Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πότε έκλαψες τελευταία φορα;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος KYRIOS-OLA, στις 6 Φεβρουαρίου 2021.

  1. mystique

    mystique Owned Premium Member Contributor

    Νομίζω πως τα ανωτέρω, περιλαμβάνονται όλα στο εύγλωττο


     
  2. espimain

    espimain Contributor

    Έχετε δει ποτέ γάτα να παίζει με ποντίκι;
    Και θηριώδης είναι και μόνο για απόλαυση το κάνει.
     
  3. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Εξανθρωπιστική ερμηνεία, συνηθισμένη αλλά αυθαίρετη και εσφαλμένη.
    Με τη συμπεριφορά των ζώων ασχολείται η ηθολογία, η ηθικολογία περισσεύει.  
     
    Last edited: 26 Νοεμβρίου 2021
  4. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Κανένα αρπακτικό/θηρευτής δεν έχει την παραμικρή όρεξη να βάλει την πάρτη του στον παραμικρό κίνδυνο από ένα θήραμα το οποίο έχει "μισοτελειώσει" έτσι ώστε το θήραμα να έχει την παραμικρή δυνατότητα να πλήξει το αρπακτικό. Το "μισοτελειώσει" έγκειται στο πώς το κρίνει το αρπακτικό σε κάθε περίπτωση. Επιπροσθέτως, πέραν του ότι το θήραμα χρειάζεται να είναι ή τελείως εξουδετερωμένο ή νεκρό, υπάρχουν και κάμποσες συνθήκες που υπαγορεύουν την συμπεριφορά του αρπακτικού, για διάφορους λόγος (από "εκπαίδευση" έως "αποφυγή επιπλέον κινδύνων" κλπ) που σχετικά πρόσφατα αντιληφθήκαμε, κατανοήσαμε και εξακολουθούμε να προσπαθούμε να κατανοήσουμε.
    Η "ανθρωπιστική", "εξανθρωπισμένη", "ανθρώπινη" κλπ, ματιά στο θέμα είναι επιεικώς για τα "πέρα αμπέλια" και κατοικοεδρεύει το ίδιο στα μυαλά της "Φιλοζωικής", των "Κυνηγών", των σπισιστών, των βιγκαναίων και λοπών "δημοκρατικών δυνάμεων", που αναπαράγουν την οπτική τους σε πρόθυμα αφελή ζούδια, που την καταναλώνουν και καταναλώνονται ως θηράματά τους, σε μιαν "άααααλλη" τροφική αλυσίδα αρκούντως εξυπηρετική για τους δημιουργούς της.
    Η "παιχνιδιάρα/υπερήφανη/ναζιάρα" γάτα, ο "πιστός" σκύλος, η "χαζη" αγελάδα, ο "πεισματάρης" γάιδαρος, η "δολοφόνος" φάλαινα (που δεν είναι φάλαινα), ο "κακός" λύκος, ο καχύποτος "ρινόκερος" κλπ, ως δείγματα ανθρωποκεντρικής "ματιάς" είναι οι μαμάδες αυτής της ιδιότυπης αλυσίδας κλπ κλπ.
     
  5. Libertine SD

    Libertine SD Contributor

     
  6. Iagos

    Iagos Contributor

    Εχθές με αυτό

    1. 17.30: Το κοριτσάκι σφηνώνεται στην πόρτα
    2. 17.54: Είναι η πρώτη φορά που πλησιάζει το κορίτσι άνθρωπος. Αντί να δει όμως αν το παιδί είναι ζωντανό, κράτησε απόσταση.
    3. 17:55:02: Υπάλληλος ξαναπερνάει δίπλα από το κοριτσάκι, το κοίταξε αλλά και πάλι δεν πλησίασε.
    4. 17:57:13: Η πόρτα τελικά άνοιξε και το κορμάκι του παιδιού έπεσε στο έδαφος. Αντί να τρέξουν να δουν πως είναι και να τη βοηθήσουν, πέρασε ένα λεπτό μέχρι να πλησιάσουν δύο εργαζόμενοι. Ο βηματισμός τους, αργός, στέκονταν από πάνω της με ένα φακό και στη συνέχεια έκαναν μερικά βήματα πίσω. Μίλησαν μεταξύ τους και έφυγαν.
    5. 18:05: Περνάει δίπλα της ένα αυτοκίνητο από το εργοστάσιο το οποίο έφευγε σαν να μην υπάρχει. Αμέσως μετά οι εργαζόμενοι του εργοστασίου αποχωρούν από τον χώρο κατόπιν εντολής, όπως προέκυψε από τις καταθέσεις. Την ίδια στιγμή, πλησίασε τη μικρή ένας υπάλληλος. Τη σκούντηξε με το πόδι του. Μιλούσε στο κινητό και φαίνεται σαν να περιγράφει σε κάποιον το θέαμα που έχει μπροστά του.
    6. 18:31: Εισέρχεται στο εργοστάσιο ένα φορτηγό. Το παιδί ήταν από την πλευρά του οδηγού, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα εάν είδε το παιδί ή όχι. Ο οδηγός στάθμευσε το όχημα, εισήλθε στο θυρωρείο και έκλεισε πάλι την πόρτα με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί εκ νέου η ανήλικη.
    7. 18:34: Η πόρτα ξαναέκλεισε με την μικρή να σφηνώνεται εκ νέου.
    8. 21.00: Το παιδί απεγκλωβίζεται από το ΕΚΑΒ
    9. https://m.tvxs.gr/mo/i/353040/f/new...ntokoymenta-i-adiaforia-kai-ta-erotimata.html
     
  7. Iagos

    Iagos Contributor

    Σήμερα με αυτό

    Συγκλονιστική η κατάθεση μίας εκ των μαρτύρων του άγριου λιντσαρίσματος του Ζακ Κωστόπουλου πριν τρία χρόνια στο κέντρο της Αθήνας. Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστήριο, γυναίκα μάρτυρας δήλωσε πως ο νεαρός δεχόταν τόσο δυνατές κλωτσιές που «το κεφάλι έπεφτε πίσω, του “φώναζα σταματήστε θα τον σκοτώσετε”». Είδε «ένα κύριο που από την απέναντι πλευρά πέταγε κάτι πάνω στη βιτρίνα. Μου φάνηκε σαν πέτρα αλλά δεν ξέρω τι ήτανε. Με αυτό το αντικείμενο φαινόταν ότι κάποιον θέλει να βρει». Είδε «θρυμματισμένη τη βιτρίνα και έναν νεαρό κατατρομαγμένο στην προθήκη να προσπαθεί να βγει».

    «Ρίχνει μια κλωτσιά ο ένας, πέφτει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της βιτρίνας και βρίσκει το νεαρό. Και το παιδί βάζει το χέρι στο λαιμό. Εγώ ούρλιαζα και έλεγα “θεέ μου καρατομήθηκε” και έκλεισα τα μάτια. Δεν άντεχα. Και τα ανοίγω και είδα τους δυο ανθρώπους έξαλλους να συνεχίζουν να τον χτυπάνε και φώναζα ξανά σταματήστε θα τον σκοτώσετε. Πήγε ένας κύριος να τους σταματήσει και πήγα κι εγώ πίσω του. Εγώ εκείνη την ώρα αποφάσισα να μείνω να προστατεύσω με όποιον τρόπο μπορούσα το νεαρό, μέχρι να έρθει η αστυνομία».

    «Ο νεαρός όταν έπεσε κάτω, είχε ορθάνοιχτα τα μάτια του και ήταν καρφωμένα στα δικά μου, το σαγόνι του, τα χείλη του τρεμοπαίζανε. Αυτή η εικόνα με σημάδεψε, έκτοτε για πάρα πολλούς μήνες δεν μπορούσα να συνέλθω και χρειάστηκε να πάρω θεραπεία, γιατί πιστεύω ότι εκείνη την ώρα που είχε καρφώσει τα μάτια του πάνω μου σαν να ήθελε κάτι να μου πει. Μα τι να ήθελε να μου πει; Βοήθεια; Να μου ζητήσει κάτι; Ήμουν πάρα πολύ κοντά και ακόμα όταν θυμάμαι το πρόσωπό του δεν μπορώ» προσθέτει.

    Σε ερώτηση εάν όταν έφτασε η αστυνομία απάντησε τα εξής: «Όχι, όχι, εκείνη την ώρα πέφτανε συνέχεια κλωτσιές, όταν έφτασε η αστυνομία έφυγα, εγώ έμεινα για να τον προστατέψω, αισθανόμουν ότι γινόταν φονικό εκείνη την ώρα, ήταν ανυπεράσπιστος».

    «Ήταν παντού ματωμένος»
    Η μάρτυρας ήταν επίσης ξεκάθαρη για το γεγονός ότι ο 33χρονος δεν κρατούσε μαχαίρι όταν βγήκε από το μαγαζί.

    • Ερώτηση: Και παρότι ήταν σε αυτή την κατάσταση συνέχιζαν και τον κλωτσούσαν;
    • Μάρτυρας: Ναι, δυστυχώς ναι.
    • Ερ. Η εικόνα που έχετε αποκομίσει ήταν ότι σκότωναν στο ξύλο έναν άνθρωπο;
    • Μ: Nαι φυσικά! A ναι φυσικά! Kαι πολύ πιο γρήγορα θα μπορούσε να φύγει ένας άνθρωπος από τη ζωή με αυτά τα χτυπήματα.
    • Ερ.: Και τους το λέγατε ότι θα τον σκοτώσουν;
    • Μ: Ναι, επέμενα!
    Σχολιάζοντας την κατάθεση μία εκ των δικηγόρων της οικογένειας του θύματος, Αννυ Παπαρρούσου, σχολίασε πως προκύπτει ότι οι κατηγορούμενοι «δεν ήταν σε άμυνα, δεν αντιμετώπιζαν κάποιον κίνδυνο, αλλά ήθελαν να τον τιμωρήσουν, και είναι ενδεικτικό για τον δόλο των κατηγορουμένων». «Ως προς το στοιχείο του δόλου η μάρτυρας καταθέτει ένα σκηνικό φονικού και παρά τις επισημάνσεις και προτροπές του πλήθους να σταματήσουν γιατί θα τον σκοτώσουν δεν σταμάτησαν της δράση τους και πράγματι τον σκοτώσανε. Ο μόνος λόγος που ένιωσε κίνδυνο η γυναικα αυτή δεν ήταν ο κατηγορούμενος αλλά οι δυο πρώτοι κατηγορούμενοι με τη δράση τους» πρόσθεσε η Κλειώ Παπαπαντολέων.

    Νωρίτερα, η ιατροδικαστής Σουλτάνα Μαριανού, που έχει συνυπογράψει, με τον συνάδελφό της Νίκο Καλόγρηα, την έκθεση για τις αιτίες θανάτου, ήταν απόλυτη πως ο Ζακ κατέληξε από ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου, συνεπεία οργανικού στρες.



    https://thepressproject.gr/diki-zak...skotosete-ginotan-foniko-itan-anyperaspistos/
     
  8. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

  9. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Την τελευταία φορά που είδα αυτό:

     
  10. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Πριν μερικά λεπτά διαβάζοντας ειδήσεις. Δε μπορεί να συμβαίνει αυτό...

    Τα ίδια της τα παιδιά...

    Δε μπορεί ΓΤΧΚΓΤΠΜ

    Έχω αρρωστήσει...
     
  11. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Ολοι αρρωστησαμε σήμερα.
    Αν και ήμουν αρκετά σίγουρη ότι το είχε κάνει είναι άλλο να το υποψιάζεσαι και άλλο να το ξέρεις.

    Σκέτη φρίκη.
     
  12. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Δεν έχετε δει αρκετά deadly women...