Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η πριγκήπισσα Ίρινα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος doulos, στις 11 Φεβρουαρίου 2007.

Tags:
  1. hugger

    hugger Regular Member

    Ποιο νησι ρε παιδια?
     
  2. Kits

    Kits Contributor


    Του Peter Pan!!
     
  3. hugger

    hugger Regular Member

    Α ετσι μιλα, τωρα συνεννοηθηκαμε.
    Ειναι αντι-οικολογικο να ξοδευεις bandwidth για να δινεις ψευδεις πληροφοριες , το ξερεις αυτο?
     
  4. gwendoline

    gwendoline Regular Member

    στραικερ και ενας αλλος δεν θυμαμαι ποιος νομιζω πως το νουμερο (σικ) 1 του σαβουαρ βιβρ ειναι να μην μιλατε για κυριες συντροφους σκλαβες και τα τοιαυτα εαν δεν ειναι και αυτες μπροστα. και στην τελικη ατομακια σαν και εμενα που ουδεποτε θα αποτελουσαν παρτενερ για τα καθολα εντιμα παιχνιδια σας-ουχι γιατι δεν ειμαι "σαμπ" αλλα γιατι εσεις στερειστε χιουμορ και σεβασμου για τον ενιοτε σαμπ σας-δεν ασχολουνται μαζι σας. εαν παλι ειναι ο υπερμετρος ζηλος να βαλετε στην θεση της -παραθυρο θεση 29- την καθε θηλυκη σκυλα που τολμα να εκφραζει την κρυα χιουμοριστικη της αποψη τοτε θα προτεινα χλώροπρομαζιν αιβι επειγοντως και λιγο κουλ νταουν.
    οσον αφορα το θεμα που πολλακις εχει αντιμετωπιστει στα περιοδικα ποικιλης υλης σχετικα με τις μικτες-τζιζ-τι μικτες και πρασινα αλογα? αραπινες ειναι και οι ρωσίδες?-να σου πω για να θυμουνται οι παλαιοτεροι και να μαθαινουν οι νεοτεροι πως παλαιωθεν διαβαζα την Γυναικα-γιου νοου το περιοδικο-οπου στυλιστρια η κατι τετοιο ηταν μια σουηδεζα ονοματι λαουρα ντε νιγκρις-μεγαλη σκυλα οπως ολες των περιοδικων που κοροιδευε η ατιμη τον ελληνικο σωματοτυπο με την περιφερεια περιφερειακο αυτον τον σωματοτυπο που τησ εδινε ψωμι και διαμερισματακι στα Σιδερα Χαλανδριου που ηταν πολυ της μοδος τοτε. ενιγουει 10 χρονια μετα αναγκαζομαι να συμφωνησω και να επαυξησω με την λαουρα πως η ελληνιδα ειναι κοντη-οπως και η ιταλιδα και η εβραια και η ισπανιδα και αναγκαστικα ολα τα πραγματα πλαταινουν και κονταινουν. Φυσικα εχει καλυτερο βυζο απο την βορειαανατολικη και ισως και καλυτερη φατσα (για βορειοδυτικες αστο-ειναι ολες για τα μπαζα-αστο ξερω σου λεω) απο την αλλη ολες οι μεγαλοκυριες απο τζινα αλοιμονου και πανω-με εξαιρεση την ταμτα αι γκες-που ανεβαινουν με το υπεροχο και σουπερ ντουπερ μ*νι τους γραφουν ελληνις ορθοδοξος στην ταυτοτητα. Κατι πολυ σαπιο υπαρχει στην Δανιμαρκια δεν νομιζεις? αυτα απο εμενα-αφηνω το πλατω στον δουλο που του καναμε το ποστ καλοκαιρινο γιατι μου τελειωνουν και οι μοναδες. θα σε παρακαλουσα αν ξανασχοληθεις μαζι μου να τοκανεις με το χιουμορ και το λεσεζ φερ που κανω και εγω αλλιως ντοντ μποδερ βρες καμια σαμπ
     
  5. misunderstood

    misunderstood New Member

    φρομ δε τάουν άι κάμ εντ ατ δε τοπ σίναμον
     
  6. Striker

    Striker Regular Member


    Αι αντιδρασεις αναμενομενες αλλα η ουσια παραμενει. Πηρε μπροστα το ενδιαφερον σου και βιραρες λιγο τα ρολα. Κατα τα λοιπα η λασπη ειναι για τα χτισιματα και τα τσιφτεντελια για τα κουνηματα. Η ζειμπεκια ομως ειναι ολα τα λεφτα. Και ζειμπεκικο ισον τεχνη. Γι'αυτο σου λεω. Δωσε βαση στην πενια και που ξερεις, μπορει να ανακαλυψεις αν η κοτα εκανε το αυγο ή το αυγο τον Μητσο. Α γεια σου, τα πιανεις τα νοηματα.

    Να με συμπαθας τωρα για την καθυστερα, αλλα ο Μαεστρος περιμενε μετα απο το ματζορε που εριξε να κοψει κινηση και να δει αν το τραπεζι γουσταρει το τσαρδι μας ή ειναι για να πιει τα καψουλια του και να την κανει για αλλο μαγαζι. Καθοτις το προγραμμα εδω καλλιτεχνικο και η τεχνη δεν ειναι αυγολεμονο να κοψει. Νομιζω?

    Γιατι πως να το κανουμε δηλαδις. Δεν μπορει να σου βγαινει η καθε μια κιουρια απο φυλλαδες, Γυναίκα, Κοσμοπολιτάνε, Ντιβάνε και τα τοιαυτα..., απο τελεορασις, Γκαγκά, Γκουσγκούς και λοιπα ντοκυμαντερια...και να σου μιλαει περις το πως μαγειρευεται το ραγκου. Τι δουλεια κανουμε εμεις δηλαδις. Ραδικια πουλαμε? Μεσα εισαι.


    Την καλησπερα μου και τα δεοντα στην παρεα. Σ' αφηνω με το φιλαρακι απο δω να τα πειτε και παω για ενα τραγουδακι του Σπυρακου με τους μαγκες στο παλκο. Στο επανειδιεν.


    [YT]O9u2I1kzck4[/YT]


    "Και οι γκομενες φορεσανε τραγιασκες
    και σους δρομους τριγυρνουν και κανουν τσαρκες
    Βλεπεις γκομενα τραγιασκα να φοραει
    και σαν μαγκιτης αβερτα περπαταει.

    Και οι γκομενες αντρικια κουσουμαρουν
    και με μαγκες τρεχουνε για να φουμαρουν
    Βλεπεις μαγκα μου ντερβιση τα κοριτσια
    με ναζακια, με κολπακια, με καπριτσια."