Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. lotus

    lotus Silence

    Τι τραβάς κι εσύ!!!  
     
  2. lotus

    lotus Silence

    Ούτε μια ράμπα για την τιμή των όπλων!!!
     
  3. Xarhs

    Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

    Δύσκολα τους βάζεις  
     
  4. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Άμα ήταν μαύρος ή ομοφυλόφιλος θα είχε "καεί" το διαδίκτυο με διαμαρτυρίες και θα είχαμε και μερικές συγκεντρώσεις για την άδικη την κοινωνία.......
     
  5. You_only_live_once

    You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

    ουδέποτε υπήρξα δικαιωματιστής. Ουδέποτε υπήρξα σταθερός υπερασπιστής κάθε αιτήματος των ΛΟΑΤΚΙ. Ίσα ίσα έχω επανηλειμμένα σταθεί απέναντι σε θέσεις κ αιτήματα με τα οποία διαφωνώ. Στη μέχρι στιγμής ζωή μου προσπάθησα να μην αδικώ και να μην κανω διακρίσεις σε βάρος οποιουδήποτε. Είμαι απ αυτούς που όταν βλέπουν το άδικο δίπλα τους μπαίνουν μπροστά για να προστατέψουν. Είμαι απ αυτούς που προτιμούν ν ανοίγουν την καρδιά τους για να χωρέσουν περισσότεροι άνθρωποι, παρά από τους άλλους που είναι έτοιμοι να μισήσουν και να διασπείρουν τοξικότητα κ διχασμό. Επίσης είμαι απ αυτούς που δεν αποδέχονται τα ακραία τα παρεκτροπικά και τα παράλογα, στο όνομα μιας δηθεν πολιτικης ορθότητας.

    Ως εγγονός Αμεα, ως ομοφυλόφιλος ο ίδιος, με συγγενείς αφρικανικής καταγωγής αισθάνθηκα απαίσια διαβάζοντας τα πιο πάνω σχόλια.

    Αν τα σχόλια αυτά είχαν στόχο να καυτηριάσουν την επιλεκτική υποκρισία ορισμένων, πράγμα που με ενοχλεί κι εμένα, τότε πιστεύω ότι διατυπώθηκαν με εντελώς λάθος τρόπο.

    Σε κάθε περίπτωση δεν επιθυμώ να ανοίξω διαμάχη με κανένα μέλος.
     
  6. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Εάν εννοείς αυτά που έγραψα είχαν σκοπό να καυτηριάσουν την επιλεκτικότητα και σε καμία περίπτωση να προσβάλουν καμία από τις ομάδες που αναφέρονται .
    Εμένα όπως πολλές φορές έχω αναφέρει με ενοχλεί να βλέπουμε την αδικία όπου μας συμφέρει και οι αντιδράσεις μας να είναι επιλεκτικές και στο εάν γίνουν αλλά και στην ένταση τους
     
  7. You_only_live_once

    You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

    Αναφερόμουν στο δικό σου σχόλιο και στο αρχικό σχόλιο του άλλου μέλους που έθιξε το θέμα. Και το έκανα όχι για να σας βγάλω στη σέντρα η να ανοίξω διαμάχη. Ίσα ισα ξέρεις ότι έχω καλή γνώμη για εσένα. Αλλά για να πω ότι ο τρόπος με τον οποίο εκφραστηκατε, εμένα με έκανε να αισθανθώ παρα πολύ άσχημα. Την επιλεκτική ευαισθησια και την υποκρισία ορισμένων εκεί έξω ( ή εδώ μέσα, δεν έχει σημασία) την καταδικάζω και είμαστε μαζί σε αυτό.
     
  8. Η ποιότητα και το ήθος της δεξιάς (sic) σε μια φωτογραφία.
    Ως άτομο με κινητική αναπηρία εννοείται ότι δεν συμφωνώ με τα ομοφοβικά και ρατσιστικά σας σχόλια.
     
  9. You_only_live_once

    You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

    https://www.lifo.gr/now/politics/ep...kympoyropoylo-epeidi-proslifthike-os-amea?amp

    Thank you next
     
  10. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Πειναω, έξω ρίχνει καρεκλοποδαρα, περιμένω να περάσει η μπόρα για να παραγγείλω delivery και μόλις είδα στο meteo ότι η βροχή θα σταματήσει στις 7.00 το πρωί...


    FUCKKKK!!!!!
     
  11. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Θα παρατηρούσα ότι είναι λίγο παράξενο για κάποιον που έχει επαφή με άτομο με διαφορετικότητα να μην μπορεί να διακρίνει το πρόβλημα.

    Εάν στο καροτσάκι καθόταν κάποιος σαν τον Σόιμπλε ράμπα στρωμένη με κόκκινο χαλί θα υπήρχε, ελικοδρόμιο εντός του σταδίου και 50 άτομα υπηρεσία. Οπότε δεν έχει να κάνει με την διαφορετικότητα αλλά με το ποιος είναι ο αμεα ή η αδελφή ή η χοντρή.

    Θα ήταν βλακεία να θεωρήσουμε μέσα σε όλη αυτή την κοινωνική διχόνοια και πόλεμο ότι ενός είδους διαφορετικότητα έχει στην ουσία διαφορετική αντιμετώπιση από κάποια άλλη όταν έχουν το ίδιο κοινωνικό στάτους. Δεν είναι όλες οι αδελφές Ψινάκης ούτε όλες οι χοντρές Λιάνα Κανέλη.

    Ούτε όλοι οι ανάπηροι Σόιμπλε.
     
  12. Τον συγκεκριμένο επειδή τυγχάνει να τον γνωρίζω πολύ καλά, πριν εκλεγεί ευρωβουλευτής δεν εμφανιζόταν καν στην οργανική του θέση, δηλαδή στο Αττικόν.
    https://www.avgi.gr/politiki/382012_psifise-kata-toy-dikaiomatos-ton-gynaikon-stin-amblosi
    Η ποιότητα και το ήθος που λέγαμε...