Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η πριγκήπισσα Ίρινα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος doulos, στις 11 Φεβρουαρίου 2007.

Tags:
  1. hugger

    hugger Regular Member

    Δε ξερω, αλλα εμενα ο doulos μου φανηκε να την εχει καταβρει ετσι, γιατι τον ωθουν ορισμενοι στη καταστροφη? Η ρωσιδα και θεα μαλιστα, θα ειναι χειροτερη απειλη δυστυχιας σαν γκομενα οικοσιτη, παρα σαν απιαστο ονειρο της διπλανης πορτας.Νομιζω doulos, οτι κανεις το καλυτερο, και εχεις χωθει σωστα, δε μου φαινεσαι οτι εχεις αναγκη απο υποδειξεις, παω και στοιχημα , οτι καπου στο πισω μερος του μυαλου της σε εχει υπ οψη της, και απο στιγμη σε στιγμη θα την εχεις στο πιατο χωρις να κουνησεις ουτε το μικρο σου δακτυλακι, εχει δεν εχει σχεση.
    Ποσο ωραια που ειναι αυτη η πολυπολιτισμικη Ελλαδα πραγματι  
     
  2. gwendoline

    gwendoline Regular Member

    αγαπητε δουλε
    με αγγιξε το προσωπικο σου δραμα. απατασαι μικρε μου ομως αν νομιζεις πως η ωραια δεσποσυνη απο το πρωην ανατολικο μπλοκ δεν εχει μυριστει το ανομο παθος σου. δεν ξερω αν το ξερεις αλλα ο ΕΛΑΣ καποτε σκεφτοταν να αντικαταστησει τον ελληνικο ποιμενικο με Ρωσιδες-εαν υπαρχει χρημα το μυριζεται απο μακρια και ανταποκρινεται και στους υπερηχους. συνεχισε να γουσταρεις αλλα προσεχε μπας και σε λιγο καιρο η Ιρινα σου ζητησει το κατιτις παραπανω για να γυαλιζεις τις μποτες. Εχουν και οι πριγκιπισσες εξοδα
    ζε τ εμπρας
    Γκουεν
     
  3. hugger

    hugger Regular Member

    ναι, αυτο συμβαινει μονο με τις κακες ρωσιδες, ποτε με τις καλοσυνατες τρυφερες ακεραιες και αθωες ελληνιδες...
     
  4. gwendoline

    gwendoline Regular Member

    χαγκερ με συγχωρεις αν ακουστηκα ως ρατσιστρια. οχι οτι δεν ειμαι-για παραδειγμα μισω τους Αρειανους (απο τον Αρη) αλλα γκετ νταουν του εαρθ. Η ελληνιδα θα παλεψει να στα παρει για το καβαλι της και το μπερμπερι της η ρωσιδα θα στα παρει για το παιδακι που εχει στην Πετρουπολη και πινει βοτκα για να ζεσταθει. παντα καποια θα στα παρει το θεμα ειναι πως με την ελληνιδα μπορει και να μην της αρεσουν τα καβαλι οποτε την γλυτωσες για φετος
     
  5. hugger

    hugger Regular Member

    Ειλικρινα προσπαθω να μπω στη θεση σου για να σε καταλαβω γκουεντολιν.Το μονο ομως που καταληγω να πω ειναι οτι εσυ ειδικα , εισαι τυχερη που γεννηθηκες ελληνιδα. Φανταζεσαι να ειχες γεννηθει ρωσιδα και μαλιστα διμετρη και κουκλα? Θα σε ετρωγε το μαραζι που καποιες ελληνιδες δεν θα σε πηγαιναν καθολου, οχι οτι ειναι ρατσιστριες δηλαδη. Σε σημειο που για να εξιλεωθεις για τα αδικοχαμενα καβαλι, να δανειζεις το σπιτι σου οταν λειπεις διακοπες, κατι που αλλωστε εδω στη ελλαδα το κανουμε ολοι μας καθε μερα....
     
  6. Striker

    Striker Regular Member

    Εγω doulos θελω να σε ρωτησω κατι. Ειχες ποτε σχεση με ρωσιδα? Και εννοω κανονικη σχεση οπως τις πραγματευομαστε εδω μεσα (στην θεωρια τουλαχιστον), οχι σχεση σπονσορα ή πελατη.


    ΥΓ: Σχετικα με το σλαβικο γενικοτερα γυναικειο σωματοτυπο θα συμφωνησω μαζι σου. Μακαρι να εισαι τυχερος και να καταφερεις να σου προκυψουν και αλλα τους ενδιαφεροντα χαρακτηριστικα.
     
    Last edited: 9 Ιουλίου 2007
  7. Striker

    Striker Regular Member

    Μπορειτε να αφησετε πια αυτο το ποιματακι, εχει χιλιοειπωθει. Οσο και να βγαζετε δηλητηριο δεν αλλαζει μια πραγματικοτητα που αφησατε να σας φυγει μεσα απο τα χερια σας. Παραμυθιαζοντας τους εαυτους σας για να νιωσετε καλυτερα δεν οδηγει πουθενα και το ποσοστο των μικτων σχεσεων και γαμων θα συνεχισει να αυξανεται. Και ηδη ειναι αρκετα μεγαλο οπως πιθανον να μην γνωριζεις (απλα γιατι δεν θελεις να γνωριζεις οπως υποψιαζομαι).
     
    Last edited: 9 Ιουλίου 2007
  8. Kits

    Kits Contributor

    Απο τοτε που ανοιχτηκε αυτο το νημα εχει περασει αρκετος καιρος.
    Καλυτερα να μας πει ο doulos για την εξελιξη που ειχε με την πριγκιπισα Ιρινα...
     
  9. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    Striker, μήπως να άλλαζες το παρανώμι σε Σιμον Βιζενταλ;
     
  10. Striker

    Striker Regular Member

    Φιλε μου, εκεινος περασε απο στρατοπεδα συγκεντρωσεως, εγω παλι οχι, μεχρι σημερα τουλαχιστον (και δεν εννοω των ναζι εν προκειμενω). Αλλα απο την αλλη δεν θα κλεισω τα ματια σε μια πραγματικοτητα γυρω μας που οι συνεπειες της στην ελληνικη κοινωνια θελω δεν θελω επηρεαζουν την καθημερινοτητα την δικη μου αλλα και των υπολοιπων. Καιι αναφερομαι κυριως σε αλλους ασχετους τομεις, οι προσωπικες σχεσεις ειναι επιλογες του καθενος μας οι συνεπειες τους ομως οχι.




    ΥΓ: Στο νησι Καπετανιο κατι ξερετε εσεις που κοιτατε να προφυλαξετε τα καλα του στοιχεια και να εισαγετε ει δυνατον μοναχα αλλα καλα.
     
    Last edited: 9 Ιουλίου 2007
  11. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    Striker, η σοβαρή και ευγενική απάντησή σου με κάνει να νιώθω άσχημα που ειρωνεύτηκα.
    Πάντως επιμένω ότι τα αντιρατσιστικά αντανακλαστικά σου είναι υπέρ του δέοντος ευαίσθητα (λιγάκι).
    Άλλως τε, το σχόλιο που καυτηρίασες μονάχα ως χιούμορ μπορεί να εκληφθεί.

    ΥΓ: Τώρα, για το νησί άστο καλύτερα. Πολύ συζήτηση σηκώνει το θέμα περί των ποιών στοιχείων επιχερείται να διατηρηθούν και με τι τρόπο.
     
  12. Striker

    Striker Regular Member

    Mayrobasilis, δεν υπαρχει λογος να νιωθεις ασχημα, καλοδεχουμενη η κριτικη απο ατομα που εκτιμω. Αλλα νομιζω οτι εδω πρεπει να διευκρινησω οτι το υφος του σχολιασμου ειναι εσκεμενα υπερ του δεοντος. Θελεις κατι το Μαστεριστικο ενστικτο (εκτιμηση απο αυτο και αλλα ποστς της ιδιας), κατι η εκπαιδευτικη εμπειρια, για καποιον λογο εδω θεωρησα οτι χρειαζεται μια πιο αυστηρη επικριση μηπως και αφυπνησω συνειδησεις που τα μεχρι του δεοντος σχολια τα εχουν χιλιοακουσει, ενα ακομα θα ηταν περιττο. Σιγουρα δεν απευθυνεται σε ολους τους αναγνωστες αλλα σε αντιστοιχης νοοτροπιας θηλυκα ατομα (χωρις αναγκαστικα να ειναι παντα οι ιδιες υπευθυνες γι'αυτο).

    Ετσι αντανακλαστικο δεν ειναι αφου γραφτηκε με πληρη νηφαλιοτητα (οντως δειχνει ομως εαν δεν γνωριζεις το κινητρο για το υφος) και μαλλον ουτε αντιρατσιστικο αφου προτρεπω (εστω και με μεδοδο αντιστροφου επικρισης) να αφυπνιστουν και να ξανακαλυψουν το εδαφος που δυστυχως ουσιαστικα προετοιμασαν. Αντιδραστικο ως προς το ειρωνικο περιεχομενο για "συναγωνιστρια" τους ομως ειναι. Ειναι μια μεγαλη συζητηση αυτο το θεμα αλλα τυχαινει να γνωριζω πραγματα απο πρωτο χερι, ευχαριστως να την κανουμε καποια στιγμη μαζι με εκεινη σχετικα με το νησι οπου οι γνωσεις μου εκει περιοριζονται απλα σε μια εντυπωση που ειχα και δεν ετυχε να το κοιταξω πιο βαθεια.

    Ισως θα ηταν ενδιαφερον να φερω μερικα στατιστικα στοιχεια εδω μεσα που φαινεται να αγνοουμε. Ιδωμεν εν καιρω.
     
    Last edited: 10 Ιουλίου 2007