολύ πιθανόν να μην έχω καταλάβει τι θέλεις να πεις.
    Οι ενστάσεις μου έχουν να κάνουν καθαρά και μόνον με την ερωτική κουλτούρα και όχι με απόψεις. Δεν κρίνω προσωπικά εσένα.

    Κρίνω αυτό το αντιαισθητικό καρακιτσαριό που συγχέει την ανδρική κυριαρχία με την ηθελημένη άγνοια του ερωτικού πολιτισμού.

    Και βέβαια πέρασε η εποχή που αποκαλούσαμε «κυριάρχους» όσους καμώνονταν πως δεν καταλαβαίνουν πως η δουλειά τους είναι να παράγουν ερωτικό πολιτισμό.

    Είχα και έχω άποψη πως ερωτικό πολιτισμό παράγουν μόνο οι γυναίκες υποτακτικές και οι άντρες κυρίαρχοι. Για το δεύτερο θα αρχίσω να αναθεωρώ.
     
  11. llazouli

    llazouli Contributor

    Kανείς απ' όσο διάβασα δεν μίλησε για αμαρτίες ούτε άσκησε ηθικολογική κριτική.
    Εφόσον ο mds παρέθεσε την εμπειρία του, μας την εξέθεσε, κατά συνέπεια,
    και ο καθένας είπε πώς την εξέλαβε.
    Δεν διεκδικώ το αλάθητο στις κρίσεις που έκανα, αλλά στην απορία μου, απάντηση δεν έλαβα. Το τέλος που έδωσες συνοψίζεται στο...ούτε γάτα ούτε ζημιά. Θα μπορούσε όμως να μην είχε συμβεί αυτό, να έτρεχες και να μην έφτανες...Αυτοκυριαρχία λοιπόν; ή αγόμαστε και φερόμαστε από τις προκλήσεις που μας τυχαίνουν;
     
  12. PD

    PD Regular Member

    Εγώ πάλι συνεχίζω να επιμένω

    Αφού δεν είναι ούτε Fetish ούτε BDSM ιστορία, τι δουλειά έχει εδω;

    PD