Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπεις ανθρώπους να "παλεύουν" για την ισότητα όλων αλλά να συμπεριφέρονται απέναντι σε άλλους υπεροπτικά θεωρώντας ότι δεν αξίζει να ασχοληθούν.
    Πρίν κάποιες μέρες λέγαμε για τον αλτρουισμό και την αλληλεγγύη . Τελικά απ' όσο φαίνεται υπάρχει και η κατηγορία των πιο πάνω με την προσθήκη της λέξης "κατά παραγγελία" ή "κατ επιλογή"
     
  2. mystique

    mystique Owned Premium Member Contributor

    To the point. Exactly.
     
  3. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Δεν το κάνουν επειδή νοιάζονται για την ισότητα όλων, όπως ήδη αναφέρεις θεωρούν τους εαυτούς Τους μακράν ανώτερους κάτι το ξεχωριστό, πραγματική ευλογία για εκείνους που η ισότητα αφορά.

    Για Αυτούς η ισότητα είναι καθαρά θέμα πολιτικής και ουδόλως σπάνια μέσο βιοπορισμού. Επαγγελματίες φεμινίστριες, επαγγελματίες αλληλέγγυοι, επαγγελματίες αντιφασίστες και βάλε, πάντα ζευγάρι με τον αντίθετο πόλο, εργαλεία μοναδικά και απαραίτητα για μία αποτελεσματική μόχλευση μιας κοινωνίας που λατρεύει να αυτοαποκαλείται ελεύθερη και δημοκρατική. Και η αποτελεσματική διακυβέρνηση πληρώνει αδρά.

    Όχι ότι δεν υπάρχουν και οι πραγματικές φεμινίστριες, αλληλέγγυοι και αντιφασίστες και βάλε αλλά συνήθως για αυτή την κατηγορία όταν ο μη έλεγχος τους γίνεται ενοχλητικός η ζαρντινιέρα είναι το τελευταίο καταγεγραμμένο, από όλες τις πλευρές καταδικαστέο, περιστατικό.

    Πίσω στα δικά μας, θα ερωτηθεί κανείς, και εκείνοι που έχουν χρόνο να ασχοληθούν μόνο με το Εγώ Τους να υπερασπίσουν το αψεγάδιαστο του λόγου και το υπέρτατο της ιδεολογίας Τους, τι θα κάνουν ? πως θα ζήσουν ? Λοιπόν για όλους έχει ο μπακτσές, όλοι θα βολευτούμε όταν υπάρχει ζήτηση ικανή να δικαιολογήσει το εμπόριο και για την συγκεκριμένη κατηγορία η ζήτηση δείχνει να είναι ακόρεστη.


    Ακριβώς επειδή οι βιασμοί, οι μετανάστες και ο φασισμός και βάλε θα έχει πάντα μεγάλο κοινωνικοπολιτικό όφελος φροντίζουμε ως κοινωνία να τα έχουμε σε πλήθος. Κατα συνέπεια και ειδικά για κάποιον που δεν έχει και πολύ χρόνο να ασχοληθεί με οτιδήποτε πέραν του εαυτού Του είναι αναγκαία η επιλεκτικότητα.

    Καθαρά για λόγους περιορισμένου χρόνου και παντελής έλλειψης διάθεσης ουσιαστικής αντιμετώπισης εγκληματικών κοινωνικών συμπεριφορών η σφαιρική ανάγνωση/αντίληψη/κατανόηση αυτών είναι το λιγότερο, αδύνατη. Κατα βάση ακραία ανεπιθύμητο, η συντήρηση και η πόλωση κάνει τους τζίρους.

    Το θεμιτό είναι η επιλογή εκείνων των περιστατικών μόνο που θα παρέχουν την δυνατότητα παρουσίασης με τρόπο τέτοιο ώστε να αναδειχθεί στο μέγιστο η ορθότητα και η ολότητα των απόψεων πάνω στις οποίες θεμελιώνεται και φαντασμαγορικά παρουσιάζεται ένα υπέρμετρο Εγώ.

    Οποιοδήποτε περιστατικό που διαβρώνει το απόλυτο της ιδεολογίας και αποκαλύπτει την σαθρότητα της παρουσίασης, όσο αληθινό και αν είναι θα καταπολεμάται ως σεξιστικό, φασιστικό, ομοφοβικό, ισοπαστατικό και τα λοιπά φαιδρά. Με σθένος τέτοιο κατα περιπτώσεις που να προκαλεί έκπληξη η αναλογία "κωλότρυπας/κρότου".

    Το δε διασκεδαστικό εσχάτως είναι ότι κάποια τέτοια άτομα άρχισαν δειλά δειλά να αυτοπαρουσιάζονται και ως αντιπρόσωποι της "αυτοαποκαλούμενης" κοινότητας, να την αντιμετωπίζουν ως το ποίμνιο του εγώ Τους στην προσπάθεια Τους να την λυτρώσουν από τους λεπρούς της.

    Ιστορίες από την αίθουσα του "θρόνου".

    Πασπάλισμα, μία αφιέρωση για τα πελατάκια

     
    Last edited: 24 Μαϊου 2022
  4. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Κάποια λίγα απογεύματα του χρόνου, συνήθως αυτή την ώρα, κάποιος στη γειτονιά παίζει συγκλονιστικό πιάνο! Δεν έχω μάθει ποιος και τι και πώς, ίσως κάποτε ...
     
  5. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Ο καιρός είναι μαγευτικός αυτή τη στιγμή!
    Φυσάει πολύ, ολόκληρος ο ουρανός γίνεται φωτεινός από τις αστραπές και ετοιμάζεται σίγουρα για μια υπέροχη μπορα!
     
  6. WhiteWolfGr

    WhiteWolfGr New Member

    Ισχύει και εγώ αραζα στο μπαλκόνι και έβλεπα τις αστραπές και έπινα παγωμένη μπύρα
     
  7. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Αγαπημένη @Mystique χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος με αυτές τις απόψεις .
    Αγαπημένε @AuroraBorealis εξαιρετικός όπως πάντα !!!! Τα σέβη μου !!!
     
  8. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

    σε μένα ευχαριστίες δεν έχει?
     
  9. Φίλε μου Αλέξη, το `λαβα το γράμμα σου και με ρωτάς τι γίνομαι, τι κάνω. Μάθε, ο γιατρός πως είπε στη μητέρα μου ότι σε λίγες μέρες θα πεθάνω.
     
  10. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Έρμε σαδισμέ τι σου μελε να πάθεις
     
  11. Iagos

    Iagos Contributor

    Απόλαυση.

    Να έχεις τους εξοπλισμούς, τα κτήρια, τις πισίνες, τα ονειρικά μπαλκόνια με προσανατολισμό το πέλαγος, να μην έρχεται κανείς εργαστεί και να κάθεσαι σαν αποβλακωμένος να κοιτάς τις μπίζνες σου να καταρρέουν.

    Απόλαυση να σαπίζουν οι τομάτες σου και να μην έρχεται εργάτης να τις μαζέψει.

    Απόλαυση....
     
  12. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Δυστυχώς απ όσο διαβάζω έρχονται νέες ροές εργατών προς αντικατάσταση των παλαιών .
    Να είναι καλά τα παιδιά της λαικής τάξης (με τις ενέργειες τους ) που φροντίζουν να τροφοδοτούν με ότι χρειάζεται για να δουλέψει η μηχανή των αστών!