Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM με σύντροφο - συζύγο / με παραλληλη σχεση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Pino, στις 6 Ιουνίου 2022.

?

Ο παρτενερ μας στον κόσμο του BDSM ειναι :

  1. - ο/η συζηγος

    12,5%
  2. - ο/η συντροφος

    29,2%
  3. - παρανομη σχεση που την εχουμε μονο για το bdsm .

    29,2%
  4. - φιλος / φιλη που μαζι πειραματιζομαστε παραλληλα με τις μονιμες μας σχεσεις

    10,4%
  5. - πληρωμενο bdsm

    6,3%
  6. -....προσθεστε κατι αλλο

    12,5%
  1. espimain

    espimain Contributor

    Μαζί με τον «Βοηθό φαρμακείου», τον «Βοηθό Ακτινολόγου», τον «Βοηθό σερβιτόρο» κλπ, σε αυτό το νήμα καθιερώθηκε από κάποιους και ο «Βοηθός Αφέντης».
    «Βοηθός Αφέντης» λοιπόν.
    Χαϊρλίδικα.
     
  2. tithon

    tithon Contributor

    δεν είναι γλωσσικό. αφορά σε περιεχόμενο.
    βοηθός γυμνασιάρχης είναι (ήταν) ο αναπλητωτής δ/ντης, βοηθός σκηνοθέτη είναι ο θεός να σε φυλάει. βοηθός θαλάμου και βοηθός κουζίνας κάνει τη λάτζα.
    το ερώτημα που προκύπτει, και προέκυψε, είναι "αφού τη λάτζα την κάνουν όλες τι είναι ο βοηθός"; αναπληρωτής; λοχίας; προτίμηση; ειδική ανάθεση;

    απ τις απαντήσεις προκύπτει, κάθε φορά, από κάθε ξεχωριστή απάντηση, αν ο βοηθός είναι μια υ ανάμεσα σε υ, ή έχει εξουσίες δικές της.
    απλό είναι, σε κάθε γλώσσα.


    υγ: αν ήταν γλωσσικό, θα διαβάζαμε στην παράθεση, χωρίς φορτίο και πρόθεση, οτι στο τέλος γράφει βοηθός διαχειριστής.  
     
  3. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Άσχετο....αλλά όσο αφορά τα εργασιακά...τους όρους "underrated και overrated" τους έχετε ακούσει ποτέ;
    Και σε τι ακριβώς τα χρησιμοποιούν;
     
  4. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Δεν διαφωνώ. Απλά εγώ έγραψα αυτό
    Όχι πως η μετέπειτα σχέση είναι ισότιμη. Το εκάστοτε Αφεντικό όμως, σε μια σχέση εργασίας, εξουσιάζει (όπως σωστά αναφέρατε) τον τρόπο παροχής εργασίας, όχι τα άτομα. Η σχέση (πρέπει να) παραμένει ισότιμη πάντως ,εντός αρχικής συμφωνίας εννοώ, καθώς δεν ξυπνάει ο διευθυντής μιας τράπεζας ένα πρωινό και διατάζει τον ταμία να πάει να καθαρίσει τουαλέτες και δεν βάζει τον υποδιευθυντή να καθαρίσει τα τζάμια , επειδή είναι ανώτερος τους (ιεραρχικά). Τα πάντα κινούνται βάσει και γύρω της αρχικής συμφωνίας και η όποια εξουσία , αντλείται και εξαντλείται, εντός αυτής.
     
  5. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Μου μιλάτε και στον πληθυντικό και λιώνω  
    Για να μην τον πλατιάζουμε το θέμα χωρίς λόγο. Στην ελληνική γλώσσα, το μόνο ρήμα που μπαίνει μπροστά από τη λέξη βοήθεια, είναι το ρήμα "ζητάω". Σε μια Κ/υ σχέση, το Κ ζητάει από το υ του ή επιβάλλει στο υ του;
     
  6. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Παρέχω;
     
  7. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Από την ζεστή θα είναι  
    Το λες και ψυχαγωγικό!
    Όπως και το "παρέχω",το "προσφέρω",το "αποδέχομαι",πχ μια υπηρεσία για σκεφτείτε λίγο καλύτερα..
    Στην περίπτωση που ζητάει ,δεν σημαίνει ότι είναι ανήμπορος ή χούφταλο η δεν θέλει ή αποποιείται ευθυνών γενικότερα.
    Τώρα αν θέλει να την λέει την υ αυτή "βοηθό" ή"υπολοχαγός Νατάσσα" εμάς δεν μας πέφτει λόγος.
     
  8. Balkanian Godess

    Balkanian Godess New Member

    Διαβασα ολους τους "καθηγητες" και τους ισμους για το βοηθος .
    Αν τελειωσαν οι "ειδικοι" να μιλησουν λιγο και οι περιφανες τσουλες  

    Λοιπον
    * Γραψε κατι αλλο - Ο Κοσμος του BDSM δεν ειναι διαφορετικος απο τον υπολοιπο κοσμο.
    Αν ενας Ανδρας θελει να τον βριζουν στο σεξ ή να τον χτυπανε ή να τον καινε με καιρια ή να ειναι στο ελεος του παρτενερ του δεν το κανει μονο στο σεξ αλλα θελει να ειναι συνεχεια υπο.
    ή Αφεντης αν θελει αυτο.
    Δεν εχει σημασια αν ειναι ο Κωστας ο Φουρναρης ή ο Υπουργος Δικαιοσυνης.

    Αρα το θεμα εδω δεν εχει να κανει με το σεξ και τα φετιχ αλλα με την κυριαρχια και μονο.

    καποιος εγραψε οτι ειναι η θεση της γυναικας να ειναι βοηθος . ισως γιατι δεν γνωρισε ακομα μια κυριαρχη γυναικα.
    ξερει που να με βρει αν το θελει.
     
  9. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Δεν είναι συντακτικού επιπέδου η διατύπωση του @Mr__despicable, το "παρέχω βοήθεια" αφορά την άλλη μεριά.
    Αλλά όπως έχει πολλάκις διατυπωθεί, το υ σε κάθε περίπτωση παρέχει υπηρεσία, και σε εκείνες που η καθημερινή (βανίλα;  ) γλώσσα βαπτίζει αλλιώς.

     
     
  10. elfcat

    elfcat . Contributor

    @Mr__despicable

    Κι εγώ συμφωνώ μαζί σας τις περισσότερες φορές, αλλά εδώ όχι, και δεν σας δικαιώνουν και τα λεξικά με τους ορισμούς και τα παραδείγματα χρήσης της λέξης "βοηθός" (χωρίς αλλοιώσεις των παραδειγμάτων @tithon).

    Πιστεύω καλόπιστα, μεταφέρετε διαρκώς τη συζήτηση στη λέξη "βοήθεια". Δεν ξέρω αν σας έχει ξανατύχει αλλά δεν είναι και τρομερά σπάνιο, ένα ουσιαστικό που βγαίνει από ένα ρήμα να μην κουβαλάει όλες τις έννοιες και τις συνδηλώσεις του ρήματος. Παρασύρεστε εδώ από το "βοηθάω" στο οποίο ο ίδιος λεξικογράφος αναγνωρίζει την ανάγκη, την αδυναμία, την ανεπάρκεια κλπ. κλπ. Εννοιες και συνδηλώσεις που μεταφέρονται π.χ. και στο ουσιαστικό "βοήθημα" αλλά όχι στο ουσιαστικό "βοηθός". Λέτε να μην το πρόσεξε, και να του ξέφυγε; Δεν νομίζω.

    Ομως το αρχικό κείμενο που πυροδότησε την κατακραυγή (που δεν σταμάτησε ούτε όταν υπέγραψε δήλωση ότι το εννοεί ως "υπηρεσία" και όχι ως "προνόμιο") έγραφε "η γυναίκα μου λειτουργεί σαν βοηθός". Για το "βοηθός" έχουμε να συζητήσουμε αν θέλετε, όχι για κάτι που δεν έγραψε (της ζητάω βοηθεια, της λέω βάλε ένα χεράκι κι εσύ τα χω βρει σκούρα κλπ. κλπ.). Ε, το "βοηθός" δεν διασκεδάζει όλες αυτές τις προβολές που γράφτηκαν, τί να κάνουμε; Να αλλάξουμε τη γλώσσα για να μπορέσουμε να διατρανώσουμε αυτά που θέλουμε να πούμε; Όποιος θέλει να πει, λέει ανεξάρτητα, δεν χρειάζεται να επιβάλει τη λάθος κατανόηση του "βοηθός" για να πει την άποψή του.

    Κι εφ όσον είπε ο άνθρωπος ότι το θεωρεί υπηρεσία και όχι προνόμιο, τί άλλο να πούμε για έναν άνθρωπο που μας είπε πώς ζει;

    Οπως Κ ορίζει, και γούστα είναι αυτά, δεν χρειάζονται δικαιολόγηση - το γιατί μετατρέπεται το νήμα σε "Ο Κ μου θέλει να είμαι βοηθός στη σκηνή με άλλες υπό, τον κάνει αυτό λιγότερο Κ;" δεν έχω καταλάβει...


    @tithon

    Εντάξει, σας είχα παρεξηγήσει, μάλλον δεν είναι μόνο εμένα που δεν διαβάζετε προσεκτικά οπότε και μου απαντάτε σε πράγματα που δεν λέω. Για να βοηθήσω λίγο, καθαρή προσφορά, χωρίς ζήτηση:

    Οπότε, το λήμμα αναφέρεται στο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ, όπως χρησιμοποίησε τη λέξη ο "αιρετικός", και στο τέλος επισημαίνει τη χρήση της λέξης ως ΕΠΊΘΕΤΟ.

    Εξάλλου, αν ήταν γλωσσικό, θα διαβάζατε στην παράθεση, χωρίς φορτίο και πρόθεση, οτι στο τέλος γράφει ΧΡΗΣΗ ΩΣ ΕΠΙΘΕΤΟ: ~ διαχειριστής.  

    Γι αυτό λοιπόν που χρησιμοποίησε ο άνθρωπος, για το ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ, λέει "βοηθός φαρμακείΟΥ" και "βοηθός λογισΤΗ" και όχι "βοηθός φαρμακείοΣ" ή "βοηθός λογιστήΣ". Χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες συναφών ή μη σχολών έχουν εργαστεί ως βοηθοί φαρμακείου ή βοηθοί λογιστή, χωρίς να κλέψουν κάτι από τον τίτλο και την αίγλη του "φαρμακείου" ή του "λογιστή". Και χωρίς να γίνονται έστω και λίγο φαρμακεία ή λογιστές.

    Πολλώ δε μάλλον, δε λέει πουθενά "βοηθός γυμνασιάρχηΣ" που θα ήταν κάπως αστείο. Οταν υπήρχε γυμνασιάρχης μπορούσε να ΟΡΙΣΕΙ βοηθό του όποιον καθηγητή ήθελε, να του κάνει τα θελήματα. Καμμία σχέση με αναπληρωτή, γι αυτό και υπάρχει άλλη λέξη. Σήμερα υπάρχουν Διευθυντής/τρια και ΥΠΟδιευθυντής/τρια.

    Αλλά κάνω και το συνειρμό: Βρε λες εκείνοι οι Βοηθοί που ήταν από μεγαλύτερο έτος και ερχόντουσαν όταν ήμασταν φοιτητές να κάνουν το μάθημα επειδή ο καθηγητής έπαιζε τάβλι ή βαριόταν ή είχε άλλα να κάνει, να ήταν Αναπληρωτές Καθηγητές Πανεπιστημίου, και σήμερα να κονομάνε σύνταξη πανεπιστημιακού;

    Τέλος, από τον άλλον το περίμενα αυτό για να είμαι ειλικρινής, και δεν έδειξε αυτολύπηση. Εκεί είχα εγκαταλείψει εγκαίρως την προσπάθεια να καταλάβει τη διαφορά διάμεσης τιμής από τη μέση τιμή. Ελπίζω να μην χρειάζεται να εξηγήσω σε σας τη διαφορά ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ από ΕΠΙΘΕΤΟ.

    Αλλά συνεχίστε ελεύθερα, γούστα είναι αυτά, δεν χρειάζονται δικαιολόγηση.
     
  11. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

      
     
  12. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Καίρια ζητήματα, όχι αστεία  
    α χα! Ανδρός θέλοντος και καιρ(ι)ου επιτρέποντος σίγουρα